Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσοχή σε απάτη πωλησης/αγοράς εξωτερικού μεσω paypal

Recommended Posts

Δεν ξερω αν το εβαλα στη σωστη ενοτητα,αν οχι παρακαλω να μεταφερθει.

Εχω μια μηχανη την οποια εχω βαλει προς πωληση σε ελληνικο σαιτ.

Μου εστειλε μηνυμα ενας τυπος απο Σουηδια :shock: κι αφου στειλαμε 3-4 μηνυματα μου ειπε οτι ενδιαφερεται να την αγορασει.Μου προτεινε να μου στειλει τα χρηματα μεσω paypal και αφου τα παρω να στειλει αυτος εταιρεια μεταφορων σπιτι μου να παραλαβει τη μηχανη.Με προβληματιζει το εξης:

Μπορει να ειναι απατη;Μπορει να κανει κατι και να χασω τα χρηματα αφου παρει τη μηχανη;Τι πρεπει να προσεξω;Τα χρηματα ειναι αρκετα!

Τσακαλια των ιντερνετικων αγορων-πωλησεων βοηθηστε γιατι εχω μπλοκαρει..τι να κανω;

Α!Και η μεταβιβαση πως μπορει να γινει;HELPPPPPPP :?

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Η πληρωμή μέσω πέιπαλ είναι πανεύκολη.

Γράφεσαι στο πειπαλ και μετά δινεις το μέιλ που δήλωσες στο πέιπαλ στον Σουηδό για να σου μεταφέρει τα χρήματα.

Μετά μεταφέρεις τα χρήματα από το πέιπαλ στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Αφού εκείνος αναλαμβάνει την μεταφορά, δεν βλέπω θέμα εδώ.

Θα πρέπει όμως να ρωτήσεις για την μεταβίβαση (Δήλωση Άφιξης Οχήματος, τελωνειακά παραστατικά, καταβολή Φ.Π.Α. κτλ). Εκεί πρέπει να προσέξεις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σ¨ευχαριστω για την απαντηση!Ο λογαριασμος που εχω ηδη στο paypal για να αγοραζω πραγματα κανει και για να πουλησω; Αυτος μπορει με καποιο τροπο να ακυρωσει την αγορα αφου παραλαβει την μηχανη ή να μου δημιουργησει καποιο προβλημα με τα χρηματα;

xceZp3.png

Ναι στο ίδιο ακάουντ. Δεν νομίζω να μπορεί να δημιουργήσει θέμα κατόπιν εορτής. Στο πέιπαλ να του ζητήσεις να γράψει για την αγορά του τάδε αντικειμένου.

Δες εδώ όμως για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις, για να μην έχεις κανένα θέμα. Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις και ένα τηλέφωνο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!

Στο car.gr έχεις την αγγελία?

Γιατί το λές αυτό ? Για πονήρεψέ μας και εμάς :rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ναι ειναι γνωστη απατη αυτη. ειναι καιρο γνωστο οτι συμβαινει.

δες ενδεικτικα τα παρακατω λινκ

http://www.google.gr/#sclient=psy&hl=el&q=%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7+western+union&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=ca030bfae7f62c39

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=452235

και αν ψαξεις θα βρεις πολλααααα ακομη

ΜΑΚΡΙΑ

υγ λες να εχεις πεσει στον ενα και μοναδικο που οντως να ψαχνει αυτοκινητο και να μην ειναι απατη?? τι να πω? εγω δε θα το ρισκαρα παντως..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...