Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μπομπο-παπουτσακια!!!!

fistikaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για παπουτσάκια αγκαλιας τα πιο φτηνα που ειχα βρει ήταν στα 15 αν θυμαμαι καλα! :?:? βεβαια δεν το ειχα ψαξει το θεμα μιας και δεν της ειχα παρει πολλα ζευγαρια..Παντως αν δεν βρεις τελικα με χαμηλη τιμη και πας στα χαρτινα, υπαρχει και χαρτι που μοιαζει με υφασμα βελουδο απο πανω, δεν θυμαμαι βεβαια πως το λενε..Καταραμενο αλτσχάιμερ! :lol:

Καποια κοπελα θα ξερει παντως σιγουρα πιστευω!Σαν ιδεα μου αρεσει παρα πολυ γενικα η μπομπονιερα αυτη!!!

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Μου είχαν δώσει και μένα πομπονιέρα παπουτσάκι. τεέίως λευκό σα μπαλαρίνας με μια ροζ κορδέλα απλό και όμορφο(ένα μου έδωσαν)

Γιατί δε κοιτάς και σε τίποτα κινέζους ή λαική που θα τους κάνεις και παζάριααφού θα πάρεις ποσότητα; :lol::lol:

Διαφημίσεις

Δε ξέρω λέω μήπως! Ακου φιλενάδα τη θα κάνεις... Θα βάλεις αγγελία για να σου χαρίσουν παπουτσάκια αγκαλιάς θα είναι καινούρια αφού δεν χρησιμοποιούνται. Αν σου δώσουν όλοι από ένα ζευγάρι..... θα έχεις πολύχρωμες πρωτότυπες μπομπονιέρες!

Μια ιδέα είπα ε! :oops: μην με βρίσεις!

Μια ιδέα είπα ε! :oops: μην με βρίσεις!

δε βριζω μαμαδες παλληκαριων 2 μετρα, γιατι μπορει να θυμωσουν και να ερθουν να με δειρουν, που στεναχωρησα τη μαδερ τους!!!

Κούκλα η μικρή!Την κουμπαριά την κλείσαμε; Πάντως δεν σου κάνω πλάκα για την ιδέα! Εμένα τα καλέσματα θα είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο και πολύχρωμα!

εσύ είσαι large!!

αλλά εν ειν κακή ιδέα :wink:

xaxaaxaaxaaaxaaxaa

συμφωνω!!!!!!!!

του μπεμπίνου μου πατουσάκια αγκαλιάς πέρνω απο το jambo και τα πιο φτηνά κάναν 2.00 η 3.00 οπότε αν έχεις πολλά ατομα και τα γίνεις δύο -δύο δέν νομίζω να συμφέρει...

:wink::wink::wink:

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

για πες βρε νικολ, βρηκες τιποτα πουθενα?

βρήκα σε πολλα σιτε παπουτσάκια αλλά είναι ίδια τιμή σχεδόν!!!!

τα χάρτινα δεν νομίζω να δείξουν τόσο όμορφα , όσο για αυτά τα σιέλ πιο πάνω είνια μάλλον ψάθινα ε ? δεν με εντυπωσίασαν η αλήθεια!!!!!!

εχω κολλήσει κι εγώ σε παπουτσάκι και θα δώ τι θα κάνω!!!!!

θα πάω και jumbo :D:roll:

NIKOL28 ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΑ

ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 1 ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .

ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΑΘΙΝΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ Ε mAIL ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

Φιστικακι ειδα κατι παρομοιο σε ενα σαιτ system automatic ad STOP αν θυμαμαι καλα.

Καλα επειδη με κοβει σου στελνω πμ

ELENA 1974

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

έχω όμως ΤΗΝ ΙΔΕΑ :idea::roll::roll:

πόσες είμαστε που ενδιαφερόμαστε πραγματικά για μπομπο ?

να δούμε την ποσότητα που θα χρειαστούμε όλες μαζί !!!!! και να κάνουμε παζάρια απο εκεί που θα τα πάρουμε, ε πια δεν θα μας κάνουν καλύτερη τιμή ?????

βλακεία σκέφτηκα ? :P

Διαφημίσεις

δεν ειναι κακη ιδεα.... απλα επειδη εγω βαφτιζω τελος μαιου, ουτε που ξερουμε ακομα ποσες θελουμε, και ο αντρας μου δε καθεται κατω να το συζητησουμε να δω ποσοι καλεσμενοι παιζουν!!!

