Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ;

sisi an

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 629
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Το μπουλουκακι γεννηθηκε 4.190 και 53εκ. στην 39η εβδομαδα ακριβως!Θα γεννουσα κανονικα αλλα μου τον πηραν με καισαρικη γιατι ειμουν με προεκλαμψια αλλα και γιατι το κεφαλακι ειχε σφηνωσει και δυσφορουσε! Τωρα ειναι 2,5 μηνων και ειναι 7 κιλα !!!!

Tα παιδιά μου είναι η ολη μου η ζωή! http://www.youtube.com/watch?v=uAghZEicc1E:grin:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

το πρωτο 3870 53 ποντους το δευτερο 3100 52 ποντους το τριτο 3000 51 ποντους τωρα πως μου βγηκαν ετσι δεν ξερω παντος στο τελευταιο ειχα παρει μικροβιο γιατι σην μετρηση υπερηχου 37βδομαδα ηταν 3200 περιπου και γεννηθηκε πολυ δυσκολα(κτ) πολυ λιγοτερο απο αυτο που περιμεναμε

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα !η Σοφουλα γεννηθηκε 3000και 50 ποντους στην 39 εβδομαδα ,και την πηρα 2950 απο το ΜΗΤΕΡΑ ,ο Αγγελακος μου 2600 και 48 ποντους 36 εβδομαδα και τον πηρα απο το ΜΗΤΕΡΑ 2400!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2340 ΣΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ 48 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ 2190.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 7 ΚΙΛΑ.ΕΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...