Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γενικη κλινικη και πολιτικη θηλασμου

papaki70

Recommended Posts

τΟ ΜΩΡΑΚΙ τις πρωτες μερες της ζωης του δεν χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα γαλακτος........κι αυτο και η φυση εχει προνοησει να βγαζει η μαμα το λιγοστο πρωτογαλα απο το στηθος..... αυτη ειναι η ποσοτητα που μπορει να χωνεψει το αμαθο στομαχακι του μωρου......λιγη αλλα εξαιρετικα πολυτιμη ως προς τα συστατικα....

Πρεπει ομως να ειναι στο στηθος πολλη ωρα (κι οχι μετρημενα τριλεπτα) για να αρχισει η παραγωγη γαλακτος....ακομα και με το πιπιλισμα ενεργοποιειται η παραγωγη του γαλακτος που θα χρειαστει το μωρο τις επομενες μερες.....το σωμα μας παιρνει το μηνυμα οτι πρεπει να παραγει γαλα.....

Δεν εχει καμμια αναγκη απο αλλο συμπληρωμα περαν του πρωτογαλακτος!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω παπι μου..Γενικα για την γενικη κλινικη δεν εχω ακουσει πολλα ασχημα σχολια αλλα ξερω οτι σε ολες τις κλινικες ειναι ανενημερωτες οι περισσοτερες μαιες σε σχεση με το θηλασμο. Εκει ισως χρειαστει να υψωσω τη φωνη. Μια ερωτηση βρε κοριτσια. Οταν λετε η "δικη μου μαια" εχετε προσλαβει καποια απο πριν για να ειναι μαζι σας? εχω μπερδευτει λιγο :!::?:

vera μου το ξερω οτι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο το μωρακι εκτος απο το δικο σου πρωτογαλα αλλα εκει σου λενε μετα οτι "να επειδη δεν πινει αρκετο γαλα δεν ενυδατωνεται καλα και ανεβαζει ικτερο οποτε πρεπει να του δωσουμε συμπληρωμα" κλπ. Αααρρρααα δεν το γλιτωνεις το ξενο γαλα. Απο τη μια νομιζω οτι δεν ειναι ενημερωμενοι και απο την αλλη λεω μηπως το κανουνε κ επιτηδες για να σε αποπροσανατολισουν και να σου προωθησουν το γαλα καμιας εταιριας που συνεργαζονται.

μηπως το κανουνε κ επιτηδες για να σε αποπροσανατολισουν και να σου προωθησουν το γαλα καμιας εταιριας που συνεργαζονται.

κυριως γι΄αυτό το κάνουνε

papaki μου, καταλαβαίνω το άγχος σου, πολύ πιθανόν να είναι τα πράγματα όπως τα λές, εγώ απλώς σου είπα τη δική μου εμπειρία στη γενική που δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, τι να πω, μπορεί να έτυχε και να είμαι απο τις τυχερές..βέβαια η παιδίατρός μου είχε πει απο την αρχή να δίνω συμπλήρωμα μετά απο κάθε θηλασμό γιατί τάχα το μωρό δεν θα χορταίνει γιατί γεννήθηκε μεγάλη, 3950...δεν την άκουσα όμως και δοξα το Θεό η μπέμπα μεγαλώνει μια χαρά..απλώς θέλει να τρώει κάθε 2 ώρες, σπανιότατα κάθε τρίωρο..δεν το βάζω όμως κάτω! :) όσο γι αυτό που ρωτάς για τις μαίες, ναι, εγώ τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν γεννήσω, πριν βγάλω δηλαδή το μήνα μου που με έπιασε τρελό άγχος για τον τοκετό, πήγα σε μια μαία, έκανα και κάποια μαθήματα, αναπνοές, θηλασμό, ασκήσεις κλπ και την είχα μαζί μου όταν γέννησα..την πήρε ο άντρας μου τηλ όταν έσπασαν τα νερά, μας έδωσε οδηγίες! και ήρθε στην κλινική όταν πήγαμε..ένιωθα ασφάλεια που ήξερα οτι μια έμπειρη μαία θα ασχολείται 100% μαζί μου..και παρόλο που γέννησα τελικά με καισαρική και χρειάστηκα ελάχιστα τις αναπνοές γιατί στις ωδίνες έμεινα μόνο 4 ώρες, δεν μετανιώνω που την πήρα γιατί η βοήθειά της ήταν πολύτιμη

Διαφημίσεις

Δηλσδη οταν γεννας μεσα στην αιθουσα ειναι ο μονο ο γιατρος σου? Δεν ειναι καμια μαια να βοηθαει τον γιατρο?

