Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΑΧΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ, ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Recommended Posts

Κανουν και ένα φανταστικο αποκριατικο πάρτυ για τα παιδια, κάποιο Σαββατο μέσα στις Απόκριες, χωρίς γονείς, αλλα τα παιδια το περιμένουν πως και πως...

Extra χρέωση υπάρχει για τις στολές τους στην καλοκαιρινή γιορτη.

(Η φετινή στον Παπαγο ήταν όντως καταπληκτική).

Αντε σαν παλιος γονέας : Καλώς να μας έρθετε

UOMVp3.pngNossp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανουν και ένα φανταστικο αποκριατικο πάρτυ για τα παιδια, κάποιο Σαββατο μέσα στις Απόκριες, χωρίς γονείς, αλλα τα παιδια το περιμένουν πως και πως...

Extra χρέωση υπάρχει για τις στολές τους στην καλοκαιρινή γιορτη.

(Η φετινή στον Παπαγο ήταν όντως καταπληκτική).

Αντε σαν παλιος γονέας : Καλώς να μας έρθετε

Vasili ποια δασκάλα έχει η μικρή σου κόρη? Εμείς θα ξεκινήσουμε μάλλον με την κα. Νίτσα η οποία μου φάνηκε πολύ καλή.

Φέτος είχε την κ. Βάλια, του χρόνου μάλλον την κ. Έρση.

Η κ. Νίτσα είναι παρα-πάρα πολύ καλή. Ειναι από τις πιο παλιες στον παιδικό, πάνω απο 10 χρόνια. Ολες είναι πολύ καλές και πραγματικά εχουν τα παιδιά σαν δικά τους.

UOMVp3.pngNossp2.png

• 8 months later...

και εγω διαβασα για το Πατουχακι...και ειχα ψιλοκαταληξει να πα εκει τον γιο μου λογο οικονομικης αποψης απο τα αλλα,και με παροχες μεσα(φαγητο-σχολικο)και αποψης ομιλιας και συμπεριφορας οπως μας τα ειπαν...

αλλα οταν διαβασα και το περιστατικο μου κοπηκαν τα ποδια λιγοοοο...

βεβαια..σκεφτομαι μετα απο ενα τετοιο θλιβερο συμβαν ...σιγουρα θα προσεχουν τα ΠΑΝΤΑ πια!!

τι να πω??κριμα...και μενω και πολυ κοντα του....

παει καποιος το απιδι του εκει?να μου πει αποψεις??

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

• 3 months later...

Πάνω σ΄αυτό να σας πω ότι όταν πήγαινα το γιο μου στον παιδικό του δήμου (δυστυχώς έκλεισε) αγοράζαμε τη γραφική ύλη όλης της χρονιάς μόνοι μας. Δε μας στοιχιζε πάνω από 40 ευρώ από το Jumbo.

Eπίσης να γράψω ότι πριν κατασταλάξω για το γιο μου στο δήμο, τον είχα πάει στο "Μαγικό Αυλό" Xαλάνδρι και στο "Joyland bebe" Πολύδροσο. Δε θα σας πω και τα καλύτερα λόγια. Είναι καλό να αλλάζουμε απόψεις αλλά είναι και στη δύναμή μας να πιέζουμε τις τιμές προς τα κάτω σαν καταναλωτές προτιμώντας λίγο πιο νορμαλ τιμές και στοπ στην εκμετάλευση. Καλημέρα!

Καλημέρα,

Επειδή σκέφτομαι να πάω τη μικρή μου στο Joyland Bebe είναι εύκολο να μου πεις τι δεν σου άρεσε για να είμαι προετοιμασμένη?

Σε ευχαριστώ.

81332fc420.png

ad017ac402.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Επειδή σκέφτομαι να πάω τη μικρή μου στο Joyland Bebe είναι εύκολο να μου πεις τι δεν σου άρεσε για να είμαι προετοιμασμένη?

Σε ευχαριστώ.

