Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διαβήτης κύησης. Αν χρειαστεί ινσουλίνη?

Recommended Posts

Καλημέρα! Εγώ πάλι και τα προβλήματα μου!! :mrgreen:

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα διαβήτη κύησης τον οποίο αντιμετώπισα με διατροφή. Τώρα έχω πάλι διαβήτη, ξεκίνησα διατροφή λίγες μέρες όμως το πρωινό παραμένει υψηλό και φοβαμαι πως θα χρειαστώ ινσουλίνη τελικά. Έχω διαβάσει πως όταν παίζει ινσουλίνη υπάρχει πρωτόκολλο να παρακολουθείται το μωρό ένα 24ωρο προληπτικά. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με το θηλασμό? Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία να μου πει?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Just now, marakiz είπε:

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα διαβήτη κύησης τον οποίο αντιμετώπισα με διατροφή. Τώρα έχω πάλι διαβήτη, ξεκίνησα διατροφή λίγες μέρες όμως το πρωινό παραμένει υψηλό και φοβαμαι πως θα χρειαστώ ινσουλίνη τελικά. Έχω διαβάσει πως όταν παίζει ινσουλίνη υπάρχει πρωτόκολλο να παρακολουθείται το μωρό ένα 24ωρο προληπτικά. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με το θηλασμό? Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία να μου πει?

Στο νοσοκομείο που γέννησα εγώ αν το μωρό είναι στη θερμοκοιτίδα αν είναι σε θέση να θηλάσει πηγαίνει ανά 3 ώρες η μητέρα κ το θηλάζει κανονικά. Αν τώρα οι γιατροί δεν έχουν δώσει το οκ για θηλασμό γιατί μπορεί να μην γίνεται να βγει εκτός θερμοκοιτίδας βγάζει ανά 3 ώρες με θηλαστρο, οπότε 8 φορές το 24ωρο εκ των οποίων τις 3 αντλήσεις τις κανει σε ένα δωματιακι που έχουν στην μενν για να δώσουν στο μωρό το γάλα της μητέρας. Βέβαια επειδή στο θηλασμό αφήνουν ανά 3ωρο λογικά μετά συμπληρώνουν με ξένο για να μην πεινάσει το μωρό πιο νωρίς. Μακάρι να μην χρειαστείς ινσουλίνη κ να τα καταφέρετε με διατροφή αλλά κ να χρειαστεί σημασία έχει να είσαι εσύ κ το μωράκι σου καλά, ένα 24ωρο είναι θα περάσει..

Ναι το ξέρω πως το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά το μωράκι μου, θα κάνω ότι χρειαστεί. Απλά ξέρω πως η καλή αρχή στο θηλασμό είναι πολύ σημαντικό για την επίτευξη του χωρίς δυσκολίες. Με ένα απαιτητικό τρίχρονο στο σπίτι και χωρίς καμια σχεδόν βοήθεια το φαντάζομαι πολύ ζόρι να έχω έξτρα προβλήματα με το θηλασμό, πέρα από την απλή προσπάθεια.

Μπορείς απλά να μην αγχώνεσαι προκαταβολικά; Ξέρω οτι είναι δυσκολο αλλά ηρέμησε! Θα κάνεις ο,τι χρειαστεί για να είστε καλά κ οι δύο κ ο,τι πρβλ προκύψει το αντιμετωπίζεις στην ώρα του. Μην φτιάχνεις σενάρια κ μην προτρεχεις. Τόσα μωρά που δεν ξεκίνησαν σωστά μετά θήλασαν μια χαρά χωρίς πρόβλημα. Κ ακόμα δεν ξέρεις αν θα δημιουργηθεί θέμα στο θηλασμό. Το ότι θα το κρατήσουν για παρακολούθηση δε σημαίνει τπτ. Ηρέμησε! Άσε το ίντερνετ κ διάβασε κανενα κουτσομπολιστικο :):cool: 

πρίν από 1 λεπτό , marakiz είπε:

Οταν λες το πρωινο εννοεις το νηστειας η μετα το πρωινου σου; 

Παντως πιστευω δ θα χρειαστεις ινσουλινη

Προσωπικα γεννησα επαρχια, αν εκανα πανω απο 10μοναδες ινσουλινη τοτε θα χρειαζοταν παρακολουθηση για ενα 24ωρο,εκανα 2μοναδες μονο οποτε ειχα το μωρο μαζι μου κανονικα. Αλλα μου ειπαν οπωσδηποτε να τρωει για να μην πεσει το ζαχαρο. Θηλαζα αποκλειστικα κ το μωρο ηταν μια χαρα

