Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποκριατικο παρτι με θεμα πειρατες

Recommended Posts

Για την γιορτη του Χαρη που πεφτει στις 10 Φλεβαρη θα κανω αποκριατικο παρτι. Επειδη και περυσι καναμε παλι το παρτι μασκε, φετος σκεφτηκα να κανω κατι διαφορετικο και αποφασισα ν ατο κανω με θεμα..

Το θεμα μας θα ειναι ΠΕΙΡΑΤΕΣ.

Για πειτε καμια ιδεα ... για την προσκληση εχω βρει κατι θα ειναι ενα slideshow το οποιο θα το στειλω σε ψηφιακη μορφη (δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα να το ποσταρω εδω).

Virginia για βοηθα εσυ με τις ωραιες ιδεες σου.. :lol::lol: για τα υπολοιπα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

τυπωσε και μοιρασε τους τον "χαρτη του θησαυρου"

pirate-treasure-map.gif

φτιαξε με ενα χαρτοκουτο και χαρτι περιτυλιγματος ή ζωγραφισετο, το μπαουλο με τον θησαυρο........

zbp026-1.jpg

και βεβαια πρεπει να βαλεις "θησαυρο" μεσα,

ισως σοκολατενια ή χαρτινα νομισματα, ψευτκα μπιζου....

μπορεις να τους φτιαξεις σπαθια απο μπαλονια

που ειναι και ακινδυνα....

για το ντεκορ του χωρου, θα εβαζα κατι τετοιο σαν φοντο,

(δεν ξερω αν το συγκεκριμενο θεμα υπαρχει στην Ελληνικη αγορα,)

αλλα το παιρνεις και απο εξω....

Ειναι κατι σαν πλαστικοποιημενη ταπεσταρια που μπαινει ευκολα και ξαναβγαινει, δεν κοστιζει ακριβα (20/25ευρω απο καταστημα στην Αθηνα,

διαστασεις 7μετρα Χ 2,60 υψος)

και δεν κινδυνευει ο τοιχος σου να λερωθει

απο τους μικρους "μπομπιρες"

26784.jpg

ssbandits.gif

piratescencesetter.jpg

φτιαξε σημαιακια για τον μπουφε και για ντεκορ...

pirateflag.jpg

μπορεις να βαψεις μαυρα πλαστικα πιατακια και να κολλησεις

πειρατικα σηματα, να τα ενωσεις σαν γιρλαντα και να διακοσμησεις

τον χωρο.....

περιπου κατι τετοιο δλδ....

DSC00811-741264.jpg

Επισης μια ωραια ιδεα να φτιαξεις τετοια στικ, σαν καταρτια καραβιων

για τον μπουφε

pirate6.jpg

Διαφημίσεις

Και τελος αυτα τα γλυκακια μου αρεσαν πολυ,

αλλα δεν ξερω πως να τα φτιαξεις..... :(

KiwiGirlSteph_piratecupcake_thumb.jpg

επισης μια "πινιατα" θα ηταν ενδιαφερον και διασκεδαστικο παιχνιδι

αν οι ηλικιες των καλεσμενων σου το επιτρεπουν...

αυτα για την ωρα

:D:D

Ειδες ΒΙΚΥ μου?

Εγω ξερω σε ποιον να απευθυνθω...

Virginia ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ....

Αυτο με το μπαουλο μου αρεσε παρα πολυ... Θα εχω βεβαια ανιματερ πειρατη αλλα ενα κυνηγι θησαυρου ειναι απαραιτητο (χαχα.. να δω που θα πανε τωρα μεσα στο σπιτι.. Θα επιστρατεψω και τους μεγαλους για βοηθεια.. :lol::lol:

Στην προσκληση γραφω να ντυθουν μικροι μεγαλοι πειρατες αλλα σιγουρα καποιοι δεν θατο κανουν , αλλωστε τα παιδια δυσκολα τα πειθεις να ντυθουν κατι αλλο απο αυτο που θελουν οποτε και τα καπελακια θα χρειαστουν..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Ο λογος που διαλεξα το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ευκολο να ντυθεις πειρατης χωρις πολλα πολλα εξοδα.. Μην νομιζεις και γω αυτοσχεδια στολη θα εχω.. μονο τα αξεσουαρ θα αγορασω

O5Lop2.png

kIP3p2.png

45730.jpg

Αν θυμαμαι καλα ενα παρομοιο κουτι-μπαουλο εχω δει στο ικεα

λιγο μεγαλυτερο ισως,

πολυ οικονομικο

που μετα το χρησιμοποιεις και σαν παιχνιδοκουτο...

απλως δεν ειμαι απολυτα σιγουρη, αν το εχω δει εκει ή καπου αλλου... :roll:

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις ιδεες.. Ειναι ολα ετοιμα πλεον..

Το φαγητο επειδη τελικα βαρεθηκα το παρηγγειλα σε κετερινγκ δοκιμασμενο και θα μου φερουν ολο τον μποφε πανω σε ενα πειρατικο καραβι.... :lol::lol:

Για τα παιδια θα κανω πειρατικα μενου.. :lol::lol: παιδικα εννοουσα.. αλλα θα μπουν μεσα σε κουτακια σαν αυτα των γκουντις που εφτιαξα μονη μου με πειρατικη παρασταση απ΄εξω..