Σου έστειλα π.μ. Δες αν σου ήρθε κιόλας γιατί δε μου το βγάζει στα απεσταλμένα, μήπως κάτι δεν έκανα σωστά!

kalispera se oles tis manoules!!!

ta dika mou paidakia epeita apo arketo psaximo omologo... ta stelno telika sto play-town sta vrilissia.. einai enas sxetika neos stathmos me poli logikes times k me axiologo programma. distixos tou xronou i koroula mou tha paei nipio k tha prepei na figei apo kei alla epeidi me kerdisan oi anthropoi ekei k mias k milame gia stathmous konta se geraka k xalandri, theorisa ipoxreosi mou na grapso tin empeiria mou. signomi an sas kourasa!!! kali sinexeia sto psaximo k elpizo na vreite ton idanikotero stathmo gia ta paidakia sas oloi!

Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να προβάλετε τους σταθμούς συμφερόντων σας παριστάνοντας τους γονείς (2 δημοσιεύσεις μόνο γι' αυτό το θέμα! άλλα θέματα των παιδιών δεν βρέθηκαν να σας απασχολήσουν; μόνο αν θα πάνε οι άλλοι γονείς στον ίδιο παιδικό τα παιδιά τους;) Για μένα προσωπικά κάτι τέτοιο έχει αντίθετα αποτελέσματα και δε θα πήγαινα καν να δω το σταθμό!

Συγνώμη κι' όλας για την παρέμβαση (έχω κρατηθεί πολλές στο παρελθόν από το να σχολιάσω παρόμοιες δημοσιεύσεις) αλλά .. μου ήρθε κάπως! Ψάχνομαι και εγώ για παιδικούς σταθμούς και δε μπορώ να βλέπω ότι μας περνάνε και για εύκολη λεία μερικοί άνθρωποι...

Διαφημίσεις

Nadiaq σχετικά με το φαγητό δεν έχουμε δοκιμάσει αλλά μας είπαν πως προμηθεύονται λαχανικά από το κτήμα τους στο Δομοκό. Την εβδομάδα που πήγαμε είδα το μενού και μου φανηκε ικανοποιητικό.

Όσον αφορα΄στις εκδηλώσεις μας είπαν ότι Χριστούγεννα κάνουν εκδήλωση στον παιδικό -χωρίς τους γονείς. Το καλοκαίρι κάνουν εκδήλωση την οποία παρακολουθούν και γονείς. Φετος έγινε στο Κηποθέατρο Παπάγου, πήγαμε κι εμείς και πραγματικά ήταν πολύ ωραία.

Επίσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς πηγαίνουν τα παιδάκια σε κοντινές επισκέψεις, π.χ. πατητήρι, κρυφό σχολειό κ.α.

Ελπίζω να σας συναντήσουμε τον Σεπτέμβρη..

Εχουμε τη γιαγια μας για βοηθεια προς το παρον αλλα σε λιγο καιρο θα πρεπει να παμε σε παιδικο.... για τον Δημοτικο Βρεφ/νηπιακο μας ειπαν να το ξεχασουμε ειναι λεει ο δευτερος καλυτερος στην Ελλαδα κλπ και μονο με μεσον......για ονομα πια.....Μετα περασαμε απο το Toboggan αλλα ηταν ισως αργα και τον βρηκαμε κλειστο, ειδαμε μονο την αυλη. Εχω ενα σοβαρο ερωτημα: ο κηπος τους ηταν γεματος μπαζα, ξυλα και ειχε και ενα χαντακι :( να υποθεσω με τα τοσο καλα λογια που εχω διαβασει απο πολλα μελη του φορουμ, οτι ηταν κατι προσωρινο;; Κανουν καμμια ανακαινιση;; Ελπιζω αυτο να ειναι γιατι διαφορετικα δεν εχω κανενα αλλο υποψηφιο με οσα διαβαζω.

εχω κανει ερευνα αγορας για ολους τους σταθμούς στην περιοχη Γερακα παλληνη χαλανδρι και ειχα παει σε ολους. Τελικά τον εστειλα σε καποιον που πηγαίνει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη εδω και δυο χρονια οι τιμές ειναι πανω κατω οι ιδιες γυρω στα 470 και οι περισσότεροι χρεώνουν εναν μηνα ενω τα παιδια δεν πηγαινουν και επισης χρεώνουν και εγγραφη που την δινεις απο τον Απρίλιο και ειναι 320 περίπου ευρω.

Το ABC ειναι πολυ καλο εχει ωραιους χωρους και βρισκεται σε ενα στενό στην κλεισθένους.

