Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μωρό δύο μηνών ξαφνικά δεν τρώει

Recommended Posts

Καλημέρα. Ο μπεμπης μου δυόμισι μηνών τώρα εδώ και δέκα μέρες δεν τρώει καλά. Έτρωγε 120 ml και τώρα κάποιες φορές ούτε εξήντα. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως είναι επειδή έκανε το πρώτο εμβόλιο σαν παρενεργεια. Όμως πέρασαν πολλές μέρες. Κάποιες φορές ενώ μου φαίνεται ότι πεινάει μόλις του δίνω το μπιμπερό κλαίει και σφίγγεται και τεντωνεται. Δεν έχει γοπ ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Θα ήθελα να δω παρόμοιες εμπειρίες... 

Διαφημίσεις

On 5/15/2021 at 10:03 AM, tonsot said:

Καλημέρα. Ο μπεμπης μου δυόμισι μηνών τώρα εδώ και δέκα μέρες δεν τρώει καλά. Έτρωγε 120 ml και τώρα κάποιες φορές ούτε εξήντα. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως είναι επειδή έκανε το πρώτο εμβόλιο σαν παρενεργεια. Όμως πέρασαν πολλές μέρες. Κάποιες φορές ενώ μου φαίνεται ότι πεινάει μόλις του δίνω το μπιμπερό κλαίει και σφίγγεται και τεντωνεται. Δεν έχει γοπ ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Θα ήθελα να δω παρόμοιες εμπειρίες... 

Πού το ξέρεις ότι δεν έχει γοπ? Έχει κάποιο άλλο καινούργιο συμπτωμα πέραν της ανορεξίας? Μετά το εμβόλιο ξεκίνησε η ανορεξία ή πριν?

• 1 month later...
On 6/23/2021 at 6:13 PM, tonsot said:

Δεν κάνει εμετούς, δεν έχει κάποιο σύμπτωμα για γοπ. Συνεχίζει ακόμα να μην θέλει να πιει το γάλα του.

Παίρνει βάρος σωστό? Το ότι δεν κάνει εμετους δεν σημαίνει ότι δεν εχει γοπ, η παλινδρομηση μπορεί να φτάνει μέχρι ψηλά στον οισοφαγο αλλά να μην βγαίνει ως εμετος. Το ότι σφιγγεται και τεντωνεται θα μπορούσε να είναι ένδειξη γοπ

On 23/6/2021 at 6:13 ΜΜ, tonsot είπε:

Δεν κάνει εμετούς, δεν έχει κάποιο σύμπτωμα για γοπ. Συνεχίζει ακόμα να μην θέλει να πιει το γάλα του.

Στην ίδια ηλικία τ είχε κ ο δικός μ αυτό .μ είχε πει ο γιατρός ότι μπορεί ν είναι απ τν οδόντοφυια π ξεκινάει κ κ είχε δώσει ν της βάζω ένα τζελ της φρεζυντερμ λίγο πριν φάει .

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...