είναι η μαία της βάρδιας αλλά δεν σου παρέχει κάτι ιδιαίτερο, δεν τη γνωρίζεις από πριν, δεν σε προετοιμάζει για τον τοκετό, δεν θα σε βοηθήσει στο θηλασμό γιατί δεν θα ξέρει.

Όταν έλεγα να έχεις την δική σου μαία δεν εννοώ τις μαίες που εργάζονται στην κλινική αλλά εκτός. Δηλαδή υπάρχουν μαίες οι οποίες αναλαμβάνουν να σου κάνουν κάποια μαθήματα ανώδυνου τοκετού κλπ, να είναι μαζί σου την ημέρα του τοκετού αλλά να σε βοηθούν και αφού επιστρέψεις στο σπίτι. Τουλάχιστον η δική μου μαία την ημέρα που βγήκαμε από την κλινική ήρθε στο σπίτι μου έδειξε πως να κάνω μπάνιο, να αλλάζω και φυσικά να θηλάζω το μωρό. Τις επόμενες μέρες όποτε την χρειαζόμουν της τηλεφωνούσα και ήρθε και άλλες φορές (πίστεψε μου χρειάστηκε να της τηλ πολλές φορές). Πραγματικά μπορώ να πω ότι θήλασα το παιδί μου και συνεχίζω να το θηλάζω λόγω της σημαντικής της βοήθειας. Το όλο κόστος δεν το θεωρώ σημαντικό σε σχέση με αυτά που μου πρόσφερε. Εγγυημένα σου λέω ότι είναι γνώστης του θηλασμού και θα σε βοηθήσει πολύ.

Οι μαίες στην κλινική είναι ευγενικές αλλά δεν γνωρίζουν πολλά για τον θηλασμό.

Νομίζω ότι δεν σου χρειάζεται το θήλαστρο στην κλινική. Προσπάθησε την επαφή με το μωρό και τον θηλασμό όσο πιο πολύ μπορείς και ΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ από την κλινική.

.png

.δεν κατάφερα να τη θηλάσω και να χορτάσει γιατί το πρωτόγαλα μάλλον δεν αρκεί για το μωρό..μ

οταν υγιη παιδια τοποθετουνται πανω στη κοιλια κ το στηθος της μητερας τους αμεσως μετα τον τοκετο,παρουσιαζουν αξιοσημειωτες ικανοτητες!μπορει να μπουσουλησουν κ με την απαλη φροντιδα της μαμας να φτασουν στο στηθος της.εκει αρχιζουν να αγγιζουν κ να μαλασουν το στηθος!το πρωτο απαλο αγγιγμα του μητρικου στηθους απο το χερι η το κεφαλο του νεογνου απαλευθερωνει την ωκυτοκινη,μια ορμονη της μητερας που ταυτοχρονα διευκολυνει τη ροη του μητρικου γαλακτος κ ενισχυει την αγαπη της για το μωρο.μετα το νεογνο μυριζει κ βαζει στο στομα του την θηλη.βρισκει την καταλληλη θεση κι αρχιζει να καταπινει το γαλα.αυτη η σειρα πραξεων ειναι σημαντικη για την επιβιωση του!

ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΤΗς ΖΩΗς ΤΟΥς,ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ!ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΝΕΡΟΥ Κ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ,ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ!

line_flow1_beg_39_time_1208577600_text_e720ece5ebe9f3f3effdebe120eceff520e5e9ede1e9.gif

μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που έγραψα..θήλασα το μωρό μου μέσα στα 50 πρώτα λεπτά της ζωής του, απλώς δεν χόρταινε τις 2 πρώτες μέρες αφού μετά το θηλασμό έκλαιγε

μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που έγραψα..θήλασα το μωρό μου μέσα στα 50 πρώτα λεπτά της ζωής του, απλώς δεν χόρταινε τις 2 πρώτες μέρες αφού μετά το θηλασμό έκλαιγε

όταν λες μετά το θηλασμό τι εννοείς;

δεν το ξαναέβαζες στο στήθος όταν έκλαιγε;

Διαφημίσεις

το καταλαβα παπι μου απλα ηθελα να τονισω αυτο με το πρωτογαλα

γιατι υπαρχει μια παραπληροφορηση οτι τα νεογνα δεν χορταινουν με το πρωτογαλα κ ειναι κριμα που αυτο ξεκιναει απο τους γιατρους κ μαιες!

απο την αγνοια μας πεφτουμε στην παγιδα κ δυστυχως οταν ανακαλυπτουμε οτι δεν ισχυει ειναι πια πολυ αργα ανεπανορθωτα!

σκεψου πως τρεφονται τα ζωα πρωτα απ'ολα

κ μετα πως τρεφοτανε οι ανθρωποι πριν 1,000,000 κ βαλε χρονια!

Μεταφέρω εμπειρία μαμάς από τη γενική κλινική!

Ηθελα να καταθέσω την εμπειρία μου για έναν μάγκα και ανίδεο παιδίατρο στην κλινική που γέννησα. (ξέρω παιδιάτρους που δεν υποστηρίζουνε τον θηλασμό αλλά όχι για παιδίατρο που είναι κατά του θηλασμού)

Μας κάλεσε λοιπόν για ενημέρωση (την ώρα που φέρνανε τα μωρά για θηλασμό!)και άρχισε τον λόγο.

Θα τα πω επιγραματικά για να μην μακρυγορίσω.

Λοιπόν:

1. Να προσέξουμε να μην αφήσουμε το μωρό στο στήθος πάνω απο 3 λεπτά στην αρχή γιατί θα πληγωθούν οι θηλές και δεν θα μπορέσουμε να ξαναθηλάσουμε αλλά και στο σπίτι να παμε πάνω απο 10 λεπτά στο κάθε στήθος να μην το αφήνουμε το μωρό. Μια κοπέλα είπε θήλαζε μισή ώρα απο κάθε στήθος, γι’ αυτό κάποιες γυναίκες αποκτούν υπαρξιακά προβλήματα και στον έναν χρόνο στέλνουν το παιδί τους παιδικό για να μπορούν να πηγαίνουν για καφέ.

2. Α! Είδα μία εδώ στην κλινική (είπε με ειρωνία) που έβαζ ε μητρικό γάλα στις θηλές της! Και τόλμησα να πω ότι ίσως το βαζε γιατί ήταν πληγωμένες. Επιδή δεν έχει μικρόβια δεν πάει να πει ότι είναι και αντιμικροβιακό φώναξε και με κοίταξε άγρια σαν να ήμουν καμιά ηλίθια. Το χαμομήλι είναι γι΄αυτή τη δουλειά. Πριν απο κάθε θηλασμό πρέπει να πλένουμε τις θηλές με χαμομήλι. Ηθελα να του σπάσω τα μούτρα αλλά κρατήθηκα.

3. Ολες οι υπόλοιπες οδηγίες που έδωσε ήταν πως να παρασκευάζουμε ξένο γάλα, πως να αποστειρώνουμε και τι εργαλεία πρέπει να έχει η κουζίνα μας. Ενα θερμός για το χαμομήλι που θα δίνουμε στο μωρό και για τις θηλές μας (το χαμομήλι να έχει μέλι γιατί αλλιώς πώς θέλουμε το μωρό μας να το πιεί? Είναι φαρμάκι, εσείς θα το πίνατε??-είπε), έναν βραστήρα για να έχουμε ζεστό νερό για το ξένο γάλα και ένα λίκνο! (παρεπιμπτόντως εγώ δεν έχω τίποτα απο τα 3)

4. Το μωρό επίσης πρέπει να μπει σε πρόγραμμα μέσα σε 2-3 μέρες. Αν δεν μπει σε πρόγραμμα φαγητού ανα 3-4 ώρες, κάτι δεν πάει καλά και κάτι δεν κάνουμε εμείς καλά. Το πρόγραμμα θα το κάνουμε εμείς και όχι το μωρό.