Διαφημίσεις

Just now, Lenia16 είπε:

Μπορείς απλά να μην αγχώνεσαι προκαταβολικά; Ξέρω οτι είναι δυσκολο αλλά ηρέμησε! Θα κάνεις ο,τι χρειαστεί για να είστε καλά κ οι δύο κ ο,τι πρβλ προκύψει το αντιμετωπίζεις στην ώρα του. Μην φτιάχνεις σενάρια κ μην προτρεχεις. Τόσα μωρά που δεν ξεκίνησαν σωστά μετά θήλασαν μια χαρά χωρίς πρόβλημα. Κ ακόμα δεν ξέρεις αν θα δημιουργηθεί θέμα στο θηλασμό. Το ότι θα το κρατήσουν για παρακολούθηση δε σημαίνει τπτ. Ηρέμησε! Άσε το ίντερνετ κ διάβασε κανενα κουτσομπολιστικο :):cool: 

Ρε εσύ έχεις δίκιο το ξερω πρέπει να ηρεμησω,  σπίτι όλη μέρα δύσκολο να ξεχαστω. Απλά γενικα θέλω να ενημερωθω σωστά να ξέρω τι θα αντιμετωπισω.  Ήξερα πως μπορεί να έχω διαβήτη λόγω ότι ειχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη,  όμως έλεγα και να έχω θα το ρυθμίσω πάλι με διατροφή.  Γιατί μετριομουν και μόνη μου και πριν την καμπύλη κι όλα ήταν σε έλεγχο. Μόλις έκανα την καμπύλη,  έφαγα ακαταστατα εκείνη την ημέρα κι από τότε αυτό ήταν,  το ζάχαρο νηστείας στο Θεό! Ε κι έχω ξενερώσει αλλά ξέρω πως το άγχος δεν βοηθά,  μάλλον χειροτερευει και τις μετρήσεις μου. 

Just now, vicky86 είπε:

Οταν λες το πρωινο εννοεις το νηστειας η μετα το πρωινου σου; 

Παντως πιστευω δ θα χρειαστεις ινσουλινη

Προσωπικα γεννησα επαρχια, αν εκανα πανω απο 10μοναδες ινσουλινη τοτε θα χρειαζοταν παρακολουθηση για ενα 24ωρο,εκανα 2μοναδες μονο οποτε ειχα το μωρο μαζι μου κανονικα. Αλλα μου ειπαν οπωσδηποτε να τρωει για να μην πεσει το ζαχαρο. Θηλαζα αποκλειστικα κ το μωρο ηταν μια χαρα

Το νηστείας είναι χάλια εδώ και λίγες ημέρες 2 μέρες 115, μετα 97 και σημερα 105!  Πριν από αυτο έφτανα μεχρι 90 κι ελάχιστες μέρες το πολυ 95,  τόσο πολύ ξερυθμιστηκε με 1 μέρα που έφαγα βλακειες? ? Όλα τα μεταγευματικα μου είναι μια χαρά. Πήγα σε ενδοκρινολογο μου είπε θα φτιάξει με διατροφή,  θα περιμένεις μέχρι και 1 μήνα για να ρυθμιστεί.  Το θέμα είναι πως γυναικολογο είχα τελευταία φορά τέλος Ιουλίου όπου ήταν οκ οι μετρήσεις του μωρού, όμως έχω πάλι 4 Σεπτεμβρίου,  άρα αν περιμένω ένα μήνα να ρυθμιστεί πως θα ξέρω ότι το μωρό είναι οκ, δεν έχει μεγαλύτερες μετρήσεις από το κανονικό δηλαδή. 

