Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αν η μανα ειναι τρελη....δε παω καλα...

Recommended Posts

συγνωμη αλλα παιδια κατι εχει η μικρη δεν υπαρχει αλλη εξηγηση...

εκει που περασαμε στις γιορτες μαι φαση που δε πολυτρωγαμε αλλα ψιλοτσιμπαγαμε ολη μερα ξαφνικα το τελευταιο 10ημερο περιπου τρωει απιστευτα....

ενδεικτικα

9:30-10:30 (αναλογα τι ωρα ξυπνησει) γαλα 210 ml και τοστ (σχεδον ολο)

13:00-13:30 φαγητο

οταν ξυπνησει το απογευμα (17:00-18:00 ) θα φαει μπανανα και λιγο αχλαδι ή μπανανα και λίγο μηλο (μιλαμε για παιδι που ειχε τσακωθει με τα φρουτα ετσι) μπορει καμια φορα και ολοκληρο το μηλο ή το αχλαδι

20:00 αντε 20:30 το αργοτερο φαγητο (τρωμε φαγητο βραδυ σχεδον απο 14 μηνων γιατι το αντιαλλεργικο γαλα δε τη χορταινε και ξυπναγε συνεχεια το βραδυ)

προ υπνου (κατα 23:00 μαξιμουμ ) 210 γαλα

μου φαινεται παρα πολυ...και ολο να τσιμπησει καμια φρυγανια ή κανα μπισκοτο....βασικα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τρωει τα φρουτα ανετα και με ορεξη (αρα πειναει)

και μαλιστα οταν δουλευω και ειναι στη γιαγια της το απογευμα εκτος απο φρουτα θα ζητησει και ψωμι,και θα φαει και για βραδυ φαγητο.....

αφου εχει παχυνει...φαινεται...(δεν ειναι χοντρουλα εννοω οτι πηρε κατι γιατι ημασταν ψιλοστασιμες )

μα ειναι φυσιολογικο συνεχεια να ζηταει φαγητο???και οχι τιποτε αλλο αλλα οι μεριδες της του μεσημεριανου και του βραδυνου (ειδικα του μεσημεριανου) φτανουν μερικες φορες τις δικες μας.....

να σημερα καταβροχθησε ενα πιατο λαχανορυζο και το βραδυ παλι το ιδιο και εφαγε και 4 κομματια μπριζολα που εψησε ο αντρας μου και ειχε φαει και μπανανα και μηλο.....

μηπως φταιει οτι καθεμερα ερχεται στη δουλεια ??(παιδοτοπος) και οτι ολη μερα θα τρεχει θα χορευει κλπ κλπ κλπ (ειναι ντουρασελ)

ειναι δυνατον να καθομαι να αγχωνομαι για το οτι το παιδι μου τρωει????

ειμαι τρελη μανα ή μου φαινεται απλα και να παω να το κοιταξω??

ενημερωτικα εχουμε αλλεργια στο γαλα και δε μπορουμε να φαμε γιαουρτια κλπ γαλακτοκομικα...αντε φετα λιγη στο τσακιρ κεφι που ζηταει και οταν ανοιξει το ψυγειο και δει το τυρι του τοστ της δινω πολυυυυυυυυ λιγο ισα ισα να της φυγει και της αρεσει κιολας.....

α δε σας ειπα και το κουλο....τρωει και σαλατα....δηλαδη τρωμε εμεις (οταν εχουμε σαλατα )και θελει να τσιμπαει και αυτη λιγο ...μαρουλι θαναι,λαχανο θαναι,,δε τη νοιαζει..αρκει να φαει λιγο και αυτη....δοκιμαζει.....)

δε με πατε στο τρελοκομειο καλυτερα....μανα που αγχωνεται για το παιδι της που τρωει δεν εχω ξαναματακουσει......

:(

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Καλημέρα

yasemi Μου και εγώ το ίδιο περίπου πρόβλημα έχω.

Ο γιος μου είναι δύο χρονών και δεν σταματάει απο τη μέρα που γεννήθηκε να τρώει ακατάπαυστα.

Μπορεί να φάει ότι φανταστείς. Ότι βλέπει ο θέλει αμέσως και στο πιάτο του με το πιρούνι του....

