Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.................................

mybabygirl

Recommended Posts

Κοίτα αν τεθεί τόσο σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης στη μάνα του άντρα σου τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επικύνδινο. Δεν νομίζω να συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι. Απλά δεν χωνεύει η μια την άλλη και τραβάνε το σχοινί.

Νομίζω ότι αν υποπτεύεσαι ότι μπορεί να σε κακολογούν στο παιδί, είναι αρκετά σοβαρό και εξάλλου το να είσαι παρούσα δεν κάνει κακό σε κάτι.

Και αν η όποια γιαγιά θέλει να έχει επαφές με το εγγόνι της, είναι υποχρεωμένη να έχει επαφές και με τη μάνα του εγγονιού, έστω τις τυπικές. Όλες οι πλευρές έχουν βεβαίως δικαιώματα, έχουν όμως και υποχρεώσεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και αν η όποια γιαγιά θέλει να έχει επαφές με το εγγόνι της, είναι υποχρεωμένη να έχει επαφές και με τη μάνα του εγγονιού, έστω τις τυπικές. Όλες οι πλευρές έχουν βεβαίως δικαιώματα, έχουν όμως και υποχρεώσεις...

Συμφωνώ...

Aso4p2.pngplWtp2.png

με τη δική της μαμά όμως είναι το ίδιο??όχι βέβαια...καταλήγουμε δηλαδή ότι το παιδί είναι περισσότερο της μαμας και αφού η μαμά δεν τα παει καλά με την πεθερά όλα θα γίνονται με μετρο και υπό αυστηρή κριτική και επιτήρηση..αυτά στην περίπτωση που ο άντρας δεν πολυλαμβάνει θέση..αν όμως λαβει και αυτός τότε τι γινεται??αφού δεν θελεις να βλέπει το παιδί τη δική μου μανα δεν θα βλέπει και τη δική σου..αυτό με εκπλήσσει εμένα.πώς μπορείτε και βολεύετε τους άντρες σας προς τη δική σας πλευρά!

με τη δική της μαμά όμως είναι το ίδιο??όχι βέβαια...καταλήγουμε δηλαδή ότι το παιδί είναι περισσότερο της μαμας και αφού η μαμά δεν τα παει καλά με την πεθερά όλα θα γίνονται με μετρο και υπό αυστηρή κριτική και επιτήρηση..αυτά στην περίπτωση που ο άντρας δεν πολυλαμβάνει θέση..αν όμως λαβει και αυτός τότε τι γινεται??αφού δεν θελεις να βλέπει το παιδί τη δική μου μανα δεν θα βλέπει και τη δική σου..αυτό με εκπλήσσει εμένα.πώς μπορείτε και βολεύετε τους άντρες σας προς τη δική σας πλευρά!

Θες να σου πω γιατί? Γιατί πχ όταν ήμουν στο κρεβάτι με αποκόλληση και κάποιος έπρεπε να φροντίζει την μικρή, ο ίδιος πρότεινε να έρθει η μαμά μου, η να πάω εγώ εκεί γιατί η μαμά του δεν μπορούσε..Η πεθερούλα μου ήθελε να μαζέψει τα χαλιά της..

Οπότε για ποιες συγκρίσεις μιλάμε? Η μάνα μου ήρθε τρέχοντας και πάντα έρχεται και η πεθερά μου το ξύνει..Και ο άλλος δεν είναι χαζός, ναι μεν την αγαπάει και την λατρεύει την μανούλα του, αλλά όταν βλέπει ότι από κει δεν έχει καν βοήθεια σημαντική...εεε από την δική μου πλευρά θα γείρει :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Κοίτα αν τεθεί τόσο σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης στη μάνα του άντρα σου τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επικύνδινο. Δεν νομίζω να συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι. Απλά δεν χωνεύει η μια την άλλη και τραβάνε το σχοινί.

Νομίζω ότι αν υποπτεύεσαι ότι μπορεί να σε κακολογούν στο παιδί, είναι αρκετά σοβαρό και εξάλλου το να είσαι παρούσα δεν κάνει κακό σε κάτι.

ΣΩΤΗΡΙΑ μου θα διαφωνήσω μαζί σου!!!

Μιλάς εκ του ασφαλούς και είσαι διακιολογημένη γιαυτό!!!!

Έχω την περίπτωση της αδερφής μου που δεν την πάνε με τίποτα τα πεθερικά από την αρχή, μετά από φασαρίες φύγανε και πήγαν να μείνουν μόνοι τους και τα λόγια του πεθερούς της "Κάτσε να μεγαλώσουν τα παιδιά λίγο και θα τα κάνω εγώ να μην θέλουν να την βλέπουν (την μάνα τους)" Τους στέλνεις αυτούς μετά παιδιά μόνα τους να τα δούνε????

Θα τα δούνε μόνο με την παρουσία της μαμάς τους και πάλι όταν τα ξεκόβει η γιαγιά, να τα πάει τουαλέτα π.χ. την έχει πετύχει να τα ψυθιρίζει στο αυτί, τι τους λέει μυστικά???

