Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΡΟΜΒΟΕΛΑΣΤΟΓΡΑΜΜΑ

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

έχει κάνει καμία σας θρομβοελαστόγραμμα? πονάει ? πώς είναι?

θα κάνω την Δευτέρα στο Μητέρα και έχω αγωνία.

Διαφημίσεις

nai o xantzis ton ksereis? kostizei 310 eurw re paidi mou.....imarton!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

την εξέταση δεν την κάνεις στο Μητέρα αλλά στο ιατρείο του που είναι 1-2 τετράγωνα κάτω από το μητέρα. Εσύ είσαι τυχερή, εγώ πήγα πρωί, μου πήρε 125 επίσκεψη και μου είπε ότι έπρεπε να κάνω αυτή την εξέταση με άλλα 310 την ίδια ημέρα (στα 310 περιλαμβάνεται και η επίσκεψη αλλά εγώ είμαι ηλίθια!!! )

πάντως κάνε την για να είσαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλά. Εμένα μου έχει ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες ενέσεις αντιπυκτικές.

(πριν φύγεις θα σε ενημερώσει ότι θέλει να σε ξαναδεί σε ένα μήνα και θελει από εκεί και πέρα 220 την επίσκεψη... :lol::shock::cool::? )

Διαφημίσεις

Έχει να κάνει με την πηκτικότητα του αίματος. Περισσότερα δεν ξέρω.

Απλά εμένα μου την απαίτησε ο γυναικολόγος μετά από κάτι άλλες αιματολογικές που είχα κάνει "κατά λάθος". Ινωδογόνο και D-Dimer, αν βγουν αυτές καλές δεν έχεις ανάγκη να κάνεις την παραπάνω.

Εντωμεταξύ μετά τον γιο μου είχα μία παλίνδρομη και μία αποβολή και τότε μου είχε πει ότι μπορεί να οφείλονταν έστω και σε μικρό ποσοστό στην υπέρ πηκτικότητα του αίματος, αλλά δεν ήμουν διαθετιμένη να κάνω όλο το κατεβατό εξετάσεων που μου ζήτησε. Τώρα όμως, που είδαμε ότι έχω ανάγκη από τις ενέσεις τις κάνω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν μπορώ να ρισκάρω τα μωρούλια μου γιατί σε λίγες ημέρες μπαίνουν στον 8ο....

σε ευχαριστώ πολύ! εγώ έχω κάνει ινοδωγόνο κτλ και βγήκαν φυσιολογικά. τώρα κάνω γενετική προδιάθεση για θρομβοφιλία και δεν έχουν βγει ακόμη οι απαντήσεις. αυτή η εξέταση γίνεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης?και αν ναι θα πρέπει να κάνω και αυτή?

εγώ είχα μία αποβολή και μία παλίνδρομη!

sq3Zp2.png

Δε μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα. Πάντως αυτός ο Χατζής (ο αιματολόγος) που λέμε, ναι μεν είναι πανάκριβος αλλά είναι καλός γιατρός... πάρε στο μητέρα και ζήτα να του μιλήσεις και ρώτα τον αν χρειάζεται... δεν έχεις να χάσεις τίποτα

εγώ κάνω αντιπηκτικέσ χωρίς να έχω κάνει έλεγχο. προληπτικά τισ κάνω. ειχα δυο αποβολές αλλά έφταιγε η υδροσάλπιγγα την οποία και αφαίρεσα.

ελπίζω να μην ξαναπάω και σκάσω άλλα 220!! αμάν ρε παιδιά, όλο πληρώνουμε!!

λες να μου πάρει και άλλα 125 ή είναι οκ το πακέτο των 310??

εγώ κάνω αντιπηκτικέσ χωρίς να έχω κάνει έλεγχο. προληπτικά τισ κάνω. ειχα δυο αποβολές αλλά έφταιγε η υδροσάλπιγγα την οποία και αφαίρεσα.

