Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ο δικός μου ομοιοπαθητικός παιδίατρος κάνει και εμβόλια.

Νομίζω ότι στις πρώτες σελίδες αναφέρθηκε το όνομα του.

Οικονομάκος Δημήτρης

Είναι στην Ν.Ιωνία .Ελ.Βενιζέλου 61-63

210-2723761

6977306201

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ο δικός μου έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Χριστόπουλος Σπύρος, εί ναι στο Χαλάνδρι πρός Μεσογείων και το τηλέφωνό του είναι 2106717082. Πολύ καλός!

Καλημεραααααααα.....

Να πώ κατι ασχετο....όλοι κάνουν τα εμβολια...Δεν υπαρχει κανεις που να σου πει εγω δεν τα κανω, τοτε δεν μιλαμε για γιατρο μιλαμε για κατι αλλο....

και η δικια μας εχεις αναφερθει ετσι κι αλλιως

Κωνσταντα Βασιλικη

πατησίων 135

2108675992

• 2 months later...
Η σελιδα του ομοιοπαθητικού μου για οποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κλασσική Ομοιοπαθητική

http://www.classical-homeopathy.gr/news.htm

και του δικού μου :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Η σελιδα του ομοιοπαθητικού μου για οποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κλασσική Ομοιοπαθητική

http://www.classical-homeopathy.gr/news.htm

και του δικού μου :wink:

BIKAKI φοβερός γιατρός ε;;;; Αν και συνήθως βλέπω τον συνεργάτη του τον Ντίνο στα σοβαρά ειναι και ο Κυβέλλος μέσα και με μια κουβέντα βρίσκει το σωστό φάρμακο!

• 2 months later...

Καλημέρα,

είμαι καινούρια στην παρέα του forum.

Το θέμα της ομοιοπαθητικής με ενδιαφέρει πολύ. Θα ήθελα να ξεκινήσω. Μένω κόντα στο Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής Περικλέους 1, Μαρούσι, στο οποίο συστεγάζονται περι τους 10 Ομοιοπαθητικούς Ιατρούς. Εγώ όμως δεν γνωρίζω κανέναν απο αυτούς όυτε έχω κάποια πληροφορία.

Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι ή κάποιον απο αυτούς. Δεν θα ήθελα να επιλέξω κάποιον στη τύχη.

http://www.classicalhomeopathy.gr/gr/docs.htm

Αυτά είναι τα ονόματα των ιατρών του κέντρου.

(Δυστυχώς καθ'ότι άσχετη δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω ενεργό το link αυτό, γι'αυτό απλά το αντέγραψα)

Επίσης δεν ξέρω αν επέλεξα το σωστό θέμα για τα εισάγω το μήνυμα. Μήπως πρέπει να ανοίξω ένα καινούριο προκειμένου να πάρω απάντηση;

Ευχαριστώ

.png.png

• 1 month later...

Σε αυτό το κέντρο πηγαίνω εγώ. Ξεκίνησα για αλλεργική ρινίτιδα αλλά έχω δεί συνολική βελτίωση.

Δυστυχώς με τα παιδιά μου δεν κατάφερα να συνεχίσω - η σύζυγος έχει άλλη άποψη. Συνεχίζω όμως εγώ με βεβαιότητα ότι σωστά κάνω.

Πρόσφατα πέρασα μια αμυγδαλίτιδα - πήγα βέβαια στον Γιατρό του ΙΚΑ ... για την άδεια ... και για βάλει η γυναίκα μου στο ντουλάπι την ... αντιβίωση. :lol:

Όσο για τον πυρετό όταν είναι κάτω από 6 έτων θέλει προσοχή, μετά και 40 να πάει δεν υπάρχει θέμα. Εγώ στην πρόσφατη αμυγδαλίτιδα μου έπαιρνα μισό depon (το 1/4 από ότι μου αντιστοιχεί) και τον ρύθμιζα μεταξύ 38-39.5 περισσότερο για να μην ανησυχεί ο περίγυρος μου.

Αισθανόμουν καλά με τον πυρετό. Είναι στον άνθρωπό. Άλλοι δεν τον αντέχουν.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Φίλε mesastoura

θα μπορούσες να μας πεις περισσότερες λεπτομέριες (ή να στείλεις πμ) για την ειδικότητα-ονομα γιατρού, τρόπο αντιμετώπισης-επικοινωνίας, τιμή επίσκεψης, φάρμακα, πόσο καιρό πας, τι αλλαγές είδες στον εαυτό σου....

