Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Nα έρθουμε και εμείς στην παρέα σας :cry::cry:

Χθες πήγαμε στον παιδίατρο!

12 μηνων είναι 8500 και 74 ποντους :cry::cry::cry:

Ειμαι να σκασω! :cry:

Γεννηθηκε 35+2 2450 και 48πόντους!

Ειμαι πολυ στεναχωρημένη! :cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις ειμαστε 94 ποντους και 11.300 :?:? ... Τον Ιουνιο θα γινουμε τριων ετων, οποτε καταλαβαινετε :shock:

Σιγα σιγα το φιλοσοφεις το θεμα και αν δεν εχει κανενα οργανικο προβλημα και οι εξετασεις ειναι φυσιολογικες, απλα το παιρνεις αποφαση οτι εχεις ενα λιγοφαγο παιδι και δεν εχεις πολλες απαιτησεις :cry::cry:

Εχουμε καταντησει γραφικοι πια να γυρναμε με ενα πιατακι πισω απο τη Μαριαννα :oops::oops:

Βρε Βασια μη λες σαχλαμαρες, τιποτα δεν εχει το παιδι... Απλα δεν ειναι το ζουμπουρλουδικο μωρο, σιγα το πραγμα... Βρε ετοιμαζονται για τη πασαρελα τα παιδια μας , δεν το καταλαβες :wink::lol:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Mamaka επειδη δε βλεπω απο δω τικερακια, για τη Φελια δε μιλας η κανω λαθος???

Παντως και η δικια μου μια χαρα σκατουλα ειναι, ειδες το στεμα το χασαμε το προλαβαν αλλες :lol:

Αμα τρωνε τι να τα κανουμε, λιγοφαγα ειναι, λιγο υψακι να παρει να μην ειναι ζουμπας και θα χαιρομαι τη μοντελα μου στο μελλον!

Χεχε τα σετακια που δε μπορεσω εγω ποτε να φορεσω :lol:

kKZUp2.png

Κριστι τα ιδια λεμε, απλα εγω ακομα δε το εχω παρει αποφαση και δε τολμαω να παω καπου και να πρεπει να τη ταισω. Με πιανει κομπος. Για την ωρα παιρνω το Βασιλη και την αφηνω στη νταντα. Πιστευω οτι μεγαλωνωντας θα το καταλαβει και θα τη τσουξει....η θα με γραψει τελειως γιατι μια χαρα περναει και εκει η τσουγδω!

kKZUp2.png

Και εμενα μαμ μαμ λεει τη καθιζω και αρχιζει τα μμμ μμμμμ

Αλλα τη δικια σου βρε την εχω δει ολο μαγουλακι και ματαρες να ειναι.

Φυγε απο εδω βρε, εισαι οριακη, εσυ εχεις ηδη φτιαγμενη μοντελα!!!!!

kKZUp2.png

γεια σας κορίτσια, εσάς δεν τρώνε,ενώ εμένα η δική μου κοντεύει να φάει κι εμάς. topic για "βαρελάκια" υπάρχει? είναι 1 1/2 μηνών και πίνει 180 ml γάλα. αφού φοβάμαι μην βαρυστομαχιάσει με τόσο που τρώει.γεννήθηκε 3.250γρ και 50 εκ και έχει πάει ήδη 5.000γρ. προσπαθήστε να μην αγχώνεστε όσο μπορείτε βέβαια, αν σας πει ο παιδίατρος οκ, τότε έτσι θα είναι.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια, εσάς δεν τρώνε,ενώ εμένα η δική μου κοντεύει να φάει κι εμάς. topic για "βαρελάκια" υπάρχει? είναι 1 1/2 μηνών και πίνει 180 ml γάλα. αφού φοβάμαι μην βαρυστομαχιάσει με τόσο που τρώει.γεννήθηκε 3.250γρ και 50 εκ και έχει πάει ήδη 5.000γρ. προσπαθήστε να μην αγχώνεστε όσο μπορείτε βέβαια, αν σας πει ο παιδίατρος οκ, τότε έτσι θα είναι.

Παίζεις με τον πόνο μας!

