Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΑΧΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ, ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Recommended Posts

οι τιμές που γραφετε μου φαινονται κάπως τραβηγμένες.

Κοίτα, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Εγώ αυτήν τη στιγμή πληρώνω σ' έναν άλλο παιδικό σταθμό 400 ευρώ το μήνα (350 + 50 τα αγγλικά) και μου ζητάνε κάθε χρόνο 200 ευρώ για εγγραφή (τη γραφική ύλη την αγοράζω εγώ). Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ παλιές. Οπότε το να δώσω 70 ευρώ επιπλέον το μήνα και να βρίσκεται το παιδί μου σε καινούριο και ασφαλέστερο κτίριο, δεν το βρίσκω πολύ.

Εχει άδεια και Νηπιαγωγίου

Απ' όσο γνωρίζω στα "Προσχολικά Χαμόγελα" από το Σεπτέμβριο του 2008 δε λειτουργεί πλέον το Νηπιαγωγείο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Avra, μάλλον δε σου τα πανε καλά. Το γνωρίζω πολύ καλά για την άδεια νηπιαγωγείου. Τώρα για τις τιμές αν εσένα σου φαίνονται καλές εμένα μου περισσευουν!

και κάτι άλλο καλή μου avra, μήπως, λέω μήπως τώρα που σε πρόσεξα καλλυτερα κανεις διαφημισούλα για το σταθμό; Πιστευω ότι οι γονείς που ρωτούν εδω για παιδικούς σταθμούς μαζευουν εμπειρίες από άλλους γονείς που τους έχουν δοκιμάσει και όχι από άτομα καινούρια στο forum που ο μόνος σταθμός που επισκευτηκε και μας λέει εμπειρία είναι ο συγκεκριμένος. Καλά τόσες μέρες μόνο αυτός σε εννοιαξε να πας; Πήγαινε και αλλου να μας θάψεις κανέναν άλλο. Επίσης τόσο καιρό που είσαι στο forum μόνο αυτή η κουβέντα σε έκανε να απαντήσεις; Πολύ ύποπτα εμένα μου φαίνονται όλα αυτά. Καληνύχτα γλυκιά μου!

Avra, μάλλον δε σου τα πανε καλά. Το γνωρίζω πολύ καλά για την άδεια νηπιαγωγείου. Τώρα για τις τιμές αν εσένα σου φαίνονται καλές εμένα μου περισσευουν!

Στην αναζήτησή μου για σταθμό πήρα τηλέφωνο και στο συγκεκριμένο σταθμό και η ίδια η υπεύθυνη που μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε ότι από πέρσυ δε λειτουργεί νηπιαγωγείο μετά απ' όλα όσα έγιναν με τους ιδιωτικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία.

και κάτι άλλο καλή μου avra, μήπως, λέω μήπως τώρα που σε πρόσεξα καλλυτερα κανεις διαφημισούλα για το σταθμό;

Πιστευω ότι οι γονείς που ρωτούν εδω για παιδικούς σταθμούς μαζευουν εμπειρίες από άλλους γονείς που τους έχουν δοκιμάσει και όχι από άτομα καινούρια στο forum που ο μόνος σταθμός που επισκευτηκε και μας λέει εμπειρία είναι ο συγκεκριμένος. Καλά τόσες μέρες μόνο αυτός σε εννοιαξε να πας; Πήγαινε και αλλου να μας θάψεις κανέναν άλλο. Επίσης τόσο καιρό που είσαι στο forum μόνο αυτή η κουβέντα σε έκανε να απαντήσεις; Πολύ ύποπτα εμένα μου φαίνονται όλα αυτά. Καληνύχτα γλυκιά μου!

Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος που χρησιμοποιείς στο γραπτό σου λόγο. Δε νομίζω να σου μίλησα έτσι. Νομίζω ότι το ύφος μου ήταν πολύ κόσμιο.

Επίσης δεν έχω κανένα συμφέρον να κάνω καμία διαφήμιση για κανένα σταθμό. Σε αναζήτηση νέου σταθμού πιο κοντά στο σπίτι μου είμαι. Έχω επισκευτεί αρκετούς σταθμούς όλο αυτόν τον καιρό. Αν θες εσύ ή κάποιος άλλος γονιός κάποια πληροφορία για κάποιο σταθμό, ευχαρίστως να την γράψω. Δεν καταλαβαίνω το λόγο της επίθεσης προς το πρόσωπό μου; Γιατί αν θεωρείς ότι κάνω διαφήμιση, τότε όλοι οι γονείς που λένε την άποψή τους για κάποιο σταθμό (είτε θετική, είτε αρνητική), διαφήμιση κάνουν; Διαφήμιση κάνεις και εσύ που μίλησες για τον παιδικό σταθμό που στέλνεις το παιδί σου; Δε νομίζω. Απόψεις ανταλλάσουμε και αυτό είναι το θετικό σ' ένα φόρουμ. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου όπως και εσύ δε θα έπρεπε να έχεις.

