Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μπομπο-παπουτσακια!!!!

fistikaki

Recommended Posts

ανθουλα, επαθα πλακα!!!! αυτο θελω,ναι!!!! κρατησα τα τηλ, να παρω... (κατι μου λεει ομως οτι θα ναι πανακριβες!!!)

Κι εγώ φυστικάκι την ίδια αίσθηση έχω,

αλλά είπα να στα στείλω να τα δεις :(

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν καποιο κοριτσι παρει τηλεφωνο αν θελει να μας πει τιμες να εχουμε μια ιδεα,αν ειναι (που πιστευω οτι θα ειναι...)απλησιαστα να το βγαλουμε απο το μυαλο μας :)

4

Διαφημίσεις

ανθουλα, επαθα πλακα!!!! αυτο θελω,ναι!!!! κρατησα τα τηλ, να παρω... (κατι μου λεει ομως οτι θα ναι πανακριβες!!!)

Κι εγώ φυστικάκι την ίδια αίσθηση έχω,

αλλά είπα να στα στείλω να τα δεις :(

Φυστίκι πήρες τηλ. περιμένουμε τιμές.

Φυστικάκι τις ψαχνεις αφτιαχτες;;;

Κάτι πήρε το ματι μου στον Πειραιά που περνουσα.Θα ξανα περάσω αν θες να παρω τηλέφωνο και να ρωτησω και ποσο...Ειναι στον δρομο μου...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Ολα μου αρεσουν απο αυτο το μαγαζι

τιμεσ δε ξερω πωσο κανουν αραγε;;

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

βρηκα αυτο -επειδη εδω και καιρο χαζευω για το ιδιο θεμα με τα παπουτσακια...- δεν ξερω αν σας αρεσει... στο εξωτερικο βεβαια... αλλα λογικη τιμη! http://www.wrapwithus.com/Favors/9427-fc.html

me and my men...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Παρακολουθώ από την αρχή το θέμα γιατί σκεφτόμαστε και εμείς για τη βάφτιση της μπουμπούς μας και μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη μπομπό. Δεν ξέρω αν θέλετε να την πάρετε έτοιμη ή να την φτιάξετε αλλά χτες είχα πάει στα τζάμπο και είχε κάτι ωραίες καρό κόκκινο-άσπρο μπαλαρινούλες με 1.99 ευρώ νομίζω είναι πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις τιμές που είδα ότι βρήκατε στα μαγαζιά έξω. Μόνο που δεν σκέφτηκα να κάνω μια φωτογραφία με το κινητό για να σας τα δείξω. :cry: Ρίξτε όμως μια ματιά. :wink:

yQPJp2.png N5FJp2.png

Fistikaki τώρα είδα την ενότητα.

Τη συγκεκριμένη μπομπο την είχε κάνει το Πάσχα η κουνιάδα μου για την ανηψιά μου. Ρόζ παπουτσάκι μέσα σε κουτάκι. Να σου πω την αλήθεια μου, επειδή είναι λίγο "κρυψήνους", δεν είπε από που τις πήρε. Μένει στην Αμφιάλη και δεν είναι άνθρωπος που θα έφευγε να πάει στο Κολωνάκι για να ψάξει για μπομπο. Αν μπορέσω θα τη ρωτήσω (τώρα που έχουν περάσει και αρκετοί μήνες) από που τις πήρε και θα σου πω.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Fistikaki για κοίτα και εδώ τι βρήκα (με τιμή). -εγώ παρ' όλα αυτά θα ρωτήσω και την κουνιάδα μου-

http://www.gamos123.gr/index.php?target=categories&category_id=168&page=2

439056rvbdehj1y0.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Παρακολουθώ από την αρχή το θέμα γιατί σκεφτόμαστε και εμείς για τη βάφτιση της μπουμπούς μας και μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη μπομπό. Δεν ξέρω αν θέλετε να την πάρετε έτοιμη ή να την φτιάξετε αλλά χτες είχα πάει στα τζάμπο και είχε κάτι ωραίες καρό κόκκινο-άσπρο μπαλαρινούλες με 1.99 ευρώ νομίζω είναι πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις τιμές που είδα ότι βρήκατε στα μαγαζιά έξω. Μόνο που δεν σκέφτηκα να κάνω μια φωτογραφία με το κινητό για να σας τα δείξω. :cry: Ρίξτε όμως μια ματιά. :wink:

ειδα ποια λες... το σκεφτομαι....

Fistikaki τώρα είδα την ενότητα.

Τη συγκεκριμένη μπομπο την είχε κάνει το Πάσχα η κουνιάδα μου για την ανηψιά μου. Ρόζ παπουτσάκι μέσα σε κουτάκι. Να σου πω την αλήθεια μου, επειδή είναι λίγο "κρυψήνους", δεν είπε από που τις πήρε. Μένει στην Αμφιάλη και δεν είναι άνθρωπος που θα έφευγε να πάει στο Κολωνάκι για να ψάξει για μπομπο. Αν μπορέσω θα τη ρωτήσω (τώρα που έχουν περάσει και αρκετοί μήνες) από που τις πήρε και θα σου πω.

ωραια!

ευχαριστω, περιμενω!!!

Fistikaki για κοίτα και εδώ τι βρήκα (με τιμή). -εγώ παρ' όλα αυτά θα ρωτήσω και την κουνιάδα μου-

http://www.gamos123.gr/index.php?target=categories&category_id=168&page=2

ΑΚΡΙΒΕΣ!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Fistikaki, το ψάρεμα απέδωσε. Λοιπόν, η κουμπάρα της κουνιάδας μου την πήγε σε ένα κατάστημα στη Νίκαια (ήξερε την ιδιοκτήτρια) και πήρε τις πουέντ μέσα στο κουτάκι 2.20 ευρώ. Από εκεί πήραν και τα βαπτιστικά από ότι μου είπε. Εγώ να σου πω την αλήθεια μου πέρασα από εκεί γυρνώντας από το Αιγάλεω που είχα πάει το μεσημέρι. Ηταν κλειστά και από έξω δεν φαίνονται πάρα πολλές μπομπο γιατί τις έχουν στα πλάγια. Είχε όμως μια γυάλινη βιτρίνα και είχε ένα άλλο παπουτσάκι ροζ πλεκτό, με μπομπονιεράκι τούλινο μέσα και κορδελάκια που κρέμονταν απ' έξω. Τιμή όμως δεν φαινόταν. Αν θέλεις να σου πω που είναι πες μου.

439056rvbdehj1y0.gif

Fistikaki, το ψάρεμα απέδωσε. Λοιπόν, η κουμπάρα της κουνιάδας μου την πήγε σε ένα κατάστημα στη Νίκαια (ήξερε την ιδιοκτήτρια) και πήρε τις πουέντ μέσα στο κουτάκι 2.20 ευρώ. Από εκεί πήραν και τα βαπτιστικά από ότι μου είπε. Εγώ να σου πω την αλήθεια μου πέρασα από εκεί γυρνώντας από το Αιγάλεω που είχα πάει το μεσημέρι. Ηταν κλειστά και από έξω δεν φαίνονται πάρα πολλές μπομπο γιατί τις έχουν στα πλάγια. Είχε όμως μια γυάλινη βιτρίνα και είχε ένα άλλο παπουτσάκι ροζ πλεκτό, με μπομπονιεράκι τούλινο μέσα και κορδελάκια που κρέμονταν απ' έξω. Τιμή όμως δεν φαινόταν. Αν θέλεις να σου πω που είναι πες μου.

2.20!!!! σοβαρα μιλας!!!!!

ναι, οτι πληροφορια μπορεις να μου δωσεις!!! ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...