Άλλη περίπτωση της πεθεράς μου που φροντίζει το μικρό του κουνιάδου μου και έχω τύχει μπροστά όταν έχει το παιδί και δεν έιναι η μαμά του μπροστά να του βάζει λόγια για τους άλλους παπούδες "Ποιόν παπού αγαπάς περισσότερο? Τον παπού τον καλό?" "Κάτσε καλά γιατί θα σε πάω στον ....... (άλλο παππού και γιαγιά)" και κλαίει το μικρό, άρα γιατί να το κάνει να φοβάται και να μην αγαπάει τους άλλου παπούδες????

Αν υποπτευόμουν κάτι τέτοιο πίστεψέ με ΣΩΤΗΡΙΑ μου θα είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα να μην ξαναδούν παιδί στα μάτια τους!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι βλεπω το θεμα μου αναψε φωτιες.Ο αντρας μου ειναι με το μερος μου αλλά δε μου το λέει ξεκαθαρα για να μη παρω αέρα.Εκείνος ξέρει πολύ καλά ότι η μητέρα του και η αδερφή του με κουτσομπολεύουν συνέχεια και εχει με την αδερφή του τυπικές σχεσεις με τη μητερα του λίγο καλυτερες αλλά γενικά δε με πιεζει να έχω εγω επαφες μαζί τους.Στο σταθμό το παμε ύστερα απο συμφωνη γνωμη και των δύο για να μη δημιουργηθουν παραπανω προβληματα.Οταν ερχεται η μητερα μου δε πηγαινει και που και που την αφηνουμε για καμμια βδομαδα στη μητερα μου.Εκεινος περα του οτι του λειπει δεν εχει προβλημα η πεθερα βεβαια με τη κουνιαδα τρωνε τα λυσακα τους.Εγω δε λέω να μη τη βλεπουν καθολου αλλά αυτο το καθημερινο μπιρι μπιρι μου εχει σπασει τα νευρα.Γιατι δηλαδη πρεπει να τη βλεπουν καθε μερα.Εγω δε θελω να τη δω? να παιξουμε? Από το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα ειμαι στη δουλεια μακρια της γυρναω με τη ψυχη στο στομα για να τη δω και εχω και τις αλλες που καθονται όλη μέρα και ασχολουνται με κουτσομπολια να με πρηζουν για να δουν το μωρο μου και να παιξει με τη ξαδελφη της.Οχι δε θα τη βλεπουν καθε μερα θελω και εγω να χαρω το παιδι μου μονη μου με τον αντρα μου.Απορω πως εκεινη δε θελει να μεινει καθολου μονη της με το παιδι και τον αντρα της και θέλει ολη μερα τη μανα της μεσα στο σπιτι της.Παει από το πρωι και φεύγει 9 το βραδυ και οσο για τη πεθερα της η οποια φαινομενικά είναι μια χαρα μολις τους πει ότι ερχεται κατεβαζουν τα μουτρα και τη θαβουν μπροστα μου.Εγω τι περιμενουν να κανω?Πηρα φορα και δε σταματαω συγκρατιστε με καλέ..........................

mybabygirl,

συμφωνω απολυτως μαζι σου....

λοιπον,δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει η γιαγια και η θεια να αναστατωνουν συνεχως μια οικογενεια για να παρουν την μικρη για να παιξει...η μικρη εχει το προγραμμα της και αν και ΜΟΝΟ αν η μητερα,που ειναι υπευθυνη για το προγραμμα του παιδιου της, θελησει να την παει για παιχνιδι στην ξαδερφη της θα παει.αυτο δεν σημαινει οτι αποκοβεται η γιαγια απο την εγγονη,σημαινει οτι η οικογενεια περναει μια χαρουλα,εχει το προγραμμα της και μεσα στο προγραμμα ειναι και η γιαγια οταν το αποφασισουν η μαμα και ο μπαμπας.

αναστατωνουν την ηρεμια μιας οικογενειας με το αλλοθι οτι γινεται προσκληση για καλο σκοπο(παιχνιδι)...θελουν να μπουν με το ζορι στην καθημερινοτητα μιας ξενης οικογενειας.

Μαρακι θελεις να πεις οτι το ιδιο πραγμα ειναι η μανα και το ιδιο η πεθερα?

αφου οι πεθερες θελουν να βλεπουν τα εγγονια τους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχουν το στομα τους κλειστο για την μανα των εγγονων τους και να προσπαθουν να εχουν τις αριστες σχεσεις μαζι τους!!!!στις μαμαδες εχεις το θαρρος να πεις "τελειωνε,μην μιλας" στην πεθερα πρεπει να ακους ολες τις υποδειξεις χωρις να μπορεις να πεις κουβεντα,λογω αγωγης...και απλα θα σου πω οτι οι ανδρες δεν ειναι χαζοι λατρευουν τις γυναικες τους παρολο που αυτες δεν θελουν τις πεθερες τους γιατι προφανως ειναι παροντες στα διαφορα γεγονοτα που εχουν συμβει και ενδομυχα ΞΕΡΟΥΝ οτι οι γυναικες τους εχουν δικιο,απλα και αυτοι δεν μπορουν να κατηγορησουν τις μανες τους...λογω αγωγης παλι.επισης γιατι οταν οι ανδρες πρεπει να παρουν θεση πρεπει να υποστηριξουν τις μανες τους αν αυτες εχουν κανει λαθη???