Avra οι απαντήσεις σου δεν κάλυψαν την υποψία μου διότι: Λες ότι έχεις άποψη και για άλλους παιδικούς αλλά δε τις γράφεις, θα απαντήσεις μόνο αν σε ρωτήσει κάποιος. Για τον συγκεκριμένο όμως έγραψες χωρίς να σε ρωτήσει κάποιος. Εννοείται ότι εδω αλλάζουμε θετικές και αρνητικές απόψεις, όπως γράφεις, αλλά εσύ από το Σεπτεμβριο που είσαι μέλος (τυχαίο ότι τοτε άνοιξε και η ΣΙΜΟΝΗ;) μόνο γι΄αυτόν τον παιδικό έγραψες. Δηλ. τόσο καιρό μόνο στο θέμα του παιδικού θέλησες να "βοηθήσεις" τα μέλλη; Και εγώ ανακάλυψα το parents εντελώς τυχαία ψάχνοντας πληροφορίες για ένα ιδιωτικό σχολείο για το γιό μου, όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω σε διάφορα θέματα με αποτέλεσμα και να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Ούτε εγώ έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλά υποψιάστηκα αυτό και δε μου αρεσει. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά επαναλαμβάνω οι απαντήσεις σου δε κάλυψαν την άποψή μου .

Πάντως (γενικά μιλάω τώρα) αν ο παιδικός σταθμός ΣΙΜΟΝΗ όντως άλλαξε προς τα κάτω τις τιμές σημαίνει ότι έστω και αργά αρχίζει να λαμβάνει τα μυνήματα της αγοράς. Κατάλαβε ότι η απόσβεση του κτιρίου δε μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο. Οι ειδήσεις έδειξαν προχτές σε ένα ρεπορτάζ ότι λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί γονείς σταμάτησαν τα παιδιά τους από τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς (δε θα σχολιάσω αν αυτό είναι σωστό ή όχι) αλλά παρ΄όλα αυτά μερικοί σταθμοί εξακολλουθούν να είναι εκτός τόπου και χρόνου!

Διαφημίσεις

• 2 months later...
;) Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, οπότε συγχωρείστε κανένα μου λάθος. Εχω πελαγώσει γιατί σκέφτομαι να στείλω την κόρη μου (2,5 τώρα) για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο στον παδικό και δυσκολεύομαι αφάνταστα να διαλέξω. Ακόμη δεν έχω επισκεφτεί κανένα, απλά συλλέγω πληροφορίες δεξιά κι αριστερά. Εχει ακούσει κανείς-καμιά σας για τον edit admin στο Χαλάνδρι; Το site τους δεν λειτουργεί.

.png.png

Διαφημίσεις

;) Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, οπότε συγχωρείστε κανένα μου λάθος. Εχω πελαγώσει γιατί σκέφτομαι να στείλω την κόρη μου (2,5 τώρα) για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο στον παδικό και δυσκολεύομαι αφάνταστα να διαλέξω. Ακόμη δεν έχω επισκεφτεί κανένα, απλά συλλέγω πληροφορίες δεξιά κι αριστερά. Εχει ακούσει κανείς-καμιά σας για τον edit admin Το site τους δεν λειτουργεί.

Τον θεωρώ πολύ ακριβό για τις παροχές που προσφέρει και η ιδιοκτητρια είναι αρκετά "ξυνή". Επίσης το ποσό που θα σου πει απ΄ότι έμαθα εκ των υστέρων δεν είναι για όλους, κάτι σαν εισητήριο αεροπλάνου φαντάσου, ο κάθε γονιός πληρώνει διαφορετικό ποσό. Απ΄ότι κατάλαβα είναι 'οπου σε πιάσει΄. Εμένα με είχε ενοχλήσει το γεγονός που στο πρώτο μας ραντεβού δεν μπορούσε να κάνει κάποια υποχώρηση στην ώρα και να με περιμένει μέχρι τις 4:00 αλλά μου ξέκοψε από την αρχή ότι πρέπει να είμαι εκεί 2:30 - 3:00 το αργότερο γιατί φευγει. Φαντάσου εντύπωση! Μπορεί τώρα να έχει αλλάξει (λόγω κρίσης) τι να πω;

edit admin (και η ιδιοκτητρια είναι αρκετά "ξυνή" δεν είναι λεπτομερής περιγραφή κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, και άρα δεν είναι ενημερωτικά - ίσα ίσα μπορεί να θεωρηθούν σύμφωνα με το νόμο, δυσφημιστικά. Η ονομασία του παιδικού σταθμού αφαιρέθηκε)

• 1 month later...

