Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σχέσεις με κουμπάρα/κουμπάρο μετά τη βάφτιση

Στέλλα

Πόσο τακτικά βλέπουν το βαφτηστήρι τους?  

1.097

1. 1. Πόσο τακτικά βλέπουν το βαφτηστήρι τους?

• Κάθε μέρα
      24
    • 2-3 φορές την εβδομάδα
      57
    • 1 φορά την εβδομάδα
      83
    • Κάθε 10-15 μέρες
      111
    • 1 φορά τον μήνα
      151
    • Σπανιότερα
      339

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 186
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααχ δεν έχεις άδικο!!!!!Είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας, μαζί με τον άθεο τον κουμπάρο σου που ψιλιάζομαι ότι θα μας φτύσει :lol::lol: !!!Πάντως τώρα αποφασίζει ο Νίκος κυρίως, αφου εγώ την βόλεψα τη κολλητή!!!Βέβαια τώρα προέχει το κλείσιμο του ονόματος, γιατί θύμωσε ο πεθερός υπερασπιζόμενος τη τιμή της πεθεράς και ......

Να διευκρινίσω ότι ο Αντώνης, παιδικός φίλος του άντρα μου με σωματότυπο Ovelix, εχει έναν τρόπο και τα παιδιά μου στην τρυφερή βρεφική ηλικία το λατρεύουν και τρελαίνονται να κοιμούνται πάνω στην τεράστια κοιλία του!!!!Φοβερό θέαμα!!!!!!

Να διευκρινίσω ότι ο Αντώνης, παιδικός φίλος του άντρα μου με σωματότυπο Ovelix, εχει έναν τρόπο και τα παιδιά μου στην τρυφερή βρεφική ηλικία το λατρεύουν και τρελαίνονται να κοιμούνται πάνω στην τεράστια κοιλία του!!!!Φοβερό θέαμα!!!!!!

Χαχαχα!Καλοοοό! :lol::lol::lol:

Για τον κουμπάρο μου να είσαι σίγουρη αγαπημένη μου... Εκτός αν ψήσετε την αγαπημένη του... :wink:

Πάντως θυμάμαι στη βάφτιση της Έλενας σας που μόνο με τον Αντώνη καθόταν ήσυχη!!!! :D:D:D

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕ Κ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΟΥΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ

ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ.

ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΝΟΝΑ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ.

ΕΤΣΙ ΕΧΩ 2 ΓΙΟΥΣ Κ 1 ΚΟΡΗ!!

ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ Κ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.

Διαφημίσεις

Εμείς με τις κουμπαριές τα κάνουμε σαν τους τσιγγάνους (δεν το λέω υποτιμητικά - μην παρεξηγηθώ) δηλαδή μεταξύ μας !

Μας έχει παντρέψει 1η μου ξαδέλφη, η Νότα και η συνιφάδα μου, η Μίνα (γυναικά του αδερφού του Κώστα , καλά το λέω :? )

Τον Χαράλαμπο τον βάπτισε η Μίνα! Την έχει νουνά και θεία ταυτόχρονα!

Εγώ έχω βαπτίσει την Σοφία-κόρη της καλύτερης μου φίλης , που μένει 3 δρόμους μακριά μας και ο Κώστας έχει βαπτίσει την Δανάη , κόρη ξαδέλφης μου, που έχει παντρευτεί τον κολλητό του Κώστα και που τους έχει παντρέψει επίσης που και αυτοί μένουν 2 δρόμους μακριά μας!!!

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα :(:?:?:?:?:?

Μόλους αυτούς λοιπόν βλεπόμαστε σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα , τα Σαβ/κα στα σίγουρα ανταλλάζουμε επισκέψεις!!!