Sorry για την αδιακρισία αλλά επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, θα ήθελα να ακούσω λεπτομέριες απο κάποιον που είχε την εμπειρία.

.png.png

Διαφημίσεις

Με τις αρκετές "φουρτούνες" που έχω περάσει με τον γιατρό μου έχω πλέον αποκτήσει και πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη.

Για μένα ο τρόπος να πεισθώ για την ομοιοπαθητική είναι πως την έχω αισθανθεί να δρα πάνω στον οργανισμό μου (σωματικά & ψυχικά).

πᾶν μέτρον ἄριστον

Πρέπει να είναι καλή εταιρεία, εγώ χρησιμοποιώ το ice guard

http://www.iso-plus.gr/products.php?thecat=31&thecomp=2

... γιατί προκαλεί υπερδιέγερση στο ανοσοποιητικό και αυτό μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες σε τυχών αντισώματα!!! Δεν το κατάλαβα και πολύ καλά αλλά έτσι ακριβώς μου το είπε!!!

Θέλει να πεί πως ο οργανισμός μπορεί να αντιδράσει σε κάποιο αλλεργιογόνο εκεί που διαφορετικά δεν θα αντιδρούσε. Αδόκιμος όρος για να χαρακτηριστεί η κατάσταση του ανοσοποιητικού είναι "στην τσίτα".

Επειδή δεν έχουμε ομοιοπαθητικό παιδίατρο μήπως εσείς που τα πάτε σε ομοιοπαθητικό να του κάνατε μια ερώτηση αν ισχύει δηλαδή η διακοπή του για μερικές μέρες κάθε τόσο!!!

Δεν είναι ομοιοπαθητικό φάρμακο για να ρωτήσουμε ομοιοπαθητικό γιατρό αλλά φυσικό. Πολλοί τα μπερδεύουν, κάποια στιγμή και εγώ, αλλά ... καμιά σχέση.

Τα φυσικά φάρμακα σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να γίνουν τοξικά.

Κάποτε είχα υπόψη μου ένα site με λεπτομέρειες. Τώρα βρήκα αυτό http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/natural/patient-echinacea.html

Τα ομοιοπαθητικά δεν μπορούν (να γίνουν τοξικά) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούμε να τα δίνουμε αλόγιστα και μάλιστα μεγάλες δυναμοποίησεις (πάνω απο 30ch).

Π.χ. καμία σχέση η φυσική belladonna http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/natural/patient-belladonna.html με την ομοιοπαθητική, ή το ίδιο για την arnica.

πᾶν μέτρον ἄριστον

• 1 month later...

Περιμένουμε ... αν και τα αποτελέσματα της ομοιοπαθητικής δεν είναι συνήθως άμεσα.

Σίγουρα βέβαια είναι ταχύτερα στα παιδιά από ότι στους ενήλικες :P

πᾶν μέτρον ἄριστον

• 4 εβδομάδες μετά...

Λοιπον... το προβλημα που αντιμετωπιζαμε ηταν ενας βηχας που επεμενε μετα απο ενα μικρο κρυωματακι. Οι προσπαθειες αντιμετωπισης με τα γνωστα φαρμακα (αερολιν, χοζαλ κτλ) δεν ειχαν τα επιθυμητα αποτελεσματα. Ειδικότερα μετα την επισκεψη μας σε μια πολυ γνωστη αλλεργιολογο, μας εδωσε μια αντιμετωπιση με το Flixotide το οποιο μετα απο μια χρηση χειροτερεψε πολυ η κατασταση της και κοιτωντας τις οδηγιες ειδα οτι πρεπει να δινεται σε παιδια ανω των 16 ετων!!!

Η Κα Ζωτου λοιπον μας εδωσε μια διπλη αγωγη. Πρωτα με καψουλες για 15 μερες για την αντιμετωπιση του βηχα και μετα καψουλες για 30 μερες για ενδυναμωση σε συνδυασμο με ορους. Τωρα βρισκομαστε στις δευτερες καψουλες. Ο βηχας εχει σταματησει σχεδον εντελως. Για να ειμαι ομως αντικειμενικος δεν ξερω αν προηλθε απο τα ομοιοπαθητικα ή αν θα περναγε απο μόνος του ουτως ή αλλως. Βεβαια σιγουρα μονο θετικη επιδραση ειχε και σιγουρα αξιζει η δοκιμη για τα ομοιοπαθητικα γιατι νομιζω οτι τα γνωστα φαρμακα τελικως δεν εχουν και κανενα αποτελεσμα.

