Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλαγές στον ύπνο 2,5 μηνών

newbie92

Recommended Posts

Καλησπέρα!

εχω ένα αγοράκι 2 μηνών και 23 ημερών.Στην αρχή μέχρι τον 1,5 μήνα περίπου κοιμόμασταν στο πορτ μπεμπέ αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δεν βολεύεται συνεχώς ανάσκελα. Περάσαμε μια βδομάδα που κοιμόμασταν συνεχώς αγκαλιά ώσπου μια ξαδέρφη μου,μου πρότεινε να τον κοιμίζω στο αυγό. Έτσι κ έγινε.Έχει όμως τώρα γύρω στην 1,5 εβδομάδα που φαίνεται να μην ξεκουράζεται πλέον εκεί. Όλο ξυπνάει,κλαίει με το παραμικρό,τεντώνεται συνεχώς,γκρινιάζει αν του φύγει η πιπίλα..πράγματα που δεν έκανε πριν. Έχω δοκιμάσει να τον κοιμισω ξανά στο πορτ μπεμπέ αλλά ή που θα κλαίει ή που θα κοιμηθεί 20-30 λεπτά και θα ξυπνήσει με κλάματα. Αποτέλεσμα λοιπόν όλης αυτής της κατάσταση,είναι το μωρό να έχει γκρίνια γενικότερα επειδή μάλλον δεν ξεκουράζεται όπως πρέπει. Τέλος,όταν τον παίρνω αγκαλιά ακόμα κ μετά από ύπνο στο αυγό,ξεραίνεται λες κ δεν έχει κοιμηθεί. Μας έχει κοστίσει και ένα γεύμα καθώς από τα 5 που κάναμε,πλέον κάνουμε 4. Ο μπέμπης είναι περίπου στα 6,5 κιλά και τρώει 210ml συν τα 7 scoop γάλα (γύρω δλδ στα 230 ml).

Είχε κάποια άλλη το ίδιο θέμα; Υπάρχει περίπτωση να είναι το sleep regression των 4 μηνών; κάπου διάβασα ότι κάποιες φορές συμβαίνει από την 8η εβδομάδα. 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...