ελπίζω να μην ξαναπάω και σκάσω άλλα 220!! αμάν ρε παιδιά, όλο πληρώνουμε!!

λες να μου πάρει και άλλα 125 ή είναι οκ το πακέτο των 310??

άκου εμένα πήρε στη πρωινή επίσκεψη στο μητέρα 125 + άλλα 310 το απόγευμα στο ιατρείο του. Αν πας απευθείας στο ιατρείο του θα γλιτώσεις τα 125. Πάντως θα σου πει ο ίδιος ότι θα θέλει να σε ξαναδεί σε κανένα μήνα πάλι και ρώτα το κόστος και αν περιλαμβάνει και την εξέταση για να είσαι σίγουρη.

Διαφημίσεις

nat-left πήγα στον χατζή, εσκασα 310 και μου βρηκε προβλημα. θα κανω τις ενεσεις μεχρι να γεννησω. θα ξαναπανω σε 1,5 μηνα. πάλι θα μου κανει τεστ. ποσα θα μου παρει τότε? άσε που δεν μου εδωσε αποδειξη. και εγω το χαζο ντραπηκα να ζητησω. μα τι χαζη που είμαι!!! :cry:

nat-left πήγα στον χατζή, εσκασα 310 και μου βρηκε προβλημα. θα κανω τις ενεσεις μεχρι να γεννησω. θα ξαναπανω σε 1,5 μηνα. πάλι θα μου κανει τεστ. ποσα θα μου παρει τότε? άσε που δεν μου εδωσε αποδειξη. και εγω το χαζο ντραπηκα να ζητησω. μα τι χαζη που είμαι!!! :cry:

θα κάνεις τις ενέσεις για 40 ημέρες αφού γεννήσεις μετά τις σταμάτας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα τις σταματήσεις ΜΟΝΟ όταν είναι να μπεις προγραμματισμένα (2 ημέρες πριν) τον τοκετό, διαφορετικά αν προκείψει έκτακτος δεν πειράζει, αρκεί να το θυμίσεις στον γιατρό σου.

Θα ξαναπάς σε 1,5 μήνα όπως είπες και θα σου πάρει 220 χωρίς απόδειξη.... (μην στεναχωριέσαι ούτε εγώ πήρα την προηγούμενη φορά.... γιατί δεν μου έδωσαν).

Εγώ είναι να πάω μέσα στο Φεβρουάριο..... :(

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια πολλά δεν σας πήρε ο γιατρός σας;

Κι εμένα στο Μητέρα είναι ο αιματολόγος μου. Δεν με είδε βέβαια στο μητέρα, μου είπε να πάω κατευθείαν στο ιατρείο του. Εκεί μου έκαναν και το θρομβοελαστόγραμμα και μαζί με την επίσκεψη μου πήρε μόνο 100 ευρώ (με απόδειξη). Βέβαια στην απόδειξη έγραψε μόνο επίσκεψη η κοπέλα. Πάντως οι υπόλοιπες έγκυες που δεν πήγαιναν για πρώτη φορά και δεν χρειαζόταν να τους πάρει από την αρχή το ιστορικό, εξέταση και επίσκεψη τους έπαιρνε 70 ευρώ. Τί να πω.

EixMp3.png

μα καλά εμείς σκασαμε 310 ευρω λεσ και μας περισσεύουν!!

αν θες στείλε μου pm με το όνομα του αιματολόγου σου να δω μήπως και τον αλλάξω τον χατζη.

... Πάντως οι υπόλοιπες έγκυες που δεν πήγαιναν για πρώτη φορά και δεν χρειαζόταν να τους πάρει από την αρχή το ιστορικό, εξέταση και επίσκεψη τους έπαιρνε 70 ευρώ. Τί να πω.