Όταν πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή σε σπίτια φίλοων για τραπέζωμα είναι ο πρτώτος που κάθεται στο τραπέζι να φάει και αν δεν μαζέψουμε τα φαγητά δεν σηκώνεται...

Όλα τα παιδάκια παίζουν και αυτός εκεί στο τραπέζι

Δεν είναι χοντρός είναι στο ανώτατο όριο βάρους και αρκετα ψηλός για την ηλικία του.

Οι άλλες μαμάδες με κοροιδεύουν όταν του λέω σταμάτα να τρώς αλλά εγώ έχω αρχίσει και ανησυχώ με την καταστάση του.

Λές να γίνει παχύσαρκος?

Δεν τρώει μπούρδες. Τρώει φρούτα , λαχανικά και κανονικές μερίδες απο ότι φαγητό και να φτιάξουμε και φυσικά γάλα πρωί βράδυ

Αυτό που με ανυσηχεί περισσότερο είναι οτι όταν δει φαγητό σταματάει αμέσως το παιχνίδι και τρώει............

Τελικά μάλλον τρελές είμαστε.....

Γειά σου yasemi! Να μη σου κάνει εντύπωση, αυτός είναι ο φυσιολογικός τρόπος που ένα μικρό παιδάκι τρώει! Το πρωινό τοστ κατ'αρχήν είναι το δεκατιανό που απ'ό,τι βλέπω στο πρόγραμμά σας δεν υπάρχει.

Προηγουμένως δεν έτρωγε προφανώς τόσο. Ο λόγος είτε είναι αυτό που περιγράφεις, το ότι καταναλώνει πολύ ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε το γεγονός ότι μπορεί να είναι σε φάση ανάπτυξης αυτή την εποχή.

Εμείς το παρατηρούμε αυτό με την μεγάλη, η οποία είναι λιγόφαγη, αλλά υπάρχουν περίοδοι που τρώει όσο κι εμείς και παραπάνω!

Μην ανησυχείς, κοίτα να το χαρείς όσο κρατήσει, γιατί μπορεί σε λίγο καιρό να ξαναγυρίσει στον παλιό τρόπο φαγητού! :P

κοριτσια μακαρι να ειχα το προβλημα μας κ τι δεν θα εδινα,εγω την παρακαλαω για να φαει ,κ συνεχεια προσπαθω να βρω καινουργια παιχνιδια ωστε να την απασχολω για να τρωει.Νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχειτε καθολου δεν θεωρω οτι υπαρχει θεμα :lol:

Διαφημίσεις

Ύψος, βάρος κτλ? Και η δικιά μου είναι αρκετά φαγανή θα έλεγα αλλά αυτό που με πειράζει πιό πολύ είναι που ήθελε να τρώει αγκαλιά και μία μέρα που είχαμε ψάρι πώς να το καθαρίσω, να την ταίσω και είμαι και έγκυος στον 8ο. Σιγά σιγά το έκοψα (με την παρέμβαση του μπαμπά), αλλά τώρα της αρέσει να τρώει στην τηλεόραση και να βλέπει τα δικά της. Είναι τόσο κακό αυτό? Εμένα δεν με ενοχλεί αλλά βλέπω οτι ετσι αφιερώνω λιγότερο χρόνο στον άντρα μου (άσε που είναι και ζηλιάρα και δεν θέλει να βλέπει αγκαλιές και τρυφερότητες με τον μπαμπά).

Εντωμεταξύ παλιά έτρωγε μόνη της, τώρα τα άρχισε όλα αυτά και επειδή έρχεται το μωρό (ας είναι καλά και η γιαγιά με τα κανακέματα) κάνει πισωγυρίσματα μία είμαι μωράκι, μία είμαι κοπέλα. Προσπαθώ να τα χειριστώ χωρίς αυστηρότητα γιατί δεν θέλω να βγάλει επιθετικότητα στο μωρό και επειδή εγώ είχα πολύ αυστηρούς γονείς έβγαλα πολλά διατροφικά προβλήματα στην παιδική ηλικία.