Το Πατουχάκι πηγαινει τα παιδια του ο γειτονάς μου και ειναι πολυ ευχαριστημένος.

Πολυ καλα λογια εχω ακούσει για τον Μικρό Αντώνη στην Παλλήνη για την Σιμόνη ειχα παει για να τον φερω ποιο κοντα οταν ανοιξε και υπήρξαν καποια θεματα που δεν μου άρεσαν. Το πηγάινει ομως καποιος φιλος που ειναι πολυ ευχαριστημένος κανουν πολλά πραγματα το παιδί του ειναι ομως 4 χρονών απλα το θεωρώ πολύ ακριβό και δεν μου αρέσει που δεν αφηνουν να δεις το παιδί σου οταν εσυ θελεις θα ηθελα να μπορω εστω και απο το παράθυρο να δω τους χωρους που κινείται και δεν μου αρέσει να πηγαίνω με ραντεβού οταν ολα ειναι ταχτοποιημένα και να μην ξερω καν σε ποια αιθουσα ειναι και τι κάνει.

Πολύ καλός ειναι ο σταθμός ο δημόσιος στο Χαλάνδρι αλλα νομίζω οτι ειναι μεχρι της 13.00 και ο δημοσιος του Γερακα αλλα γινεται σφαγή.

Καλή επιτυχία.

k4xS.jpg

Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να προβάλετε τους σταθμούς συμφερόντων σας παριστάνοντας τους γονείς (2 δημοσιεύσεις μόνο γι' αυτό το θέμα! άλλα θέματα των παιδιών δεν βρέθηκαν να σας απασχολήσουν; μόνο αν θα πάνε οι άλλοι γονείς στον ίδιο παιδικό τα παιδιά τους;) Για μένα προσωπικά κάτι τέτοιο έχει αντίθετα αποτελέσματα και δε θα πήγαινα καν να δω το σταθμό!

Συγνώμη κι' όλας για την παρέμβαση (έχω κρατηθεί πολλές στο παρελθόν από το να σχολιάσω παρόμοιες δημοσιεύσεις) αλλά .. μου ήρθε κάπως! Ψάχνομαι και εγώ για παιδικούς σταθμούς και δε μπορώ να βλέπω ότι μας περνάνε και για εύκολη λεία μερικοί άνθρωποι...

Υπάρχει και κάποιος άλλος που σε 30+ δημοσιεύσεις μιλάει 2 χρόνια για τον ίδιο σταθμό και πέρσυ διέβαλε έναν άλλο που ήθελα να στείλω την μικρή μου. Τώρα κατάλαβα ότι δεν ίσχυαν εκείνα που μου έλεγε για να μην χάσει πελατεία...

tt1724b1.aspx

παντως η επιλογη του σταθμου ειναι πολυ δυσκολη και δεν γινεται απο εδω γιατι δεν ξερεις με ποιους μιλας μπορει να υπάρχουν συμφέροντα πισω απο καποιες εγγραφές. Εκτος αυτου ο καθε γονιος αν τον ρωτησεις θα σου πει οτι ειναι ευχαριστημένος γι' αυτον που στελνει το δικο του παιδι ειναι πολυ υποκειμενικά ολα. Να σας πω ετσι γενικα οταν ξεκινησα την ερευνα γιατι επρεπε να παει παιδικο σε ηλικία 15 μηνων γιατι επρεπε να γυρισω στην δουλεια ειχα πελάγωσει καταρχην οπως λεει καποια κοπέλα οι περισσότεροι σταθμοι δεν επαιρναν παιδια κατω απο 2,5 οποτε οι περισσότεροι που εβλεπα εβγαιναν εκτος.

Επειδη παιρνω καποια επιδοτηση για τον παιδικο απο την δουλεια ρωτησα γυναίκες εργαζομενες που μενουν κοντα μου και διαλεξα αυτον που εμαθα οτι κυρίες που τωρα τα παιδια τους ειναι φοιτητες πηγαιναν εκει τα πιαδια τους και ειχαν την ιδια κυρία που εχει ο γιος μου. Υπαρχουν πραγματα που με ενοχλουν αλλα το βασικο ειναι πως εχω εμπιστοσυνη στις κυρίες και μου τον μεγαλωσαν καλα αφου τον πηραν 15 μηνων και τωρα ειναι τριών ετων. Συμβουλή μου ειναι να ρωτησεις ανθρωπους δικους σου που πηγαινουν τα παιδια τους και κυρίως αυτους που θεωρεις γενικα αντικειμενικους και εμπιστευεσαι την κριση τους να δοκιμασεις και στην πορεια θα καταλαβεις απο μονη σου εαν ειναι καλος η οχι.

