Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποκριατικο παρτι με θεμα πειρατες

Recommended Posts

ΝΑ! ΝΑ! Κοίτα DORAKI ! κοίτα τι σου βρήκε η ΤΙΤΗ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=15752&highlight= ότι πρέπει! Να φέρω προτζέκτορα να προβάλουμε τα σχέδια στους τοίχους... να έχουν να χρωματίζουν τα παιδάκια! 30 δεν είπες οτι είναι? Ε! θέλουν επιφάνεια δημιουργίας!!! Σούπερ θα γίνει το σπιτάκι σου! Πειρατικότατο!!! :lol:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ οπως θελετε.... :lol::lol:

Υποψην σας ομως.... Για την εισοδο στο παρτι δεν θα πληρωσετε τιποτα... :D Στην εξοδο 50 ευρω το ατομο γιατι ο μπογιατζης δεν θα μου το βαψει για την ψυχη της μανα του :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λοιπον ξεκιναω με καποιες φωτο τωρα πουτα τελειωσα γιατι αν περιμενω για αυριο δεν προκειτε να θυμηθω να τα φωτογραφησω.. :lol::lol:

Σε αυτα τα κουτια θα μπει το φαγητο των παιδιων...

Χαμπουργκερ και τηγανιτες πατατες φουρνου (ξερετε αυτες που τις βαζουμε στο φουρνο κομμενες σαν τηγανιτες..)

033.jpg

Εδω θα μπουν οι πατατες..

patatew.jpg

Και τα λοιπα για το φαγητο (για τους μεγαλους... :lol::lol: )

analvsima.jpg

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Τα κουτια μεσα εκτος το φαγητο χυμο, χαρτοπετσετες κλπ... θα εχουν και ενα δωρακι... το οποιοθα ειναι :lol::lol: μυγες ακριδες, σαυρες, φιδια, βατραχια κλπ σιχαμερα.. :lol::lol:

Το μπαουλακι με το θησαυρο που θα βρουν τα παιδια στο τελος..

ee9365be.jpg

O5Lop2.png

kIP3p2.png

πανέμορφα όλα!

άσε τη νεράιδα καλύτερα, μετ΄σ τη χιονάτη θες να επιθυμεί νεραιδοστολή? :lol:

σοβαρά τώρα, νομίζω είναι υπερβολή.

όλα αυτά που έχεις ετοιμάσει είναι έτσι κι αλλιώς υπέροχα κ υπέραρκετά.

Κρίμα να μην ξέρω που μένεις.. :D

Διαφημίσεις

ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

dora , Μπραβο !!!!!! Ωραια θα περασετε .

Περιμενουμε φωτο !!!!!

Μαρω

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Το παρτι εγινε και μαλιστα με ιδιαιτερη επιτυχια...

Εκτος απο 1-2 περιπτωσεις μικρουλιδων που παθανε τον πανικο και αποχωρησαν κακην κακως και με κλαμματα στο πρωτο τεταρτο, οι υπολοιποι περασαμε μια χαρα (οσοι επεζησαν δηλαδη απο την μαζικη εισοδο στις 7.. :lol::lol:

Δεν προλαβαινα να χαιρετησω τον κοσμο... (για να σερβιρω ποτο ουτε λογος εννοειτε.. :lol::lol: υπαρχουν και μαρτυρες της ανακοινωσης.. "το μπαρ ειναι σελφ-σερβις σερβιριστειτε μονοι σας.. :lol: " (ευτυχως και δοξα το θεο η μαμα μου δεν με εκανε ντροπαλη σε τετοια.. να μου πεις ο ντροπαλος ανθρωπος κανει παρτι?? εμ δεν κανει.. :lol: )

Στο τελος μοιραζα και σακουλες με σκουπιδια σε οσους εφυγαν τελευταιοι.. :lol::lol: (μεχρι εκει φτανει η γαιδουρια μου)