5. Καποιοι θα σας πουν να μην δίνετε νερό στο μωρό. Βλακείες. Και το νερό που βάζουμε όταν ετοιμάζουμε το γάλα τί είναι?? (κάποιος να του μιλήσει για τον αποκλειστικό θηλασμό βρε παιδιά)

Σηκώθηκα και έφυγα νωρίτερα γιατί δεν άντεχα άλλο.

Μεταφέρω εμπειρία μαμάς από τη γενική κλινική!

Ηθελα να καταθέσω την εμπειρία μου για έναν μάγκα και ανίδεο παιδίατρο στην κλινική που γέννησα. (ξέρω παιδιάτρους που δεν υποστηρίζουνε τον θηλασμό αλλά όχι για παιδίατρο που είναι κατά του θηλασμού)

Μας κάλεσε λοιπόν για ενημέρωση (την ώρα που φέρνανε τα μωρά για θηλασμό!)και άρχισε τον λόγο.

Θα τα πω επιγραματικά για να μην μακρυγορίσω.

Λοιπόν:

1. Να προσέξουμε να μην αφήσουμε το μωρό στο στήθος πάνω απο 3 λεπτά στην αρχή γιατί θα πληγωθούν οι θηλές και δεν θα μπορέσουμε να ξαναθηλάσουμε αλλά και στο σπίτι να παμε πάνω απο 10 λεπτά στο κάθε στήθος να μην το αφήνουμε το μωρό. Μια κοπέλα είπε θήλαζε μισή ώρα απο κάθε στήθος, γι’ αυτό κάποιες γυναίκες αποκτούν υπαρξιακά προβλήματα και στον έναν χρόνο στέλνουν το παιδί τους παιδικό για να μπορούν να πηγαίνουν για καφέ.

2. Α! Είδα μία εδώ στην κλινική (είπε με ειρωνία) που έβαζ ε μητρικό γάλα στις θηλές της! Και τόλμησα να πω ότι ίσως το βαζε γιατί ήταν πληγωμένες. Επιδή δεν έχει μικρόβια δεν πάει να πει ότι είναι και αντιμικροβιακό φώναξε και με κοίταξε άγρια σαν να ήμουν καμιά ηλίθια. Το χαμομήλι είναι γι΄αυτή τη δουλειά. Πριν απο κάθε θηλασμό πρέπει να πλένουμε τις θηλές με χαμομήλι. Ηθελα να του σπάσω τα μούτρα αλλά κρατήθηκα.

3. Ολες οι υπόλοιπες οδηγίες που έδωσε ήταν πως να παρασκευάζουμε ξένο γάλα, πως να αποστειρώνουμε και τι εργαλεία πρέπει να έχει η κουζίνα μας. Ενα θερμός για το χαμομήλι που θα δίνουμε στο μωρό και για τις θηλές μας (το χαμομήλι να έχει μέλι γιατί αλλιώς πώς θέλουμε το μωρό μας να το πιεί? Είναι φαρμάκι, εσείς θα το πίνατε??-είπε), έναν βραστήρα για να έχουμε ζεστό νερό για το ξένο γάλα και ένα λίκνο! (παρεπιμπτόντως εγώ δεν έχω τίποτα απο τα 3)

4. Το μωρό επίσης πρέπει να μπει σε πρόγραμμα μέσα σε 2-3 μέρες. Αν δεν μπει σε πρόγραμμα φαγητού ανα 3-4 ώρες, κάτι δεν πάει καλά και κάτι δεν κάνουμε εμείς καλά. Το πρόγραμμα θα το κάνουμε εμείς και όχι το μωρό.