Βάλε μας μια φωτο να τσιμπίσουμε λίγο μαγουλάκι από την οθόνη να πάνε κάτω τα φαρμάκια μας!

σας συμπαραστέκομαι όμως, μην με διώξετε!!! :P παραπάνω από μια χαρά είμαστε. πρέπει μόνο να αγοράζω το γάλα σε κούτες έτσι όπως πάμε.

Καλά εγώ δεν ξαναμιλάω ...... μην φάμε και καμία :lol:

Διαφημίσεις

Φανταζεστε ολες μαζι σε μια καφετερια να παλευουμε να τα ταισουμε!!!!!! χαχαχαχαχα μιλαμε χαρμα οφθαλμων και ωτων!!!! και μαζι ολα τα συμπραγαλα που χρειαζομαστε για να τα ταισουμε :lol::lol:

Μου ήρθε η είκονα στο μυαλό μου!!! Απίστευτο θα είναι!!!!! Μέσα είμαστε πάντως για το καφεδάκι.

Γατούλα σήμερα πήγα Mothercare και είχε ένα παπουτσάκι περπατήματος 18Νο. Της Κατερίνας της είναι κουτί. Το 19 της έπλεε...... Τελικά τα μεγέθη είναι ανάλογα με την εταιρεία....

Επειδή διάβασα να λέτε για μάγουλα η Κατερίνα μπορεί να είναι μινιόν, αλλά από μάγουλο σκίζει!!!!! Αν τη δείτε φωτογραφία θα νομίζετε ότι είναι κανονική προς παχουλή!!! Την έχω κουρέψει και φράντζα (γιατί έχουμε πολύ μαλλί) και τονίζετε ακόμη περισσότερο!!!!

Πάντως η διαδικασία του φαγητού είναι άλλο πράγμα!!!! Εχουμε εξαντλήσει τα παιχνίδια, τα βιβλία και τώρα βγάζω τα κουζινικά....

Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας!!!!!

IeXep3.png

Minion γεννήσαμε την ίδια μέρα!!!!! Γι' αυτό τα κορίτσια μας είναι ίδια!!!!!!

Να μας πείς τι είπε ο Αναπτυξιολόγος. Καλή επιτυχία.

Εμάς η γιατρός ατάραχη..... Δεν ανυσηχεί καθόλου...

Μας λεει ότι επειδή γεννήθηκε στην 36 εβδομάδα και έκατσε 28 μέρες στο νοσοκομείο δικαιολογήται η ανάπτυξή της.....

Τη να πώ.....

Εν το μεταξύ ξέχασα να σας πώ ότι έχει εμφανίσει από 4 μηνών αλλεργία στο αγελαδινό γάλα. Μέχρι και τώρα της δίνω υποαλλεργικό. Ευτυχώς της αρέσει γιατι μεταξύ μας βρωμάει.......

Οταν δε της έδωσα να δοκιμάσει 8-9 μηνών μοσχάρι, έβγαλε κοκκινίλες στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια. Τώρα που είναι 14 μηνών δεν τρώει τις τροφές που τρώει ο αδελφός της. Που σημαίνει ότι μαγειρεύω 2 φαγητά.... Ενα με κοτόπουλο και ένα με μοσχάρι! Η γιατρός μας είπε ότι τις απαγορευμένες τροφές, αυγό, ψάρι, μοσχάρι, πορτοκάλι να τις βάλω τώρα πια σιγά στη διατροφή της. Να εμπλουτίσουμε λίγο το φαγητό!!! Είμαστε που είμαστε αδυνατούλες, είμαστε και αλλεργικές.

Ασχετο. Διάβαζα πριν στο τόπικ ότι έχει σχέση ο χαμηλός αιματοκρίτης. Εμάς επειδή γεννήθηκε με χαμηλό αιματοκρίτη και δεν τρώει κρέας της δίνω κάθε μέρα σταγόνες σιδήρου. Μάλλον πρέπει να την πάω για αιματολογικές εξετάσεις και άς λέει η γιατρός ότι δεν χρειάζεται!!!! :wink:

IeXep3.png

Minion γεννήσαμε την ίδια μέρα!!!!! Γι' αυτό τα κορίτσια μας είναι ίδια!!!!!!

