Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Recommended Posts

Το προνήπιο είναι έναι τμήμα με περίπου 20 παιδάκια. ΤΟ νηπιαγωγείο έχει 2 τμήματα με 25 παιδάκια το καθένα. Καταλαβαίνεις επομενως ότι δεν καλύπτονται όλες οι θέσεις του νηπιαγωγείου από το προνήπιο.

Εμάς μας ενδιέφερε το νηπιαγωγείο και δημοτικό, πήγαμε για ραντεβού τον Οκτώβριο και κλείσαμε την θέση (με προκαταβολή) τον Νοέμβριο. Οι περισσότερες μαμάδες είχαν κλείσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Φέτος (που πάμε νηπιαγωγείο) μας έστειλαν ενημέρωση αν θέλουμε να συνεχίοσυμε για την 1η δημοτικού αρχές Οκτωβρίου και είχαμε περιθώριο να απαντήσουμε μέχρι 15 Νοεμβρίου.

Για τα ιδιαίτερα στα Αγγλικά δεν ξέρω να σου πώ, η ενημέρωση του σχολείου πάντως ήταν στο κλίμα ότι δεν απαιτούνται ιδιαίτερα.

8HQvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το προνήπιο είναι έναι τμήμα με περίπου 20 παιδάκια. ΤΟ νηπιαγωγείο έχει 2 τμήματα με 25 παιδάκια το καθένα. Καταλαβαίνεις επομενως ότι δεν καλύπτονται όλες οι θέσεις του νηπιαγωγείου από το προνήπιο.

Εμάς μας ενδιέφερε το νηπιαγωγείο και δημοτικό, πήγαμε για ραντεβού τον Οκτώβριο και κλείσαμε την θέση (με προκαταβολή) τον Νοέμβριο. Οι περισσότερες μαμάδες είχαν κλείσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Φέτος (που πάμε νηπιαγωγείο) μας έστειλαν ενημέρωση αν θέλουμε να συνεχίοσυμε για την 1η δημοτικού αρχές Οκτωβρίου και είχαμε περιθώριο να απαντήσουμε μέχρι 15 Νοεμβρίου.

Για τα ιδιαίτερα στα Αγγλικά δεν ξέρω να σου πώ, η ενημέρωση του σχολείου πάντως ήταν στο κλίμα ότι δεν απαιτούνται ιδιαίτερα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Το βασικό μου θέμα είναι ότι θα ήθελα να τον αφήσω για προνήπιο εκεί που πάει τώρα παιδικό γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά και γιατί όταν θα πάει προνήπιο θα πάει παιδικό η μικρή του αδερφή και θα με βοηθούσε να ήταν στο ίδιο μέρος έστω για ένα χρόνο.

Επίσης κάπου στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ είδα μια εταιρεία που φτιάχνει σχολικές στολές και είχε φωτογραφίες από στολές της ελληνοαγγλικής (καθημερινές, όχι επίσημες : http://www.schoolfashion.gr/product/καθημερινή-καλοκαιρινή-στολή-αγόρι-ε/).

Φοράνε στολές τα παιδάκια?

Και κάτι τελευταίο please αν μπορείς να μου απαντήσεις : κάνουν open days για ενημέρωση τυχόν μελλοντικών μαθητών? Πότε γίνονται περίπου?

Κοίταξε να δεις, δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα να βρεις θέση στο νηπιαγωγειο, αρκεί να κινηθείς γρήγορα (να κλείσεις ραντεβού για ενημέρωση τον Οκτώβριο και να αποφασίσεις μέχρι τα Χριστουγεννα).

Απ' ό,τι ξέρω δεν κάνουν open day.

Για τις στολές:

- τις φόρμες που βλέπεις (παντελόνι/βερμούδα, t-shirt και φούτερ) τα φοράνε τα παιδιά στις εκδρομές/επισκέψεις και όχι στο σχολείο.

- την επίσημη στολή την φοράνε στις παρελάσεις (όποια τάξη συμμετέχει).

Για ό,τι άλλο θέλεις, εδώ είμαστε.:)

8HQvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...