δηλαδη θα πρεπει να επιβαλλει την μανα του ο ανδρας με τα λαθη της?δεν θα υποστηριξει την οικογενεια του,δηλ. την γυναικα του?τετοιους ανδρες θελουμε?μαμακηδες που εθελοτυφλουν στο δικιο των γυναικων τους προκειμενου να υποστηριξουν τις μαμακες τους???τετοιους γιους μεγαλωνουμε?

Γεια σας και παλι βλεπω το θεμα μου αναψε φωτιες.Ο αντρας μου ειναι με το μερος μου αλλά δε μου το λέει ξεκαθαρα για να μη παρω αέρα.Εκείνος ξέρει πολύ καλά ότι η μητέρα του και η αδερφή του με κουτσομπολεύουν συνέχεια και εχει με την αδερφή του τυπικές σχεσεις με τη μητερα του λίγο καλυτερες αλλά γενικά δε με πιεζει να έχω εγω επαφες μαζί τους.Στο σταθμό το παμε ύστερα απο συμφωνη γνωμη και των δύο για να μη δημιουργηθουν παραπανω προβληματα.Οταν ερχεται η μητερα μου δε πηγαινει και που και που την αφηνουμε για καμμια βδομαδα στη μητερα μου.Εκεινος περα του οτι του λειπει δεν εχει προβλημα η πεθερα βεβαια με τη κουνιαδα τρωνε τα λυσακα τους.Εγω δε λέω να μη τη βλεπουν καθολου αλλά αυτο το καθημερινο μπιρι μπιρι μου εχει σπασει τα νευρα.Γιατι δηλαδη πρεπει να τη βλεπουν καθε μερα.Εγω δε θελω να τη δω? να παιξουμε? Από το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα ειμαι στη δουλεια μακρια της γυρναω με τη ψυχη στο στομα για να τη δω και εχω και τις αλλες που καθονται όλη μέρα και ασχολουνται με κουτσομπολια να με πρηζουν για να δουν το μωρο μου και να παιξει με τη ξαδελφη της.Οχι δε θα τη βλεπουν καθε μερα θελω και εγω να χαρω το παιδι μου μονη μου με τον αντρα μου.Απορω πως εκεινη δε θελει να μεινει καθολου μονη της με το παιδι και τον αντρα της και θέλει ολη μερα τη μανα της μεσα στο σπιτι της.Παει από το πρωι και φεύγει 9 το βραδυ και οσο για τη πεθερα της η οποια φαινομενικά είναι μια χαρα μολις τους πει ότι ερχεται κατεβαζουν τα μουτρα και τη θαβουν μπροστα μου.Εγω τι περιμενουν να κανω?Πηρα φορα και δε σταματαω συγκρατιστε με καλέ..........................

go mygirl!!

Δωσ'τες να καταλάβουν!!!!

Η δική μου φιλοσοφία είναι να μην χαλάς την ζαχαρένια σου για κανέναν!...

κάποια πράγματα που είναι να κάνεις τυπικά, ας τα κάνεις.. δυστυχώς μαζί με τον άνδρα μας , γνωρίζουμε και το σόι του.

Αλλά ούτε σε ταίζουν, ούτε σε ποτίζουν αυτές γλυκιά μου!!!!

Να της λες ότι σ'ενοχλεί. μην μασάς :wink:

433965qzur0la2nd.gif

Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας μαλλον θα καταληξω στο να πηγαινει που και που αλλά υπο την εποπτια ή τη δικια μου ή του αντρα μου.Τις τελευταιες μερες έχω αφησει τη μικρη μου στους γονεις μου στην αθηνα.Απο τη μερα που γυρισα η καλη πεθερουλα που υπο αλλες συνθηκες γινεται βδελα προκειμενου να δει τη μικρη δεν εχει παρει ουτε τηλεφωνο ουτε εχει φανει.Με το που θα ερθει η μικρη θα εμφανιστει.Οχι οτι θελω να τη δω αλλα αυτο δειχνει την αδιαφορια τησ για μενα οποτε και εγω αδιαφορω και δε θα κανει αυτη μοναχα οτι την ευχαριστει θα το κανει υπο ορους και αμα της αρεσει.

Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας μαλλον θα καταληξω στο να πηγαινει που και που αλλά υπο την εποπτια ή τη δικια μου ή του αντρα μου.Τις τελευταιες μερες έχω αφησει τη μικρη μου στους γονεις μου στην αθηνα.Απο τη μερα που γυρισα η καλη πεθερουλα που υπο αλλες συνθηκες γινεται βδελα προκειμενου να δει τη μικρη δεν εχει παρει ουτε τηλεφωνο ουτε εχει φανει.Με το που θα ερθει η μικρη θα εμφανιστει.Οχι οτι θελω να τη δω αλλα αυτο δειχνει την αδιαφορια τησ για μενα οποτε και εγω αδιαφορω και δε θα κανει αυτη μοναχα οτι την ευχαριστει θα το κανει υπο ορους και αμα της αρεσει.

