Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σπυράκια

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλες. Έχω ένα θέμα που με έχει αγχωσει αρκετά. Τέλη Αυγούστου,έπειτα από διακοπές ενός μήνα στο χωριό,η μικρή μου,τριών ετών τώρα ,έβγαλε κάτι σπυράκια στο δεξί μάγουλο. Αυτά ήταν μαζεμένα σε ένα σημείο κ λίγα ακόμη σε ένα σημείο πιο κάτω. Γραμμικά θα έλεγα σαν σχήμα. Αρχικά ήταν πολύ μικρά στο χρώμα του δέρματος χωρίς να την ενοχλουσαν καθόλου ούτε να έχει κνησμό η φαγούρα. Στην αρχή πίστευα ότι μπορεί κάτι να την περπάτησε. Πέρασαν αρκετές μέρες κ μας είδε ο παιδίατρος μας. Επειδή είναι κατά των φαρμάκων ου λέει άστα λίγο μην βάλουμε κορτιζονη κ θα δούμε πως θα πάνε. Αυτά ποτέ κοκκινιζαν κ ποτέ ήταν πιο λευκά. Μετά βάλαμε μια φυτικη κρέμα με καλέντουλα ,κ μετά λίγες μέρες μια αντιβιοτική. Διάφορα δεν έβλεπα . Πέρασε εν τω μεταξύ ο καιρός κ πάνω στο τρίμηνο πια πήγαμε σε δερματολόγο. Σε δύο μάλιστα. Κάνεις δν μπορεί να βγάλει ακριβή διάγνωση. Ότι κρεμα βάλαμε δν βοήθησε. Μόνο η κορτιζόνη αλλά δν μπορούσε να μας δώσει γ πολλές μέρες. Τώρα θα πάμε κ σε τρίτο γιατρό. Απλά έχω αγχωθει τι μπορεί να είναι κ δεν φεύγει. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποια αλλεργία; Αν ήταν αλλεργία σε κάτι θα έφευγε; Η μπορεί να είναι κάτι που τρώει κ την πειράζει; Δν έφαγε κάτι καινούριο. Το καλοκαίρι εκείνες τις μέρες περάσαμε μόνο κοβιντ. Αν έχετε καμία εμπειρία η ιδέα πείτε μου 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...