Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Άκου, για να είναι χωρίς χημικά πρέπει να είναι πιστοποιημένα. Τέτοια προϊόντα πουλάνε συνήθως στα βιολογικά. Εγώ ψωνίζω χρόνια σαμπουάν, κρέμες, κτλ χωρίς χημικά από το ίντερνετ και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Επειδή για άλλη μια φορά βλέπω ότι είμαι άσχετη με αυτά και ότι μου λένε για να πουλήσουν εγώ τα πιστεύω μη πως έχετε να μου προτείνετε κάποιο αποσμητικό.Ντανιελλα όταν λες πιστοποιημένα την αναφέρει η συσκευασία επάνω.

Επειδή για άλλη μια φορά βλέπω ότι είμαι άσχετη με αυτά και ότι μου λένε για να πουλήσουν εγώ τα πιστεύω μη πως έχετε να μου προτείνετε κάποιο αποσμητικό.Ντανιελλα όταν λες πιστοποιημένα την αναφέρει η συσκευασία επάνω.

Vichy χρησιμοποιώ εγώ, χωρίς alcohol...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Υπάρχουν διάφορες εταιρείες πιστοποίησης όπως η ecocert. Μπες στο www.bce-europe.com και θα βρεις άπειρα προϊόντα! Εγώ χρησιμοποιώ Logona, Lavera, Welleda, Alvia, Utkerman κι άλλες μάρκες. Να ξέρεις ότι αυτά τα προϊόντα κρατάνε λιγότερο μετά το άνοιγμα, γιατί δεν έχουν χημικά. Δεν θα τα βρεις παρά σε καταστήματα βιολογικών, μην ψάχνεις αλλού.

Δε τα έχω και σε πολλή εκτίμηση.....

Άσχετως με το αν είναι πιο αγνά από άλλα...πήρα πριν κάποια χρόνια το υγρό που έχουν για ντεμακιγιάζ,γιατί είχα διαβάσει σε περιοδικό τα καλύτερα...μισό μπουκάλι ξόδεψα την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα και δεν έκανε δουλειά.Κόντεψε να κολλήσει το μάτι μου πάνω στο βαμβάκι!:lol::lol:Ούτε οι κρέμες του μου αρέσουν.Οι σκιές πάλι που έβγαλαν...απαράδεκτες.Σε μισή ώρα έχουν εξαφανιστεί.

Διαφημίσεις

Πάντως αν και είμαι πολύ του φυσικού, οι καλύτερες σκιές είναι οι MAC που δεν είναι φυσικές.

Ψηφίζω MAC φανατικά!!!Έχουν και κάτι σκιές σε βαζάκι που είναι σε μορφή κρέμας και δεν φεύγουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!Τις προτιμώ όταν ξέρω ότι θα φύγω ξημερώματα από το σπίτι και θα γυρίσω πολύ αργά το βράδυ.Επιπλέον κάνουν δωρεάν σεμινάρια στις πελάτισσες,όπου σε μαθαίνουν πώς να βάφεσαι σωστά και εύκολα.Σε ένα μάλιστα είχε έρθει και ο Καλομπράτσος.

Μπορεί να μην είναι φυτικά τα προιόντα τους,αλλά και ποιά είναι 100%? Χωρίς λίγη χημεία δεν μπορεί να διατηρηθεί ένα προιόν για πολύ καιρό,οπότε...έχω τις επιφυλάξεις μου.

Και τα Bobbie Brown είναι πολύ καλά!

Aχ,ναι και αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ!!Αν και έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο ακριβά.Θα σας πω 2 μικρά μυστικά για τα προιόντα της MAC.

Οι σκιές κυκλοφορούν και σε μαγνητάκι-ανταλλακτικό,σε πιο χαμηλή τιμή. Αυτό δεν ισχύει για αυτές που βγαίνουν με κάθε καινούριο μακιγιάζ,αλλά μόνο για τις κλασικές,που υπάρχουν πάντα.Και δεύτερον,με κάθε 6 άδειες συσκευασίες που τους επιστρέφετε,σας κάνουν δώρο ένα κραγιόν!Καλό??