Καλυτερα ετσι μην το ψαχνεις απο εδω.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

Είναι η πρωτη φορά που γράφω αν και παρακολουθώ το forum τα τελευταία δυο χρόνια περίπου. Πηγαίνω τον γιο μου (2,5 χρ) στα ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ από τον Σεπτέμβριο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη, περισσότερο επειδή το παιδί φαίνεται χαρούμενο.

Ωστόσο συνέβη κάτι το οποίο με έχει προβληματίσει και θα ήθελα την γνώμη σας εαν υπάρχει κάποιος που στέλνει το παιδί του στον ίδιο σταθμό. Σήμερα ενημερώθηκα από τον οδηγό του σχολικού ότι απολύθηκε αυτός, η συνοδός και η μια εκ των τριων παιδαγωγών. Αυτό σημαίνει ότι ο σταθμός παραμένει με δυο παιδαγωγούς (1 εκ των οποίων η ιδιοκτήτρια), την μητέρα της ιδιοκτήτριας η οποία δεν είναι καθε μέρα εκεί και τον αδελφό της ο οποίος θα εκτελεί και χρέη οδηγού. Κατά την γνώμη μου είναι αδύνατον να λειτουργήσει σωστά ο σταθμός με τόσο προσωπικό για περίπου 30 παιδάκια. Επιπλέον μου φάνηκε ιδιαίτερα αντιδεοντολογικό το γεγονός ότι τους απέλυσαν 20 ημέρες πριν την λήξη της σεζόν και χωρίς καμία προειδοποίηση (τους ενημέρωσαν Παρασκευή απόγευμα ότι δεν τους χρειάζονται την Δευτέρα). θα ήθελα την γνώμη σας γιατί προσωπικά σκέφτομαι σοβαρά να ψάξω άλλο σταθμό για τον Σεπτέμβρη αν και είναι μάλλον αργά.

Τελοςπάντων θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί τα εξής για τους Toboggan και Πατουχάκι:

- Από ποιά ηλικία δέχονται (γιατί θέλω να στείλω και την μικρή μου από Σεπ. που θα είναι 17μ)

- Εαν έχουν κλείσει οι θέσεις για Σεπτ.

- Δίδακτρα με φαγητό και σχολικό

Ευχαριστώ και συγνώμη εαν σας κούρασα.

Θ 15/01/2008, Κ 10/4/2009

TT2qp3.png

Καλημέρα σας,

Είναι η πρωτη φορά που γράφω αν και παρακολουθώ το forum τα τελευταία δυο χρόνια περίπου. Πηγαίνω τον γιο μου (2,5 χρ) στα ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ από τον Σεπτέμβριο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη, περισσότερο επειδή το παιδί φαίνεται χαρούμενο.

Ωστόσο συνέβη κάτι το οποίο με έχει προβληματίσει και θα ήθελα την γνώμη σας εαν υπάρχει κάποιος που στέλνει το παιδί του στον ίδιο σταθμό. Σήμερα ενημερώθηκα από τον οδηγό του σχολικού ότι απολύθηκε αυτός, η συνοδός και η μια εκ των τριων παιδαγωγών. Αυτό σημαίνει ότι ο σταθμός παραμένει με δυο παιδαγωγούς (1 εκ των οποίων η ιδιοκτήτρια), την μητέρα της ιδιοκτήτριας η οποία δεν είναι καθε μέρα εκεί και τον αδελφό της ο οποίος θα εκτελεί και χρέη οδηγού. Κατά την γνώμη μου είναι αδύνατον να λειτουργήσει σωστά ο σταθμός με τόσο προσωπικό για περίπου 30 παιδάκια. Επιπλέον μου φάνηκε ιδιαίτερα αντιδεοντολογικό το γεγονός ότι τους απέλυσαν 20 ημέρες πριν την λήξη της σεζόν και χωρίς καμία προειδοποίηση (τους ενημέρωσαν Παρασκευή απόγευμα ότι δεν τους χρειάζονται την Δευτέρα). θα ήθελα την γνώμη σας γιατί προσωπικά σκέφτομαι σοβαρά να ψάξω άλλο σταθμό για τον Σεπτέμβρη αν και είναι μάλλον αργά.