οι κατσαριδες και οι αραχνες μεσα στα κουτια με το φαγητο εγιναν αναρπαστες ... μαλιστα ενας μικρος ερχοτανε και μου ελεγε "κυρια πειναω κι αλλο" και στην τριτη καταλαβα οτι ο πονηρος "πεινουσε για τις κατσαριδες.." :D:D:D

Τελικα ειναι φοβερο με ποσο απλα πραγματα μπορουν να ειναι ευχαριστημενα τα παιδια... Ολη η σακουλα με τα ζωιφια ειχε 2 ευρω..Αν ηξερα οτι θα εκανα τοση θραυση θα τους εβαζα μπολικα μεσα.. :lol:

Φωτο θα σας βαλω αυριο γιατι σημερα ειμαι πραγματικα κομματια :lol::lol:

Οσο για τη στολη του γιου... φορεσε το παντελονι και το πουκαμισο απο τη στολη του πειρατη και απο πανω μια ποδια "σερβιτορου" αναμνηστικο δικο μου απο την εξαλλη νιοτη μου πηρε και μια κουταλα και ηταν η Χιονατη (στην αγαπημενη του σκηνη της ταινιας που μαγειρευει και φωναζει τους νανους να φανε) :lol::lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ξεκιναω...

Η ωρα εναρξης για το παρτι ηταν στις 7.00 μμ

Οι καλεσμενοι αρχισαν να καταφθανουν ο ενας πισω απο τον αλλο (ουτε συνεννοημενοι :lol: )

Ειχα κανονισει με την ξαδελφη μου να ερθει στις 7.30 και να φερει την τουρτα της αδελφης μου η οποια ειχε γενεθλια στις 5/2 και δεν ειχε κανει τιποτα και ηθελα να της κανω εκπληξη.

καθυστερησαμε λιγο βεβαια και αφησαμε την τουρτα στα σκαλια γιατι ο κοσμος συνεχιζε να ερχεται..

Οταν πλεον κατα τις 8 παρα σταματησε να χτυπαει το κουδουνι και ολοι πλεον ηταν μεσα, βγηκε η θεια μου και αναψε τα πρωτα κερακια στην τουρτα (αυτα που λενε happy birthday οχι τα κανονικα..)

Εγω αρχισα να σφυριζω με μια καραμουζα μαζευτηκαν ολοι και τα εσβησε..

Μετα επειδη ειχα στειλει τις φιλες μου μεσα να βαλουν τα φαγητα των παιδιων στα κουτακια (τα ειχα στο φουρνο μπας και κρατηθουν λιγο ζεστα) και επρεπε να κερδισουμε χρονο, βαλαμε 30 κερακια πανω στην τουρτα (τα μετρουσαμε κιολας) και λιγο πριν τα σβησει βρηκαμε (ολος τυχαια) :lol: κατω απο την τουρτα ενα φακελακι..

Το φακελακι αυτο ελεγε οτι ειναι απο τον πειρατη Μαυρογενη και οτι αν θα βοηθουσαν τη Βασω να σβησει τα κερακια που ειναι πολλα :lol: θα του εδινα τον θησαυρο μου..

bca44d82.jpg

Αφου λοιπον σβησαμε την τουρτα εμφανιστηκε ενα κασελακι που μεσα ειχε το θησαυρο.... κλειστο.. Το κασελακι αυτο ειχε πανω αλλο ενα φακελο που μεσα ελεγε οτι ειναι κλειδωμενο και για να το ανοιξουν θα πρεπει να περασουν μια σειρα απο δοκιμασιες.. η πρωτη θα ηταν να φανε το φαγητο των πειρατων που εφτιαξα ειδικα γι αυτους ωστε να ειναι δυνατοι και να αντεξουν...

kas.jpg

(το κασελακι εν τω μεταξυ ηταν χριστουγεννιατικο και μια "σπιουνα" μαμα (δεν λεω ποια γιατι την ξερετε πεταχτηκε και ειπε "καλε αυτο πανω εχει αγιο βασιλιδες" :lol::lol: Αφου οι υπολοιποι την βγαλαμε τυφλη και τρελη συνεχισαμε.. :lol::lol:

Το φαγητο ηρθε σερβιρισμενο στα κουτακια που σας εδειξα παραπανω , δωσαμε καποιο χρονο να φανε τα πιτσιρικια και να τα ανοιξουνβασικα... γιατι μεσα εκτος απο τις κατσαριδες ειχε και κατι πουγκια που τους ειπα να τα κρατησουν για τη συνεχεια..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αφου λοιπον φαγανε... εμφανιστηκε ενας καινουργιος φακελος.. που τον διαβασε ο "χειροτερος ολων.." :lol::lol: (γιατι ελεγε μεσα οτι οι πειρατες ειναι κακοι και βρωμεροι και γω ειμαι ο χειροτερος ολων :lol: και εγω δεν ηθελα να το διαβασω και το εδωσα και στην καημενη αυτη τη φιλη μου που ηταν μουτσος.. :lol: )

iri.jpg

Ο φακελος αυτος λοιπον ελεγε οτι αφου φαγανε και δυναμωσανε ηρθε η ωρα ηα περασουν τις δοκιμασιες...

Τις οποιες θα τους εβαζε ο βοηθος μου.. και σε αυτο το σημειο εμφανιστηκε η ανιματερ πειρατινα....

Μαζι της ειχε ενα σακουλι με φλουρια και οι νικητες σε καθε παιχνιδι επερναν απο ενα..

b94b0d1c.jpg.. η κοπελα τους εκανα διαφορα παιχνιδια ..

Στα περισσοτερα παιζανε και οι γονεις (εγω σε 1-2 μονο δεν προλαβα για παραπανω γιατι επρεπε να δω και λιγο τους καλεσμενους μου :lol: ) και οι μαμαδες κερδιζαν και αυτες φλουρια που στο τελςο τα εδωσαν στα παιδια τους και τσακωθηκανε κιολας..

Επισημος βοηθος της πειρατινας ηταν εναν παπας :lol: ο οποιος ως κλασσικος πατερ ευλογουσε ολων τον κοσμο , λαδωνοταν με φλουρια για να ξαναβαλει κοσμο μεσα στο παιχνιδι και εκανε διαφορα σκηνικα που πεθαναμε στο γελιο.. :lol::lol: (επισης δεν θα πω ποιανης ο αντρας ηταν γιατι την ξερετε.. :lol: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αφου τελειωσαν τα παιχνιδια τους τα παιδια η κοπελα τους φωναξε να μετρησουν τα φλουρια... 0ea30baf.jpg

Και αφου τα μετρησανε και νικητρια αναδηχτηκε μια μικρη πριγκηπισσα (με τη συνδρομη της μαμας της :lol: ) και με τη βοηθεια του 2ου στη σειρα γιατι αυτη δεν ηξερε να διαβαζει το φακελακι που πηρε.. :lol: βρηκαν το κλειδι... το φακελακι ελεγε οτι επρεπε να ψαξουν για να το βρουν καπου που τους εδιχνε η φωτο (η φωτο ηταν ενα αυτοκολλητο καραβακι) και τα παιδια το βρηκαν αμεσως μεσα στο καραβακι του μπουφε...

mpo.jpg

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Και βουαλα το κλειδι που ανοιξε το θησαυρο...

xx.jpg

Και ο θησαυρος...

39749938.jpg

μεσα ομως ειχε και αλλο φακελακι...

0637b942.jpg

το οποιο ελεγε οτι τους ξεγελασα, οτι ο θησαυρος ειναι ψευτικος και για να βρουν τον πραγματικο θα πρεπει να χορεψουν ολοι μαζι τον χωρο τον πειρατων μεχρι να κουραστουν παρα πολυ και να πεσουν ξεροι για υπνο... Και μονο τοτε θα συμβει κατι και θα ερθει στον υπνο καποιου το μυστικο που θα τους οδηγησει στο θησαυρο..