Πάντως μου αρέσουν αρκετά και τα προιόντα του Body Shop,όπως επίσης το γεγονός ότι στηρίζουν το δίκαιο εμπόριο με κατοίκους υποβαθμισμένων χωρών.Και αυτοί επίσης προσφέρουν έκπτωση 10% με κάθε 10 άδειες συσκευασίες.

Διαφημίσεις

Από Κορρέ είχα χρησιμοποιήσει μόνο μία κρέμα για τις ραγάδες στην εγκυμοσύνη , νομίζω είναι μία με αβοκάντο, έκανε πολύ καλή ενυδάτωση και τη συστήνω , δεν έκανα ούτε μία ραγάδα , βέβαια λένε ότι παίζει ρόλο και η ποιότητα του δέρματος γι αυτό , πάντως εγώ έμεινα ευχαριστημένη.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Δοκίμασα την νέα κρέμα κερσετίνη και βελανιδιά, στο πρόσωπο την βρήκα πάρα πολύ καλή αλλά στο λαιμό έκανα για κάποιο λόγο δερματίτιδα.

Όλες θέλουν δοκιμή πριν την αγορά για αποφυγή δυσάρεστων, να ζητάτε πάντα δείγματα, έχουν στα φαρμακεία.

Είχα δοκιμάσει παλιότερα και από mastic spa αλλά δεν τρελάθηκα για κάποιο λόγο, μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη για μένα...

Επαναλαμβάνω, ο καλύτερος τρόπος να βεβαιωθεί κάποια ότι η κρέμα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιδερμίδας της είναι να την δοκιμάσει πρώτα και μετά να αγοράσει.

Κοινώς: ζητάτε δείγματα, μην ντρέπεστε.

Κοινώς: ζητάτε δείγματα, μην ντρέπεστε.

Θυμάμαι ότι είχα μείνει έκπληκτη όταν άκουσα ότι στα φαρμακεία δίνουν δείγματα...η δική μου φαρμακοποιός,αν και έχει θησαυρίσει από την αρρώστια της μάνας μου,δεν μου έχει δώσει ποτέ ούτε ένα δείγμα.Τα κρατάει προφανώς για τον εαυτό της.

Θυμάμαι ότι είχα μείνει έκπληκτη όταν άκουσα ότι στα φαρμακεία δίνουν δείγματα...η δική μου φαρμακοποιός,αν και έχει θησαυρίσει από την αρρώστια της μάνας μου,δεν μου έχει δώσει ποτέ ούτε ένα δείγμα.Τα κρατάει προφανώς για τον εαυτό της.

Βρε συ, άμα δε ξέρει τί χρησιμοποιείς πώς να σου δώσει δείγμα;

iyuNp3.png4hNCp3.png

εμενα αυτη για τις ραγαδες με αμυγδαλελαιο δε μου κανε τιποτα...κι εγω mac ψηφιζω για πουδρα κονσιλερ σκιες και πολλα αλλα...επαιρνα επι χρονια body shop αλλα καποια στιγμη σταδιακα αλλαξαν συσκευασιες, χρωματα, και ακριβυναν αποτομα.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Βρε συ, άμα δε ξέρει τί χρησιμοποιείς πώς να σου δώσει δείγμα;

Όποιος θέλει να δώσει δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες.Σε ρωτάει,πχ τί τύπο δέρματος έχεις και ανάλογα σου δίνει.Σε πολυκαταστήματα που δεν με ξέρουν καθόλου,αν ψωνίσω κάτι και θέλουν να μου δώσουν,θα με ρωτήσουν πρώτα τί χρησιμοποιώ.Απλά η δικιά μου είναι φραγκοκίλερ!Μία φορά μου έκανε έκπτωση σε κάτι και νόμισα πως κάτι περίεργο είχε πιει και δεν ήξερε τί της γινόταν!

