Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κτηνωδία

mariakeh

Recommended Posts

Κορίτσια αναρωτιέμαι σε ποιών πλανήτη ζούμε.

Είμαι 30 χρονών και μόλις εχθές ανακάλυψα την κτηνωδία που ζουν οι υπόλοιπες γυναίκες στον πλανήτη.

(Συνέντευξη 2 γυναικών που της αναγκάσαν να σκοτώσουν τα νεογέννητα θηλυκά μωρά τους.)

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ Σ'ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΤΑ ΕΜΒΡΥΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Δυστηχως το εχω ακουσει και εγω και το εχω δει και στην τιβι ντοκιμαντερ , μερικα μερη του κοσμου ειναι εντελως ...δεν μπορω να βρω τη λεξη αδυνατον . Απαισιοτητα , πολυ υπο ειναι η γυναικα , δεν 3ερω γιατι οι ανθρωπιστικες οργανωσεις δεν κανουνε κατι για αυτο .

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ Σ'ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΤΑ ΕΜΒΡΥΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Δεν ειναι λιγο εγωιστικο αυτο που λες? λυπαμαι που εχεις περασει τοσα πολλα αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο ασχημο αυτο που εγραψες.

με αυτη τη λογικη δε πρεπει να ξαναμιλησεις σε κανενα που πεταει φαγητο γιατι αλλα παιδια πεθαινουν απο τη πεινα. φανταζομαι ομως θα εχεις πεταξει κ εσυ φαγητο ε? καθε ενας μεσα κ εγω που εχω κανει εκτρωση ειχε τους λογους του και μαντεψε μπορει να ηταν σοβαροι....εκτος τουτου εχουν τις δικες τους τυψεις που θα κουβαλουν μεσα τους για παντα και δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει ενας ανθρωπος που φερεται οπως εσυ για να τις νοιωσουν.

Δεν ειναι λιγο εγωιστικο αυτο που λες? λυπαμαι που εχεις περασει τοσα πολλα αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο ασχημο αυτο που εγραψες.

με αυτη τη λογικη δε πρεπει να ξαναμιλησεις σε κανενα που πεταει φαγητο γιατι αλλα παιδια πεθαινουν απο τη πεινα. φανταζομαι ομως θα εχεις πεταξει κ εσυ φαγητο ε? καθε ενας μεσα κ εγω που εχω κανει εκτρωση ειχε τους λογους του και μαντεψε μπορει να ηταν σοβαροι....εκτος τουτου εχουν τις δικες τους τυψεις που θα κουβαλουν μεσα τους για παντα και δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει ενας ανθρωπος που φερεται οπως εσυ για να τις νοιωσουν.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη :wink:

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εάν θέλουμε να σταματήσουν οι εκτρώσεις, η λύση δεν είναι να σταματήσουμε να τους μιλάμε!

Αλλά αντίθετα να μιλάμε και να εξηγούμε τους τρόπους που πρέπει μια γυναίκα να προφυλάσσεται!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Λεμε την Ελλαδα κ...χανειο αλλα αλλου ειναι μη χειροτερα. Μερη οπου η ανθρωπινη ζωη και ειδικα η γυναικεια δεν υπολογιζεται. Εννοειται οτι αν εκανε 3 γιους θα μπορουσε να τους θρεψει ετσι?

lcWup3.png

για να φανταστείτε τι συμβαίνει σε άλλα κράτη για παράδειγμα στην Ταιλάνδη όταν γεννιέται ένα αγόρι έχουν πένθος και όταν γεννιέται κορίτσι χαρά.Ο λόγος???δεν υπάρχουν δουλειές για τους άντρες και έτσι οι γυναίκες ασχολούνται με τον αγοραίο έρωτα για να φάει η οικογένεια ένα κομμάτι ψωμί και το απάνθρωπο είναι οτι στις περισσότερες οικογένειες που έχουν αγόρια οι γονείς μαζεύουν χρήματα από την ημέρα που θα γεννηθεί το μωρό και όταν ενηλικιωθεί τα δίνουν για να κάνει αλλαγή φύλλου :shock:

πήγα πριν 2μισυ χρόνια για διακοπές και το τι είδαν τα ματάκια μου δε λέγεται....

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

για να φανταστείτε τι συμβαίνει σε άλλα κράτη για παράδειγμα στην Ταιλάνδη όταν γεννιέται ένα αγόρι έχουν πένθος και όταν γεννιέται κορίτσι χαρά.Ο λόγος???δεν υπάρχουν δουλειές για τους άντρες και έτσι οι γυναίκες ασχολούνται με τον αγοραίο έρωτα για να φάει η οικογένεια ένα κομμάτι ψωμί και το απάνθρωπο είναι οτι στις περισσότερες οικογένειες που έχουν αγόρια οι γονείς μαζεύουν χρήματα από την ημέρα που θα γεννηθεί το μωρό και όταν ενηλικιωθεί τα δίνουν για να κάνει αλλαγή φύλλου :shock:

πήγα πριν 2μισυ χρόνια για διακοπές και το τι είδαν τα ματάκια μου δε λέγεται....

ε??????? :shock::shock::shock:

ε??????? :shock::shock::shock:

:evil::evil: Καλέ κάγκελο έμεινα

κοριτσια συγνωμη γι'αυτα που εγραψα αλλα ειμαι εναντιων αυτων των πραξεων.δεν μιλαω για κοπελες που δεν γνωριζω αλλα για τις κοπελες γυρω μου.οταν ξερουν οτι εχω σοβαρο προβλημα και δυσκολευομαι να φερω ενα παιδι στον κοσμο μην ερχεσαι και μου λες οτι εισαι εγκυος επειδη δεν προσεξες και θα το σκοτωσεις.αλλο ειναι οταν υπαρχει ενα προβλημα στο εμβρυο.

συγνωμη και παλι.δεν λεω αλλα γιατι ειναι ασχετο αυτο με το θεμα απλα το ειπα γιατι με ποναει πολυ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

sofia_nefeli μου φαγητο δεν πεταω.η το τρωω ολο(και οχι γινει τεραστια) η τα δινω στα αδεσποτα.οσο για τον κοσμο που πειναει βοηθαω αρκετα και εκει αλλα δεν μιλαμε γι'αυτο.ο καθενας κανει οτι ξερει και οτι μπορει.

δεν ειμαι κακια απλα πονεμενη!!!!

Διαφημίσεις

το ξερω καλη μου...το ξερω. απλα μερικες φορες αυτα που γραφουμε μενουν ....νομιζω οτι τωρα ειναι καλυτερα και για σενα. δε νομιζω οτι σε αντιπροσωπευε η προηγουμενη δηλωση σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...