Γεια σας και απο μένα!

Πήγα εχθες και εγω στη Σιμόνη και μου ζητησε 5500? τα οποια κιολας πρεπει να δωσουμε σε τρεις δοσεις των 1.750? συν 300?για την εγγραφη.. Δεν ξερω αλλα τα θεωρω υπερβολικα για τον παιδικο σταθμο, οι τιμες εχουν ξεφυγει...

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Γεια σας και απο μένα!

Πήγα εχθες και εγω στη Σιμόνη και μου ζητησε 5500? τα οποια κιολας πρεπει να δωσουμε σε τρεις δοσεις των 1.750? συν 300?για την εγγραφη.. Δεν ξερω αλλα τα θεωρω υπερβολικα για τον παιδικο σταθμο, οι τιμες εχουν ξεφυγει...

Καλά, από πόσο χρονών παιδάκια παίρνουν στην Σιμόνη? Είναι και βρεφονηπιακός ο σταθμός? Αυτά τα χρήματα είναι με σχολικό, φαγητό και μέχρι τις 16.00?

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Είναι με φαγητό και ειναι μέχρι τις 17:00, σχολικό δεν συμπεριλαμβάνεται... Ναι είναι και βρεφονηπιακός αλλά συνήθως οι ιδιωτικοι παιδικοί σταθμοι παίρνουν παιδακια απο 2 ετων.

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Είναι με φαγητό και ειναι μέχρι τις 17:00, σχολικό δεν συμπεριλαμβάνεται... Ναι είναι και βρεφονηπιακός αλλά συνήθως οι ιδιωτικοι παιδικοί σταθμοι παίρνουν παιδακια απο 2 ετων.

Δυστυχώς, ο παιδικός σταθμός του μεγάλου μου γιου, δεν αναλαμβάνει παιδάκια κάτω από 2,5 χρονών. Έτσι, ψάχνω έναν βρεφονηπιακό σταθμό (για λίγες ώρες μόνο) για το μωρό μου, έως ότου γίνει 2,5 χρονών και μετά θα τον πάω εκεί που πάει και ο μεγάλος μου. Για αυτό σε ρώτησα μέχρι τί ώρα είναι, για αυτά τα δίδακτρα...αλλά και χωρίς σχολικό...πολλά είναι νομίζω.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

Ελίζα μου το μικρούλη θα πάει παιδικούλη? Και εγώ λέω να στείλω το Νικόλα, αντί στα 3,5 που πήγε ο Φραντσέσκο, στα 2 και κάτι, δηλαδή του χρόνου. Θα το σκεφτώ όμως, πρέπει να είμαστε πολύ σίγουρες για τον παιδικό σταθμό, είναι μικράκια και δεν μπορούν να μας διηγηθούν όπως κάνουν τα μεγαλύτερα παιδάκια εάν κάτι δεν πάει καλά... Μόνο αυτό με κρατάει, αλλιώς πιστεύω ότι θα του κάνει καλό του Νικόλα μετά τα δύο.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Ελίζα μου το μικρούλη θα πάει παιδικούλη? Και εγώ λέω να στείλω το Νικόλα, αντί στα 3,5 που πήγε ο Φραντσέσκο, στα 2 και κάτι, δηλαδή του χρόνου. Θα το σκεφτώ όμως, πρέπει να είμαστε πολύ σίγουρες για τον παιδικό σταθμό, είναι μικράκια και δεν μπορούν να μας διηγηθούν όπως κάνουν τα μεγαλύτερα παιδάκια εάν κάτι δεν πάει καλά... Μόνο αυτό με κρατάει, αλλιώς πιστεύω ότι θα του κάνει καλό του Νικόλα μετά τα δύο.

Ο Χρήστος πήγε παιδικό όταν ήταν 1,5 χρονών. Ήταν πολύ μικρός νομίζω και δε θα το επαναλάβω στον μικρούλη. Θα πάρω έστω μία γυναίκα (να βοηθάει την μαμά μου), αλλά παιδικό θα τον στείλω όταν γείνει δύο και κάτι χρονών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον παιδικό του μεγάλου και σίγουρα θα στείλω και τον μικρό εκεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ασφάλεια που νιώθω ότι παρέχουν και η αγάπη που δίνουν. Φαντάσου ότι στον μεγάλο, άλλαξα 3 σταθμούς ώσπου να καταλήξω...