zB1t.jpg.png.png

Διαφημίσεις

θα ήθελα να πω την ταπείνη μου γνώμη....εγώ δεν θα εμπιστευομουν την ομοιοπαθητική για αυτό το θέμα..θα την εμπιστευομουν όμως για δερματοπαθειες σιγουρα...δεν θα την εμπιστευομουν γιατί σε περιπτωση που η βρογχιολιτιδα μου το γυρνουσε σε πνευμονια μετά ομοιοπαθητική πάπαλα πας στο νοσοκομειο και τα τρως...

πιστευω ότι εαν ο οργανισμός ενός παιδιού είναι παρθενος από φαρμακα τα ξεπερναει όλα με ολιγοημερη θεραπεια...έχουμε παθει 2 βρογχιολιτιδες 1 βρογχοπνευμονια από 5 μηνων μεχρι 2 χρονων και εκ τοτε το παιδι δεν εχει ξαναρωστησει ποτε παρόλλο που παιδιατροι και κορυφαιος παιδοπνευμονολογος μου είπαν ότι θα το παθαινει μέχρι τα 5 του....αυτό που έκανα εγω περυσι ειναι το εξης ότα εβηχε τον πηγαινε στον παιδιατρο και αφου τον ακουγε και ηταν καθαρος απλά "αδιαφορουσα" για τον βηχα...ορό κανενα σιροπακι propoli και τελος, σε 15 μερες περνουσε...η παρατεταμενη χρηση fixotide που ακουω συνεχεια γυρω μου...δεν μ'αρεσει εμεις τις 2 φορες που χρειαστηκε το πηραμε μέχρι 15 μερες και το κοβαμε σταδιακα....

xazompampa ναι πιστευω ότι χειροτερεψε διοτι ειναι βρογχοδιασταλτικο

τωρα αυτό για την ηλικία, ποιο πηρατε των 50 ή των 120?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΡΑΦΩ

rQGhp3.png

Ενδιαφέρον άρθρο από το περιοδικό Holistic Life

Ομοιοπαθητική

Για παιδιά υγιή και ελεύθερα!

Γράφει η Γρηγορίου Αρετή, Ομοιοπαθητικός μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος - Εναλλακτική θεραπεύτρια

Είναι κοινό μυστικό πως τα παιδιά αποτελούν ένα ισχυρό αγοραστικό κοινό.Κανένας δεν θα κάνει οικονομία αν πρόκειται για το καλό του παιδιού του και σʼ αυτό ακριβώς το γεγονός έχουν στηριχτεί οικονομίες! Η συμβατική ιατρική με την πολυφαρμακία και τους εμβολιασμούς στα παιδιά καταφέρνει να δημιουργήσει σε αυτή ακόμα την τρυφερή βρεφική ηλικία ισόβιους ασθενείς – πελάτες.

Ασθένειες του ανοσοποιητικού όπως οι αλλεργίες, το άσθμα, ο παιδικός διαβήτης,ο καρκίνος αλλά και προβλήματα συμπεριφοράς, νοητικά, ψυχικά και άλλες σοβαρές χρόνιες παθήσεις είναι επακόλουθο της καταπίεσης των συμπτωμάτων με τη συμβατική ιατρική αλλά και επίπτωση των εμβολιασμών.

Ο οργανισμός μας, όπως και των παιδιών μας, έχει έναν εσωτερικό γιατρό και έναν μηχανισμό αυτοάμυνας. Όταν ο οργανισμός δεχτεί κάποιο εξωτερικό στρες (όπως έναν ιό, ένα μικρόβιο, κάποια έκθεση στο κρύο, κακή διατροφή, επίπληξη, στενοχώρια κ.α.) το ανέχεται μέχρι ένα σημείο κορεσμού. Μέχρι εκείνο το σημείο μπορεί ο οργανισμός να το διαχειριστεί και όσο και να κλονιστεί η ομοιόστασή του(υγεία του) μπορεί σταδιακά να επανέλθει, να ισορροπήσει και να εξουδετερώσει τα συμπτώματα τα οποία δημιουργήθηκαν από τη συγκεκριμένη διαταραχή. Εάν το στρες είναι πολύ μεγάλο ή συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο οργανισμός του παιδιού θα περάσει το σημείο κορεσμού - αντοχής του και τότε δεν θα

μπορέσει, έτσι απλά και χωρίς βοήθεια, να αυτό-θεραπευτεί και να επανέλθει στην ισορροπία του. Εκεί έχουμε την εγκαθίδρυση στον οργανισμό μόνιμων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν τα παιδιά μας καιρό.

