Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογράφο - Νότια Προάστια

Raphaella

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες,

Βαπτίζω την κόρη μου 10 Γενάρη και δεν έχω βρει φωτογράφο. Έχετε μηπως να που προτείνεται καποιον καλό στην Ηλιούπολη η γύρω περιοχές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

http://www.studiobalaskas.gr/

Τασσος Μπαλασκας

μου τον προτειναν απο εδω αλλα κοριτσια

ειμαι ηλιουπολη, εκανα τη βαφτιση στη Ν Μακρη και αυτος ηταν στο Μενιδι!

Καμια σχεση θα μου πεις? το ιδιο και οι τιμες του.

Αν θελεις περισσοτερα σε πμ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Σας ευχαριστώ όλες για τις αμεσες απαντήσεις σας. Επειδή τυχαίνει να κάνουμε το τραπέζι σε ενα καινουριο μαγαζί στην Ιασωνίδου πήγα στο Φωτοτεχνείο που πρότεινε η blossom και που βρισκεται κοντα στο μαγαζι και εκλεισα εκει. Τώρα πια με το μωρό δεν εχω την πολυτελεια να ψαχνω και ετσι εκλεισα στον πρωτο που πηγα. Αλλά μου άρεσε κιολας γιατι αν οχι φυσικα θα πηγαινα και σε αλλους.

Και παλι σας ευχαριστώ όλες πάρα παρα πολυ για την βοηθεια.

Να σας ζησουν τα μωρακια σας και σε εκεινες που δεν εχουν ακομα με το καλο συντομα να ερθουν αν το επιθυμειτε.

Πολλα φιλια

• 3 χρόνια μετά...
Κάποια που μένει Ηλιούπολη μήπως έχει δοκιμάσει τους φωτογράφους Βλάχο και Ποτέα να μου πει την γνώμη της;

ειμαι στην περιοχή αλλά δεν τους ξέρω. Έχω όμως μια φωτογράφο απο το γάμο μου είναι πολυ καλή!!! Κανόνισα και την βάπτιση μας, εάν θες να σου στειλω τηλ. και μένει ηλιούπολη.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...