Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αν η μανα ειναι τρελη....δε παω καλα...

Recommended Posts

ΚΟΡΙΝΑ είπε:
yasemi ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ.ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΩΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΝ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 2 ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΟΣΤ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ 3 ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ. ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΗ ."ΟΧΙ".

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΨΗΤΟ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

καλα και εγω ζορικη ημουνα κρεας δεν ηθελα να φαω...μεγαλωσα με φακες φασολαδα μακαρονια,πατατες τηγανιτες και φετα....αυτα....α και αυγα....και γαλα....

μαλλον πρεπει απλα να την αφησεις να πεινασει και να μη την ρωτας συνειχεια...αν κατσετε εσεις στο τραπεζι καθεται??επηρεαζετε εστω και μια κουταλια να φαει????παντως λογικο ειναι να αγχωνεσαι και εγω θα αγχωνομουνα αν ολη μερα θα ειχε φαει λιγο τοστ,λιγη μπανανα και λιγο γαλα......για δοκιμασε και πες μαςτι εγινε.....ελπιζω να οερασει αυτη η φαση.,..ζορι βρε παιδι μου :lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

ασχετρ αλλα η δικια σας αλλεργια περασε στα 2???οταν λες σχεδον τι εννοεις????εχω δρομο δηλαδη και εγω...το ψαρι σας πειραξε εσας????εμεις δεν εχουμε τολμησει ακομη

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

οταν λες βραδυνο τι εννοεις? το γαλα δεν μετραει? αν το συνοδευει πχ με κορν φλεικς ή κουλουρακια? γιατι οι μεριδες που τρωει γενικοτερα ειναι κανονικες... ασε που τρωει πχ στις 9 και ξυπναει στις 3 το πρωι και ρευεται!

το κακο του ειναι που θελει να τσιμπολογαει... αν δεν το κοψουμε οσο ειναι νωρις φοβαμαι μην γινει παχυσαρκο! εκτος αν ειναι οπως ημουν εγω μωρο που ετρωγα τα παντα -μπουτου σαν μωρο, αλλα αργοτερα μια χαρα στα κιλα, αδυνατη- και ξαφνικα το γυρισα και εγινα επιλεκτικη...

me and my men...

εννοωντας κανονικο φαγητο.... του φτανει μονο το γαλα ???αυτο εννοουσα....απλα απο περιεργεια γιατι υποτιθεται μετα απο καποια ηλικια βαζουν κανονικο φαγητο το βραδυ...το γαλα παυει να ειναι η κυρια τροφη....για αυτο ρωταω :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

α, οχι το γαλα δεν του το κοβω... εκτος αν ειμαστε εκτος σπιτιου, επισκεψη, βολτα κτλ... ξερω οτι του φτανει και μεχρι που αντεχει το στομαχακι του γενικα με το φαι. αλλα ειναι τοσο λαιμαργος που μπορει να παρει κατι μπροστα του μονο και μονο για να φαει μια μπουκια και να το παρατησει... χωρις να πειναει... ετσι απο λαιμαργια...

εδω στεναχοριεμαι που του εκοψα το πρωινο γαλα αναγκαστικα για να μην τον βαραινω πριν παει στον παιδικο...

να φανταστεις οτι κι εγω μεχρι το λυκειο σχεδον επινα αν οχι πρωι και βραδυ, σιγουρα το πρωι... και μην σου πω και αργοτερα πριν παω για δουλεια.... ή και τωρα.

me and my men...

Διαφημίσεις

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ. ΗΤΑΝ 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΠΡΟΣ 2,5 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ? ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ?

ΨΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΓΟ. ΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΥΔΙ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ, ΦΩΝΕΣ, ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ... ΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΦΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...