5. Καποιοι θα σας πουν να μην δίνετε νερό στο μωρό. Βλακείες. Και το νερό που βάζουμε όταν ετοιμάζουμε το γάλα τί είναι?? (κάποιος να του μιλήσει για τον αποκλειστικό θηλασμό βρε παιδιά)

Σηκώθηκα και έφυγα νωρίτερα γιατί δεν άντεχα άλλο.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted:

...και αντε....

ολα τα υπολοιπα,οσο φρικη κι αν ειναι,τα εχουμε ακουσει πολλες φορες,τα εχουμε συνηθισει....

...αλλά αυτο το μελι στο χαμομήλι?????????????????? :shock::shock::shock: τί να πώ....

Διαφημίσεις

οταν ειχα παθει ζημια με το στηος μου κ το μωρο μου δεν επιανε μπουκαλι με τιποτα κι εκλαιγε ανελεητα εκανα το εξης τραγικο λαθος.

εβαλα μελι στην πιπιλα του μπουκαλιου για να γλυκαθει κ να το πιασει.

οταν το ειπα στην παιδιατρο μονο που δεν με σκοτωσε.

απαγορευεται μελι σε μωρα ποσο μαλλον σε νεογνα οχι μονο για τερηδονα που λενε αλλα για τις αλλεργιες απο τη γυρη που περιεχει το μελι!

ο γιατρος αυτος μαλλον εχει αλλη ειδικοτητα.πρεπει να δουλευε σε ψυχιατρειο για να συστηνει μελι σε νεογνα!απαραδεκτος!

line_flow2_beg_39_time_1208577600_text_e720ece5ebe9f3f3effdebe120eceff520e5e9ede1e9.gif

.πρεπει να δουλευε σε ψυχιατρειο για να συστηνει μελι σε νεογνα!απαραδεκτος!

δεν πρέπει να δούλευε σε ψυχιατρείο (και οι ψυχικά ασθενείς πρέπει να έχουν σωστούς επαγγελματίες),

πρέπει να ξέφυγε από ψυχιατρείο

.πρεπει να δουλευε σε ψυχιατρειο για να συστηνει μελι σε νεογνα!απαραδεκτος!

δεν πρέπει να δούλευε σε ψυχιατρείο (και οι ψυχικά ασθενείς πρέπει να έχουν σωστούς επαγγελματίες),

πρέπει να ξέφυγε από ψυχιατρείο

σωστααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχεις δικιο!

Κοριτσια ειναι απλα τα πραματα. Για να μην συγχιστειτε και μεταφερετε τα νευρα σας στα μωρακια σας, αφηστε τον οποιο ασχετο παιδιατρο να κανει το κομματι του, να πει τις φανφαρες του και σεις απο πισω καντε αυτο που ειναι καλυτερο για το μωρο. Ουτε να μαλωσεις χρειαζεται ουτε τιποτα. Οποτε και αυτος θα νομιζει οτι τα πε καλα και το μωρακι θα ειναι ευχαριστημενο. Δεν μπορει ενας παιδιατρος να αγαπαει το μωρο σας και να θελει το καλο του πιο πολυ απο σας. Βρε ουστ..

Απο την αλλη εκνευριζομαι οταν ακουω οτι δηλωνεις αποκλειστικο θηλασμο και στο φερνουν ταϊσμενο. Δηλαδη πως πρεπει να το πεις για να γινεις κατανοητη και να μη σε γραψουνε στα παλια τους τα παπουτσια? Οταν υποτιμανε τη νοημοσυνη μου τουρκος γινομαι. Θα με ακουσει ολος ο οροφος!!!!!

απαγορευεται μελι σε μωρα ποσο μαλλον σε νεογνα οχι μονο για τερηδονα που λενε αλλα για τις αλλεργιες απο τη γυρη που περιεχει το μελι!

υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο: η αλλαντίαση που μπορεί να είναι και θανατηφόρος. Πρόκειται για βακτήριο...

υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο: η αλλαντίαση που μπορεί να είναι και θανατηφόρος. Πρόκειται για βακτήριο...

ναι αυτο μου ειπε κ η παιδιατρος μου!παναγια μου τι πηγα να κανω.