Αυτά! μεταξύ μας κάνουμε πολυ καλή παρέα!!!! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Το ζήτημα του νονού / νονάς το θεωρώ πολύ σημαντικό. Στη Γερμανία για παράδειγμα, από ότι μου έχουν πει, αν πάθουν κάτι οι γονείς του παιδιού ο νόμος το δίνει στον νονό να το αναθρέψει, έτσι οι γονείς όταν έχουν να κάνουν την επιλογή κάθονται και σκέφτονται πολύ σοβαρά γιατί δεν πρόκειται να διαλέξουν ένα άτομο που απλά θα παίρνει δώρα στο παιδί τους κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα αλλά κάτι πολύ πάνω από αυτό, επιλέγουν έναν άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης τους. Μπορεί να μας ξενίζει όλο αυτό σαν σκέψη, εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα λειτουργούν πολύ διαφορετικά γιατί ο θεσμός και οι δεσμοί της ευρύτερης οικογένειας ( γονείς μας, αδέρφια μας ...) είναι πραγματικά πιο ισχυροί όμως δεν παύει να είναι κατά τη γνώμη μου μια σκέψη προς τη σωστή κατεύθυνση ... ο νονός/α είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του παιδιού.

Ετσι σαν κουμπάρα μας αλλά και νονά για το Κατερινάκι μας επιλέξαμε την κολλητή μου φίλη με την οποία κάνουμε πολύ καλή παρέα και ως ζευγάρια ευτυχώς και είναι επίσης μανούλα ( το κοριτσάκια μας έχουν ακριβώς ένα χρόνο διαφορά). Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια ζούμε σε διαφορετικές πόλεις και βλεπόμαστε πιο δύσκολα πια :cry: ... τι να κάνουμε είπαμε είμαστε υπερ του ποιοτικού χρόνου και όχι του ποσοτικού :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Έχοντας ζήσει τα παιδικά μου χρόνια με την απουσία του νονού (στα 10 μου έμαθα ότι την λαμπάδα το Πάσχα την αγοράζει ο νονός και όχι οι γονείς ή οι παπούδες) θεωρώ την παρουσία του νονού πολύ σημαντική. Έχοντας βαφτίσει ήδη δύο παιδάκια, παραθέτω απλά την άλλη όψη, αυτή της νονάς.

Η μία οικογένεια που έχω βαφτίσει το παιδάκι τους αδιαφορεί για το αν ζω ή αν πέθανα. Έκανα επέμβαση για κακοήθη όγκο, έκανα θεραπεία και ένα τηλέφωνο δεν με πήραν. Αν δεν πάρω εγώ δεν ξέρουν αν ζω ή αν πέθανα. Διέκοψα αναγκαστικά την 1η εγκυμοσύνη και ενώ ήξεραν δεν με ρώτησαν τι κάνω. Είμαι υπερ του δέοντως τυπική σε υποχρεώσεις, με τα δώρα μου σε όλητην οικογένεια, παρούσα σε γιορτές και γεννέθλια των παιδιών αλλα και των γονιών, αλλά να σας πω την αλήθεια μπούχτισα. Στεναχωριέμαι που περνάνε έξω απο το σπίτι μου και δεν χτυπανε να δουν αν είμαστε εκεί. Στεναχωριέμαι όταν πηγαίνω με τα τα δώρα μου για να τους δω και να είμαι πραγματικά μαζί τους και το μόνο που έχουν να μου πουν είναι πόσα αυτοί ξοδεύουν για τα δικά τους βαφτιστήρια. (Προσοχή δεν εστιάζω στα δώρα αλλά στη γενικότερη συμπεριφορά).

Α και αν τύχει στη γιορτή μου να λείπω απο το σπίτι δεν παίρνουν στο κινητό. Όταν όμως ήθελαν εξυπηρέτηση και το τηλέφωνο του σπιτιού, και το κινητό και της δουλειάς το ήξεραν. Και όταν κάποτε πήρα το βαφτιστήρι μου σπίτι για σαββατοκύριακο μου το στείλανε με τις πετσέτες και τα σεντόνια του.... :cry:

Με την άλλη οικογένεια οι σχέσεις είναι πιο καλές, αν και συχνά και απο εκείνη τη μεριά αναπτύσσονται μονομερώς. :( .

Δεν θέλω να σας ζαλίζω άλλο, απλά θέλω να πω ότι οι σχέσεις κουμπάρων, βαφτιστηριών κ.λπ. πρέπει να αναπτύσσονται και απο τις δύο μεριές. Δεν έχει μόνο η νονά υποχρεώσεις έχει και η άλλη οικογένεια.

Όταν με το καλό θα βαφτίσω και εγώ το δικό μου παιδί θα επιλέξω νονό/α που νοιάζεται και ας μην έρχεται κάθε τρεις και λίγο να μας δει. Η μάνα είναι μάνα και η νονά είναι νονά.

