Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πορτ μπεμπέ και στρώμα

Recommended Posts

Έχουμε παραγγείλει το καρότσι της Perego που έχει μαζί και το πορτ μπεμπέ.

Επειδή θέλουμε τον πρώτο καιρό να τον κοιμίζουμε σε αυτό θα ήθελα να μάθω αν χρειάζεται να βάλουμε και στρωματάκι ή η επένδυση που έχει αρκεί ???

Φιλικά

Γιάννης

Διαφημίσεις

Καλό θα ήταν να παραγγείλετε ένα στρωματάκι από κοκοφοίνικα. Είναι υλικό ενδεδειγμένο για αυτές τις ...ηλικίες μόνο γιατί συγκρατεί τις οσμές από τις διάφορες διαρροές που τυχόν θα υπάρχουν. Γενικά οι απόψεις είναι πολλές και διαφορετικές. Και εμάς μας είχαν μπερδέψει. Τελικά πήραμε για το port-bebe κοκοφοίνικα, αλλά για την κούνια όχι.

Γιάννη δεν αρκεί είναι πολύ σκληρό γιατί ουσιαστικά δεν έχει επένδυση. Δές αν μπορείς να αγοράσεις στρώμα σε αυτό το μέγεθος αλλιώς πήγαινε να σου κόψουν ένα κομμάτι χοντρό αφρολέξ.

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Η εταιρεία για το συγκεκριμένο το δίνει με επένδυση. Είναι το μοντέλο Pliko P3 Navetta και στα manual και το site δείχνει ότι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

Υπάρχει κανείς που να έχει το συγκεκριμένο μοντέλο ?

Φιλικά

Γιάννης

έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα... της peg perego έχω, όχι το ίδιο μοντέλο όμως...δεν είχε κάτω τίποτα, παρά μόνο το ύφασμα.... και από κάτω το πλαστικό. αγόρασα ένα σρωματάκι για πορτ μπεμπε το οποίο είναι απο κοκοφοίνικα αλλά κι αυτό μου φαίνεται πολύ λίγο και σκληρό... ειναι κανα 2 εκατοστά πάχος... Πήρα και ένα αφρολεξένιο στρώμα για πάρκο και λέω μήπως το κόψω και χρησιμοποιήσω αυτό... όμως δεν νομίζω ότι με αυτό θα αναπνέει σωστά το δέρμα και γενικώς ότι είναι ιδανικό για ύπνο... ουφ... δεν ξέρω...

θα βάλω το στρωματάκι απο κοκοφοίνικα μου φαίνεται και τίποτα σεντονάκια να το κάνω πιο μαλακό...

όποιος μπορεί να βοηθήσει...any ideas?

.png

dev004pr___.png

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε το συγκεκριμένο καρότσι και πορτ. Η επένδυση που λέει οτι έχει είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Δεν το είδατε live πριν το παραγγείλετε; Όσο για το αφρολέξ, είναι πάρα πολύ καλό για πολύ μωρά. Τέτοιο έχει και το "πυρέξ" στο μαιευτήριο κάτω απο το σεντονάκι. Εμείς είχαμε βάλει σεντόνια διπλωμένα γιατί δε μας είχε κόψει να πάμε να πάρουμε κάτι πιο καλό....

• 2 εβδομάδες μετά...

Επανέρχομαι στο θέμα γιατί είδα πριν λίγο στον κατάλογο της mothercare οτί πουλάνε στρωματάκια για πορτμπεμπέ. Για όποιον ενδιαφέρεται είναι απο αφρολέξ με επένδυση και κάνουν 49 ευρά...

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε πάρει καλαθούνα από το mothercare που είχε ένα στρωματάκι 3-4 cm από αφρολέξ και επένδυση από πλαστικό. Όταν το είδε η παιδίατρος μου είπε να το τυλίξω με ένα σεντόνι και μετά να βάλω το κατωσέντονο του μωρού για να μην κοιμάται το παιδί πάνω στο πλαστικό.

Exω το ιδιο πορτ-μπεμπε και δεν εχω βαλει τιποτα περα απο ενα σεντονακι διπλωμενο στα τεσσερα.

Δεν εχω παραπονο μια χαρα κοιμαται ο μικρος και το αεριζω καθημερινα.

• 6 months later...
  • 1 χρόνο μετά...

Επαναφορά θέματος!!! Παραγγείλαμε κι εμείς το pliko p3 modular on track και extra τη βάση για το αυτοκίνητο και μάλλον θα πάρουμε και τη βάση για το πορτ μπεμπε και την ομπρέλα, θα πρέπει να πάρουμε και extra στρωματάκι???

Διαφημίσεις

αν το βαζεις να κοιματε κιολας νομιζω οτι χρειαζετε εγω επειδη του ειχα παρει στρωμα εχτρα για την καλαθουνα του για να κοιματε δεν πηρα για το πορτ μπεμπε.

exei ΛΗΤΩ με 22 ευρω αυτο ,δεν ξερω αν ειναι πολυ μεγαλο ομως για πορτ-βεβε.

εγω μαζι με πορτ-βεβε ινγλεσινα που εχω μου χαρισαν ενα στρωματακι απο αφρολεξ (περιπου 4 εκατ-τα)

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...