Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ :(

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Υπομονη γλυκια μου,ξερω αυτο το συναισθημα και εμενα μου πηραν το μωρακι γιατι ηταν εξωμητριο...

Σε καταλαβαινω απολυτα και ειναι φυσιολογικο να στενοχωριεσαι,εγω δεν μιλιομουν,ημουν ολη την ωρα "πεσμενη" και με το που εβλεπα διαφημισεις με μωρακια εκλαιγα.... :(

Αλλα αυτο ειναι το ευκολοτερο και χειροτερο που μπορουμε να κανουμε στην ψυχολογια μας,στο σωμα μας ακομα και στον συζυγο μας....

Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι,να σκεφτεσαι οσο μπορεις πιο θετικα .Το σημαντικοτερο ειναι οτι μπορεις να κανεις παιδια και να δεις οτι συντομα θα εχεις ευχαριστα νεα να μας πεις εδω μεσα :)

Παιζει πολυ μεγαλο ρολο η καλη ψυχολογια,γι'αυτο λοιπον διωξε το αγχος και συντομα θα εχουν ξεχαστει ολα!

Συμπατριωτισσα μου λυπαμαι παρα πολυ αλλα μην το βαζεις κατω. Να προσπαθεις οπως μπορεις να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα. Θα κανεις μωρακια πολυ συντομα.

Και εγω εχασα το πρωτο μου μωρακι, το εριξα γιατι στο β' επιπεδου φανηκε οτι δεν ειχε σχηματιστει η παραγκεφαλιδα. Με πολυ κλαμα το σκοτωσα. Καρδουλα μου ομως με κουραγιο, ελπιδα και υπομονη ξαναεμεινα εγγυος και εκανα 2 υγειεστατα παιδακια.

θα τα καταφερεις συντομα. Περιμενω νεα σου.

Τα παιδια μου ,ειναι η ζωη μου!

• 3 εβδομάδες μετά...

Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορείς να καταλάβεις αν δεν το έχεις περάσει. Πριν απο ένα χρόνο αναγκάστηκα να διακόψω την εγκυμοσύνη μου και έχω πάντα την αίσθηση ότι έχω αφήσει κάπου ένα μωρό να με περιμένει. Ένιωσα και ένιωθα και πολύ καιρό το απόλυτο κενο, αλλά συμβιβάστηκα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά και να έχεις τη δύναμη να προχωρήσεις.

Κάνε υπομονή και κουράγιο γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.

Είναι πολύ δύσκολο και δυστυχώς ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Καλή δύναμη!

Διαφημίσεις

Δύναμη και υπομονή, σου εύχομαι και εύχομαι να ξαναμείνεις έγκυος τόσο σύντομα και να προλάβουν να επουλωθόύν οι πληγές με ένα τόσο ευχάριστο τρόπο! Μπορεί να μην το έχουμε ζήσει οι περισσότερες κοπέλες αλλά επειδή είχαμε παρόμοιους φόβους σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε νοιώθουμε. Ευχομαι να είναι το τελευταίο δυσάρεστο συμβάν και από δω και πέρα να βιώνεις όλο χαρές!!!!!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...