εμενα αυτη για τις ραγαδες με αμυγδαλελαιο δε μου κανε τιποτα...κι εγω mac ψηφιζω για πουδρα κονσιλερ σκιες και πολλα αλλα...επαιρνα επι χρονια body shop αλλα καποια στιγμη σταδιακα αλλαξαν συσκευασιες, χρωματα, και ακριβυναν αποτομα.

Οι τιμές στα είδη μακιγιάζ του Body Shop είναι έτσι κι έτσι...οι τιμές τους όμως στα αφρόλουτρα και στις κρέμες σώματος είναι πολύ υψηλές.

Έχει δοκιμάσει καμιά σας προιόντα από Fresh Line?Κάποια στιγμή είχαν κάνει κάτι σαν γιορτή στο δρόμο μπροστά στο μαγαζί τους και έφτιαχναν εκείνη την στιγμή τις μάσκες προσώπου και τις κρέμες...πλάκα είχε και χρησιμοποιούσανε φρούτα και γενικά αγνά υλικά.Μάλιστα τις μάσκες τις διατηρείς στο ψυγείο και το πολύ για ένα μήνα,άρα όντως δεν έχουνε πολλά χημικά μέσα.Εγώ είμαι ευχαριστημένη από αυτά που δοκίμασα.Εκεί που είναι "φαρμακείο" είναι στα σαπούνια τους...κρίμα,γιατί είναι καταπληκτικά...

εγω εκτος απο κρεμα προσωπου και ντεμακιγιαζ που βαζω Vichy,

για μακιγιαζ χρησιμοποιω μονο κορρε ολα τα προιοντα, εχει φανταστικο μεικ απ και κονσιλερ και πολυ ωραια κραγιον.

εμενα με εχουν βολεψει και ειναι και ελαφρια για το προσωπο μου.

παντως για τα δειγματα σε αυτο το φαρμακειο που παω μου δινει παντα παρα πολλα,

εκει που δεν δινουν τιποτα ειναι στα Ηondos εδω στην Καλαματα.

668bab1939.png

παντως για τα δειγματα σε αυτο το φαρμακειο που παω μου δινει παντα παρα πολλα,

εκει που δεν δινουν τιποτα ειναι στα Ηondos εδω στην Καλαματα.

Ναι,ενώ στα άλλα υποκαταστήματα...πρέπει να σε ξέρουν ή να κάνεις αγορές πάνω από 100 ευρώ για να φιλοτιμηθούν...είχα μια γνωστή σε μια εταιρεία στα Hondos Θεσσαλονίκης,από την οποία ψώνιζα τις κρέμες της θείας μου.Το ξέρετε ότι μου έδινε ένα σωρό πράγματα για να τα βγάλω έξω και να έρθει να τα πάρει?Γιατί μέσα στο κατάστημα είχε κάμερα και θα την έβλεπαν.Και όχι μόνο αυτό,αλλά με πήγαινε και σε άλλες κοπέλες που δίνανε διάφορα με συγκεκριμένες αγορές και τις παρακαλούσε να μου δώσουνε δωράκια,τάχα επειδή ήμουν καλή πελάτισσα.Μετά εννοείται ότι ερχόταν να με βρει στην έξοδο και τα έπαιρνε εκείνη.

Επίσης οι κοπέλες στα ταμεία υποτίθεται πως με 50 ευρώ και πάνω δίνουν ένα αφρόλουτρο.Κατά ένα περίεργο τρόπο,σχεδόν πάντα τους έχουν τελειώσει,ώσπου μου σφύριξε γνωστή μου που γνωρίζει άτομα εκεί,πως όταν πηγαίνουν οι φίλες τους,τους γεμίζουν σακούλες ολόκληρες και μετά τα μοιράζονται.

αγαπάω Κορρέ και τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Μόνο τα σαμπουάν του δεν μου έκαναν και κάποιο μεικ απ που είχα δοκιμάσει. Έχουν αφαιρέσει τα περισσότερα χημικά και μπορείς να το δεις σε όλες τους τις συσκευασίες. Μακάρι να είχε και παιδική σειρά.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...