:lol::lol::lol: (πολυ κακια ειμαι τελικα)...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ο χορος αρχισε... τα παιδια χορεψαν για αρκετη ωρα και τελικα κουραστηαν πολυ.. :lol::lol:

και επεσαν για υπνο για να ξεκουραστουν... :roll:

fec90f65.jpg

Και ξαφνικα οταν ολοι ειχαν κλειστα τα ματια στο κεφαλι καποιου επεσε κατι βαρυ... :shock:

Ηταν ενα φακελακι γεματο με νομιζματα.. που ελεγε οτι πρεπει να ψαξουν να βρουν νομισματα και να δουν που οδηγουν...

dromow.jpg

Και τελικα ο θησαυρος βρεθηκε....

Αλλα η ανιματερ τον πηρε πρωτη και ειπε οτι για να ανοιξει πρεπει πρωτα μικροι μεγαλοι να χορεψουν γυρω απο αυτον (αυτο το σκεφτηκε μονη της.. :lol: ) και μας εβαλε ολους να χορευουμε γυρω απο το σεντουκι με τον θησαυρο.. :P

xorow.jpgme2.jpg

Ωστου επιτελους ο θησαυρος ανοιξε... (αντε γιατι ζαλιστηκαμε κιολας μεγαλοι ανθρωποι.. :lol::lol:

me3.jpg

Τα παιδια πηραν τα δωρακια τους και μετα η ανιματερ καθισε και τους εκανε μπαλονοκατασκευες... ετσι για να ξεκουραστουμε και λιγακι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγω με το Χαρη που κλασικα δεν θελει να βγαινει στις φωτογραφιες.. me.jpg

Ο παππους σε αναλογη φαση (δεν ειναι τυχαια η δικη μου φωτο.. παντα ετσι βγαινει το παιδι μου.. :lol::lol: και η γιαγια.. που ειναι και κοντη και οπως ηταν ντυμενη εμοιαζε με τον πειρατη εκεινο που στα εργα ειναι ο σπιουνος, το τσιρακι του καπετανιου , ο ποντικος του πλοιου.. :lol::lol:

dad.jpg1-12.jpg

Και καποιοι καλεσμενοι..

nik.jpggeo.jpg1-11.jpg

nel.jpg

O5Lop2.png

kIP3p2.png

:lol::lol: Ξεχασα και το βασικο....

Η κοπελα αφου ξεκανε τα παιδακια αποφασισε να ξεκανει και μας... :lol::lol: (στις 11 η ωρα εφυγε απο τις 8.. μαλλον περνουσε καλα γιατι δεν ζητησε να πληρωθει για ολες αυτες τις ωρες..)

Και εβαλε τα ζευγαρια να παιξουν το παιχνιδι με το μηλο...

mhlo.jpg

9c7fa23b.jpg

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Παντως το πιο αστειο ηταν οτι οι περισσοτεροι οντως ντυθηκαν πειρατες...

Εκτος απο καποια πιτσιρικια που δεν ηθελαν και ντυθηκαν ιπποτες, πριγκηπισσες κλπ (αλλα ουτως η αλλως οι στολες εμοιαζαν οποτε με τα καπελα που υπηρχαν σπεαρ βολευτηκαν ολοι) εναν παπα (που οπως και να το κανουμε παντα χρειαζεται) και μια τρελη που υποστηριζε οτι ειχε ντυθει "τσαρλεστον" (αλλα ψεματα ελεγε.. δουλευε στο μαγαζι που ολοι ελεγαν οτι διηυθυνα εγω :lol::lol: γιατι μου ελεγαν πως δεν μοιαζω για πειρατινα.. αλλα γι αυτες που περιμενουν τους πειρατες στη στερια :lol: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

μου ελεγαν πως δεν μοιαζω για πειρατινα.. αλλα γι αυτες που περιμενουν τους πειρατες στη στερια :lol: )

Οι οποιες επισης χρειαζονται!! (μα πειρατινα με φτερα και πουπουλα; Θα τριζουν τα κοκκαλα του μπαρμπαροσα! ) Οσο για την Τσαρλεστον...ασχολιαστο... εχω δει στριπτιτζου πιο σεμνη και μαζεμενη... :lol::lol:

Αντε και του χρονου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...