Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4D Υπέρηχος. Ναι ή Όχι?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• JDP

JDP 11 δημοσιεύσεις

• galat

galat 6 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 6 δημοσιεύσεις

• xazomama

xazomama 4 δημοσιεύσεις

θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο κόστισε και σε ποιά εβδομάδα πήγατε...

Μήπως όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει το παιδί δεν θα μπορεί να φανεί καλα?

.png

εμενα κοστισε 80 ευρω πριν 2 1/2 χρονια περιπου,χωρις αποδειξη αλλιως 100ευρω αν επερνα αποδειξη.νομιζω πηγα μεταξυ 11 και 12 εβδομαδας.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΧΡΩΜΟ DVD ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ 4D ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ..ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ..ΠΛΗΡΩΣΑ 95 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ...

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Λοιπόν ο υπέρηχος έγινε τελικά στο Ιασώ.

Κόστος για 4D Doppler είναι 130 ευρώ. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα την ώρα που βλέπεις το προσωπάκι του μωρού σου. Είναι κάτι το εκπληκτικό. Δυστυχώς το Ιασώ δεν δίνει κάποιο DVD ή Video το έχουν απαγορεύσει αλλά και η έγχρωμες φωτογραφίες που παίρνεις είναι πάρα πολύ καλές.

Τέλος και με αυτό, ο μικρός ήταν το Σάββατο 1892 γραμμάρια και ήταν υγιέστατος. Άντε 2 μηνάκια έμειναν και μετά........

Με το καλό και σε εσάς :!::!::!:

Φιλικά

Γιάννης

Διαφημίσεις

Κάναμε την προηγούμενη βδομάδα τον υπέρηχο 3d σε διαγνωστικό κέντρο στον Πειραιά και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι! Κατ'αρχάς είδαμε το φύλο του -κοριτσάκι!!!- και φαίνεται το προσωπάκι του!

Ηταν πιο οικονομικό από ότι περιμέναμε, κόστισε 45 ευρώ!

Βέβαια καλό είναι, μας είπε ο γιατρός που έκανε τον υπέρηχο, οι τρισδιάστατοι υπέρηχοι να γίνονται λίγο αργότερα, γύρω στο 8ο και όχι στον έκτο που τον κάναμε εμείς, για να έχει σχηματιστεί καλύτερα το μωρό και να έχει το μηχάνημα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Οι δικές μας φωτο και το dvd είναι αρκετά θολά, οπότε θα ξανακάνουμε αργότερα!

.png

• 3 εβδομάδες μετά...
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΧΡΩΜΟ DVD ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ 4D ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ..ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ..ΠΛΗΡΩΣΑ 95 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ...

Καλημέρα βρε ΤΑΤΗ. Δε μας λες τα στοιχεία του διαγνωστικού και του γιατρού που στο έκανε αφού έμεινες ευχαριστημένη.

Σημειωτέων ότι το ΙΑΣΩ χρεώνει 170 ? χωρίς DVD και το ΕΜΒΡΥΟ 160 με DVD. Ο χρόνος της εξέτασης είναι ίδιος και στα δύο περίπου 20 λεπτά . Σε σένα πόσο κράτησε???

Το ιασώ για 4d μας χρέωσε 130 (dvd δεν δινουν) και επειδή η μικρή μας είχε γυρίσει τούμπα και την πλάτη και δεν φαινοταν καλα μας επέστρεψαν και τα 20 ευρώ πίσω :wink:

Εννοώ ότι οι μετρήσεις κλπ (doppler) εγιναν κανονικά, απλα δεν είχαμε κάποιες φωτό από το προσωπάκι κλπ

eNeap2.pngNziDp2.png

[quote name="aggeliki"

και εγω ειχα παει στο κολωνακι και ειχα παρει κασσετα με τον υπερηχο.

εγω πηγα πατριαρχου ιωακειμ 19

κολωνακι 2 οροφος

παπαναγιωτου γιωργος

ΕΜΒΡΥΟ[/quote]

Εγώ έκλεισα ραντεβού με τον ίδιο γιατρό για την ερχόμενη Τρίτη. Μου είχαν προτείνει τον Μαλιτάτη (ή κάπως έτσι λένε τον άνθρωπο) ως κορυφή, αλλά δεν καταφέραμε να κλείσουμε ραντεβού σε ώρα που μας εξυπηρετεί. Εσύ πέρα από τα αναμνηστικά έμεινες ευχαριστημένη???

Θα χαιρόμουν πολύ αν έπαιρνα άμεσα απάντησή σου.

Διαφημίσεις

χμμ,Μαλιγιαννης αν θυμαμαι καλα λεγεται,και βγαζει καλες φωτο.περσυ χρεωναν 160,εκανα εκει και την αυχενικη και το β επιπεδου.δυστυχως η αντιμετωπιση ηταν ελεεινη.στο β επιπεδου βρηκε κατι το οποιο ειναι στα συμπτωματα για νταουν,αλλα μου ειπε να μην ανησυχω και με πεταξε ευγενικα εξω απ το γραφειο του χωρις να μου το αναλυσει...πηρα αμεσως κλαιγοντας το γιατρο μου οπου φυσικα μου εξηγησε αναλυτικα περι τινος προκειται,και καπως ηρεμησα...ειχα περασει κολαση εκεινες τις μερες

Σημειωτέων ότι το ΙΑΣΩ χρεώνει 170 ? χωρίς DVD και το ΕΜΒΡΥΟ 160 με DVD. Ο χρόνος της εξέτασης είναι ίδιος και στα δύο περίπου 20 λεπτά . Σε σένα πόσο κράτησε???