Τελοςπάντων θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί τα εξής για τους Toboggan και Πατουχάκι:

- Από ποιά ηλικία δέχονται (γιατί θέλω να στείλω και την μικρή μου από Σεπ. που θα είναι 17μ)

- Εαν έχουν κλείσει οι θέσεις για Σεπτ.

- Δίδακτρα με φαγητό και σχολικό

Ευχαριστώ και συγνώμη εαν σας κούρασα.

Θ 15/01/2008, Κ 10/4/2009

TT2qp3.png

• 1 month later...

Μα λαχανικα απο το κτημα τους??? Και πως ξερεις οτι καποιος γειτονας δεν ψεκαζει? (Τα φαρμακα μεταφερονται σε γειτονικα χωραφια απο τον υδροφορο οριζοντα) Και ποιος τα ελεγχει? Και σε ποια φιρμα τροφιμων θα αποδωθουν οι ευθυνες αν συμβει κατι? Και φτανουν τα λαχανικα απο το κτημα για τοσα παιδια καθε μερα? Θελουμε να ακουμε απλα κατι που μας ικανοποιει?

Εχουμε τη γιαγια μας για βοηθεια προς το παρον αλλα σε λιγο καιρο θα πρεπει να παμε σε παιδικο.... για τον Δημοτικο Βρεφ/νηπιακο μας ειπαν να το ξεχασουμε ειναι λεει ο δευτερος καλυτερος στην Ελλαδα κλπ και μονο με μεσον......για ονομα πια.....Μετα περασαμε απο το Toboggan αλλα ηταν ισως αργα και τον βρηκαμε κλειστο, ειδαμε μονο την αυλη. Εχω ενα σοβαρο ερωτημα: ο κηπος τους ηταν γεματος μπαζα, ξυλα και ειχε και ενα χαντακι :( να υποθεσω με τα τοσο καλα λογια που εχω διαβασει απο πολλα μελη του φορουμ, οτι ηταν κατι προσωρινο;; Κανουν καμμια ανακαινιση;; Ελπιζω αυτο να ειναι γιατι διαφορετικα δεν εχω κανενα αλλο υποψηφιο με οσα διαβαζω.

Χαρα-Μαρια,

Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Μπηκα για να βρω σταθμο για την κορη μου, αλλα με αυτα που διαβαζω εχω απορησει! Ο καθενας γραφει και αναπαραγει οτι θελει. Για να μη σχολιασω την επιμονη καποιων... ουτε πληρωμενη διαφημηση πια να εκαναν:evil:!

Προσωπικα απλα ειδα ποιοι ειναι οι σταθμοι και θα τους επισκεφτω εναν εναν χωρις να εχω στο μυαλο μου τι διαβασα εδω... αλλωστε ευτυχως η γνωμη ειναι καθαρα προσωπικη!:D

Τελικα ενω ειχα δει τοσα ποστ, κανενας απο οσους/ες πηγαινουν το παιδι τους στο Toboggan δεν ξερει να μου απαντησει?