Πάντως κι εμένα χτές έφαγε το βράδυ μακαρόνια με κιμά και σε μία ώρα ήπιε γάλα και μετά πείναγε και έφαγε και λίγες πατάτες φούρνου... Τι να πώ είναι σε φάση που ψηλώνει όμως. Είναι 2,5 ετών 92 πόντους και 14 κιλά. Καλή είναι?

Τουλάχιστον προσπαθώ να μην της δίνω πολλά βούτυρα και χαζά λίπη, σοκολάτες, αλμυρά βλακείες τέτοιες. Τρώει σαλάτες(ειδικά πιπεριές), ελιές(τρελαίνεται), ψωμί (όχι πάνω απο 2 φέτες την μέρα) είναι αρκετά κρεατοφάγος, γαλακτοκομικά κανονικά και τα φαγητά που είναι κατα βάση υγιεινά.

ΚΙ εγω που ελεγα να πω στη παιδιατρο οτι τρωει συνεχεια,ευτχως ειναι κα αλλα παιδακια.2 ετων,ψηλη περιπου 12 κιλα,κανονικη λεει η γιατρος.τρωεει πολυ τυρι,φρουτα,φαγητα σχεδον ολα και γαλα 500 γρ.συνολικα.ειναι καποιες μερες που λεω θα σκασει,ευτυχως παντως που ειναι ετσι,δεν θα αντεχα να την κυνηγαω.το κανω στο ψαρι που δεν τρωει και ειναι βασανο

επισημη μετρηση δεν εχω γιατι στο παιδιατρο θα παμε την αλλη βδομαδα και εχουμε να παμε απο το σεπτεμβρη....εγω που τη ζυγισα ειναι περιπου 12 κιλα και που τη μετρησα αν το εκανα σωστα ειναι 86 εκ.....

και γω νομιζω οτι ωρες ωρες θα σκασει....αλλα τεσπα....γελαω με τον εαυτο μου που αντι να χαιρομαι που τρωει καθομαι και σκαω ....ειμαστε ωρες ωρες παραλογες.....

ευτυχως δεν ειμαι μονη γιατι θα εβαζα τον αντρα μου να μου κανει κανα κυρηγμα να ερθω στα ισα μου....(αντρας μου=ψυχολογος μου...ο μονος που με κανει να ερχομαι στα ισα μου ....καμια σχεση βεβαια με το εππαγελμα του.....χι χι χι

zoitheodos και εμενα μεχρι πριν λιγο καιρο ετρωγε στη τηλεοραση γιαιτ εκεινη την ωρα ειχε Βo on the Go sto Channel 9 και δε το χανει....τωρα τελευταια ουτε καρεκλακι θελει αλλα θελει να τρωμε ολοι μαζι στο τραπεζι και αυτη στη καρεκλα.....φαση ειναι θα περασει...δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο να τρωει εκει μιας και τρωει....οσο για τον αντρα σου....δε μπορειτε να φατε λιγο πιο αργα μαζι???ειπες οτι η μικρη δε τρωει τωρα μονη της....αν την αφησεις με το κουταλι ή το πιρουνι και πας πιο περα δε θα φαει μονη της????

NIk-26...μη σκας τωρα τελευταια και η δικια μου αν δει φαγητο τρεχει πρωτη λες και εχει να φαει μερες.....θελει να τα δοκιμασει οοοοολαααα...και το κακο ειναι οτι δε κανει να φαει πολλα....αντε να εχεις και αυτο....να εξηγησεις στη κυρια φαγανουλα οτι αυτο που θελει (τυροπιτα πχ )δε κανει θα της κανει αλλεργια :?

παντως .....μεχρι πριν λιγο καιρο αγχωνομουνα που δεν ετρωγε...τωρα που τρωει....δε μας ειπε κανεις οτι ετσι θα ειναι η μητροτητα....ολο αγχος βρε παιδι μου...και καποτε κοροϊδευα οσες αγχωνονταν....τουλαχιστον εχω κρατησει την αρχη οτι θα φαει οσο θελει χωρις να την κυνηγαω...(αυτο μου ελειπε κιολας....)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

επισημη μετρηση δεν εχω γιατι στο παιδιατρο θα παμε την αλλη βδομαδα και εχουμε να παμε απο το σεπτεμβρη....εγω που τη ζυγισα ειναι περιπου 12 κιλα και που τη μετρησα αν το εκανα σωστα ειναι 86 εκ.....