Για το χρόνο εξέτασης επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω ότι είναι ο ίδιος. Μπορεί να τύχατε τις άψογες συνθήκες απεικόνισης για το μωρό και να τελειώσατε σε 20 λεπτά από το Εμβρυο αλλά δεν είναι έτσι για όλους. Ενώ για το ΙΑΣΩ το πιστεύω ότι είναι 20λεπτό για όλους ανεξαρτήτως συνθηκών....

Δεν είναι τυχαίο ότι υπερηχογραφιστές όπως ο Μαλιγιάννης, ο Κούρτης ή ο Καμινόπετρος τους πέρνει 2 και 3 η ώρα ξημερώματα να εξετάζουν γιατί απλά δεν υπάρχει περίπτωση να "ξεπετάξουν" κανένα μωρό.

Και εξάλλου είναι προτιμότερο να μη τους ξεφύγει μωρό με πρόβλημα από το να βαρέσει και κανένα αλάρμ μέχρι να σιγουρευτούν...

Προσωπική γνώμη πάντα που έχω ζήσει και τις δύο πλευρές...

Για τον Kαμινόπετρο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά ότι έχει και απίστευτη καθυστέρηση. Aν όμως πας και το μωρό δεν έχει καλή θέση σε στέλνει στο διάδρομο για βόλτες μέχρι το μωρό να έρθει εκεί που αυτός θέλει για να το εξετάσει σωστά. Mπορεί όμως να περιμένεις 2 και 3 ώρες γι΄άυτό.... χαλάλι.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΟΧΙ ΣΕ DVD ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΗΤΑΝ 130 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ?

• 1 month later...

Γερακινα μου δεν εκανα στην Θεσσαλονικη για να σου πω που κ ποσα, αλλα εχω να σου πω το εξης: εδω που ειμαι εγω ο ακτινολογος που πας στις 12 κ στις 22 εβδομαδες σου κανει ετσι κ αλλιως στο τελος 4D το αποτελεσμα του οποιου στο δινει κ σε φωτο αλλα κ σε dvd. Ε λοιπον εμας δεν μας αρεσε καθολου, συγνωμη που το λεω αλλα ειναι πολυ αγριευτηκο, παραμορφωνει τα παντα, αφου ειναι ενα απλο βλακωδες προγραμμα στο pc.

Οταν ρωτησα κ την γνωμη του καταλαβε αμεσως τι εννοουσα κ ξερεις τι μου ειπε? "Ειναι απαραιτητο χαζο αξεσουαρ καθε κουζινας" δηθεν ειναι της μοδας απλα κ μονο!

Εμενα τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου και δεν θα το εκανα καθολου αν δεν ηταν πακετο με τις εξετασεις, δεν θα πληρωνα ουτε ενα ευρω εξτρα γι'αυτο το πραγμα!

Ρε παιδιά τι λέτε??? και τι τιμές είναι αυτές???

Με παρακολουθεί ένας απο τους καλύτερους -κατα γενική ομολογια- γιατρός στην περιοχή ο οποίος έχει 4D μηχάνημα και μου κάνει κάθε φορά εξέταση σε αυτό το μηχάνημα.

Παίρνω κάθε φορά την εξέταση σε dvd μαζί με 2-3 φωτογραφίες απο την εξέταση (αναλόγως με την σταση του μωρού ) και ποτε δεν έχω πληρώσει παραπάνω ούτε για εξέταση αυχενικής διαφάνειας, ούτε για Α και Β επιπέδου, ούτε για doppler.

Πάντα πληρώνω το ποσό της επίσκεψης (δλδ 50 €).

και όχι μόνο εγώ, έτσι??? όλες οι πελάτισσες του.

Ρε παιδιά τι λέτε??? και τι τιμές είναι αυτές???

Με παρακολουθεί ένας απο τους καλύτερους -κατα γενική ομολογια- γιατρός στην περιοχή ο οποίος έχει 4D μηχάνημα και μου κάνει κάθε φορά εξέταση σε αυτό το μηχάνημα.

Παίρνω κάθε φορά την εξέταση σε dvd μαζί με 2-3 φωτογραφίες απο την εξέταση (αναλόγως με την σταση του μωρού ) και ποτε δεν έχω πληρώσει παραπάνω ούτε για εξέταση αυχενικής διαφάνειας, ούτε για Α και Β επιπέδου, ούτε για doppler.

Πάντα πληρώνω το ποσό της επίσκεψης (δλδ 50 €).

και όχι μόνο εγώ, έτσι??? όλες οι πελάτισσες του.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ.. ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Κ ΕΞΤΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 25 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 4D ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Ή ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙA;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

• 2 εβδομάδες μετά...

Πιστευω οτι ειναι καλυτερο να το κανεις τις τελευταιες εβδομαδες ωστε

να φαινεται καλυτερα το φατσακι του μωρου και να κρατησεις

το dvd. Bεβαια εκτος κι αν δεν σου πει ο γυναικολογος σου

καποια αλλη στιγμη. Οσο για το ΕΜΒΡΥΟ που ζητας, αν τηλ

στο 11888 π.χ. θα το βρεις λογικα σιγουρα. Με το καλο το μωρακι σου :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...