Μην νομίζεις ότι θα της αρέσει, και σίγουρα θα δυσανασχετήσει, και σίγουρα κάτι θα πει στον άντρα σου..Αλλά εσύ φρόντισε πριν γίνει αυτό, να ξεκαθαριστείς με τον άντρα σου. :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

:lol:BABYGERL δεν είσαι η μόνη με το ίδιο πρόβλημα. Εγώ μετά από τρία χρόνια γάμου και επτά χρόνια δεσμού έρχετε μόνο δύο Σάββατα το μήνα ( εκείνα που δουλεύω).Δεν συναντιόμαστε και έτσι έπαψαν και οι κόντρες με τον άντρα μου.Δεν ξέρω το γιατί πάντως όσο καλές προθέσεις και αν έχουμε πάντα θα είμαστε ''οι νύφες'' που δεν κάνουμε τίποτα καλύτερο από αυτές.Μην απαντάς σε οποιαδήποτε κριτική και αν δεχτείς και μετά απο τρία χρόνια θα πάψει να ασχολείται!

Φιλικά Κατερίνα

mybabygirl,

αφου οι πεθερες θελουν να βλεπουν τα εγγονια τους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχουν το στομα τους κλειστο για την μανα των εγγονων τους και να προσπαθουν να εχουν τις αριστες σχεσεις μαζι τους!!!!δηλαδη θα πρεπει να επιβαλλει την μανα του ο ανδρας με τα λαθη της?δεν θα υποστηριξει την οικογενεια του,δηλ. την γυναικα του?τετοιους ανδρες θελουμε?μαμακηδες που εθελοτυφλουν στο δικιο των γυναικων τους προκειμενου να υποστηριξουν τις μαμακες τους???τετοιους γιους μεγαλωνουμε?

για τα παιδιά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα..όπως επίσης το ίδιο είναι η μάνα του άντρα με την πεθερά του??εννοείται ότι για μας δεν είναι το ίδιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να φερόμαστε διαφορετικά σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί με το πρόσχημα ότι στη μάνα μας μπορούμε να πούμε και ένα ΄΄τελείωνε μη μιλάς΄΄ ενώ στην πεθερά όχι..αυτό που λέω είναι ότι μυο φαίνεται πάρα πολύ παράξενο ακούγοντας παρα πολλές κοπέλες να μιλάνε για πράγματα που έχουν να κάνουν με το παιδί και όχι μόνο σε πρώτο ενικό: δεν θέλω να το βλέπει η πεθερά μου, όταν έρχεται η μάνα μου το πηγαίνω εκεί, δεν την θέλω σπίτι μου κλπ κλπ..και αναρωτιέμαι αν όλες αυτές έχουν βιώσει τόοοσο τραγικά προσβλητικές καταστάσεις ώστε ο άντρας τους να τα κατανοεί όλα αυτά..γιατί από τον κύκλο μου κλπ ενδεικτικά δηλαδή αυ΄το που βλέπω είναι καθημερινά ΄μικροπροβλήματα, ίσως κάποιες μπηχτές, σίγουρα λόγια που μας εκνευρίζουν, αλλά σε καμιά περίπτωση τόοοσο πολύ χοντρά πράγματα ώστε ο άντρας να βλέπει την κατάφορη αδικία και να να συμφωνεί με τέτοιοες δηλώσεις όπως αυτές που προανέφερα..δηλαδή μου κάνει εντύπωση μεπολύ απλά λόγια πώς κάνετε κουμάντο εσείς σε τέτοιοα θέματα πχ ποιον θα δει το παιδί και πόσο κλπ κλπ...απλά έγώ όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι χρειάζεται συμβιβασμός και από τις δύο πλευρές..

δηλαδή εγώ δεν μπορώ να φανταστώ πόσο εύκολα θα έλεγα στον άντρα μου: κοίτα να δεις καλέ μου να πηγαίνουμε το παιδί 1 βδομάδα στη μάνα μου να το αφήσουμε αλλά τη δική σου, όποτε θέλει να το βλέπει να το βλέπει με την εποπτεία τη δική μου ή τη δική σου..και αυτός πολύ ωραία να πει: ναι έχεις δικιο καλή μου, ετσι πρέπει να γίνει, η δική σου η μαμά είναι τέλεια και μπορεί να έχει τη μικρή για μια βδομάδα εξολοκλήρου ενώ η δική μου όχι...συγνώμη αλλά πού υπαρχουν τέτοιοι άντρες??εμείς από σβέρκο ψωνίσαμε??ελεος πια!

mybabygirl,

αφου οι πεθερες θελουν να βλεπουν τα εγγονια τους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχουν το στομα τους κλειστο για την μανα των εγγονων τους και να προσπαθουν να εχουν τις αριστες σχεσεις μαζι τους!!!!δηλαδη θα πρεπει να επιβαλλει την μανα του ο ανδρας με τα λαθη της?δεν θα υποστηριξει την οικογενεια του,δηλ. την γυναικα του?τετοιους ανδρες θελουμε?μαμακηδες που εθελοτυφλουν στο δικιο των γυναικων τους προκειμενου να υποστηριξουν τις μαμακες τους???τετοιους γιους μεγαλωνουμε?