Πάντως τα μικρά μας Iride, νομίζω ότι είναι έτοιμα για παιδικό, από όταν γεννήθηκαν (χα, χα) :lol: τι, λες???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Είμαι σίγουρη και εγώ! Εμείς τρέχουμε τώρα πάρα πολύ (δεν θυμάμαι να έτρεχα έτσι όταν είχε πρωτοπερπατήσει ο Φραντσέσκο). Και ενώ είναι πολύ τρυφερός, γλυκός και εκδηλωτικός, είναι παράλληλα πολύ επίμονος και αν τυχόν δεν γίνει το δικό του έχουμε δράματα. Απαρηγόρητος, δεν του τραβάς την προσοχή με τίποτα! Πρωτόγνωρες εμπειρίες για εμένα. Πάντως λέω όντως να τον γράψω του χρόνου σχολείο. Πιστεύω στη συγκεκριμένη περίπτωση θα τους κάνει καλό. Ενώ το Φραντσεσκάκι ήταν άλλου στιλ.

Υ.Γ. Το πήρες το pm?

wjhKp3.png

c5dop3.png

Καλημέρα σας,

είμαι νέα στο forum και σας ανακάλυψα ψάχνοντας για σταθμό για το γιο μου. Είναι 2 ετών και θα ήθελα τα φώτα όλων! Έχω πάει ήδη στο ABC, χωρίς να ενθουσιαστώ ιδιαίτερα και στον Πλάτωνα, αλλά ο τελευταίος μου φαίνεται εξαιρετικά ακριβός! Άλλες προτάσεις? Από ότι διάβασα μάλλον θα πρέπει να επισκεφθώ το Simoni και Toboggan. Αλήθεια για το il mulino magico ξέρει κανείς τίποτα. Ο άνδρας μου σπούδασε Ιταλία και τον ανακάλυψε. Ευχαριστώ πολύ!:-)

Καλημέρα σας,

είμαι νέα στο forum και σας ανακάλυψα ψάχνοντας για σταθμό για το γιο μου. Είναι 2 ετών και θα ήθελα τα φώτα όλων! Έχω πάει ήδη στο ABC, χωρίς να ενθουσιαστώ ιδιαίτερα και στον Πλάτωνα, αλλά ο τελευταίος μου φαίνεται εξαιρετικά ακριβός! Άλλες προτάσεις? Από ότι διάβασα μάλλον θα πρέπει να επισκεφθώ το Simoni και Toboggan. Αλήθεια για το il mulino magico ξέρει κανείς τίποτα. Ο άνδρας μου σπούδασε Ιταλία και τον ανακάλυψε. Ευχαριστώ πολύ!:-)

Γεια σου NADIAG από τους παραπάνω σταθμούς που αναφέρεις είχα επισκεφθει τη ΣΙΜΟΝΗ, το ABC και τον Toboggan στον οποίο και καταλήξαμε. Ο καθένας τους έχει τα υπερ και τα κατά. Εμείς κάναμε την επιλογή μας και ελπίζω να μείνουμε ευχαριστημένοι. Πάντως από 4 μέρες προσαρμογής στον Toboggan που πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα έμεινα πολυ ικανοποιημένη.

Εύχομαι καλή επιλογή. Σε ποια περιοχή μένεις?

Εμείς πάντως καταλήξαμε στο abc και μετά από δύο χρόνια, έχω να πω ότι είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι (σίγουρα έχει και υπέρ και κατά, όπως όλοι οι σταθμοί). Επειδή ο μεγάλος μου γιος, έχει πάει και στον Πλάτωνα, το εξωτερικό περιβάλλον είναι καταπληκτικό, αλλά ο σταθμός έχει πολλά μειονεκτήματα. Δες και εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1022181&highlight=%D0%CB%C1%D4%D9%CD#post1022181

t6c4p3.pngXRnsp2.png

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΟ TOBOGGAN. ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ. ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΟ TOBOGGAN. ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ. ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Nadiaq σχετικά με το φαγητό δεν έχουμε δοκιμάσει αλλά μας είπαν πως προμηθεύονται λαχανικά από το κτήμα τους στο Δομοκό. Την εβδομάδα που πήγαμε είδα το μενού και μου φανηκε ικανοποιητικό.

Όσον αφορα΄στις εκδηλώσεις μας είπαν ότι Χριστούγεννα κάνουν εκδήλωση στον παιδικό -χωρίς τους γονείς. Το καλοκαίρι κάνουν εκδήλωση την οποία παρακολουθούν και γονείς. Φετος έγινε στο Κηποθέατρο Παπάγου, πήγαμε κι εμείς και πραγματικά ήταν πολύ ωραία.

Επίσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς πηγαίνουν τα παιδάκια σε κοντινές επισκέψεις, π.χ. πατητήρι, κρυφό σχολειό κ.α.

Ελπίζω να σας συναντήσουμε τον Σεπτέμβρη..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...