Καλό μεσημέρι και sorry για τη φλυαρία μου.

Mimika, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι είναι βασικό να υπάρχει καλή σχέση και άλλωστε βάσει αυτής της λογικής έγραψα και το παραπάνω.

Ακριβώς για το λόγο ότι πρέπει να υπάρχει καλή σχέση και στο κάτω κάτω της γραφής δεν φταίνε τα παιδιά αν μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε αλλά και γιατί πιστεύω ότι στη ζωή υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και δυσκολίες και δεν αξίζει τον κόπο να χαλάμε τις ανθρώπινες σχέσεις, τα προσπερνάω όλα και κρατάω μόνο την αγάπη μου και τη θετική μου σκέψη και ευχή για τα αγαπημένα βαφτιστήρια μου και για τα αδερφάκια τους. :D

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι...

Κι εμενα η "νονα" μου μενει ακριβως απεναντι απο το πατρικο μου αλλα ουτε στον γαμο μου δεν ηρθε γιατι λεει ειχε πενθος του πατερα της που ειχε κλεισει χρονο.

Μια βδομαδα πριν ομως γλενταγε στον γαμο μιας γειτονισσας, τοτε δεν πενθουσε!

Δε βαριεσαι, αλλωστε τωρα πια αν δεν παρει τα χαπια της ..κριμα στους γυρω της! (παλι καλα που ηταν εγκυος στην βαφτιση μου και δεν μου εριξε αυτη λαδι αλλα ο αντρας της!)

• 1 month later...

η σχεση μας με τον κουμπαρο μας και νονο της μικρης ειναι τελοια. μενουμε απεναντι και καθε μερα βλεπομαστε. οταν λεω τη μικρη που ειναι ο νονος? δειχνει απεναντι το σπιτι τους. η μαμα του το εχει σαν δικο της παιδι (εχουμε νεους νονους) κανει προβα μιας και η κορη της θα γεννησει τον Ιουλιο. την περνουν πολλα μεσημερια για να την κρατησουν χωρις να τους υποχρεωνω. αφου ντρεπομαι μηπως τους γινεται βαρος. αλλα και η μικρη οταν βλεπει την μαμα του νονου τρελενεται. ουτε στις γιαγιαδες δεν κανει ετσι! λεμε να στεφανωσουμε κατι φιλους που γνωριστηκαν στο γαμο μας. και οταν με το καλο κανουν παιδακι να το βαφτισω εγω. θελω πολυ να γινω και πνευματικη μητερα :D . ο αντρας μου εχει 3 βαφτιστηρια. :D οσο για 'μενα και το συζηγο η λεξη νονος ειναι αγνωστη. :( ποτε δεν μας εφεραν λαμπαδα που ειναι το λιγοτερο. 2 χρονια πριν πνιγει ο δικος μου νονος μου εκανε δωρο ενα χρυσο δαχτυλιδι. εκλαψα πολυ :cry: κι ας μην ειμασταν δεμενοι. τωρα εχω αψογες σχεσεις με την πρωην γυναικα του( δηλαδη τη νονα μου) :) η νονα του αντρα μου αγνοουνται τα ιχνη της τα τελευταια 33 χρονια.

Ο νονος της μεγαλης ερχεται τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα, μας εχει παντρεψει κιολας, και την λατρευει και τον λατρευει!!!!

Τον φωναζει "ΝΙΟΝΙΟ" και εκεινος λιωνει........

Τωρα τη δευτερη θα τη βαφτισει ο αδερφος του αντρα μου που επισης βλεπουμε συχνα.

Οσο για μενα που ειμαι νονα, ειμαι απαραδεκτη γιατι πηγαινω μονο Χριστουγεννα και Πασχα, αντε και σε καμμια γιορτη. Βεβαια δεν φταιω μονο εγω, φταει και η μαμα του!!! :(

• 1 χρόνο μετά...