Ο οργανισμός μας έχει την τάση να κάνει οικονομία, άρα το όργανο που θα νοσήσει, αν δεν είναι κυρίως το δέρμα, θα είναι στην αρχή κάποιο όργανο που δεν είναι και τόσο ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό (π.χ. μύτη - αμυγδαλές - αυτιά - στόμα). Θα θυσιάσει δηλαδή ο οργανισμός αυτό το όργανο για την υπόλοιπη, κατά το δυνατόν καλύτερη, επιβίωσή του. Η Ιατρική τώρα, με τα χημικά φάρμακα, που δρα τοπικά και σε οργανικό επίπεδο, καταπιέζει ένα σύμπτωμα που απλά βγήκε για να αποφορτίσει μια έντονη εσωτερική διαταραχή που προέκυψε από το στρεσογόνο παράγοντα. Το αποτέλεσμα ενός τέτοιου τραγικού λάθους είναι να πάει βαθύτερα η διαταραχή, αφού επιπροστέθηκε και ο στρεσογόνος παράγοντας από τα χημικά φάρμακα, με αποτέλεσμα αργότερα να εμφανιστεί δυσλειτουργία και ασθένεια σε ένα όργανο ζωτικότερης για τον οργανισμό σημασίας από το προηγούμενο.

Για αυτό πολλά παιδιά πάσχουν από αναπνευστικά χρόνια προβλήματα όπως το άσθμα, οι αλλεργίες και οι βρογχίτιδες γιατί καταπίεσαν με χημικά φάρμακα απλές ιώσεις από τη μύτη, το λαιμό και τα αυτιά! Δεν είναι λοιπόν να απορούμε γιατί τα τελευταία χρόνια τα παιδιά μας σε επίπεδο υγείας συνεχώς χειροτερεύουν και μικρά παιδιά πάσχουν από απίστευτα σοβαρές νόσους. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς καταπίεσης της Κλασσικής Ιατρικής!

Ένας άλλος κύριος λόγος που αυτά συμβαίνουν είναι η καταστολή του ανοσοποιητικού τους συστήματος λόγω των εμβολιασμών! Τα εμβόλια, εκτός από τις σοβαρές παρενέργειες που προκαλούν, αποκαλύπτεται σταδιακά (από τις στατιστικές που δυστυχώς αποκρύπτονται από τα μάτια του ευρύτερου κοινού), ότι η αποτελεσματικότητά τους είναι μόνο υποθετική. Αν σήμερα ζητήσεις από ένα παιδίατρο να σου υπογράψει ότι αναλαμβάνει πλήρως να σε αποζημιώσει από οποιοδήποτε βλάβη υποστεί το παιδί σου, εξαιτίας του εμβολιασμού, το σίγουρο είναι ότι θα αρνηθεί κατηγορηματικά. Ο ίδιος γνωρίζει τις παρενέργειες και κάποιες από τις

επιπτώσεις και παρόλο που είναι υποχρεωμένος να τις αναφέρει στους γονείς ποτέ δεν το κάνει. Σε μελέτη και έρευνα (όπως αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υποστήριξης της Υγείας) που έγινε από το 1999 έως το 2004 σε χώρες όπως Γαλλία, Μ. Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία, με στοιχεία του EFVV (Ευρωπαϊκό φόρουμ Επαγρύπνησης για τους εμβολιασμούς), διαπιστώθηκαν σοβαρές περιπλοκές από εμβολιασμούς οι οποίοι δεν αναγνωρίστηκαν ως βλάβες από εμβολιασμούς και δεν συμπεριληφθήκαν στην στατιστική μέτρηση. Όσο περισσότερες ήταν οι δόσεις του εμβολίου τόσο πιο έντονες γινόταν οι επακόλουθες ασθένειες. Μετά από εμβολιασμό παρατηρούνται πιο πολύπλοκες ασθένειες και πολλές κυρίως αυτοάνοσες. Αυτό δείχνει πως τα εμβόλια τείνουν να προκαλούν μια καταστροφή νέου τύπου στην υγεία του ευρύτερου πληθυσμού από ασθένειες που τις αποκαλούμε «παθήσεις των εμβολιασμένων λαών».