Θυμώνω που στις ιδιωτικές κλινικές σε υποχρεώνουν να πληρώσεις 150 επιπλέον για έναν πανάσχετο παιδιατρο. Αφου δεν ξερει οτι το μέλι απαγορευεται στα μωρά τι θα συμβει αν του τύχει καποια λίγο πιο δύσκολη περιπτωση;

Απο μέρες θέλω να γράψω σε αυτό το θέμα και δεν έβρισκα χρόνο ...

Εγώ γέννησα στο Γενεσις και μάλλον είμαι απο τις λίγες μανούλες που έχουν αρκετά καλή αντιμετώπιση.

Στο θέμα του θηλασμού πήγα τελείως αδιάβαστη !!! Πιο συγκεκριμένα δεν είχα αγοράσει ούτε καν σουτιέν θηλασμού και επιθέματα γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα έχω γάλα ...

Είχα αγοράσει όμως μια ντουζίνα μπιμπερό + θηλές + αποστειρωτή + αξεσουάρ όπως τρυπητήρι για τις θηλές κτλ

Οι μαίες στην κλινική απο την αρχή με βοήθησαν πολύ να θηλάσω.΄Είχα όμως και εγώ το σχετικό ενδιαφέρον. Τους ζήτησα να μου δείξουν κάποια πράγματα και κάθε φορά που έφερναν το μωράκι καθόταν κάποια δίπλα μου και βοηθούσε την κατάσταση.

Μπορεί να μην είχαν όλη την γνώση που απαιτείται αλλά σε εκείνη την φάση με στήριξαν πολύ.

Όταν ήρθε το γάλα για τα καλά δλδ την 2ή ή 3ή μέρα (δεν θυμάμαι καλά) με ρώτησαν αν θέλω να μου φέρνουν το μωρό πιο συχνά. Είπα ναι και άρχισαν να μου το φέρνουν 2-3 φορές την νύχτα.

Ήμουν σε δίκλινο δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο.

Αυτό που θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά είναι ότι στον ίδιο διάδρομο με μένα είχε κάποια τρίκλινα που έφερναν τα μωράκια συνέχεια. Σε ώρες επισκεπτηρίου φυσικά τα μωρά εξαφανίζονταν απο όλα τα δωμάτια.

Αυτές οι μανούλες δλδ είχαν ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό ?

(να ξέρω για το επόμενο νινι :) )

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

• 6 months later...

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΕΙΧΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5:00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΛΙΓΟ ΤΣΑΓΑΚΙ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑΙΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΛΟΙΠΟΝ: ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΑΙΣΜΕΝΟ!! ΞΥΠΝΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΜΟΙ (ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΡΧΟΤΑΝ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!!! ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ,ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΚΑΝΑΜΕ ROOMING-IN ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ (ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ: NA ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ROOMING-IN ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ....Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΙΑ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΤΩ) ΜΟΝΟ ΜΕ ROOMING-IN ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!! ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΙΝΑΚΙ, ΠΟΥ Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.....

• 4 months later...

δηλαδή εγώ τώρα τί να κάνω ? έχω αγχωθεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα.Δεν θέλω να μαλώσω με καμιά μαία εκεί μεσα..γεννάω σε δύο εβδομάδες στην Γενική Κλινική και όλη την ώρα σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Το αν θα τηρήσουν την επιθυμία μου για αποκλειστικό θηλασμό.Να μιλήσω πρώτα με τον διευθυντή της κλινικής - όπως είπε μια κοπέλα παραπάνω ? -Θα είμαι σε δίκλινο αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να έχει σημασία αφού την ώρα που επισκέφτηκα την κλινική για να δώ πώς είναι τα δωμάτια, εκείνη την ώρα "μοιράζαν" τα μωράκια που σημαίνει οτι δεν μπορούν να μου πούν οτι θα ενοχλήσω την συγκάτοικο. Τι θα κάνω???

και άν του δίνουν ξένο γάλα και μετά δεν θέλει να θηλάσει απο μένα τι γίνεται?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...