για τα παιδιά είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα..όπως επίσης το ίδιο είναι η μάνα του άντρα με την πεθερά του??εννοείται ότι για μας δεν είναι το ίδιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να φερόμαστε διαφορετικά σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί με το πρόσχημα ότι στη μάνα μας μπορούμε να πούμε και ένα ΄΄τελείωνε μη μιλάς΄΄ ενώ στην πεθερά όχι..αυτό που λέω είναι ότι μυο φαίνεται πάρα πολύ παράξενο ακούγοντας παρα πολλές κοπέλες να μιλάνε για πράγματα που έχουν να κάνουν με το παιδί και όχι μόνο σε πρώτο ενικό: δεν θέλω να το βλέπει η πεθερά μου, όταν έρχεται η μάνα μου το πηγαίνω εκεί, δεν την θέλω σπίτι μου κλπ κλπ..και αναρωτιέμαι αν όλες αυτές έχουν βιώσει τόοοσο τραγικά προσβλητικές καταστάσεις ώστε ο άντρας τους να τα κατανοεί όλα αυτά..γιατί από τον κύκλο μου κλπ ενδεικτικά δηλαδή αυ΄το που βλέπω είναι καθημερινά ΄μικροπροβλήματα, ίσως κάποιες μπηχτές, σίγουρα λόγια που μας εκνευρίζουν, αλλά σε καμιά περίπτωση τόοοσο πολύ χοντρά πράγματα ώστε ο άντρας να βλέπει την κατάφορη αδικία και να να συμφωνεί με τέτοιοες δηλώσεις όπως αυτές που προανέφερα..δηλαδή μου κάνει εντύπωση μεπολύ απλά λόγια πώς κάνετε κουμάντο εσείς σε τέτοιοα θέματα πχ ποιον θα δει το παιδί και πόσο κλπ κλπ...απλά έγώ όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι χρειάζεται συμβιβασμός και από τις δύο πλευρές..

δηλαδή εγώ δεν μπορώ να φανταστώ πόσο εύκολα θα έλεγα στον άντρα μου: κοίτα να δεις καλέ μου να πηγαίνουμε το παιδί 1 βδομάδα στη μάνα μου να το αφήσουμε αλλά τη δική σου, όποτε θέλει να το βλέπει να το βλέπει με την εποπτεία τη δική μου ή τη δική σου..και αυτός πολύ ωραία να πει: ναι έχεις δικιο καλή μου, ετσι πρέπει να γίνει, η δική σου η μαμά είναι τέλεια και μπορεί να έχει τη μικρή για μια βδομάδα εξολοκλήρου ενώ η δική μου όχι...συγνώμη αλλά πού υπαρχουν τέτοιοι άντρες??εμείς από σβέρκο ψωνίσαμε??ελεος πια!

Μαράκι σου απάντησα σε προηγούμενη σελίδα...Τώρα το αν ψώνισες από σβέρκο, εσύ μόνο το ξέρεις.. :wink::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

μηπως και εμεις δεν σηκωνουμε μυγα στο σπαθι μας???

στη τελικη και οι πεθερες ειναι οι μαναδες των αντρων μας και οπως εμεις αγαπαμε το παιδι μας θελουν και αυτες το καλυτερο για το δικο τους και πολλες φορες το δειχνουν με λαθος τροπο....

εσυ τωρα γιατι πεφτεις στο επιπεδο της....ασε το παιδι να παιξει και να κρινει απο εκει και υστερα μονο του....επειδη μεγαλωσα σε μια παρομοια κατασταση με πεθερικα και παραπεθερικα (απο διαφορους γαμους των χωρισμενων γονιων και μεσα σε τρελους καυγαδες σε σογια) ηξερα ποιος με αγαπαει πραγματικα και ποιος οχι...και οταν ακουγα κατι για τη μανα μου ή τον πατερα μου απο καποια στιγμη και επειτα δε τους ηθελα απο μονη μου.....

οι αντρες μας δεν ηρθαν απο τον ουρανο χωρις σοϊ..εχουν οικογενεια οπως εμεις...αλλες φορες ταιριαζουμε αλλες οχι...το θεωρω πολυ εγωιστικο να μη πηγαινει το παιδι κατω να παιξει και να μη βλεπει τη γιαγια του....εστω αν και εσυ δεν την πας...μπορει να μην εχεις πει τιποτα κακο στο παιδι αλλα αντιλαμβανεται και την ενδεχομενη γκριματσα και τον τροπο που μιλας για αυτους.....την επομενη φορα αν σου πουνε να κατεβει κατω το παιδι αντιπροτεινε να ανεβουν μια φορα και αυτοι..και πετα τους το μπαλακι....