Just now, marakiz είπε:

Ρε εσύ έχεις δίκιο το ξερω πρέπει να ηρεμησω,  σπίτι όλη μέρα δύσκολο να ξεχαστω. Απλά γενικα θέλω να ενημερωθω σωστά να ξέρω τι θα αντιμετωπισω.  Ήξερα πως μπορεί να έχω διαβήτη λόγω ότι ειχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη,  όμως έλεγα και να έχω θα το ρυθμίσω πάλι με διατροφή.  Γιατί μετριομουν και μόνη μου και πριν την καμπύλη κι όλα ήταν σε έλεγχο. Μόλις έκανα την καμπύλη,  έφαγα ακαταστατα εκείνη την ημέρα κι από τότε αυτό ήταν,  το ζάχαρο νηστείας στο Θεό! Ε κι έχω ξενερώσει αλλά ξέρω πως το άγχος δεν βοηθά,  μάλλον χειροτερευει και τις μετρήσεις μου. 

Το νηστείας είναι χάλια εδώ και λίγες ημέρες 2 μέρες 115, μετα 97 και σημερα 105!  Πριν από αυτο έφτανα μεχρι 90 κι ελάχιστες μέρες το πολυ 95,  τόσο πολύ ξερυθμιστηκε με 1 μέρα που έφαγα βλακειες? ? Όλα τα μεταγευματικα μου είναι μια χαρά. Πήγα σε ενδοκρινολογο μου είπε θα φτιάξει με διατροφή,  θα περιμένεις μέχρι και 1 μήνα για να ρυθμιστεί.  Το θέμα είναι πως γυναικολογο είχα τελευταία φορά τέλος Ιουλίου όπου ήταν οκ οι μετρήσεις του μωρού, όμως έχω πάλι 4 Σεπτεμβρίου,  άρα αν περιμένω ένα μήνα να ρυθμιστεί πως θα ξέρω ότι το μωρό είναι οκ, δεν έχει μεγαλύτερες μετρήσεις από το κανονικό δηλαδή. 

Πραγματικα ηρεμησε γτ οπως ειπες το αγχος δ βοηθαει

Οι τιμες σου δ ειναι τραγικες, οποτε μην ανησυχεις. Κ θα ρυθμιστει με διατροφη, θελει χρονο

Ειδικα για το νηστειας φροντισε να τρως κτ πριν τον υπνο, εγω ειχα καθιερωσει γαλα. Πριν μετρηθεις πιες ενα ποτηρι νερο, περπατα κ λιγο σπιτι 10' κ μετα. Δ θελει να κοιμασαι παρα πολλες ωρες κ μενεις νηστικη

Αν τοσο πολυ σε αγχωνει για το μωρο(που δ πιστευω οτι εχεις θεμα) παρε ρωτα τον γιατρο σου η στην αναγκη πανε κανε εναν υπερηχο εξτρα

Ναι  πρέπει να ηρεμήσω, να συνηθίσω λίγο και με την ιδέα. Γάλα πινω κι εγώ πριν τον ύπνο. Από ύπνο το αντίθετο, νομίζω κοιμάμαι λιγότερες ώρες από ότι πρέπει. Όλη μέρα σπίτι πως να κουραστώ να κοιμηθώ παραπάνω.. Θα ξεκινήσω και περπάτημα 15' την ημέρα με το οκ πλέον του γιατρού, ίσως βοηθήσει κι αυτό.

Θα κάνω διατροφή 2 εβδομάδες κι αν δεν ισιώσω θα δω, θα πάω και σε άλλον ενδροκρινολόγο μάλλον κι αν έχω ακόμα άγχος θα δω μήπως κάνω υπέρηχο στο μωρό. 

Marakiz να πας σε διαβητολογο που ειδικεύεται στην κύηση να σε ρυθμίσει. Εάν οι τιμές είναι πάνω από 90, το πολύ 95 για πάνω από τρεις ημέρες σπεύσε. Μην φοβάσαι την ινσουλίνη. Είναι πολύτιμο όπλο. Θέλει καλό γιατρό όμως που θα σε μάθει πως να την αντιμετωπίζεις. Όλα καλά να σου πάνε. 

Α! Κ το γάλα ανεβάζει το σάκχαρο. 

Just now, μαγιοπουλας είπε:

Marakiz να πας σε διαβητολογο που ειδικεύεται στην κύηση να σε ρυθμίσει. Εάν οι τιμές είναι πάνω από 90, το πολύ 95 για πάνω από τρεις ημέρες σπεύσε. Μην φοβάσαι την ινσουλίνη. Είναι πολύτιμο όπλο. Θέλει καλό γιατρό όμως που θα σε μάθει πως να την αντιμετωπίζεις. Όλα καλά να σου πάνε. 

