Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ! γλυκια μου κοπελα!Πολυ λυπαμαι!πραγματικα νοιωθω απολυτα αυτο το συναισθημα της απελπισιας.Το εχω περασει κιεγω!Πρεπει να αφησεις τον χρονο να κανει την δουλεια του και οταν νοιωσεις καλυτερα εχεις τον χρονο να προσπαθησεις για να εχεις ενα μωρακι επιτελους στην αγκαλια σου! :D και μην ξεχνας οτι η φυση γνωριζει καλυτερα και πως οτι μας συμβαινει εχει τον λογο του!Πολλα φιλακια και πολλες πολλες αγκαλιες! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Αργυρώ, λυπαμαι πολυ :cry: . Η Renia εχει δικιο. Ο χρονος θα μετριασει τον πόνο σου. Ευχομαι να επανέλθεις συντομα και να μεινεις ξανα εγκυος. Φιλάκια.

920035f02d.png

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου.... Μακάρι να μην συνέβαινε αυτό ποτέ σε καμμιά γυναίκα... αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τη φύση. Ίσως έτσι έπρεπε να γίνει.΄Κάνε κουράγιο και να δεις που σύντομα θα ξαναμείνεις έγκυος και θα πάνει όλα καλά αυτή τη φορά... Προσπάθησε μόνο να μη σε πάρει από κάτω....

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ, μακάρι να πέρναγε από το χέρι μας να σε κάναμε να αισθανθείς καλύτερα.. ........

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ...

Ξέρω ότι θα νιώσω καλύτερα όμως για την ώρα νιώθω πραγματικά χάλια! Το μόνο παρήγορο είναι ότι βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπάνε!

Η Κρητη μεγαλωνει λεβεντισσες γυναικες Οποτε θα τα καταφερεις σιγουρα να προχωρησεις.Εχεις ανθρωπους που σ αγαπουν και σε στηριζουν κοντα σου.Εχεις ομως κι εμας. Πολλα φιλακια ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Διαφημίσεις

το πέρασα κι εγώ πριν 1 1/2 μήνα αλλά τώρα πια μπορώ να πω είμαι καλύτερα! Η συμβουλή μου είναι προσπάθησε να βλέπεις το μέλλον θετικά και να προσεύχεσαι... Σύντομα θα μείνουμε πάλι έγκυες :)

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια... αν μπορούμε κάτι να κάνουμε για να νιώσεις καλύτερα...απλά πες το μας... Και ότι θέλεις, εδώ γύρω θα είμαστε..

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Μακάρι να μπορούσα να βρω εκείνα τα λόγια που θα σε βοηθούσαν αλλά δεν υπάρχουν..............................

ξέρω ότι δεν το πιστεύεις αλλά πραγματικά ξέρω πως αισθάνεσαι........... :cry:

κουράγιο υπομονή κι επιμονή κι ελπίζω σύντομα να μας μεταφέρεις τα ευχάριστα

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Αχ κοριτσάκι μου...λυπάμαι πολύ...να περάσει γρήγορα η δύσκολη περίοδος σου εύχομαι και να χαμογελάς και πάλι! Θετική σκέψη...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...

Είναι κι οι ορμόνες μου τώρα "πειραγμένες", και με πήραν λιγάκι τα ζουμια...

Σου εύχομαι γρήγορα να ξαναμείνεις έγκυος. Μην παραιτείσαι...

1Iik.png

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που σας συνέβη. Να έχεις όμως δύναμη και πίστη και όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έχεις ευχάριστα νέα να μας ανακοινώσεις.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Νιώθω χάλια...νιώθω ότι μου έκλεψαν ότι πολυτιμότερο...νιώθω άδεια, κενή!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Λυπάμε πολυ έχω περάσει τα ίδια με την αδερφή μου :cry::cry::cry: , κ καταλαβαίνω πόσο" μόνη " νoιώθεις! Προσπάθησε να το ξεπεράσεις μαζί με τον άντρα σου κ αυτός κάπως έτσι νoιώθει.....

και το πιο σημαντικο DON'T GIVE UP :!::!::!: ,ευχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....