και στην τελικη επειδη θα ζησεις πολλα χρονια με αυτους πρεπει να μαθεις να συνυπαρχεις...δηλαδη τωρα στις γιορτες τι θακανεις???θα κανετε ξεχωριστα???θα δωσεις δηλαδη το μυνημα στο παιδι σου οτι εισαστε δυο οικογενειες και 2 στρατοπεδα???αν θελεις να μαθεις τι ειναι ανωτεροτητα θα πρεπει να της δειξεις κιολας τι σημαινει....να αφηνεις το παιδι,να πηγαινεις και εσυ ,και στην τελικη μη τους δινει καμια αφορμη να σε κουτσουμπολευουν...γιατι στη τελικη και εσυ αυτο κανεις με αλλο τροπο στον αντρα σου....εγω δεν εχω κατηγορησει ποτε τα πεθερικα μου...οτι μπορει να εχουμε το λυνουμε εκεινη τη στιγμη....στην τελικη ειναι γιαγια του παιδιου μου και μεγαλωσε τον αντρα που αγαπαω δε μπορει να ειναι τοσο κακια γυναικα ....αφου μεγαλωσε τον αντρα που αγαπαμε...και για να τον αγαπαμε σημαινει οτι ειναι σωστος ανθρωπος...καποιος τον εκανε ετσι....μην χαλας την ενεργεια σου με αυτους γιατι ετσι πετυχαινουν αυτο που θελουν...να τρωγοσαστε μεταξυ σας....καποια στιγμη και ο αντρας σου θα παρει το μερος της μανας του....αυτη τη ξερει πιο πολλα χρονια...

και οπως ειπε και καποια ποιο πανω....γιατι εχουν φαγωθει οι νυφες να κανουν περα τους αντρες απο τις μαναδες τους????θα μας αρεσε να μας κανανε περα απο τα παιδια μας???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

θα μας αρεσε να μας κανανε περα απο τα παιδια μας???

Αν δεν ξέρω την θέση μου, ναι καλά θα έκανε το παιδί μου να με κάνει πέρα

Κατά τα άλλα συμφωνώ!!

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

αλλο να σε κανει το ιδιο σου το παιδι και αλλο να μπαινει η νυφη ή ο γαμπρος στη μεση και να πιπιλιζει το μυαλο για σενα για να απομακρυνθει το παιδι σου .....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Μαρακι,

sorry αλλα δεν εχεις καταλαβει σωστα!!!

απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι εχεις σωστη πεθερα και μπραβο σου!!

αναλογως την συμπεριφορα που επιδεικνυει καθε ανθρωπος λαμβανει και την αντιστοιχη αντιδραση,δηλ. αν η πεθερα μου ειναι σωστη,βεβαιως και θα εχω αναλογη συμπεριφορα απεναντι της,αλλα αν ειναι καραλαθος.....ε, οχι, λυπαμαι ας ειναι μανα του....θα μπει στην θεση της....

σκηνικο:

η πεθερα μου κακολογει καπως την αλλη νυφη της(και την μαμα της) με το ανηψι μου μπροστα και αυτο αρχιζει και κλαιει και την χτυπαει,γιατι τα παιδια ειναι μικρα,αλλα καταλαβαινουν τα παντα.

Μαρακι ελπιζω να μην ψωνιζουμε απο το ιδιο μαγαζι!

Χα !! κοριτσια εμενα να δειτε γελιο σημερα ! Εχω το παρτυ γενεθλιων των κοριτσιων μας αποψε και εχω πακετακι : πεθερα + κουνιαδα + ανυπαντρη κουμπαρα κουνιαδας (ρωτησαν αν μπορουν να τη φερουν μιας και ειναι απο αλλη πολη και εχει ερθει για Σ/Κ και ειπα οκ :wink: αφου ρωτησαν)

Φανταστειτε .... γαλαρια - ψιθυρους - λοξοκοιτασματα κλπ.

Πολυ γουσταρω ομως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σας πω λεπτομερειες απο Δευτερα

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

αλλο να σε κανει το ιδιο σου το παιδι και αλλο να μπαινει η νυφη ή ο γαμπρος στη μεση και να πιπιλιζει το μυαλο για σενα για να απομακρυνθει το παιδι σου .....

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι συναισθηματικό εκβιασμό υφίστανται οι άντρες μας?

Και καλά να είναι ξεκαθαρισμένος ο σύζυγος, αν δεν είναι τι γίνεται?

Εμένα ας πούμε, όταν της λέει μαμά θα κάνουμε αυτό με το παιδί (τι θέλει και το λέει θα μου πεις), αυτή βάζει τα κλάματα, και λέει "εμένα κανένας δεν με υπολογίζει, κι ας έδωσα την ζωή μου, για να σας μεγαλώσω, και δεν μ΄ακούτε κ.λ.π."

εεε ο χι άντρας δεν θέλει να βλέπει την μανούλα του να κλαίει..και τότε τον τουμπάρει κατά το δοκούν...

Και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, συμβαίνουν πολλάκις και σε μένα ειδικά απίστευτες φορές έχουν συμβεί :cool:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Κάποτε εμένα η πεθερά μου απαγόρευε να πηγαίνω σπίτι της αλλά ήθελε να βλέπει τον εγγονό της!!!!!

Με τη συνέναιση μου τον πήγαινε ο άντρας μου στη γιαγιά του που έμενε ακριβώς από κάτω!!!!!!!

Και τον κράταγε καμμιά φορά που αργούσα από τη δουλειά.Κι όταν γύριζα δεν μου τον έδινε η ίδια.Τον πήγαινε στη γειτόνισα λίγο πριν και πήγαινα να τον πάρω από εκεί!