Ο φόβος των γονιών από την άλλη και η ανάγκη τους να κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ (δίνοντας ίσως την αντιβίωση και το αντιπυρετικό στο άρρωστο από γρίπη και σαφώς εμβολιασμένο παιδί τους) έχει ενισχύσει τις τσέπες των φαρμακοβιομηχανιών που ακριβώς σε αυτό το φόβο έχουν στήσει ολόκληρες διαφημιστικές καμπάνιες! Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στα παιδιά μας που δεν γίνεται να είναι τα θύματα των δικών μας ανασφαλειών, φοβιών, ανευθυνότητας και άγνοιας! Πριν οδηγήσουμε τα παιδιά μας μπροστά σε κάποιο χημικό σκεύασμα με παρενέργειες και επιπτώσεις, είναι προτιμότερο να δοκιμάσουμε πιο ήπιες και πιο αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους, όπως η Ομοιοπαθητική.

Τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα προέρχονται από το φυτικό ή από το ζωικό βασίλειο και από ορυκτά και δεν έχουν χημικά πρόσθετα. Ενισχύουν όλο τον οργανισμό του παιδιού στο σύνολό του ώστε να εξαφανίζεται οριστικά, ήπια και με φυσικό τρόπο, το αίτιο που προκαλεί την ασθένεια. Δεν παρουσιάζουν καμιά απολύτως παρενέργεια λόγω του μεγάλου βαθμού αραίωσής τους, απεναντίας με τη διαδικασία παρασκευής τους έχουν αυξημένη θεραπευτική δράση. Θεραπεύουν σύντομα, άμεσα και αποτελεσματικά σε οξείες ασθένειες εκεί που θα είχαν χορηγηθεί αντιβιοτικά, κορτιζόνη και άλλα ισχυρά χημικά φάρμακα με όλες τους τις παρενέργειες.

Σε χρόνιες ασθένειες τα ομοιοπαθητικά φάρμακα θεραπεύουν το αίτιο που τις έχει προκαλέσει και έτσι το παιδί απαλλάσσεται μια για πάντα από την ασθένειά του.

Η εφαρμογή της Ομοιοπαθητικής σε βρέφη, ζώα και φυτά είναι η περίτρανη απόδειξή για την επιστημονικότητα και αποτελεσματικότητά της γιατί σε αυτές τις ομάδες δεν μπορούμε να έχουμε το φαινόμενο του πλασέμπο ούτε την αυθυποβολήτου ασθενούς!

Η Ομοιοπαθητική βοηθά το παιδί να αποκτήσει ένα πολύ δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και ένα σύστημα αυτοΐασης και θεραπείας για να απαλλαγεί από αυτοάνοσα νοσήματα και ευαισθησίες. Βοηθά το παιδί να απαλλαχτεί από τάσεις και προδιαθέσεις προς κάποιες παθήσεις επεμβαίνοντας στο DNA και αλλάζοντάς το.

Εξισορροπεί ενεργειακά το παιδί χαρίζοντάς του μια γερή κράση. Επίσης παρέχει μια ουσιαστική προστασία από τις ασθένειες χωρίς να χρειάζεται ο επικίνδυνος και αναποτελεσματικός εμβολιασμός. Βοηθάει το παιδί να ξεπεράσει και να αντιμετωπίσει στρεσογόνα βιώματα από το άμεσο περιβάλλον του, από την εμβρυακή του ηλικία και κατά τον τοκετό του. Βρίσκει το αίτιο της βασικής διαταραχής του που μπορεί να βρίσκεται πολύ βαθιά ακόμα να είναι και κάτι που βίωσε όταν ήταν στην κοιλιά της μητέρας του! Η Ομοιοπαθητική σε αυτό τον τομέα μπορεί να καταφέρει

πολλά γιατί ακριβώς δρα εκεί, στο αίτιο και όχι στο αποτέλεσμα.