εγω τη μικρή μου θα τη βαφτισω το δεκεμβριο μεχρι πριν ενα μηνα δεν εβρισκα νονα/ο για τη μικρη.τελικα μου εκανε την τιμη και θα τη βαφτισει η γυναικα του ξαδέρφου μου.την κοπέλα την ξερω δυο χρονια σχεδον καναμε πολλη παρεα και απο πριν μεινω εγκυος αλλα χωρις να μου εχει πει τιποταγια τη βαφτιση.Ολόγος ηταν οτι σκοπευε να βαφτισει ενα αλλο παιδακι αλλα τελικα η βαφτιση δε θα γινει τωρα και ετσι εγινε δικη μας νονα.Αγαπαει πολλη τη μικρη σχεδον δυο φορες την εβδομαδα ερχεται σπιτι ή βρισκομαστε εξω και περνω και τη μικρη για να τη συνηθιζει για τη βαφτιση ,αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα γιατι τα πανε μια χαρα οι δυο τους.Πιστευω οτι οταν παντρευεσαι μπορει να μην διαλεξεις καλο κουμπαρο,αλλα στη βαφτιση πρεπει να το σκεφτεις καλα.Αλλωστε γινεται ο πνευματικος γονιος του παιδιου.Εσεις τι λετε;

line_m122_beg_16_time_1220414400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Τον μικρό μου τον βάφτισε ο αδερφός μου, μένουμε σε διπλανά διαμερίσματα, βλεπόμαστε δηλ. καθημερινά και νονός και βαφτισιμιός έχουν τρελλή αδυναμία ο ένας στον άλλο. Με τον αδερφό μου έχω την τέλεια σχέση και δε νομίζω ότι υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος για νονός του Δημήτρη μου.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

ΝΑ κανω κι εγω μια ερωτηση?

Τελικα, αυτοι που μας παντρευουν γινονται νονοι του παιδιου μας?

Εμεις εχουμε αυτο το εθιμο και πριν μεινω εγκυος ο κουμπαρος μας ειπε χωρις να εχει προηγηθει συζητηση οτι θα μας βαπτισει το παιδι.

Ε, λεμε κι εμεις, ΟΚ.

Απο τοτε που γεννησα ομως, κουβεντα..μονο να μας λεει τα κατορθωματα των δικων του παιδιων..

Κια αναρωτιεμαι..εμεις πρεπει να του πουμε ή αυτος..

Κι αν δε θελει? Γιατι οποτε πηγαινουμε...ουτε ενα τηλεφωνο να βρεθουμε..με λιγα λογια δε καιγονται κιολας...μαλλον επειδη ξερουν οτι θα βαπτισουμε σε αλλη πολη και δε θελουν να μπουν σε εξοδα (οχι οτι εχουν προβλημα).

Εμεις δε ξερουμε ακομα..και μαλλον θα το πουμε στον κουνιαδο μου που φρεσκοπαντρευτηκε και αγαπανε πολυ το ανηψακι τους.

Απο την αλλη λεω ομως, γιατι να μη κανουμε καποιον αλλο?

Καλα λεει η μαμα μου...οι κουμπαριες ειναι για το πρωτο χρονο, μετα...ενα τηλεφωνο Πασχα, Χριστουγεννα και αντε γεια..

Τι λετε εσεις?

cIWNp3.png

Εμας νονοι τελικα εγιναν ενα φιλικο ζευγαρι και οχι το παληκαρι που μας παντρεψε.Επειδη ειναι πιο κοντα μας σε αποσταση αλλα και πιο κοντα με τα παιδια μου προτιμησαμε αυτους.Γενικοτερα δινω μεγαλυτερη βαση στην κουμπαρια της βαπτισης παρα του γαμου.Και τον παπα που ρωτησαμε μας ειπε οτι ειναι καλυτερο για το παιδι και πως δεν υπαρχει προβλημα.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Εμας άλλοι μας πάντρεψαν, άλλοι βάπτισαν τη μικρούλα μας. Χωρίς να θέλω να αναλύσω τα γιατί, απλά να πω πως ο νονός του παιδιού σου πρέπει να διαλεχτεί με άλλα κριτήρια, πολύ πιο σοβαρά. Γιατί για μένα (που δεν θέλω να βλέπω τον δικό μου) ο νονός είναι κάτι ιερό. Και είμαι ευτυχής που ο νονός της μπέμπας μου, όταν την κοιτάζει, λιώνει ακριβώς όπως κάνει και με την κόρη του. Αυτό για μένα είναι μεγάλη τιμή.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δυστηχώς οι κουμπαριές αποδεικνύονται δύσκολες. Δεν ξέρω αν φταίνε εμείς ή ο χρόνος μας που είναι περιορισμένος κατά πολύ.