Πλύση εγκεφάλου του έκανε όπως τα λες. Κι εγώ έβγαινα στην πόρτα μου μήπως ακούσω κάτι και δεν ήταν λίγες οι φορές που μου ερχόταν να σπάσω την πόρτα και να της σπάσω τα μούτρα!!!

Και ο Κωνσταντίνος μεγάλωνε.....και άρχισε να μιλάει, να εκφράζεται.

Και ως δια μαγείας? ΌΧΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Εγώ δεν του είπα ποτέ κάτι κακό για τη γιαγιά του γιατί λέω δεν ξέρεις τι γίνεται καμμιά φορά.Κι αν φτιάξουν τα πράγματα? Κι αν του πω κάτι και της το πει άντε να απολογούμε και στον άντρα μου μετά.

Κι όπως ανέφερα παραπάνω ο Κωνσταντίνος μίλησε.

Και τι της έλεγε?

:arrow: Η μαμά μου είναι η καλύτερη στον κόσμο.

:arrow: Η μαμά με αγαπάει πιο πολύ από όλους σας.

:arrow: Θέλω τη μαμά μου.......Είναι μόνη της επάνω.Πάω εγώ μπαμπά πρώτος και έλα εσύ μετά!!!

:arrow: Γιαγιά σήμερα δε θέλω να πάω στη Ελένη.Θα περιμένω εδώ τη μαμά μου.Ξέρω αν έρθει θα βγω μόνος μου να τη βρω!!

Υστερα από καιρό κατάλαβε η πεθερούλα μου ότι για να έχει το γιο της και τον εγγονό της μονόδρομος ήταν να τα έχει καλά μαζί μου και να ρωτάει για ότι κάνει και αφορά τον εγγονό της αλλά και το γιο της!!Το δεύτερο δεν το περίμενα αλλά με ρωτάει ακόμη κι αν θέλει το γιο της να την πάει κάπου με το αυτοκίνητο.

Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι?????????

Γιατί όχι? :lol::lol:

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ZS95p3.png  hcT0p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλή χρονιά με υγεία.Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ γιατι λειπαμε στους γονεις μου για τις γιορτες.Περασαμε πολύ καλά και ηρέμησα απο πεθερα και κουνιαδα.Με το που γυρισαμε τα ιδια ακόμα δε προλαβαμε να ανοιξουμε τη βαλιτσα και τσουπ η πεθερα να δει τη μικρή που τη πεθυμησε.Και εμενα τη πεθυμουν οι γονεις μου που τη βλεπουν καθε δυο μήνες λιγη υπομονη δε μπορει να έχει¨?Ουτε τηλ δε πηρε.Δε μιλησα είπα να το παιξω κυρια.Απο τη Παρασκευή μας έχουν πρηξει στα τηλεφωνα να έρθουν να τη παρουν.Οαντρας μου αρχικα ήθελε να τη παει αλλά μετα μπλεξαμε σε δουλειες και ακόμα δεν την έχει παει περιτο να σας πω ότι θα εχουν λυσαξει.Αύτες δε τις νοιαζει τοσο για τοπαιδι όσο για να μου σπανε εμενα τα νευρα.Και μαλλον εχουν καταλαβει οτι ενοχλουμε γι αυτο συνεχιζουν.Ισως αν ήταν οι δικοι μου πιο κοντα να μην εδινα σημασία σε καποιες λεπτομερειες αλλα τωρα τα κοιταω ολα.

Yasemi είπες να μην τους δινω λαβέσ για σχολια τοθέμα είναι ότι εγώ δεν ασχολούμαι μαζί τους είναι τοσο γεματη η μέρα μου που και να θέλω δε προλαβαινω σε αντίθεση με εκεινες που όλη μέρα ασχολουνται με κουτσομπολιά και το πως θα χωθούν αναμεσα μαςεΕχω ζητησει απο τον αντρα μου να σκεφτουμαι το ενδεχομενο να αλλαξουμε σπιτι.Δε ξερω αν θα γινει αμεσα αλλα το ψαχνουμε.Καλη μας χρονια μακρια απο τις πεθερες

