Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών. Νότια Προάστια Αθήνα

Recommended Posts

Καλησπέρα! Είμαι η Έλλη και βρίσκομαι στο 3ο έτος του μαθηματικού στην Αθήνα. Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε όλες τις τάξεις (αλλά και σε ενήλικα άτομα που μπορεί να χρειάζονται κάποια μαθήματα), Φυσικής σε τάξεις έως και του γυμνασίου και διαβάσματος/ προετοιμασίας για το σχολείο. Υπάρχει προϋπηρεσία και σε περιπτώσεις μαθησιακών δυσκολιών, διάσπασης προσοχής και δυσαριθμησίας, εφόσον έχω ολοκληρώσει και την παρακολούθηση ενός τετράμηνου προγράμματος μέσω του e-learning του ΕΚΠΑ και έχω ασχοληθεί και με παιδιά που έχουν τις αναφερόμενες δυσκολίες. Βρίσκομαι στα νότια προάστια, αλλά μπορώ να αναλάβω και μαθήματα σε περιοχές κοντά σε μέτρο ή και στο Παγκράτι ή στη Νέα Σμύρνη μιας και έχω ήδη κάποια ιδιαίτερα εκεί. Υπάρχουν ήδη διαθέσιμες σημειώσεις, φυλλάδια και βοηθήματα για όλες τις βαθμίδες. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και σε κάθε περίπτωση συζητήσιμες! Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6944710314 ή να μου στείλετε μήνυμα στο Facebook (το προφίλ μου λέγεται Έλλη Τέσσα).

Διαφημίσεις