Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλυκό με μερέντα (γρήγορο-τα παιδιά θα το λατρέψουν!!)

Diana Dee

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε όχι ρε κορίτσια! τώρα το είδα το θέμα,πάνω που είπα να κάνω δίαιτα! θα το επιχειρήσω αν και αμα δει ο άντρας μου μερέντα θα την φάει με το κουτάλι πριν την βάλω στο γλυκό!

Σαν γομάρια θα γίνουμε!!

Λοιπόν, εγώ θα το φτιάξω για την Παρασκευή που θα έχω κόσμο. Έλεγα να κάνω ένα cheesecake, αλλά η ιδέα αυτή....φαίνεται το κάτι άλλο!!!!! Θα σας πω εντυπώσεις... Τώρα πάω super market για τα υλικά...

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

Επειδή θέλω να το κάνω και εγώ σήμερα.... φωτιές ανάψατε κορίτσια.... πειράζει αντί για μορφατ κονσερβα, να χτυπήσω ένα φακελάκι μορφατ σαντιγύ?

Και εγώ με φακελάκι θα το κάνω. Πιο εύκολα είναι. Και θα βάλω μπισκότα digestive. Τα χρησιμοποιώ στο cheesecake και μου αρέσουν πολύ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Το γλυκό είναι απαίσιο!!!:mad::-x:-x:-x

Πρώτον: Έχει υλικά που τα βρίσκεις πανεύκολα!

Δηλαδή, έλεος!!!

Πού η τρούφα από λιβάδια Προβηγγίας, πού το εξαιρετικά σπάνιο μέλι από το είδος zouzounicus tsibicus που πρέπει να το συλλέξεις τις τρεις ώρες το χρόνο που ανοίγει η κυψέλη στα βουνά της Μαδαγασκάρης;;;;; Ε;;;;

Δεύτερον: Φτιάχνεται σε 15-20 λεπτά και πανεύκολα. Κανένας κόπος, καμία επένδυση χρόνου. Ούτε ένα "ανακατεύεται με αργή ταχύτητα την κρέμα μέχρι να δέσει, όχι όμως πολύ, όσο να στέκεται στο κουτάλι", ούτε ένα "αποβραδίς βγάζεται με ειδική λαβίδα από τον καρπό τις ίνες και τις απλώνετε παράλληλα μεταξύ τους σε ταψί 32χ32". Δηλαδή κανένα αντικίνητρο; Τίποτα;

Τρίτον: Αποτελεί θερμιδική υδρογονοβόμβα μεγατόνων.

και

Τέταρτον: Τρώγεται αυθορεί και παραχρήμα!

Τι θα με συγκρατήσει εμένα τώρα από το να το ξαναφτιάξω και να το ξαναφάω ολόκληρο;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad::-x:-x:-x:-x:-x

Διά ταύτα:

Εισηγούμαι την αποπομπή της Diana Dee από το forum, μέχρις ότου συμμορφωθεί και ζητήσει γονυπετής συγνώμη!!!

660759jzef7rhw6w.gif

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Ζωγράφισες ΘΑΛΑΣΣΑ :D.

Αχ, δεν θέλω να το βλέπω αυτό το τόπικ! Είπα να κόψω τα γλυκά μέχρι το καλοκαίρι, μπας και χάσω κανα γραμμάριο!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑΑΑΑΑΑ....................ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΛΥΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕΡΕΝΤΑ-ΒΟΥΤΥΡΟ.!!!! υποκλίνομαι..... υποκλινομαι και πάλι υποκλίνομαι. Δεν μου πολυπέτυχε η βάση γιατί μάλλον έβαλα παραπάνω μπισκότα από οσα επρεπε αλλά δεν πειράζει κουταλάκι, πυρεξάκι αγκαλιά και ΤV.... τι sex και αηδίες....:P υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό!

Εισαι Θεά αγάπη μου, όπως λέει και ο Ψινάκης! Περιμένω να κρυώσει καλά και να φαω ένα μικρούλη κομματάκι....

Διαφημίσεις

ενα θα σου πω νταλ, το εχω στους σελιδοδεικτες μου... :D

βρε στους σελιδοδείκτες καλά κάθεται :-D

το έκανες ?

βασικά εγώ δεν αντέχω τα πολύ γλυκά, τα υλικά μου αρέσουν αλλά άμα είναι πλύ γλυκό δεν...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

δεν το εχω κανει -ακριβως-

αλλα μ αρεσει να το διαβαζω!! να το φανταζομαι, να το σκεφτομαι, να το μιαμ μιαμ!!!!! :lol:

βασικα, καθε φορα που εχω μερεντα και λεω να το φτιαξω, βαζω κατω τη μερεντα με το κουταλακι και της κανω ανασταση...

αλλα....

ειναι ΘΕΙΚΟ τοπικ....

τελος!

βασικα, καθε φορα που εχω μερεντα και λεω να το φτιαξω, βαζω κατω τη μερεντα με το κουταλακι και της κανω ανασταση...

:lol::lol: Επιτέλους! Μα είναι δυνατόν να υπάρχει ανοιχτό βαζάκι μερέντα στην κουζίνα και να έχει διαφορετική αντιμετώπιση; Σ' εμένα δεν ξημερώνει ποτέ βαζάκι!

Τώρα έχω κόψει εντελώς τη ζάχαρη... ή του ύψους ή του βάθους.

Το εφτιαξα χθες

παρα πολυ γλυκο!!!!!!!!!

ισως αν βαζαμε μπισκοτα πτι μπερ απλα????

ειναι ωραιο παντως αλλα σε μικρες δωσεις!!!!!!!!!:-D:-D

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Εγώ Πτι-μπερ έβαλα αλλά δεν μου έγινε ωραία η βάση. τα κομμάτια θρυμματίζονται. Την επόμενη φορά θα βάλω λιγότερο άχνη στην σαντιγύ γιατί όντως είναι πετιμέζι... αλλά απλά θεϊκό. Πήρα τώρα την νταντά τηλέφωνο να ρωτήσω τι κάνει το παιδί και μου λέει.... "καλά τι γλυκό είναι αυτό παιδάκι μου.....τέλειο"!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! :shock::shock::shock::shock:

Τι διαβάζω μεσημεριάτικα και κάνω και δίαιτα... (αυτή της πάπιας, την ξέρετε ε?) :cool::cool:

Στέγνωσε η καταπιόνα μου! (Το σάλιο με εγκατέλειψε για να ζεστάνει το πληκτρολόγιο...)

Στα όρη στ΄άγρια βουνα....

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Πήγα το πρωί και πήρα τα υλικά... Θα το φτιάξω μεθαύριο στην γιορτή του γιόκα μου.

(Η σιελλόρροια συνεχίζεται... :cool:)

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

εχει κανει κανεις αναφορα στην κοπελα που πρωτοανοιξε το τοπικ??

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να γραφετε εδω!!!!!!! :mad::x:x

μου βγαζει καθε φορα κανουργιο μνμ, και αναγκαζομαι και μπαινω... :cry::cry::cry::cry::cry:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...