Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΡΟΜΒΟΕΛΑΣΤΟΓΡΑΜΜΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

nat - left, θα τηλεφ και θα ζητησω τα ονοματα και τα τηλ των αιματολογων. οποτε θα σου τα πω να βρουμε ποιός είναι αυτός που ξέρεις. οκ?

μου το είπαν το όνομα αλλά το ξέχασα, πάντως εκτός από τον Χατζή είναι άλλος ένας μόνο... άρα ότι άλλο όνομα σου πουν αυτός θα είναι

Διαφημίσεις

Κορίτσια ο γιατρός που σας έλεγα ονομάζεται Αναγνώστου, είναι αιματολόγος στο μητέρα, αλλά μου τον σύστησε απευθείας ο γυναικολόγος μου που επίσης είναι στο μητερα. Δεν μου ζήτησε να κάνω καμία εξέταση στο μητέρα συγκεκριμένα, στο ιατρείο του έκανα το θρομβοελαστόγραμμα και είχα μαζί μου κάποιες άλλες που ούτως ή άλλως μου έιχε γράψει και είχα κάνει στο ταμείο μου ο γυναικολόγος (αιμοσφαιρίνη, ινωδογόνο κλπ). Δεν ξέρω αν δέχεται δηλαδή έτσι επειδή κάποιος τον διάλεξε ανάμεσα σε άλλους αιματολόγους. Πάντως το αρχικό ιστορικό μου το πήρε η μαία με την οποία συνεργάζεται και στη συνέχεια εκείνος όταν με είδε κατέγραψε το πιο αναλυτικό ιστορικό που έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ ευχαριστημένη είμαι έως τώρα πάντως.

Anyway, στη δική μου περίπτωση την ένεση την κάνω γιατί είχα το Σεπτέμβρη μία παλίνδρομη που η βιοψία έδειξε ανάλογο πρόβλημα. Το άν το έχω από μόνη μου ή το δημιουργεί η εγκυμοσύνη όμως μου είπε ο αιματολόγος ότι μονο 4 μήνες μετά τη γέννα θα μπορούμε να το διαπιστώσουμε με εξετάσεις.

EixMp3.png

μετά τον τοκετό τις ενέσεις κάντε τες για 40 ημέρες. Όχι λιγότερο.

μπορουμε να θηλαζουμε ή δεν κανει για το μωρο μας?

Ναι επιτρεπεται ο θηλασμός. Εγώ το θηλάζω από την αρχή. Ρώτησα και στο λαϊκό και το γυναικολόγο μου και την Αγλαϊα που ασχολείται με αυτά εδώ στο forum.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

μεσω ικα 3 ευρώ ή για όλους το ίδιο είναι?? σου εκελεισαν συντομα ραντεβού ή αργουν πολύ?

πήρα στο 1535, είπα Αττικον, αιματολογικό ιατρείο θρομβοφιλίας και μου έκλεισαν σε μία εβδομάδα μετά ακριβώς ραντεβού. ʼσχετα από το ταμείο σου, 3 ευρώ είναι η πρωινή επίσκεψη. Οι εξετάσεις που ίσως μας κάνουν εκεί δεν έχουν καμία σχέση οικονομικά με αυτές των ιδιωτικών.

μεσω ικα 3 ευρώ ή για όλους το ίδιο είναι?? σου εκελεισαν συντομα ραντεβού ή αργουν πολύ?

πήρα στο 1535, είπα Αττικον, αιματολογικό ιατρείο θρομβοφιλίας και μου έκλεισαν σε μία εβδομάδα μετά ακριβώς ραντεβού. ʼσχετα από το ταμείο σου, 3 ευρώ είναι η πρωινή επίσκεψη. Οι εξετάσεις που ίσως μας κάνουν εκεί δεν έχουν καμία σχέση οικονομικά με αυτές των ιδιωτικών.

otan pas tha mas peis entypwseis kai sygrisi se sxesi me ton xantzi, na kanoume sygrisi kai emeis?

Πήγα σήμερα και έκανα τις εξετάσεις τις αιματολογικές (πάφθηνες δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν ρώτησα, τις πλήρωσε ο άντρας μου) την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με το "αιματολογικό τμήμα ελέγχου θρομβοφιλίας" πάντως η ΑΝΤΙ - ΧΑ που βγήκε είχε φ.τ από 0,7 - 1,2 και εγώ έχω 0,2 και σε πρώτη φάση ένας γιατρός εκεί μου είπε ότι ΚΑΝΩ ΑΣΧΟΠΑ τις ενέσεις γιατί δεν τις χρειάζομαι :mad: περιμένω την άλλη εβδομάδα να παώ και στη γιατρό να μου πει αναλυτικά το τι έγινε.. και μέχρι και σε καυγά θα φτάσω αφού κάνω ΑΣΚΟΠΑ ενέσεις.

Ενημέρωσέ μας nat-left ...και εγώ έχω τον ίδιο γιατρό... τον φωτιά και λαύρα που λέμε σε άλλο θέμα...

Στο Αττικόν κάνουν θρομβοελαστόγραμμα???

ο γιατρός που το είδε το δικό μου, μου το είπε θρομβογράφημα... :roll: τώρα δεν ξέρω. Θα σας πω την άλλη Τετάρτη. Απλά ο άλλος ο γιατρός πιστεύω ότι δεν αξίζει κάτι περισσότερο από τους γιατρούς του δημοσίου.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ. ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗ (ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΕΑ) ΤΗΝ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ - ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΘΡΟΜΒΟΕΛΑΣΤΟΓΡΑΜΜΑ - ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ INNOHEP ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΠΕ.

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΗΝ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ? :(

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 300 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ :evil: ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

Καλήμέρα κ με το καλό το μωράκι σου!!

εγώ πήγαινα στον χατζή κάθε 5 εβδομάδες περίπου.

Το θεωρώ παρακινδυνευμένο να αργήσεις τόσο να πας σε γιατρό.

Τα αιματολογικά πρέπει να παρακολουθούνται γιατί αν το αίμα σου δεν είναι μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος κ είναι είται πιο ''αραιό'' είτε πιο ''πηχτό'' μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

συνενοήσου με κάποιο γιατρό , όποιον εσύ επιλέξεις κ κανόνισε να κάνεις τις εξετάσεις που πρέπει χωρίς να έρθεις στην αθήνα αν γίνεται.Αν όχι πρέπει να έρθεις στην αθήνα γιατί είναι πιο σημαντική η υγεία σου κ του μωρού από τη δυσκολία του να διανύσεις την απόσταση. :wink:

D9kvp2.png?3X2batCM

• 3 χρόνια μετά...

Καλησπέρα.Εγω πηγαίνω στον Χατζη εδώ και τέσσερα χρόνια κάνω θρομβοελαστογραμμα κάθε χρόνο στην εγκυμοσύνη μου έκανα inohep κάθε μέρα έχω πρόβλημα όμως θρομβοφιλιας.ειναι όντως πολυ ακριβός αλλα είναι ο μόνος που μου έδωσε λύσεις .κατεβαίνω στην Αθήνα απο την Καβαλα.το παιδάκι μου γεννήθηκε υγιέστατο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...