Να μας πείς τι είπε ο Αναπτυξιολόγος. Καλή επιτυχία.

Εμάς η γιατρός ατάραχη..... Δεν ανυσηχεί καθόλου...

Μας λεει ότι επειδή γεννήθηκε στην 36 εβδομάδα και έκατσε 28 μέρες στο νοσοκομείο δικαιολήται η ανάπτυξή της.....

Τη να πώ.....

Εν το μεταξύ ξέχασα να σας πώ ότι έχει εμφανίσει από 4 μηνών αλλεργία στο αγελαδινό γάλα. Μέχρι και τώρα της δίνω υποαλλεργικό. Ευτυχώς της αρέσει γιατι μεταξύ μας βρωμάει.......

Οταν δε της έδωσα να δοκιμάσει 8-9 μηνών μοσχάρι, έβγαλε κοκκινίλες στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια. Τώρα που είναι 14 μηνών δεν τρώει τις τροφές που τρώει ο αδελφός της. Που σημαίνει ότι μαγειρεύω 2 φαγητά.... Ενα με κοτόπουλο και ένα με μοσχάρι! Η γιατρός μας είπε ότι τις απαγορευμένες τροφές, αυγό, ψάρι, μοσχάρι, πορτοκάλι να τις βάλω τώρα πια σιγά στη διατροφή της. Να εμπλουτίσουμε λίγο το φαγητό!!! Είμαστε που είμαστε αδυνατούλες, είμαστε και αλλεργικές.

Ασχετο. Διάβαζα πριν στο τόπικ ότι έχει σχέση ο χαμηλός αιματοκρίτης. Εμάς επειδή γεννληθηκε με χαμηλό αιματοκρίτη και δεν τρώει κρέας της δίνω κάθε μέρα σταγόνες σιδήρου. Μάλλον πρέπει να την πάω για αιματολογικές εξετάσεις και άς λέει η γιατρός ότι δεν χρειάζεται!!!! :wink:

IeXep3.png

Αχ!!!

Η καθεμια μανούλα με τον πόνο της.....

Εμένα πάλι είναι 3 μηνών και ζυγίζει 7 κιλά και 65 πόντοι!! Γεννήθηκε 3420 και 50 πόντοι.

Είναι βέβαια για να τον τρως!!!!!

Αλλά φοβαμαι μην μου γίνει χοντρούλης.... Η παιδίατρος είπε βέβαια οτι είναι μια χαρά για μωρό που θηλάζει αποκλειστικά και να μην στεναχωριέμαι!!!

Πάντως εμένα μου αρέσουν πολύ τα τσιλιβιθρόνια!!!!!!!! :lol::lol:

εγω επειδη ετυχε και τις εκανα αιματολογικες λογω της 6ημερης ιωσης μου εδωσε ξανα σταγονες σιδηρου, παροτι τρωει τα παντα!

ψαξτο αυτο με τις αλλεργιες καλα γιατι η βαφτιστηρα μου επειδη δεν εγιναν οι σωστες ενεργειες παραμενει και μετα τα 6 αλλεργικη σε ολα τα γαλακτοκομικα. Την αρχισαν σογια πλεον. Εκοψε τουρτιτσα γενεθλιων στο νηπειο και αυτη εφαγε ζελεδακι.

Επρεπε ο οργανισμος της να αποτοξινωθει τελειως για ενα διαστημα απο τα γαλακτοκομικα και μετα σιγα σιγα να ξαναμπει στη διαδικασια ωστε να γινει ανεκτικη σε αυτα. Δε το εκανε ποτε και τωρα δε διορθωνεται. Δε ξερω περισσοτερα για το θεμα.

kKZUp2.png

cjohnson, τωρα ειδα το μυνημα σου , και εσεις 25/01/2008 ?

σημερα εφαγε ευτυχως φαγητο ,ελπιζω να συνεχισει...

αρχιζω παλι βιταμινες και περιμενω τι θα πει η αναπτ/γος....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...