Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ????

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ.

ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.

Διαφημίσεις

Διδυμάκι,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Με το καλό να έρθει το μικρούλι σου!

Δεν ξέρω κάποιον γιατρό σε ιδιωτικό και δημόσιο αλλά είπα να σου γράψω απλώς τις ευχές μου...

UmGGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Διδυμάκι!

Εγώ γεννάω τον Φεβρουάριο και για κάποιους λόγους άλλαξα γιατρό τώρα! Πήγα μετά από συστάσεις στον Δασκαλάκη (Πανεπιστημιακός καθηγητής), καλή αίσθηση μου έκανε και ξέρω οτι είναι και καλός γιατρός. Βέβαια το θέμα είναι πολύ υποκειμενικό, έτσι; Είναι και στο Αλεξάνδρα και στο ΙΑΣΩ. :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ KATSIA MOY.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕΣ?

ΔΥΔΙΜΑΚΙ με το καλό να πάνε όλα. :D Και εγώ το Δασκαλάκη θα σου έλεγα. Δεν τον έχω εγώ προσωπικά αλλά τον έχει σαν γιατρό η κουμπάρα μου και μου έχει πει τα καλύτερα. Και απο αλλες κοπέλες μεσα στο site εχω διαβάσει καλά λόγια. Αν πας στο κομμάτι που λέι ποιο γιατρό έχεται να δεις τις γνώμες των αλλων μαμάδων που τον έχουν. :P:P

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...