και γω νομιζω οτι ωρες ωρες θα σκασει....αλλα τεσπα....γελαω με τον εαυτο μου που αντι να χαιρομαι που τρωει καθομαι και σκαω ....ειμαστε ωρες ωρες παραλογες.....

ευτυχως δεν ειμαι μονη γιατι θα εβαζα τον αντρα μου να μου κανει κανα κυρηγμα να ερθω στα ισα μου....(αντρας μου=ψυχολογος μου...ο μονος που με κανει να ερχομαι στα ισα μου ....καμια σχεση βεβαια με το εππαγελμα του.....χι χι χι

zoitheodos και εμενα μεχρι πριν λιγο καιρο ετρωγε στη τηλεοραση γιαιτ εκεινη την ωρα ειχε Βo on the Go sto Channel 9 και δε το χανει....τωρα τελευταια ουτε καρεκλακι θελει αλλα θελει να τρωμε ολοι μαζι στο τραπεζι και αυτη στη καρεκλα.....φαση ειναι θα περασει...δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο να τρωει εκει μιας και τρωει....οσο για τον αντρα σου....δε μπορειτε να φατε λιγο πιο αργα μαζι???ειπες οτι η μικρη δε τρωει τωρα μονη της....αν την αφησεις με το κουταλι ή το πιρουνι και πας πιο περα δε θα φαει μονη της????

NIk-26...μη σκας τωρα τελευταια και η δικια μου αν δει φαγητο τρεχει πρωτη λες και εχει να φαει μερες.....θελει να τα δοκιμασει οοοοολαααα...και το κακο ειναι οτι δε κανει να φαει πολλα....αντε να εχεις και αυτο....να εξηγησεις στη κυρια φαγανουλα οτι αυτο που θελει (τυροπιτα πχ )δε κανει θα της κανει αλλεργια :?

παντως .....μεχρι πριν λιγο καιρο αγχωνομουνα που δεν ετρωγε...τωρα που τρωει....δε μας ειπε κανεις οτι ετσι θα ειναι η μητροτητα....ολο αγχος βρε παιδι μου...και καποτε κοροϊδευα οσες αγχωνονταν....τουλαχιστον εχω κρατησει την αρχη οτι θα φαει οσο θελει χωρις να την κυνηγαω...(αυτο μου ελειπε κιολας....)

Καλή μου γιασεμί ο άντρας μου έρχεται αργά και είμαι και έγκυος, πόσες ώρες να μυρίζω το φαγητάκι, παραπονιέται και ο άλλος απο μέσα!

Η κόρη μου είναι ουρά μου κανονικά θέλει συνέχεια να βλέπει τι κάνω οπότε αν φύγω απο το τραπέζι θα έρθει απο κοντά.

Πάντως χτές έφαγε στο τραπέζι οπότε δεν νομίζω οτι έχει ιδαίτερο κόλλημα με την τηλεόραση.

Έφτιαξα μαζί με το φαγητό και βραστό καλαμπόκι με λίγο βούτυρο και έφαγε σχεδόν 400 γρ.

Αυτό που έγινε όμως και με κούφανε το βράδυ γύρω στις 10 ζήτησε απο τον μπαμπά της να την πάει στο κρεβάττι της, να της ανάψει το φώς και του λέει φύγε τώρα και την έπεσε για ύπνο!! Κουφάθηκα, μετά μου λέει ο άντρας μου με την κόρη μου είχε πάει για καφέ πριν μία εβδομάδα με έναν φίλο του, την γυναίκα του και την συνομίληκη με την δικιά μας κόρη μαζί και καμάρωναν οι άλλοι γονείς πως η δικιά τους κοιμάται μόνη της.

Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος αλλά προβληματίστηκα λίγο γιατί φανταζόμουν τον άντρα μου να ακούει με θαυμασμό τους άλλους να καμαρώνουν για το παιδάκι τους και ο δικός μου χωρίς να το κάνει συνειδητά με τον τρόπο του θα υποτιμούσε το δικό μας. Και σε όλα αυτά ήταν παρούσα!!