και συ βιαζεσαι... κατσε να δω σημερα που θα ρθει, θα κατσει να πουμε καμια κουβεντα, η θα ριξουμε κανα ματς παλι???

δεν ειναι κακη ιδεα.... απλα επειδη εγω βαφτιζω τελος μαιου, ουτε που ξερουμε ακομα ποσες θελουμε, και ο αντρας μου δε καθεται κατω να το συζητησουμε να δω ποσοι καλεσμενοι παιζουν!!!

και συ βιαζεσαι... κατσε να δω σημερα που θα ρθει, θα κατσει να πουμε καμια κουβεντα, η θα ριξουμε κανα ματς παλι???

κοίτα εμένα ναι είναι Μάρτιο η βάφτιση , απλά σκέφτηκα ότι αλλιώς είναι να πάρεις τηλ και να πείς θέλω 250 μπομπο, κι αλλιώς είναι να πείς ότι θάλουμε να κάνουμε για 3 βαφτίσεις τις μπομπο απο εσάς και θέλουμε καλύτερη τιμή... ε δεν είναι δελεαστικό για τον καταστηματάρχη ? :wink:

τεσπα βλέπουμε

Ωραία η ιδέα να κάνουμε μαζική παραγγελία...εμάς η βάπτιση βέβαια θα γίνει τον Ιούνιο (20/6) αλλά δεν έχω πρόβλημα να τα πάρω κανένα τρίμηνο νωρίτερα!

.png :P

Κορίτσια....να ρωτήσω κάτι?? Μιλάτε για το πρώτο πρώτο ποστ που έγραψ το φυστικάκι? Τα άσπρα παπουτσάκια με τα κόκκινα λουλουδάκια? Αν ναι....πόσο πάνε? Η τιμή είναι το ζευγάρι? Η τιμή περιέχει και τούλι-κουφέτα?

Για δώστε τα φώτα σας περικαλώ γιατί μου αρέσουν κι εμένα πολύ....αλλά αργούμε εμείς πολύ ακόμα!

http://www.pupadonna.gr/pop_zoom.php?lang=1&thephid=133

κορίτσια πρόκειται για αυτήν εδώ την μπομπο παπουτσάκι η οποία υπάρχει και με ένα παπουτσάκι (στην τιμή 2,60) είναι το παππουτσάκι με την πιο χαμηλή τιμή που βρήκαμε :wink:

έτσι απο περιέργεια πόσες μπομπο θα χρειαστείτε στο περίπου για να δούμε σαν παραγγελία πόσες μαζεύονται!!! ( αν κάτσει φυσικά η σκέψη αυτή)

η πρωτη φωτο που εβαλα εγω,και αυτη που εβαλε τωρα η νικολ, ειναι αυτο που ψαχνουμε... ενταξει τα χρωματα μπορει να διαφορουν,ομως κατι τετοιο εχουμε στο μυαλο μας... ψαχνουμε τη πιο οικονομικη λυση... αν δειτε κατι και σεις καπου... οχι απαραιτητα ετοιμη,και σκετα τα παπουτσακια....

κορίτσια πρόκειται για αυτήν εδώ την μπομπο παπουτσάκι η οποία υπάρχει και με ένα παπουτσάκι (στην τιμή 2,60) είναι το παππουτσάκι με την πιο χαμηλή τιμή που βρήκαμε :wink:

έτσι απο περιέργεια πόσες μπομπο θα χρειαστείτε στο περίπου για να δούμε σαν παραγγελία πόσες μαζεύονται!!! ( αν κάτσει φυσικά η σκέψη αυτή)

nikol28 ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΗΝ ΤΙΜΗ 2,60 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ (2) Ή 1 ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ 2 ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ( ΡΟΖ- ΓΑΛΑΖΙΟ)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

nikol28 ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΗΝ ΤΙΜΗ 2,60 ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ (2) Ή 1 ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ 2 ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ( ΡΟΖ- ΓΑΛΑΖΙΟ)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

επικοινώνησα με puppa donna και μου είπανε την τιμή η οποία είναι για ένα παπουτσάκι, για τα δύο έιναι 3.80 ανδεν κάνω λάθος!

όμως κορίτσια αξίζει να πάτε και μια βόλτα στα μαγαζιά γιατί έχουν εκπληκτικά πράγματα και σε καλύτερες τιμές, εγώ πήγα χθες και τελικά ξεκόλλησα απο το παπουτσάκι :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...