Η Ομοιοπαθητική δρα άμεσα στο χαρακτήρα, στη συμπεριφορά και στην ψυχολογία των παιδιών μας. Βοηθάει στην προσωπική τους ανάπτυξη και στη βελτίωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Αποκαθιστά και βελτιώνει την ψυχική τους υγεία, τα βοηθά να έχουν την καλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση και απόδοση. Με την Ομοιοπαθητική τα παιδιά γίνονται το καλύτερο που μπορούν γιατί γίνεται επεξεργασία και αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων και ιδεών, όπως:

ανάγκη για εκτίμηση, ελευθερία, ανεξαρτησία, υπερβολή, προβολή, εξάρτηση, αυτονομία, αγάπη, αυτοπεποίθηση, αισθήσεις ορφάνιας, μοναξιάς, κατωτερότητας, καταπίεσης, κ.α. που είναι τόσο έντονα ώστε να οδηγούν το παιδί σε προβληματική συμπεριφορά, άσχημη αντίδραση, δυσβάσταχτο άγχος, φοβίες, ανασφάλειες και ψυχοσωματικές διαταραχές. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μας απαλλαγμένα από τέτοιες ιδέες, ανασφάλειες και φοβίες μπορούν να καταλάβουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους αλλά και τον εαυτό τους, υγιή και ελεύθερα!

KbCJp2.pngEYukp3.png

• 1 month later...

Γειά σας και απο εμένα....

και εμείς την περασμένη εβδομάδα επισκεφτίκαμε για πρώτη φορά ομοιοπαθητικό γιατρό... ο λόγος ήταν οτι τα παιδάκια μας περάσανε έναν απίστευτα δύσκολο χειμώνα φέτος και θελήσαμε να τα ενδυναμόσουμε λίγο... σημειώνω σε αυτό το σημείο οτι ειδικά ο γιός μου πήρε 6 φορές αντιβίωση φέτος η κόρη μου 3 και εγώ επίσης 3... και έχουμε και ιστορικό πυρετικών σπασμών στον μικρό μου (16 επεισόδια απο τα 2 του χρόνια μέχρι σήμερα που είναι σχεδόν 6)... οπότε καταλαβένετε σε τι τρέλα είμασταν όλο το χειμώνα...

Η ομοιοπαθητικός μας λοιπόν μας είπε ότι είναι απλό να ενδυναμόσουμε τον οργανισμό των παιδιών ακόμα και να βοηθήσουμε όσον αφορά τους σπασπούς... και βέβαια κανείς τόσα χρόνια που παιδευόμαστε δεν μας είχε πει οτι με μια ομοιοπαθητική θεραπεία θα μπορούσαμε ίσως να αποφεύγαμε μερικά επεισόδια και πολύ ταλαιπορία... τέλος πάντων κάλιο αργά παρά ποτέ δεν λεέι ο λαός μας;;; αυτό που με απασχολεί και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει... πιστεύετε ότι με τα φάρμακα τα ομοιοπαθητικά θα μπορούσαν να επανέλθουν οι πυρετικοί σπασμοί που εδώ και πάρα πολύ λίγο καιρό μας εχουν ξεχάσει;;;; ενοώ οτι παραπάνω διάβασα οτι σε μια γρύπη ας πούμε με τα ομοιοπαθητικά υπάρχει μια έξαρση συμπτομάτων τις δυο πρώτες μέρες.... θα μπορούσε να συμβεί και με τους σπασμούς αυτό; Δεν ξέρω αλλά η δικιά μας ομοιοπαθητικός δεν είναι και γιατρός της κλασσικής και δεν νομίζω οτι θα μπορεί να μου δώσει μια απάντηση σε αυτό!!! Εδώ στα Χανιά δεν έχουμε ομοιοπαθητικούς και η μόνη που βρήκα δεν είναι παράλληλα και γιατρός. Βέβαια θα την ρωτήσω αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι εντομεταξί παρακαλώ ας μου πει μια κουβέντα... Ευχαριστώ

.png

Πολύ ενημερωτικά και κατατοπιστικά όλα αυτά που διάβασα παραπάνω, ευχαριστώ πολυ, εμείς τελικά ξεκινάμε ομοιοπαθητική στα πιτσιρίκια για ενδυνάμωση, βασικά στο αγοράκι μου που αποδείχτικε πολύ ευάλλωτο φέτος αφού δεν αφήσαμε καμία ίωση να περάσει και αφού όλο το χειμώνα πήρε 6 φορές αντιβίωση (όλες οι ιώσεις υποτροπιάζανε σε βρογχοπνευμονία - ωτίτιδα - στρεπτόκοκο κα και με ιστορικό πυρετικών σπασμών). Το παιδί το είχα κάθε 20 μέρες με αντιβίωση και ξανά τα ίδια μετά απο λίγο... ξεκινάμε τώρα αγωγή ομοιο και ελπίζουμε σε ένα καλλήτερο χειμώνα του χρόνου. Θα σας γράφω την εμπειρία μου και εγώ λοιπόν απο εδώ!!!!! Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι σε όλους μας!!!!!!!!!