ποιο ιστορικό λες;;; του υπολογιστή υποθέτω που μπορείς να δεις σε ποιες σελίδες μπήκα πρόσφατα :lol::lol::lol: .... όχι του γιατρού γιατί ούτε ιστορικό μου πήρε :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα μου πηρε ιστορικο ο χατζης. μου φαινεται θα παω την επομενη φορα στον γιατρο του μητερα που παιρνει 70 ευρω στην επανεξεταση. πάει στον άνεμο, επιστήμονας είναι και αυτός, δεν θα μου πεί σωστά πράγματα? μόνο ο χατζης είναι καλός?

εμενα μου πηρε ιστορικο ο χατζης. μου φαινεται θα παω την επομενη φορα στον γιατρο του μητερα που παιρνει 70 ευρω στην επανεξεταση. πάει στον άνεμο, επιστήμονας είναι και αυτός, δεν θα μου πεί σωστά πράγματα? μόνο ο χατζης είναι καλός?

και εγώ το ίδιο σκέφτηκα :D

εχω φρικαρει ρε nat - left!! ολο πληρωνουμε. να ειναι γερο το μωρο μας, αλλά έλεος! δεν μπορούμε να βαλουμε δυο φραγκα στην ακρη για την γεννα, την κουνια, το καρότσι κτλ. καθε μηνα και κατι νεο να πληρωσουμε. έλεος. πρεπει να μαθουμε πως λενε τον αλλο αιματολογο στο μητερα.αν μαθεις, πες μου και μενα.

απ'όσο γνωρίζω από το λαϊκό οι εξετάσεις για τη θρομβοφιλία δε μπορούν να γίνουν όλες στην εγκυμοσύνη.

με έπιασες αδιάβαστη :? δεν ξέρω...

είχε πάει η νύφη μου και έτσι της είπαν: ότι μπορούσαν να της κάνουν κάποιες από αυτές και τις υπόλοιπες αφού γεννούσε.

Υπάρχει και άλλος ένας μόνο αιματολόγος στο μητέρα, το ξέχασα ήδη το όνομα, πάντως παίρνει πολύ λιγότερα. Α και η εξέταση που κάναμε, υπάρχει στο μητέρα και κοστίζει λιγότερα από 70 ευρω :shock: (μου είπε και η καινούρια μου γιατρός που άλλαξα ότι ΔΕΝ χρειάζεται να ξαναπάω σε αιματολόγο, αρκεί να κάνω τις ενέσεις και για ένα μήνα αφού γεννήσω)

φοβαμαι να την κάνω χωρίς παρακολυθηση γοατρου. μπορεις να μαθεις nat - left το ονομα του φθηνού?

επισης απορία : κατά τηνη λοχεία που θα κανουμε ενεση, μπορουμε να θηλάζουμε ?

εγω εν τω μεταξυ την εκανα σε στομαχι, μπουτια, χερια. τωρα πια ποναω παντού. όπου και να καρφωσω βγαζω αιμα. εσυ που την κανεισ?

φοβαμαι να την κάνω χωρίς παρακολυθηση γοατρου. μπορεις να μαθεις nat - left το ονομα του φθηνού?

επισης απορία : κατά τηνη λοχεία που θα κανουμε ενεση, μπορουμε να θηλάζουμε ?

εγω εν τω μεταξυ την εκανα σε στομαχι, μπουτια, χερια. τωρα πια ποναω παντού. όπου και να καρφωσω βγαζω αιμα. εσυ που την κανεισ?

στην κοιλιά τις κάνω μόνιμα αλλά αλλάζω θέση κάθε φορά. Μην τις βάζεις κάθετα αλλά μαλακά και σιγά διαγώνια ενώ έχεις ανασηκώσει λίγο το δέρμα πιάνοντάς το.

Η θεραπεία πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μέχρι και τουλάχιστον τις πρώτες 30 - 40 ημέρες μετά τον τοκετό.

(πάρε 2106869000 ζήτα το αιματολογικό και ρώτησε, γιατί ξαναπήρα και ντρέπομαι)