Α! Κ το γάλα ανεβάζει το σάκχαρο. 

Καλά θυμόμουν ότι είσαι γνώστης. Δηλαδή δεν ισχύει να ρυθμιστεί πρώτα με διατροφή 1-2 εβδομάδες?

Από τη μία σκέφτομαι πως πρέπει να είμαι ψύχραιμη μιας και 10 μέρες πριν οι μετρήσεις μου ήταν οκ, υπερηχογραφικά το αμνιακό μου νορμάλ και το μωρό επίσης οκ στις μετρήσεις του. 

Από την άλλη ξέρω πως οι συνεχόμενες μετρήσεις νηστείας 100αρες είναι κακές/παθολογικές αλλά φοβάμαι πως τις επηρεάζω και με το άγχος μου. Από τώρα αυτό σκέφτομαι, τι θα μετρηθώ πάλι το πρωί. Οι μεταγευματικές είναι μια χαρά.

Δεν τη φοβάμαι την ινσουλίνη σαν διαδικασία, ξέρω ότι δεν κάνει κακό στο μωρό. Με χαλάει ότι άπαξ και πάρω ινσουλίνη  θα ισχύσει το πρωτόκολλο παρακολούθησης για το πρώτο 24ωρο και ότι επακόλουθο έχει αυτό για το θηλασμό. Όχι πως δεν θα το δεχτώ εφόσον χρειάζεται φυσικά, πάνω από όλα η υγεία του μωρού, ο θηλασμός και πάλι μπορεί να επιτύχει απλά με μεγαλύτερη δυσκολία.

Επίσης θέλω σίγουρα να πάρω δεύτερη γνώμη, αλλά άντε βρες γιατρό δεκαπενταυγουστιάτικο.  Εσύ ποιον έχεις?

Γενικά τιπς που βοηθούν να καλυτερεύσει το νηστείας?

Διαφημίσεις

Just now, marakiz είπε:

Καλά θυμόμουν ότι είσαι γνώστης. Δηλαδή δεν ισχύει να ρυθμιστεί πρώτα με διατροφή 1-2 εβδομάδες?

Από τη μία σκέφτομαι πως πρέπει να είμαι ψύχραιμη μιας και 10 μέρες πριν οι μετρήσεις μου ήταν οκ, υπερηχογραφικά το αμνιακό μου νορμάλ και το μωρό επίσης οκ στις μετρήσεις του. 

Από την άλλη ξέρω πως οι συνεχόμενες μετρήσεις νηστείας 100αρες είναι κακές/παθολογικές αλλά φοβάμαι πως τις επηρεάζω και με το άγχος μου. Από τώρα αυτό σκέφτομαι, τι θα μετρηθώ πάλι το πρωί. Οι μεταγευματικές είναι μια χαρά.

Δεν τη φοβάμαι την ινσουλίνη σαν διαδικασία, ξέρω ότι δεν κάνει κακό στο μωρό. Με χαλάει ότι άπαξ και πάρω ινσουλίνη  θα ισχύσει το πρωτόκολλο παρακολούθησης για το πρώτο 24ωρο και ότι επακόλουθο έχει αυτό για το θηλασμό. Όχι πως δεν θα το δεχτώ εφόσον χρειάζεται φυσικά, πάνω από όλα η υγεία του μωρού, ο θηλασμός και πάλι μπορεί να επιτύχει απλά με μεγαλύτερη δυσκολία.

Επίσης θέλω σίγουρα να πάρω δεύτερη γνώμη, αλλά άντε βρες γιατρό δεκαπενταυγουστιάτικο.  Εσύ ποιον έχεις?

Καλησπέρα,εγώ που είχα διαβήτη κύησης(μη φανταστείς η καμπύλη της τελευταίας ωρας ήτανε 155 με όριο 153 οι υπόλοιπες άψογες)και έκανα την αυστηρη διατροφή του διαβητη κυησης  ητανε ολες οι μετρήσεις τέλειες εκτός από το πρωινό (Όχι το νηστείας)χτυπούσε 160-180 και το βράδυ έτρωγα ακριβώς το ίδιο με το πρωί και ήτανε 110 έπαιζαν ρόλο οι ορμόνες μάλλον και εσένα κάτι τέτοιο φταίει.