.png

Ο μικρός μας εχει μερικη απόφραξη ρινοδακρυικού πόρου και συνέχεια εχει δάκρυ και τσιμπλα στο ενα ματάκι του. Αυτο αν δεν περάσει μονο του κανοντας ενα μασαζακι στο ματι το πας για διανοιξη που θελει ομως νάρκωση....ρωτησα τον ομοιοπαθητικό αν μπορουμε να κανουμε κατι και μου εδωσε κατι κάψουλες και σταματησε!!! Δεν ξερω αν επανελθει πάντως ειμαστε4-5 μερες χωρις τίποτα!!! Μακαρι να κρατήσει και να γλιτώσουμε την επέμβαση.

Γειά σας ! Θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για την ομοιπαθητική ? Κάνω περίπου 6 μήνες με έχει βοηθήσει σε κάποια προβλήματα που είχα, ωστόσο εμφανίζω αρκετά συχνά κολπίτιδες, τώρα τελευταία έκανα πάλι καλλιέργεια υγρών και μου βρήκε κολοβακτηρίδιο (γνωρίζει κάποια κάτι περισσότερο για αυτο?). Ο ομοιοπαθητικός μετά απο πίεση μου να μου δώσει κάτι μου είπε να πάρω κρεοζότουμ? ο γυναικολόγος είναι ανένδοτος και θέλει να πάρω norocin, εγώ κάνω ομοιπαθητική γιατί ο οργανισμός μου δεν αντέχει τα συμβατικά χάπια (ειδικά το στομάχι μου). Διάβασα τις παρενέργειες του norocin και φοβήθηκα, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει και να με βοηθήσει λέγοντας μου τη γνώμη του? Ευχαριστώ!:roll::roll::roll:

Καλη σουυ μερα...

Απο μια συναδελφο ξερω οτι κανουν καλο κι εχουν θετικα αποτελεσματα

Απο την αλλη ομως εγω προσωπικα ποτε δε θα εμπιστευομουν να παρω χαπια

απο ενα σακουλακι που δεν εχω ιδεα τι ακριβως συστατικα εχει....

Γνωμη μου ειναι να μην το ρισκαρεις κι αφου εχεις δει παρενεργειες να προτιμησεις

το γιατρο σου...

line_test_beg_minie_time_1170565200_text_546f205374656c6c696e616b69206d6f752065696e6169.gif

enCup3.png?InVDjopT

καλημέρα.κανω και εγω ομοιοπαθητικη και περισσοτερο στο μικρο μου.οσο αφορα αυτο το μικροβιο μπορει να ειναι και απο επιμολυνση δηλ να μην παρθηκαν σωστα τα ουρα.Η ομοιοπαθητικος μας συνεργαζεται-συστεγαζεται με γυναικολογο και βλεπουν ποτε ειναι να δωσουν συμβατικα φαρμακα και ποτε ομοιοπαθητικα,απο που εισαι?αν θελεις μπορεις να πας και να παρεις μια 2η γνωμη.στην εγκυμοσυνη μου ειχα το 1ο τριμηνο ενοχλησεις και μου εστειλε κατι το οποιο μου περασαν ολα και δεν επιρεασε το μωρο

,,,,,,,?

Γεια σας και απο εμενα!

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κανεναν καλο ομοιοπαθητικο στην Πατρα. Ξεκινησα την κορη μου που ειναι 16 μηνων παιδικο σταθμο και απο την πρωτη εβδομαδα αρρωστησε. Σκεφτομαι λοιπον να παω σε καποιον ομοιοπαθητικο μηπως και γλιτωσουμε καποιες ιωσεις.

Δεν ξέρω, εγώ δεν τα θέλω αυτά:η ομοιοπαθητική δεν θεραπεύει''ασθένειες'' αλλά''ασθενείς'' δηλαδή αντιμετωπίζει καθέ ασθενή σαν μια ξεχωριστή περίπτωση είναι μία μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που δίνει τα δικά της φάρμακα που έχουν διάφορα συστατικά ανάλογα με την πάθηση του ασθενή χωρίς να παρουσιάζουν κάποια παρενέργεια.:roll:

a63700a23b.png 87032dd023.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...