Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπή αντισυλληπτικών και καθυστέρηση. SOS!


Recommended Posts

Καλημέρα σας, 

 Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Πριν από 2 χρόνια διαγνώστηκα με πολυκυστικες ωοθήκες. Ο τότε γιατρός μου, μου συνέστησε τη χρήση αντισυλληπτικών, σαν θεραπεία, για περίπου 1μιση χρόνο, γιατί υπέθεσε ότι, επειδή είμαι μικρή σε ηλικία -23-, θα εξαφανιστούν. Μετά το πέρας του πρώτου χρόνου, του τηλεφώνησα για να δω αν κάνω διακοπή και μου είπε όχι, να τα συνεχίσω για 1 χρόνο ακόμα. Τον Ιούνιο που πήγα για το καθιερωμένο μου τεστ Παπ , τον ξαναρωτησα και μου είπε ότι θα τα διακόψω τον Σεπτέμβρη του 2018, το θυμάμαι πολύ καλά! Τον Ιούνιο του 2018, έπειτα από τηλεφωνική μας συνομιλία, λογω αποστάσεως, επέμενε ότι μου είχε πει να διακόψω τον Σεπτέμβρη του '17. Τον ρώτησα αν υπάρχει θέμα που τα πήρα μισό χρόνο παραπάνω και μου είπε όχι. Πάω σε άλλο γιατρό, κάνω τεστ Παπ και υπέρηχο όλα ήταν τέλεια, κανένα θέμα οργανικό και ο καινούργιος γιατρός μου είπε να παίρνω για 6 μήνες τα inofernt Combi, γιατί δεν ήθελα ξανά αντισυλληπτικά. Η αναμενόμενη περίοδος του Ιουλίου -πρωτη περίοδος μετά τη διακοπη- ήρθε με καθυστέρηση 15 ημερών και με τη χρήση primolut, αλλά μόνο 3 ημέρες και με απειροελάχιστο αίμα. Το λέω στον γιατρό μου και το θεώρησε φυσιολογικό. 

Η αναμενόμενη περίοδος του Αυγούστου ήταν για τις 21 Αυγούστου, βάσει αυτής του Ιουλίου, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Υπήρξε επαφή στις 12 Αυγούστου, αλλά με προφύλαξη, γιατί φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, που λένε! Είχε καμία αντίστοιχο θέμα, μετά τα αντισυλληπτικά; 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...