Τον Σουβ.... γλου. Τώρα όμως αυγουστατικα δεν ξέρω. Κοίτα.θελει διατροφή έτσι κ αλλιώς. Φας κατά τις 2 τη νύχτα μια φρυγανιά με λίγο άπαχο τυρί. Είναι περίπλοκο όμως. Το νηστείας ειδικά θέλει δεν ρυθμίζεται εύκολα. Θέλεις γιατρό. Οι ενδοκρινολογοι ενδείκνυνται μόνο εάν έχουν κ ειδίκευση διαβητολογου.αλλιως καλύτερα ξέρει ο παθολόγος. Για μένα ο συγκεκριμένος γιατρός είναι αυθεντία. Λίγοι μπορούν να χειριστούν το διαβήτη κύησης. Όσο για τι θηλασμό μια χαρά θα πάει. Κ εγώ θήλασα. Οι δυσκολίες θα προκύψουν έτσι κ αλλιώς. Μην το σκέφτεσαι. 

Εγώ τα πήγα καλά χάρις στην καλή ρύθμιση. Η εξέταση του πλακούντα εκ των υστέρων έδειξε τρομερή επικυνδινοτητα κ δεν φαινόταν στον υπέρηχο τίποτα. Χρεπι ήταν. Σου στέλνω κ πμ. 

Υγ. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν διάβασα όλες τις αναρτήσεις οπότε δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι. 

21 ώρες πρίν, marakiz είπε:

Εκανα ινσουλίνη και με τα 3 μου παιδιά, το 1ο έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ πρόωρο και ήθελε θερμοκοιτίδα, στο δεύτερο υπήρχε όντως θέμα με το ζάχαρο και κάποιους ηλεκτρολύτες και λύθηκε μετά από λίγες μέρες, το τρίτο απλά το παρακολουθούσαν για μία μέρα, δεν ξέρω αν ήταν λόγω ζαχάρου ή επειδή ήταν πρόωρο επίσης. Δεν επηρέασε κάτι το ότι δεν θήλασα για τα πρώτα εικοσιτετράωρα. Νομίζω πολύ μεγάλο ρόλο πάιζει το νοσοκομείο, και το κατά πόσο όντως σε καθοδηγούν και σε ενθαρρύνουν, και όχι το αν θα θηλάσει την πρώτη ή την δεύτερη μέρα το μωρό. Αν πάντως έχεις θηλάσει το πρώτο, νομίζω είναι πάρα πολύ ευκολότερο έτσι και αλλιώς το δεύτερο.

6 ώρες πρίν, marakiz είπε:

Πήγαινε στο Έλενα, αν είσαι Αθήνα. Έχει πολύ καλό ιατρείο ενδοκρινολογικό,  με ειδίκευση στο διαβήτη κυησης, και η παρακολούθηση των εγκύων γίνεται κάθε πρωί χωρίς ραντεβού, απλά μπορεί να περιμένεις 1-2 ώρες. Πάρε μόνο ένα τηλέφωνο, να δεις ωράρια. 

Αυτός που πήγα ήταν ενδοκρινολόγος / διαβητολόγος.  Θεωρητικά,  δεν με κάλυψε νομίζω. Το νηστείας και πάλι ψηλό σήμερα.  Απογοητεύτηκα. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Πήγαινε στο Έλενα, αν είσαι Αθήνα. Έχει πολύ καλό ιατρείο ενδοκρινολογικό,  με ειδίκευση στο διαβήτη κυησης, και η παρακολούθηση των εγκύων γίνεται κάθε πρωί χωρίς ραντεβού, απλά μπορεί να περιμένεις 1-2 ώρες. Πάρε μόνο ένα τηλέφωνο, να δεις ωράρια. 

Θα πάρω τη Δευτέρα,  σε ευχαριστώ για την πληροφορία. 

Just now, Sunshine8 είπε:

Μήπως η διατροφή που κανείς χρειάζεται λίγες μέρες ακόμα για να 'δειξει' αποτελέσματα?

Ο γιατρός μου είπε σίγουρα 2 εβδομάδες και παραπάνω.  Μπορεί δεν ξέρω.  