Ειδες? Μπηκα σημερα πρωτη φορα. Ο ενας γραφει συνεχεια για το Toboggan και ποσο ευχαριστημενοι ειμαστε... και τι ωραια...ενταξει στο 30ο μηνυμα το καταλαβαμε :shock: αφου εδω και δυο χρονια το στελνεις εκει γιατι εξακολουθει να μπαινει σε αυτο το θεμα? Ψαχνει ακομα για σταθμο? Ο αλλος λεει δεν το παει σε ενα σταθμο γιατι ψωνιζουν τα τροφιμα στον Σκλαβενιτη! Και που ηθελες δηλαδη να ψωνιζουν? Εσυ που ψωνιζεις για το σπιτι σου? Η αλλη λεει δεν την αφηναν να μπει στη ταξη να δει το παιδι: Δηλαδη τι ηθελες να αναστατωσουν ολα τα παιδια για χαρη σου? Για να νιωσεις εσυ καλα? Καλα κανανε και δε σε αφησανε! Ολοι οι σταθμοι αυτο κανουν, οχι γιατι εχουν κατι να κρυψουν αλλα εχουν προγραμμα! Όλοι θελουν να τους χαιδευουν τα αυτια και κανεις δε κοιταει την οργανωση και το προγραμμα! Η αλλη μας ενημερωνει οτι απελυσαν το προσωπικο λες και αυτο εχει σχεση με την ποιοτητα? Ελεχγονται για το αν ειναι επαρκες το προσωπικο απο την Προνοια και το Υπουργειο Παιδειας! Τι να κανουν και αυτοι κλεφτες να γινουν? Πως να τους πληρωσουν αν δεν εχουν πελατες? Και μετα οι αλλοι διαμαρτυρονται και για τις τιμες, οτι πληρωνεις παιρνεις! Μηπως να τα στειλουμε και στο parking bebe? Σπαταλουν τα λεφτα τους επωνυμες τσαντες και πανακριβες διακοπες και μετα κοιτανε να κανουν τσιγκουνιες στα παιδια τους! Στην εκπαιδευση των παιδιων τους! Και δηλαδη για τι διαφορες μιλαμε για 1000? 1500? ευρω ΤΟ ΧΡΟΝΟ? Σιγα! Εδω δωσαμε 2000 ευρω να παμε διακοπες μια βδομαδα! Μου φαινεται εδω μεσα ειναι πιο πολλοι οι ιδιοκτητες και οι γνωστοι τους παρα οι γονεις! Κανενα σχολιο επι της ουσιας εχει κανεις να πει? Για το προγραμμα που κανουν, για το πως εξελιχθηκαν τα παιδια τους, για το αν εμαθαν τιποτα, για τον αν βελτιωθηκε η συμπεριφορα τους? Αλλα καλυτερα θα παω σε ολους μονη μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Ειδες? Μπηκα σημερα πρωτη φορα. Ο ενας γραφει συνεχεια για το Toboggan και ποσο ευχαριστημενοι ειμαστε... και τι ωραια...ενταξει στο 30ο μηνυμα το καταλαβαμε :shock: αφου εδω και δυο χρονια το στελνεις εκει γιατι εξακολουθει να μπαινει σε αυτο το θεμα? Ψαχνει ακομα για σταθμο? Ο αλλος λεει δεν το παει σε ενα σταθμο γιατι ψωνιζουν τα τροφιμα στον Σκλαβενιτη! Και που ηθελες δηλαδη να ψωνιζουν? Εσυ που ψωνιζεις για το σπιτι σου? Η αλλη λεει δεν την αφηναν να μπει στη ταξη να δει το παιδι: Δηλαδη τι ηθελες να αναστατωσουν ολα τα παιδια για χαρη σου? Για να νιωσεις εσυ καλα? Καλα κανανε και δε σε αφησανε! Ολοι οι σταθμοι αυτο κανουν, οχι γιατι εχουν κατι να κρυψουν αλλα εχουν προγραμμα! Όλοι θελουν να τους χαιδευουν τα αυτια και κανεις δε κοιταει την οργανωση και το προγραμμα! Η αλλη μας ενημερωνει οτι απελυσαν το προσωπικο λες και αυτο εχει σχεση με την ποιοτητα? Ελεχγονται για το αν ειναι επαρκες το προσωπικο απο την Προνοια και το Υπουργειο Παιδειας! Τι να κανουν και αυτοι κλεφτες να γινουν? Πως να τους πληρωσουν αν δεν εχουν πελατες? Και μετα οι αλλοι διαμαρτυρονται και για τις τιμες, οτι πληρωνεις παιρνεις! Μηπως να τα στειλουμε και στο parking bebe? Σπαταλουν τα λεφτα τους επωνυμες τσαντες και πανακριβες διακοπες και μετα κοιτανε να κανουν τσιγκουνιες στα παιδια τους! Στην εκπαιδευση των παιδιων τους! Και δηλαδη για τι διαφορες μιλαμε για 1000? 1500? ευρω ΤΟ ΧΡΟΝΟ? Σιγα! Εδω δωσαμε 2000 ευρω να παμε διακοπες μια βδομαδα! Μου φαινεται εδω μεσα ειναι πιο πολλοι οι ιδιοκτητες και οι γνωστοι τους παρα οι γονεις! Κανενα σχολιο επι της ουσιας εχει κανεις να πει? Για το προγραμμα που κανουν, για το πως εξελιχθηκαν τα παιδια τους, για το αν εμαθαν τιποτα, για τον αν βελτιωθηκε η συμπεριφορα τους? Αλλα καλυτερα θα παω σε ολους μονη μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Mήπως παραείσαι επιθετική; Σε ανάγκασε κανείς να μπεις στο forum για γνώμες; Σε πιέσαμε εμείς μήπως; Και για το οτι δε μας αφήσανε να μπούμε μέσα θα διαμαρτυρηθούμε και για τις τιμές ΦΥΣΙΚΑ! Και εννοείται ότι και μετά το μνμ σου θα συνεχίσουμε τα ίδια. Να΄σαι καλά πάντως γιατί μας προβλημάτισες, εγώ μπορεί και να νη κοιμηθώ απόψε!

