Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Κάτι άκουσα ότι τελικά παίζει να πάρουν αιτήσεις και τα ΚΕΠ.

οταν μπουχτισουν στην εεταα θα δωσουν και στα κεπ

αλλα μην περιμενεις τελευταια στιγμη

Διαφημίσεις

οταν μπουχτισουν στην εεταα θα δωσουν και στα κεπ

αλλα μην περιμενεις τελευταια στιγμη

το σκεφτηκα κι εγω πως τελικα θα καταληξουν ετσι, αλλα νομιζω πως υπογραφονται για τετοιες δουλειες συμβασεις ( μπορει να μη τις λενε συμβασεις μαλλον συμφωνιες???) και τετοια οποτε αν δεν εχει γινει απο την αρχη ειναι λιγο χλωμο να γινει στο τελος!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Εγω εχω μόνο από Ιανουάριο 2010 ένσημα μετά ήμουν άνεργη, τώρα δουλεύω αλλά ο λογιστής δε μου δίνει πρωτότυπη αναγγελία πρόσληψης, ούτε και σύμβαση εργοδότη. Στα ΚΕΠ μου είπαν να κάνω φωτο κρύβοντας την σφραγίδα και την υπογραφή του εργοδότη και να βάλω μετά εκ νέου σφραγίδα και υπογραφή, αν δε θέλω να πάω σε δικηγόρο. Ο λογιστής της εταιρείας μου λέει ότι μια απλή φωτοτυπία αρκει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

το σκεφτηκα κι εγω πως τελικα θα καταληξουν ετσι, αλλα νομιζω πως υπογραφονται για τετοιες δουλειες συμβασεις ( μπορει να μη τις λενε συμβασεις μαλλον συμφωνιες???) και τετοια οποτε αν δεν εχει γινει απο την αρχη ειναι λιγο χλωμο να γινει στο τελος!

Το είπε υπάλληλος του ΚΕΠ Πυλαίας, είπε να περιμένουμε μέχρι Παρασκευη. Η αδερφή μου που δουλεύει στο ΚΕΠ Λειβαδιάς δεν ήξερε τίποτα τέτοιο.

Διαφημίσεις

Κοπελιές καλημέρα.

48ωρη απεργία και τζάμπα πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ, ευτυχώς ήταν κοντά τουλάχιστον. Όσες θέλουν να πάνε για κατάθεση, τσεκάρετε ότι δουλεύουν στην ΕΕΤΑΑ, γιατί η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 48ωρη.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επίσης δεν μου απάντησε καμιά (Καλαμάριιιιιιιιιιιιιιιιι), αν στείλω ΟΛΑ τα χαρτιά για την ανεργία, να τσεκάρω και τα τρία κουτάκια στην αίτηση;

ναι τα τσεκαρεις και τα τρια καρτα ανεργιας επιδομα και της εξατομικευμενης παρεμβασης γιατι ειναι διαφορετικα χαρτια

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για την Συνεφούλα στην Καρδία ξέρει κανείς κάτι;

Δεν έχω εμπειρία, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τον χώρο και για την δουλειά που κάνουν!

Κοπελιές καλημέρα.

48ωρη απεργία και τζάμπα πήγα σήμερα στον ΟΑΕΔ, ευτυχώς ήταν κοντά τουλάχιστον. Όσες θέλουν να πάνε για κατάθεση, τσεκάρετε ότι δουλεύουν στην ΕΕΤΑΑ, γιατί η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 48ωρη.

Μαρή σήμερα βρήκες να πας; Εντώ Ελλάντα! Τέτοιες μέρες δεν πλησιάζεις δημόσιες υπηρεσίες αν δεν έχεις ππάρει τηλ!!!!!:rolleyes:

AtKRp3.png

ναι τα τσεκαρεις και τα τρια καρτα ανεργιας επιδομα και της εξατομικευμενης παρεμβασης γιατι ειναι διαφορετικα χαρτια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κοπελιά!! :D

Μαρή σήμερα βρήκες να πας; Εντώ Ελλάντα! Τέτοιες μέρες δεν πλησιάζεις δημόσιες υπηρεσίες αν δεν έχεις ππάρει τηλ!!!!!:rolleyes:

Ε, παραδίπλα απ' το σπίτι μου είναι ρε συ και είπα, ας κάνω μια δοκιμή. Ε, την έκανα! :twisted:

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, παραδίπλα απ' το σπίτι μου είναι ρε συ και είπα, ας κάνω μια δοκιμή. Ε, την έκανα! :twisted:

Ε, εντάξει! Έκανες και την βολτίτσα σου!!;);)

Ποιον θα στείλεις για να τα καταθέσει;

AtKRp3.png

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ....... ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΣΕΚΑΡΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...... ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΟΚ.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!

Τον ταχυδρόμο των ΕΛΤΑ. :mrgreen:

Να' ναι καλά ο άνθρωπος!!!!:lol::lol:

Κορίτσια εχω την εντύπωση ότι έχει λιγότερο κόσμο φέτος ή πολύς κόσμος φοβήθηκε και θα τα στείλει ταχυδρομίκως και μα κουριερ;

AtKRp3.png

Καλημερα!!

Ωραια,αρα το Β1 το αποκλειουμε.

Και τι βαζουμε?!!

Α1,1

Α1,2/3

και εχω πάρει άπειρες φορες απο το πρωι αλλά ειμαι σε γραμμη προτεραιότητας!!!!

αχ βαχ

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...