Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαμμένο σπίτι με λαδομπογιά

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες :) Βρίσκομαι στην 26η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και την προηγούμενη εβδομάδα μετακομίσαμε σε καινούριο σπίτι του οποίου η κουζίνα έχει βαφτεί με λαδομπογιά. Το σπίτι βάφηκε 2 Μαϊου δηλαδή πριν ένα μήνα αλλά η μυρωδιά είναι ακόμα αισθητή. Τις πρώτες μέρες με ενοχλούσε πολύ και μάλιστα επειδή έχω και άσθμα έκανα κάθε βράδυ εισπνοές. Ρώτησα όμως τη γιατρο μου και μου είπε ότι αφού έχει περάσει ένας μήνας από τότε που βάφηκε το σπίτι δεν υπάρχει προβλημα. Όμως βρε κορίτσια ανησυχώ γιατί από χθες με ενοχλεί πολύ ο λαιμός μου και αισθάνομαι ευαίσθητη σε μυρωδιές... Μήπως είναι από τη μπογιά; Ανησυχώ για το μωρό γιατί είδα και στο ίντερνετ διάφορα ποστ που λένε ότι το βάψιμο του σπιτιού στην εγκυμοσύνη μπορεί να δημιουργήσει στο παιδί αναπνευστικά προβληματα μεχρι κ γενετικές ανωμαλίες...

Διαφημίσεις

Άκου τη γιατρό σου . Ησύχασε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ! 

Όσο για την ενόχληση στο λαιμό και την ευαισθησία δεν είναι λογικό; Ευαισθητοποιηκε το αναπνευστικό σου, έκανες εισπνοές.... 

Βέβαια αν βλέπεις ότι συνεχίζεται σε μεγάλο βαθμό ξαναενοχλησε το γιατρό σου. Δεν είναι κακό....

Τελικά επειδή το βράδυ αισθανόμουν πόνους στους μύες πήγα σήμερα σε ΩΡΛ και έχω αμυγδαλίτιδα.. Δηλαδή τώρα ξεκινάει... Μου είπε κ αυτός ότι με τη μπογιά δεν έχει καμία σχέση κ δεν είναι επικίνδυνο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...