Εμένα η μεγάλη μου η κόρη κορίτσια ούτε λαμπάδα δεν βλέπει από το νονό της, της την αγοράζουμε μαζί..

Ο μεσαίος είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα αφού έχει 2 νονές και έτσι και για κείνες δεν είναι το κοστος υψηλό και στα τυπικά τους είναι συνεπέστατες. Δεν αφιερώνουν όμως χρόνο μαζί του αλλά δεν μπορώ να τις κατηγορήσω αφού έχουν οικογένεια και είναι εργαζόμενες.

Η μπεμπούλα μου έχει το νονό της μακριά (σπουδάζει στο εξωτερικό) αλλά φροντίζει η μαμά του νονού......

Συγνώμη αλλά εννοείς πως μοιράζεσαι με τον νονό το κόστος μιάς λαμπάδας?Δεν μιλάμε δηλαδή για αυγό,τσουρέκι και παπουτσάκια?Απαράδεκτος!

Εμας άλλοι μας πάντρεψαν, άλλοι βάπτισαν τη μικρούλα μας. Χωρίς να θέλω να αναλύσω τα γιατί, απλά να πω πως ο νονός του παιδιού σου πρέπει να διαλεχτεί με άλλα κριτήρια, πολύ πιο σοβαρά. Γιατί για μένα (που δεν θέλω να βλέπω τον δικό μου) ο νονός είναι κάτι ιερό. Και είμαι ευτυχής που ο νονός της μπέμπας μου, όταν την κοιτάζει, λιώνει ακριβώς όπως κάνει και με την κόρη του. Αυτό για μένα είναι μεγάλη τιμή.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Με την νονά της κόρης μου δεν έχω κανένα παράπονο γιατί είμαστε πάνω απ΄όλα φίλοι!Είναι τυπική στις υποχρεώσεις της αλλά βλεπόμαστε αρκετά συχνά γιατί τα παιδιά μας παίζουν μεταξύ τους.Βλεπόμαστε όσο θα βλεπόμασταν και χωρίς κουμπαριά δηλαδή.Τώρα με τον νονό και την νονά της δεύτερης κόρης μου θα δούμε...(δεν έχει γίνει ακόμη η βάπτιση)

Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό όποιος ''στεφανώνει'' να βάπτισει και το πρώτο παιδί σου.Στην Κρήτη π.χ. μου είπαν πως δεν έχουν αυτό το έθιμο...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30491&highlight=%F0%ED%E5%F5%EC%E1%F4%E9%EA%E7+%EC%E7%F4%E5%F1%E1

αυτο ειναι το τοπικ που εχω ανοιξει για το βαφτηστιρι μου,το πρωτο μου παιδι οπως λεω,νομιζω θα παρετε μια ιδεα,εχω να τον δω απο το μαρτιο επειδη μενω αθηνα και εκεινος κρητη και καποια προβληματα υγειας αλλα και προσωπικα με εχουν κρατησει μακρυα του τοσο καιρο,του μιλαω καθυμερινα στο τηλ και δεν σταματαω να κλαιω μετα,μου εχει λειψει τοσο απεριγραπτα πολυυυυυυυ!!!!!!!!!!!οι γονεις του με στηριζουν παρα πολυ!τους λατρευω!

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Συγνώμη αλλά εννοείς πως μοιράζεσαι με τον νονό το κόστος μιάς λαμπάδας?Δεν μιλάμε δηλαδή για αυγό,τσουρέκι και παπουτσάκια?Απαράδεκτος!

Όχι! Εννοεί ότι την αγοράζει εκείνη μαζί με την μικρή της! Ούτε μισή λαμπάδα ο νονός....

ΕΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ(ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ). ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ. ΕΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΙΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΡΓΕΝΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΝΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ, ΛΑΘΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ/ΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, Η ΓΙΑΓΙΑ, Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ.

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΙΚΡΗ " ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΆΤΑ?" ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ " ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΝΟΝΟ Η ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ?" ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΝΟΝΟ, ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ? ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΗΣΕ " ΝΑΙ ΜΑΜΑ" ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΝΟ/ΝΟΝΑ.

;) ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...