Mήπως παραείσαι επιθετική; Σε ανάγκασε κανείς να μπεις στο forum για γνώμες; Σε πιέσαμε εμείς μήπως; Και για το οτι δε μας αφήσανε να μπούμε μέσα θα διαμαρτυρηθούμε και για τις τιμές ΦΥΣΙΚΑ! Και εννοείται ότι και μετά το μνμ σου θα συνεχίσουμε τα ίδια. Να΄σαι καλά πάντως γιατί μας προβλημάτισες, εγώ μπορεί και να νη κοιμηθώ απόψε!

Απαγορευεται να πω τη γνωμη μου δηλαδη εστω και αν ειναι αντιθετη με τη δικια σου? Περιμενα πιο ουσιωδη κριτικη. Τις τιμες τις μαθαινω και στην πρωτη επισκεψη! Εδω μεσα οι μισοι θαβουν χωρις ουσιωδεις λογους και οι αλλοι μισοι εκθιαζουν παλι χωρις ουσιωδεις λογους, πεφτει πολλη δυφημιση και διαφημιση αυτο ηθελα να τονισω. Και να φανταστεις οτι απο τα δικα σου μνμτ στην προηγουμενη σελιδα παροτρυνθηκα να γραφτω και να πω τη γνωμη μου, γιατι μου αρεσε που τους εκραζες για τη διαφημηση. Και εν πασει περιπτωσει αν ηθελες να κανεις προσωπικη επιθεση ας εστελνες μνμ, οχι να χαλαγες ολο το τοπικ.

Θα παρακαλουσα να μην χρησιμοποιειτε ποστ δικα μου ως "πατημα" για να δωσετε απαντησεις σε αλλους. Απαντηστε τους ευθεως!

Η ερωτηση μου απευθυνοταν σε μελη του φορουμ που εχουν παιδια σε παιδικους σταθμους στην περιοχη μου και μονον.

Απαγορευεται να πω τη γνωμη μου δηλαδη εστω και αν ειναι αντιθετη με τη δικια σου? Περιμενα πιο ουσιωδη κριτικη. Τις τιμες τις μαθαινω και στην πρωτη επισκεψη! Εδω μεσα οι μισοι θαβουν χωρις ουσιωδεις λογους και οι αλλοι μισοι εκθιαζουν παλι χωρις ουσιωδεις λογους, πεφτει πολλη δυφημιση και διαφημιση αυτο ηθελα να τονισω. Και να φανταστεις οτι απο τα δικα σου μνμτ στην προηγουμενη σελιδα παροτρυνθηκα να γραφτω και να πω τη γνωμη μου, γιατι μου αρεσε που τους εκραζες για τη διαφημηση. Και εν πασει περιπτωσει αν ηθελες να κανεις προσωπικη επιθεση ας εστελνες μνμ, οχι να χαλαγες ολο το τοπικ.

Ούτε επίθεση σου έκανα, ούτε είμαι εγώ αυτή που χαλάει το τόπικ! Ξαναδιάβασε ήρεμα αυτά που γράφεις και θα καταλάβεις.

Μπορειτε να μας πειτε ποιος ειναι ο σταθμος που διαφημιζεται 30 φορες; Μπας κι ειναι αυτος που θα παω την μικρη κ την πατησω (παλι...) εστω με πμ πειτε μου αν μπορειτε..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...