Φρικαρισμένη, κολλημένη μάνα! Το παραδέχομαι, προσπαθώ να το κρύβω, ότι και να μου πείτε δεν θα με πειράξει, ζώ με το πρόβλημα μου.

Καλημέρα yasemi μου με την φαγανή την κόρη!! :lol::lol::lol:

Μια χαρά είναι το παιδί και για τα κιλά της και για το ύψος της!!

Εμένα η δικιά μου είναι 14,5 κιλά και 91 πόντους και είναι πολύ καλή εμφανισιακά, ούτε κοκκαλιάρα, ούτε παχουλή!!

Φάσεις περνάει όπως είπες και συ. Απλά αν θεωρείς πως θα παχύνει να προσέχεις το βραδυνό της!

Μακάρι και η δικιά μου να έτρωγε τα πάντα :cry::cry::cry: !

Την κρατάει πολύ το γάλα και τρελαίνεται για οτιδήποτε έχει μερέντα(!) είτε με ψωμί, είτε με αυγόφετα.

Όσο για το φρούτο να χαίρεσε που το τρώει γιατί παίρνει πολλές βιταμίνες και αν μπορείς να της το δίνεις και 2 φορές την ημέρα, και σαν σνακ στο χέρι αντί για κουλουράκι ή κριτσίνι.

Και τα σκέτα δημητριακά σ'ένα μπολ χωρίς γάλα είναι καλό σνακ για την μικρή, τελευταία έτσι ξεγελάω και γω την δικιά μου την τρελοκοτσιδού.

Ρώτα και τον παιδιατρό σου δεν έχεις να χάσεις τιποτα!

Αν και θα σε καθησυχάσει..

:wink::wink::wink:

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια μακαρι να ειχα το προβλημα μας κ τι δεν θα εδινα,εγω την παρακαλαω για να φαει ,κ συνεχεια προσπαθω να βρω καινουργια παιχνιδια ωστε να την απασχολω για να τρωει.Νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχειτε καθολου δεν θεωρω οτι υπαρχει θεμα :lol:

και ο δικός μου vann μια από τα ίδια.

Για αυτό νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείται που τα παιδιά σας τρώνε πολύ. Μια χαρά είναι, και πολύ νορμάλ μου φαίνεται το πρόγραμμά τους.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΔΙΑΕΣΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ.

(ΣΑΛΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΔΙΑΕΣΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ.

Κορίνα μου ο γιος μου ειναι 3 ετων και είχαμε ακριβως το ίδιο πρόβλημα της αφαγιας, οχι της αλλεργίας από 2 ετων μέχρι πριν ενα μηνα.Εμας λογω αυτού καναμε αιματολογικες και έδειξαν τρομερα χαμηλο σιδηρο.Δυστυχως η λυση ειναι μία. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ενδιαμεσα απο τα 2 μονο γαλα ( πρωι και βραδυ ).Θα ζηταει διαφορα της λες λιγο φαι και λιγο ακομη και μετα θα φας οτι θες.Στην αρχη ειχαμε δραματα για κανα δυο μέρες αλλα πλεον το πηρε αποφαση.Ευτυχως εμεις τουλαχιστον δεν ειμαστε του γλυκου.

Σαλάτε ούτε εμείς τρώμε.

rQGhp3.png

Το μεσημέρι γιατί πίνει γάλα? Μήπως αλλιώς δεν κοιμάται?

Εγώ της έκοψα το μεσημεριανό, μετά της έκοψα το μπιμπερό και έπινε για κανα δυό μήνες ελάχιστο γάλα αλλά έτρωγε περισσότερο. Τώρα πιά πίνει γάλα με δημητριακά το πρωί και το βράδυ γάλα με καλαμάκι και λίγο γιαούρτι με μέλι μέσα στην μέρα.

Πάντως τα παιδιά επηρρεάζονται πολύ απο αυτά που βλέπουν να κάνουμε εμείς π.χ. αν εσύ δεν τρώς σαλάτα ποτέ μην περιμένεις οτι εκείνη θα φάει.

Τ

ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ. ΕΜΑΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΤΙΣ 1:00 ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ 4-5 ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ 2.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.

ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΟΥ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΕΦΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΝΤΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..."

ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΙΠΙΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΦΡΟΥΤΟ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΕΦΤΑΝΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΚΑΤΙ.

ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.

Διαφημίσεις

Πάντως τα παιδιά επηρρεάζονται πολύ απο αυτά που βλέπουν να κάνουμε εμείς π.χ. αν εσύ δεν τρώς σαλάτα ποτέ μην περιμένεις οτι εκείνη θα φάει.

Τ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΣΑΛΑΤΕΣ ΑΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΩΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ?

Το ότι οι εξετάσεις της βγαίνουν καλές είναι πολύ θετικό.

Τώρα για την ποσότητα που πίνει γάλα ο παιδίατρος τι λέει? Κάνει να πίνει τόσο πολύ?

Πάντως της έκοψα το μπιμπερό όταν άρχισε και η δικιά μου να κάνει κάτι τέτοια κόλπα, να πίνει μόνο γάλα και απο φαγητό τίποτα. Την έπιανε γκρίνια ζήταγε γάλα, νύσταζε γάλα, είχε πάθει εξάρτηση... και μία μέρα της είπα πως ήρθε μία αλεπού που έχει μικρά αλεπουδάκια και πήρε τα μπιμπερό της για να ταίζει τα αλεπουδάκια της. Για πολύ καιρό έλεγε αχ αλεπού δεν θα σε πιάσω....... Μετά απο λίγο καιρό πήρε και τις πάνες της και της άφησε μόνο 2!!

Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς με ηρεμία και παιχνίδι θα την κατευθύνεις εκεί που θές.

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΘΑ ΦΑΕΙ 2 ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ...

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΖΗΤΑΕΙ ΓΑΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΘΑ ΦΑΕΙ 2 ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ...

χαζη ερωτηση αλλα.....στα κιλα ειναι μια χαρα δηλαδη???και αν καταλαβα καλα συνολικα ειναι καπως ετσι τα γευματα της???

πρωι γαλα

στο παιδικο πρωινο και μεσημεριανο

απογευμα ????

βραδυ γαλα

το απογευμα τι τρωει???θελει τιποτα οταν ξυπνησει????

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΘΑ ΦΑΕΙ 2 ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ...

NO NO NO!!!! :shock:

Πάντως κι εμένα μόλις έγινε ενός έκοψε το φαγητό μαχαίρι και τρόμαξα. Τι στις πλατείες βγαίναμε μεσημεριάτικα με τα ταπεράκια και τα ποδήλατα αλλά κάτι δεν μου άρεσε σε αυτό. Έβλεπα η νύφη μου τα κυνηγούσε και τα δύο παιδιά της να φάνε, η αδερφή μου όχι. Όλα τα παιδάκια κανονικά. Ρώτησα την αδερφή μου και μου λέει αν θές να τρώει μην τα κυνηγάς ποτέ. Είχε δίκιο, προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι το πρότυπο και θα το ακολουθήσει με τον χρόνο και προφανώς μόνη της να πιάνει κουτάλια κτλ.

Όταν έκοψε το μπιμπερό ότι προσπάθειες και να έκανα να πιεί γάλα εκείνη τίποτα. Έφτασα να πίνω 4 ποτήρια γάλα την μέρα και να μην της προσφέρω καθόλου, πίστευα οτι έκανα λάθος επιλογή στιγμής για την διακοπή του μπουκαλιού. Κάποια στιγμή μου ζήτησε στο γάλα μου να της βάλω ένα καλαμάκι. Αυτό ήταν τώρα πίνει μια χαρά.

ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 12 ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 13 ΚΙΛΑ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ:

8:00 ΓΑΛΑ

10:00 ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΜΕΛΙ Ή ΦΡΟΥΤΟ (ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ)

13:00 ΦΑΓΗΤΟ (ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ)

15:00 ΓΑΛΑ

16:00 ΓΑΛΑ (ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ)

22:00 - 23:00 ΓΑΛΑ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΛΥΚΟ. ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΤΟ.

ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ 1 ΜΠΟΥΤΙ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΑΛΑ.

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΝΥΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΓΑΛΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΓΗΤΟ? ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΟΥΤΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ, ΟΥΤΕ ΖΟΡΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

απορια νουμερο δυο.....στο παιδικο τρωει ολα τα φαγητα?????

γιατι δε φτιαχνεις και κανενα σπιτικο κεϊκ που μπορεις να ελεγξεις τη ζαχαρη και το τι βαζεις μεσα......παντως αμα τρωει και φρουτο στο παιδικο και κανονικο φαϊ μαλλον χαϊδευεται ....μαλλον της αρεσει που τη κυνηγας γιατι ετσι εχει τη προσοχη σου....μηπως ειναι αντιδραση που παει στο παιδικο???

παντως νομιζω και εγω οτι δε πρεπει να την κυνηγας.....αστην και οταν πεινασει δε μπορει θα φαει....τι φαγητα της αρεσουν το εχεις βρει???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

yasemi ελα να γινουμε πολλες οι τρελλες!

εγω τρελλαινομαι που τρωει συνεχεια!

το πρωι τον στελνω νηστικο στον παιδικο -κατα τις 8.30- γιατι στις 9 τρωνε.

στις 12 θα φανε το μεσημεριανο...

θα γυρισει στις 2 και θελει παντα κατι... οποτε του εχω το γιαουρτακι....δεν του ξαναδινω φαγητο.. και μετα ο μεσημεριανος υπνος...

το απογευμα ξανα γιαουρτακι ή φρουτακι αναλογα...

και το βραδυ το γαλα.

αυτα απο μενα... το προβλημα μου ειναι πως οτι δει πανω στο τραπεζι -να φαμε σαν ανθρωποι ενω ειναι φαγωμενος ας πουμε δεν υπαρχει! απο πανω να μετραει μπουκιες!- ή οταν βαρεθει πχ στο παιχνιδι ζηταει μπισκοτακι, κορν φλεικς... οτι του'ρθει! και καλα να'μαστε στο σπιτι τον ξεγελαω... οταν ειναι στην πεθερα μου ειναι το προβλημα που ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ, παντα κατι θα φαει και ας εχει μολις φαει και την εχω ενημερωσει! εχει μπει και ο μικρος στο τριπακι και το βρισκει παιχνιδι... μην το πουμε στην μαμα... :evil:

me and my men...

yasemi ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ.ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΩΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΝ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 2 ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΟΣΤ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ 3 ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ. ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΗ ."ΟΧΙ".

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΨΗΤΟ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

yasemi ελα να γινουμε πολλες οι τρελλες!

εγω τρελλαινομαι που τρωει συνεχεια!

το πρωι τον στελνω νηστικο στον παιδικο -κατα τις 8.30- γιατι στις 9 τρωνε.

στις 12 θα φανε το μεσημεριανο...

θα γυρισει στις 2 και θελει παντα κατι... οποτε του εχω το γιαουρτακι....δεν του ξαναδινω φαγητο.. και μετα ο μεσημεριανος υπνος...

το απογευμα ξανα γιαουρτακι ή φρουτακι αναλογα...

και το βραδυ το γαλα.

αυτα απο μενα... το προβλημα μου ειναι πως οτι δει πανω στο τραπεζι -να φαμε σαν ανθρωποι ενω ειναι φαγωμενος ας πουμε δεν υπαρχει! απο πανω να μετραει μπουκιες!- ή οταν βαρεθει πχ στο παιχνιδι ζηταει μπισκοτακι, κορν φλεικς... οτι του'ρθει! και καλα να'μαστε στο σπιτι τον ξεγελαω... οταν ειναι στην πεθερα μου ειναι το προβλημα που ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ, παντα κατι θα φαει και ας εχει μολις φαει και την εχω ενημερωσει! εχει μπει και ο μικρος στο τριπακι και το βρισκει παιχνιδι... μην το πουμε στην μαμα... :evil:

βραδυνο δε δινεις εσυ εε???μηπως απλα πειναει το απογευμα???/

παντως και εμενα ωρες ωρες κανουν τα ακριβως αντιθετα απο οτι λεω.....μη τηγανισετε για βραδυ πατατες...κανα τραχανα φτιαξτε....ε....η μιρκη ηθελε πατατες.....γιαγιαδες....να σου πω την αληθεια και εμενα η γιαγια μου με κακομαθαινε και ακομη με κακομαθαινει.... :lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09