Εχω προμηθευτει ηδη αναλωσιμα (πιατα, ποτηρια, χαρτοπετσετες τραπεζομαντηλα κλπ κλπ)

Όπως επισης και δωρακια για τα παιδια.. Βεβαια τα δωρακια ειναι λιγο ασχετα.. τους πηρα δωροσακουλες που δεν ξερωτι εχουν μεσα, παντως απ΄εξω εχουν παρασταση με πειρατες.. :lol::lol:

Πιστευω πως θα χαρουν αλλωστε τα παιδια χαιρονται και μονο που την ανοιγουν ασχετα με το τι εχει μεσα..)

Ολο το παρτυ θα ειναι ενα κυνηγι θησαυρου..

Ειναι προγραμματισμενη η καθε λεπτομερεις.. Ελπιζω μονο να ερθουν ολοι στην ωρα τους (και δεν εννοω μονο τους καλεσμενους αλλα και την τουρτα, τον ανιματερ κλπ κλπ) ωστε να μην κανει κοιλια το παρτι...

Δεν σας λεω ακομα.. Θα αναμενετε μια βδομαδα ακομα να γινει να σας βαλω και φωτο.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εχω ενα προβλημα...

Για πειτε καμια γνωμη...

Προχτες πηγαμε σε ενα παρτυ και ηταν μια κοπελα ντυμενη νεραιδα και ο Χαρης ενθουσιαστηκε..

Την ακολουθουσε συνεχεια, ηθελε να την παρουμε και σπιτι μετα.

Σκεφτομουν μηπως την εφερνα και αυτη στο παρτι.. (μετα αφου τελειωσει ο πειρατης που εχω.. ) Ειναι υπερβολη να εχω δυο ανιματερ?

Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως τους φερω και ταυτοχρονα.. γιατι καλως εχοντων των πραγματων θα εχουμε καμια 30αρια παιδια :shock: (και τηνπροηγουμενη τοσα ειχα καλεσει αλλα με τις παραπλευρες απωλειες δεν εμειναν ουτε τα μισα.. αυτη τη φορα βεβαια δεν εχω καμια αρνηση ουτε ακυρωση.. :lol: Και σκεφτομαι.. Μηπως να τους φερω και τους δυο, ο ενας να απασχολησει τα μεγαλυτερα και ο αλλος τα μικροτερα?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ρε Δώρα... sorry αλλά το κόβω να γίνετε η μάχη του Δράμαλη με 2 ανιματέρ!! :lol::lol::lol::lol:

φαντάσου πιτσιρίκι να θέλει να δει τα κόλπα του πειρατή αλλά και τις νεράϊδας... :roll: ξέρω κι εγώ;;; :roll:

δεν το αφήνεις καλύτερα;;; ΟΚ δε λέω, του Χαρούλη του γυάλισε η νεραιδα... (αγοράκι γαρ!!! ) αλλά ακόμη δεν έχει δει τον πειρατή και τα κόλπα του!! γι' αυτό!!! :D

εγώ λέω να το συνεχίσεις όπως το φαντάστηκες αρχικά!

αν είναι καλός ο ανιματέρ... και 100 πιτσιρίκια καθηλώνει!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Υπερβολή μου φαίνεται και κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά! Δεν ξέρω τι ηλικίες θα έχεις πάντως μεταξύ 4-7ετών αν τους τυπώσεις σελίδες με θέματα πειρατικά και πάρεις 2-3 κουτιά μαρκαδόρους θα είναι η καλύτερη τους! Ούτε καν θα χρειαστείς ανιματέρ! Κάτι σαν διαγωνισμό ζωγραφικής με δώρο-έπαθλο! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Μαρκαδορους??? :shock:

Δεν μιλας σοβαρα φανταζομαι... Με 25 πιτσιρικια και καμια 60αρια μεγαλους σε ενα σπιτι 90 τετραγωνικα δεν νομιζω να εχει θεση ο μαρκαδορος :lol::lol:

Εκτος αν αποφασισω την επομενη να ξαναβαψω το σπιτι μου :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δεν μιλας σοβαρα φανταζομαι... :

BIKY δίκιο έχει ή Δώρα,εγώ προτείνω διαγωνισμό δακτυλομπογιάς.Είναι πιό έυκολο για τα παιδιά :cool:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

BIKY δίκιο έχει ή Δώρα,εγώ προτείνω διαγωνισμό δακτυλομπογιάς.Είναι πιό έυκολο για τα παιδιά :cool:

Καλά βρε dora πως κάνεις έτσι για ένα φρεσκαρισματάκι? Τι έιναι εξάλλου ένα 15κιλο πλαστικό μπροστά στην διασκέδαση και εκτόνωση των παιδιών?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλά βρε dora πως κάνεις έτσι για ένα φρεσκαρισματάκι? Τι έιναι εξάλλου ένα 15κιλο πλαστικό μπροστά στην διασκέδαση και εκτόνωση των παιδιών?

:lol::lol::lol: Τώρα συμφωνούμε απολύτως :lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι