Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαθμος πλακουντα

Recommended Posts

Κορίτσια,θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία!Όταν πήγατε να γεννήσετε ο πλακούντας σας σε τι επίπεδο ωριμότητας ήταν?Ρωτάω γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη,στην 39η εβδομάδα,ο πλακούντας μου ήταν επιπέδου 1 και δεν είχα ούτε μια σύσπαση σε όλη την εγκυμοσύνη και ούτε στο τέλος!Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?Λέτε και στο δεύτερο να έχω τα ίδια?Είμαι ήδη 25 εβδομάδων!

και 2ος γιος μου ειναι 4 μηνων και 3 ημερων!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλό είναι αυτο!!!!! οσο μπορω να ξέρω, για τον πλακούντα όσο περισσότερο ωριμάζει τόσο χειρότερα...

πιανει πουρί που λεμε :D:D και δεν τροφοδοτεί σωστά το μωράκι!

Συνήθως προς το ΄τλεος της εγκυμοσύνης είναι ωριμότητας 2 και σε παρατεταμένες εγκυμοσύνες 3...

Εμένα πάντως (37 εβδομάδα είναι 1 επίσης, αν και σε υπερηχους πριν τον βρήκαν 3 !?! μάλλον κάτι λάθος είδαν...)

eNeap2.pngNziDp2.png

• 6 months later...

Εκανα εναν υπερηχο και εδειξε βαθμο πλακουντα 0-1. Πολυ δεν ειναι?

Στον Βασιλη εκανε ενα πραφ ο πλακουντας και ανεβαινε βαθμους απο τον 6ο μηνα και ξαφνικα τον 7ο μηνα ημουν στο ΙΙΙ.

Τι βαθμο πλακουντα εχετε? Μπορω να κανω κατι να τον ωφελει? Γιατι συμβαινει αυτο?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

αυτο απο μου τι βρισκεις??δεν εχω ιδεα??το βλεπεις απο καπου??

Το γραφει στον υπερηχο

Snoopy θυμασαι ποσο ειχες στο Β' επιπεδου?

Μα τι είναι ο βαθμός πλακούντα;

(θέλω να πάρω άριστα, έχει τέτοια επιλογή); :lol:

http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=389

Συνηθως δεν δινουν σημασια αν δεν υπαρχει προβλημα . Απλα επειδη εμενα εκανε βουτια στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εχω το νου μου τωρα.

Εκανα εναν υπερηχο και εδειξε βαθμο πλακουντα 0-1. Πολυ δεν ειναι?

Στον Βασιλη εκανε ενα πραφ ο πλακουντας και ανεβαινε βαθμους απο τον 6ο μηνα και ξαφνικα τον 7ο μηνα ημουν στο ΙΙΙ.

Τι βαθμο πλακουντα εχετε? Μπορω να κανω κατι να τον ωφελει? Γιατι συμβαινει αυτο?

Στην εβδομαδα που εισαι μια χαρα τον βρισκω τον πλακουντα. Τι θελεις δηλαδη κοπελια; Να γεννησεις κι ο πλακουντας να ειναι νεουδι; :lol: Εχει ημερομηνια ληξης στις 40 εβδομαδες καθως και 4 σταδια γηρανσης. Εισαι στην 20η εβδομαδα και βρισκεται μεταξυ 0 και ενα. Μια χαρα δηλαδη. Ασε που μπορει ακομη και μεχρι την ωρα του τοκετου να μην ξεπερασει καν το II. Don't worry!

Διαφημίσεις

Μακαρι μακαρι.

Ειδα τον υπερηχο μιας φιλης και ειναι 23 εβδομαδων και ακομα Ο.

Δεν με νοιαζει να ανεβαινει φυσιολογικα.

Απλα μην φτασει ΙΙΙ πριν την ωρα του με φοβιζει. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο. :?

Εlenik εχω την εντυπωση οτι δεν εχει σημασια ο πλακουντας της προηγουμενης εγκυμοσυνης πως ηταν. Θελω να πω δεν συσχετιζονται μεταξυ τους. Το ξερω γιατι μια κοπελα που γνωρισα στο μαιευτηριο που ειχε προβλημα στον πλακουντα ρωτησε το γιατρο της αν ενδεχεται να ξναπερασει τα ιδια σε επομενη εγκυμοσυνη και της ειπε οτι δεν εχει καμια σχεση ο ενας πλακουντας με τον αλλο. Ειναι καθαρα λαχειο.

εκει που νομιζεις οτι τα χεις μαθει ολα. οτι εισαι εξπερ σε θεματα εγκυμοσυνης, εχεις παρει μαστερ βρε παιδι μου... ακους κατι κουφο και σε ξαναπεταει στη πρωτη δημοτικου!!!! βαθμος πλακουντα!!!!! :shock::shock:

μ εχετε κανει να τρεχω να ξεθαβω υπερηχους και εξετασεις να δω το δικο μου βαθμο!!!! τετοιο αγχος... ουτε στο λυκειο!!!! :roll:

Διαφημίσεις

εμένα μου το μέτρησαν απο τον υπέρηχο του β επιπέδου

και ήταν 0

λογικά το γράφει στα χαρτιά σου!

Το γραφει στον υπερηχο

Snoopy θυμασαι ποσο ειχες στο Β' επιπεδου?

Στο Β επιπέδου που το εκανα οταν ημουν 21 εβδομαδων και 5 ημερων ηταν 0 .... :wink:

Fagm.jpg

Εμένα τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο καλά.... ενώ στον Β επιπέδου ήταν βαθμού 0.... προχθές στις 32 εβδομάδες ήταν 3!!!!

Το βάρος του μωρού βέβαια ήταν 1845 οπότε αφού αναπτύσσεται κανονικά τόσο ο γιατρός που έκανε το doppler οσο και ο δικός μου, δεν ανησυχουν.... θα ξανακάνω doppler σε 10 μέρες να δούμε τι γίνεται με την ανάπτυξη του μωρού και θα κρίνουμε τότε....

Στην χειρότερη περίπτωση που δεν αναπτύσσεται ικανοποιητικά... θα γεννήσω αναγκαστικά νωρίτερα ώστε να αρχίσει να τρώει κανονικά....

Ομολογώ ότι με άγχωσε όλη αυτή η κατάσταση... πόσο νωρίτερα δηλαδή.... και πόσο μικρούλης????

Τι να πω.... υπάρχει βέβαια και η ελπίδα ότι θα αναπτύσσεται κανονικά όπως μέχρι τώρα.... χωρίς πρόβλημα... μακάρι...

Ειχα τον ιδιο πλακουντα με σενα στην ιδια εβδομαδα φιλη Mars,εκανα 2 φορες κι εγω doppler και γεννησα στις 38 εβδομαδες και 1 μερα.Το μωρακι μου ηταν 2850.Μην απογοητευεσαι καθολου.Ολα θα ειναι καλα!!!!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D Ευχαριστώ!!! Τέτοιες αισιόδοξες ιστορίες θέλω να ακούω!!!!

Το πήρα απόφαση τώρα.... θα κάνω υπομονή μέχρι την Παρασκευή να δούμε τι θα δείξει το επόμενο doppler.... και μετά βλέπουμε!!!

Εγώ κορίτσια είχα grade 3 την 30 εβδομάδα (χωρις να έχω δοκιμάσει τσιγάρο στη ζωή μου, γιατί ο γιατρός μου έλεγε ότι εκεί οφείλεται κατά κύριο λόγο). Έκανα 3 doppler, μετα την 34 εβδομάδα έκανα κάθε δύο μέρες NST και τελικά γέννησα στις 38 το κοριτσάκι μου, 2450. Τώρα έχουμε φτάσει 7500 κι ανεβαίνουμε...

Οπότε κανένα άγχος μην έχετε...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...