14 ώρες πρίν, Mamaloulou είπε:

Καλησπέρα,εγώ που είχα διαβήτη κύησης(μη φανταστείς η καμπύλη της τελευταίας ωρας ήτανε 155 με όριο 153 οι υπόλοιπες άψογες)και έκανα την αυστηρη διατροφή του διαβητη κυησης  ητανε ολες οι μετρήσεις τέλειες εκτός από το πρωινό (Όχι το νηστείας)χτυπούσε 160-180 και το βράδυ έτρωγα ακριβώς το ίδιο με το πρωί και ήτανε 110 έπαιζαν ρόλο οι ορμόνες μάλλον και εσένα κάτι τέτοιο φταίει.

Αν ετρωγες κατι αλλο διορθωνοταν? Έπαιρνες ινσουλινη? Το θέμα με της νηστείας είναι ότι δύσκολα φτιάχνει μόνο με διατροφή. 

Παντως γενικα κ μενα οι τιμες μου παιζανε παρα πολυ. Δλδ μπορει με το ιδιο γευμα δυο μεσημερια να ειχα το ενα 90κ το αλλο 120

Εχεις δοκκμασει διαφορες εναλλακτικες προ υπνου; να φας κτ την νυχτα; η γλυκοζιλιωμενη σου ηταν καλη; 

Just now, marakiz είπε:

Θα πάρω τη Δευτέρα,  σε ευχαριστώ για την πληροφορία. 

Ο γιατρός μου είπε σίγουρα 2 εβδομάδες και παραπάνω.  Μπορεί δεν ξέρω.  

Αν ετρωγες κατι αλλο διορθωνοταν? Έπαιρνες ινσουλινη? Το θέμα με της νηστείας είναι ότι δύσκολα φτιάχνει μόνο με διατροφή. 

Ότι και να έτρωγα ήτανε πάντα το ίδιο είτε τοστ είτε μια φρυγανιά.οχι δεν έκανα ινσουλινη

Just now, vicky86 είπε:

Παντως γενικα κ μενα οι τιμες μου παιζανε παρα πολυ. Δλδ μπορει με το ιδιο γευμα δυο μεσημερια να ειχα το ενα 90κ το αλλο 120

Εχεις δοκκμασει διαφορες εναλλακτικες προ υπνου; να φας κτ την νυχτα; η γλυκοζιλιωμενη σου ηταν καλη; 

Κι εμένα παίζουν οι τιμές μεταγευματικα αλλά δεν ξεφεύγουν. Η γλυκοζιωμενη ήταν σούπερ.  Βράδυ προς ύπνου έχω φάει μια φορά τίποτα,  αλλες φορές σκέτο γάλα κι άλλες γάλα με 1 φρυγανια ολικής και 1 φέτα τυρί λαιτ. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω προ ύπνου?   Χθες περπάτησα και  λίγο μετά το βραδινό φαγητό. 

Σήμερα δοκίμασα γιαούρτι προ ύπνου. Αν δεν ειναι καλη πάλι, θα δοκιμάσω αύριο να μην φάω τίποτα μετά το βραδινό. Μόλις πρόσεξα πως τόσες μέρες η καλύτερη μου μέτρηση 97 ήταν όταν δεν έφαγα τίποτα προ ύπνου, ούτε γάλα. 

110 με γιαούρτι σήμερα!! Το βράδυ θα φάω ελαφρά και δεν θα φάω κάτι μικρό προ ύπνου..

Ωστόσο συνέβη κάτι και αναθάρρησα. Τώρα μετά το γεύμα πήρα και το μηχανάκι της πεθεράς μου να συγκρίνω  και το μηχανάκι μου δείχνει περί τις 15 μονάδες περισσότερο!!! Το τσέκαρα 3 φορές! Στην επόμενη μέτρηση θα πάρω και του πεθερού μου να συγκρίνω και με αυτό(είναι διαβητικοί και οι δυο και μετριούνται χρόνια). Μακάρι να ταιριάζουν τα δικά τους και να δείχνει υψηλά εμένα!

Τελικά μετρήθηκα αρκετές φορές με τρία διαφορετικά μηχανάκια, τα δυο δανεικά είναι κοντά το ένα με το άλλο, το δικό μου ξεφεύγει σε κάθε μέτρηση στάνταρ 15-20 μονάδες πάνω!! Δηλαδή νηστείας πχ το δικό μου το έδειξε 105 και τα άλλα δυο μηχανάκια 87 και 89. Θα πάρω καινούριο μηχανάκι απο φαρμακείο και θα το τσεκάρω κάποια στιγμή με το μικροβιολογικό. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...