Καλησπερα mybabygirl , δεν με 3ερεις μιας και ειχα πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ , λιγες μερες εχει που επανηλθα . Διαβασα το ποστ σου απο την αρχη και αποφασησα να σου πω και εγω τη γνωμη μου .Ειναι οντως μεγαλο πριξιμο αυτοπου κανουνε η πεθερα και η κουνιαδα . Απο τη μια οντως εχουνε δικαιωμα να δουνε το εγγονι τους αλλα και απο την αλλη εργαζεσαι και εσυ και εχεις αναγκη να περνας χρονο με το παιδι σου και εκεινο μαζι σου . Γενικα εγω δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτα περι γιαγιαδων κτλ κλτ , οκ αυτο ειναι δικια μου αποψη χωρις να σημαινει οτι ειναι και σωστη . Εχω αριστες σχεσεις με την πεθερα μου και μενει και μακρια οποτε τα παιδια μου τα βλεπει και την βλεπουνε 1-2 φορες το μηνα το πολυ , τωρα η μανα μου ? με τη μανα μου εχω περιεργες σχεσεις , οχι πολυ καλες θα ελεγα , αλλα δεν θα θελα τα παιδια μου να μπουνε αναμεσα σε αυτο , καποια στιγμη οταν θα ειναι μεγαλα και θα καταλαβαινουνε ισως τα εξηγησω τις σχεσεις μου με τη μητερα μου , ομως προς το παρον θελω να δεθουνε με τη γιαγια τους και να την αγαπανε γιατι αυτο ειναι υγεια για αυτα ( ειναι πολυ τυχερα που εχουνε εν ζωη και τις 2 γιαγιαδες εγω γνωρισα μονο τη μια και πεθανε οταν ημουνα σε μικρη ηλικια ), της τα πηγαινω 2-3 φορες τη βδομαδα να τα βλεπει ουσα εγω παρον και αυτο επειδη ειναι μεγαλη σε ηλικια και εχουμε κατακιτο και τον πατερα μου οποτε δεν θα μπορουσε να τα φροντιζει και τα 2 μαζι , μεχρι να γεννηθει η μπεμπα και οσο ο Κωνσταντινος μου ηταν πιο μικρος της τον αφηνα για 1-2 ωρες και πηγαινα και τον επερνα μετα (μενουμε πολυ κοντα ) και δεν μπορω να πω στην εγκυμοσυνη με βοηθησε πολυ που μπορουσα να 3εκουραστω εστω αυτες τις 1-2 ωρες . Αυτο που θελω να σου πω εγω ειναι , να πηγαινεις το κοριτσακι εστω 2 φορες τη βδομαδα να εισαι παρουσα οποτε ετσι αποφευγεις και το πρηξιμο ...

grafistria ευχαριστώ για την απάντηση σου.Εγώ να πηγαίνω είναι δύσκολο γιατί η πεθερα μου είναι όλη μέρα στη κόρη της και αναγκαστηκά πρέπει να πηγαίνω εκεί και δε θέλω μιας και δεν έχουμε καλές σχέσεις.Χτές όμως τη πηγε ο άντρας μου για μισή ώρα.Την είδαν έπεξαν όλα καλά.Σήμερα παίρνει πριν λίγοη πεθερά μου μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά εγω σε ένα πανικό να μαζέψω το σπίτι και να ζεστάνω το φαί και μου λέει να πάει το απογευμα η μικρή κάτω.Έιναι ή δεν είναι αναισθησία αυτο?Ήμουν όλη μέρα στη δουλεια δεν έχω δει καθολου το παιδι μου και ακόμα δε προλαβαινω να μπω στο σπιτι μου και με πρηζει.Και αυτο που με νευριαζει περισοτερο είναι που το λέει και στο παιδί το οποίο ακομα είναι μικρο και δε μπορει να ζητησεικάτι αλλά αργοτερα?Θέλω απο τωρα να μπούν τα όρια γιατί αργότερα θα τον χάσω τον έλεγχο.Τα έχω πάρει πολύ άσχημα σήμερα.Εγώ της είπα ευγενικά ότι ήρθε χτες και σήμερα δε νομίζω να έρθει.Και μου απαντάει κάθε μέρα πρεπει να έρχεται να παίζει με τη ξαδερφη της.Και τι είναι το δικό μου το παιδί να τρέχει καθε μέρα και εγω τι ρόλο βαράω?Δε ξέρω πλεον πως να φερθώ κάνω υπομονή αλλά καμιά ώρα θα της απαντήσω καταλλήλως.

Βασικα εχεις απολυτο δικιο , δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα αυτη , μαλλον κατι αλλο κρυβεται πισω απο ολο αυτο .Αυτο που μπορεις ανετα να λες ειναι οτι θα την πας την μικρη οταν μπορεις εσυ και οτι καθε μερα δεν γινεται σε καμια περιπτβωση "θα ερχομαστε οποτε μπορουμε " τετοιο στυλ ορθα και κοφτα , εεε μετα αμα συνεχισει να σε πριζει ετσι σημαινει οτι το κανει επιτιδες οποτε και εσυ εκει λαμβανεις αλλα μετρα , μην φοβασαι κουκλα μου τα παιδια σιγουρα καταλαβαινουνε ποιος τα αγαπαει και ποιος παει να τα βαλει λογια ιδιαιτερα αμα τα λογια ειναι εναντιον στη μαμα τους , πιστεψε με αμα σε θαβουνε ή αμα πανε να βαλουνε λογια στο παιδι σου πρωτα απο ολα εκεινο δεν θα θελει να πηγαινει και να κανει παρεα με αυτες και την "ξαδελφη" .

ξεκοψε τα πολλα πολλά οσο ειναι νωρις.

Το γεγονως οτι ο αντρας σου ειναι με το μερος σου ειναι πολυ θετικό......εκμεταλεύσου το.....και βάλε την πεθερά στην θέση της....πες της με έντονο τρόπο οτι το παιδί θα το πηγαίνεις μια φορά την εβδομάδα γιατι εχεις και αλλα πραγματα να κανεις μαζί με το παιδί σου.

Και στην τελική μην σηκώνεις το τηλέφωνο......

Παντως μπράβο σου με την υπομονή σου...... :wink::wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...