Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΜΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ…

ΕΛΕΝΑ84

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ. ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΗΣΗ….

ΛΟΙΠΟΝ…

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ…

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΕΣ… ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ… ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.

79161173.jpg

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…

ΕΙΔΑ ΣΤΑ JUMBO ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΥΓΚΙ Η ΚΟΥΤΑΚΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ..

an1cJTKHg3D0000MTg3ZHw4MTM1NDZsaGF8SCBLQVJBTUVMVFNBIE1BUyBFSU5BSSA.gif

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει και με το καλό η βάπτιση!Πολύ ωραίο το θέμα σου, πολύ γλυκό!

Δεν έχω πολλές ιδέες, ελπίζω οι καλλιτέχνιδες του φορουμ να δουν το μήνυμά σου, γιατί πραγματικά υπάρχουν κορίτσια που κάνουν τέλεια πράγματα.

Το προσκλητήριο που έβαλες είναι πολύ ωραία ιδέα, και σχετικά εύκολη στην κατασκευή του.

Δες και αυτό που βρήκα για μπομπονιέρα, βέβαια δεν ξέρω πως θα μπορούσες να το φτιάξεις μόνη σου.Ίσως εδώ μέσα κάποια να μπορεί να σε βοηθήσει.

http://2.bp.blogspot.com/-MSaM05BIIaI/TaxXfi3ykNI/AAAAAAAAAjE/CjNtsTSVE0o/s1600/2.50+LAT_0056.JPG

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Δες και εδώ http://www.speckledfreckle.com.au/blog/?p=951

Άλλα προσκλητήρια μη φαγώσιμα http://www.pandesiacollection.gr/index.php?pg=products&cid=13 κάτω-κάτω δες.

Επίσης για γλυκό αν κάνεις μόνη σου εκτός από μπισκότα σε στικ, που μπορούν να είναι και κάποιο άλλο σχέδιο, ίσως να μπορούσες να κάνεις cake pops.Κάπου στο φόρουμ υπάρχει η συνταγή και οδηγίες, απλά δεν ξέρω με τη ζέστη τι γίνεται.

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι:)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΝΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ…. ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ 0 ΧΑΧΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Διαφημίσεις

Κοίτα, οι πετσετούλες προσώπου πχ στα τζαμπο έχουν 50 λεπτά.Άντε με τα παρελκόμενα να σου παέι 1 ευρώ ένα και κάτι.

Αν μπορείς να κάνεις μπισκότα μόνη σου για γλυκό στο λέω είναι πολύ οικονομικά.Εγώ έφτιαξα 350 κομμάτια μόνη μου και μου βγήκαν πολύ φθηνά, λιγότερο από 1 ευρώ το κομμάτι με ζαχαρόπαστα και όλα.Πόσα άτομα υπολογίζεις να έχεις?

Τα προσκλητήρια του μαστορα είναι εύκολο να φτιαχτούν πάντως.

να σου ζησει , με το καλο τα βαφτισια!θα σου πω εναν ευκολο τροπο για να κανεις αυτο το προσκλητηριο,μου το ειπε η κοπελα που θα μου κανει τα δικα μας.

1)παιρνεις καλαμακια του εμποριου,σαν αυτα που εχουν για σουβλακια,για να στερεωσεις επανω ο,τι θες.

2)παιρνεις χαρτονι και το κοβεις 2 φορες στο σχημα που θελεις,και το κολλας απο τις 2 μεριες στο ξυλακι.

3)πανω στο χαρτονι μπορεις να κολλησεις ειτε υφασμα(μ ειπε υπαρχουν ειδικα υφασματα αυτοκολλητα),βαλε και καμια κορδελιτσα και θα ειναι ετοιμο.

μ ειπε και εναν πιο δυσκολο(για εμενα την ασχετη τουλαχιστον )τροπο,που χρησιμοποιεις και ατλακολ,πιο περιεργη κατασκευη,αλλα δεν το πολυκαταλαβα.εγω για χιονατη ενδιαφερομουν, και σκεφτομουν να εκανα καπως σε στικ κανα μηλαρακι,ή καθρεφτακι της χιονατης,αλλα πραγματικα ηταν αθλια οσα εφτιαξα :-(

παντως ειναι πολυ ωραιο το θεμα που διαλεξες!

http://www.thelittlechocolatier.co.uk/product.php?id_product=25

Ωραίο διακοσμητικό για τραπέζι κλπ ε?Αχ να μην έχω και μια κόρη:(

Επίσης σχετικά εύκολο να φτιαχτεί.

http://www.happyhouse.gr/index.php/vaptisi/mpomponiera-vaptisis-karamela.html

και μια ιδεα για μπομπονιέρα.

ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΓΗΣΑ….

dorasalonika ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ… ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΚΑΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ. ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΗ.

manoula23 ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ… ΜΠΡΑΒΟ. ΝΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Διαφημίσεις

p9120178.jpg

για δες αν μπορεις να καταλαβεις απο αυτες τις φωτο. ειχα κανει το γλειφιτζουρι που θελεις παιδικη μπομπονερα

p9120179.jpg

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΓΗΣΑ….

dorasalonika ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ… ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

ΚΑΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ. ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΗ.

manoula23 ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ… ΜΠΡΑΒΟ. ΝΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

οχι δεν βαφτιστηκαμε εμεις ακομα.για τα παιδακια ειναι πολυ ευκολο να κανεις μπομπονιερα με αυτο το θεμα.εμεις θα εχουμε πχ χωνακια με ζαχαρωτα μεσα,εσεις μπορειτε να εχετε χωνακια με γλυφιτζουρια,σμαρτιες και διαφορες λιχουδιες!κυκλοφορουν πολυ ωραια γλυφιτζουρια στο εμποριο, μεγαλα και εντυπωσιακα, τα εβλεπα οταν εψαχνα και εγω διαφορα πριν καταληξω στο θεμα μας.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ. ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΗΣΗ….

ΛΟΙΠΟΝ…

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ…

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΕΣ… ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ… ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.

79161173.jpg

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…

ΕΙΔΑ ΣΤΑ JUMBO ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΥΓΚΙ Η ΚΟΥΤΑΚΙ. ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ..

Πολύ ωραία ιδέα το γλυφιτζούρι για προσκλητήριο. Εγώ που θέλω να κάνω γάμο και βάφτιση μαζί νομίζω πως είναι το κατάλληλο. Τα γλυφιτζούρια αυτά πόσο πάνε;

Αυτά είναι πολύ ωραία

http://www.speckledfreckle.com.au/blog/?p=951

αλλά πού θα μπορούσα να βρώ;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Για τη βάπτιση του μικρού μου έφτιαξα μπομπονιέρες κολλώντας με ζεατή σιλικόνη μικρές συσκευασίες από αυτό το παιχνίδι που φυσάς και φτιάχνεις σαπουνόφουσκες πάνω σε γλυφιτζούρια. Ξετρελλάθηκαν όλα τα πιτσιρίκια.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

μεγαλα γλυγιτζουρια εχουν και τα τζαμπο με 50 λεπτα το ενα.

για γλυκο μπορεις να εχεις παγωτατζη, αν σε συμφερει οικονομικα, γιατι θια ειναι καλοκαιρι και δεν θα χρειαζεται να κανεις και αλλα εντυπωσιακα.θα εινια αυτο το χαπενιγκ απο μονο του.

Πετσέτες πολύχρωμες σε σχήμα γλυφιντζούρι??? Το είχε κάνει κάποια κοπέλα από εδώ μέσα, μόνη της κιόλας αν θυμάμαι καλά... το είχα δει τυχαία όταν έψαχνα για την προηγούμενη βάπτιση που έκανα σαν νονά...Δυστυχώς πάει καιρός τώρα και δεν θυμάμαι καθόλου το λινκ...Ήταν πολύ όμορφες όμως!!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ....ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΡΑΜΕΛΟΔΕΝΤΡΑΚΙΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ !

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΙΤ

ΕΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΟΡΤΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΣΕ

ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ !! ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ !

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ... ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...ΘΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ !!!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ....ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΡΑΜΕΛΟΔΕΝΤΡΑΚΙΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ !

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ!

ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΙΤ

ΕΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΟΡΤΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΣΕ

ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ !! ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ !

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ... ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...ΘΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ !!!

καλε τι ωραιες ιδεες ειναι αυτες που εχεις!!! αν μπορεις βαλε καποιες φωτο η' καποιο σαιτ να παρουμε ιδεες!!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

• 1 month later...

κοριτσια πρεπει να κοψετε να περνετε τροφιμα απο τα τζαμπο ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας τροφημα.προσοχη!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπορει να ειναι φτηνα αλλα μπορει να εχουν επιπτωσεις στα παιδια μας!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια προσοχη οταν αγοραζετε τροφημα απο τα τζαμπο ειναι πολυ κατω τερης ποιοτητας μπορει να εχει επιπτωσεις στα παιδια μας.

πολυ μεγαλη προσοχη!!!!!!!!

ειναι οικονομικα για αυτον τον λογο!!!!!!!!

μεγαλα γλυγιτζουρια εχουν και τα τζαμπο με 50 λεπτα το ενα.

για γλυκο μπορεις να εχεις παγωτατζη, αν σε συμφερει οικονομικα, γιατι θια ειναι καλοκαιρι και δεν θα χρειαζεται να κανεις και αλλα εντυπωσιακα.θα εινια αυτο το χαπενιγκ απο μονο του.

• 1 month later...

Γεια σας κορίτσια… είχα παααρα πολύ καιρό να μπω… ευχαριστώ για της απαντήσεις σας… αλλά το θέμα της βάφτισης άλλαξε τελικά.. χιχιχι

Το θέμα μας θα είναι hello kitty αλλά το προσκλητήριο θα είναι πάλι γλειφιτζούρι απλά θα έχει ένα μικρό κρεμαστό hello kitty…

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...