Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν ειμαι καλα

XΡΙΣΤΙΝΑ

Recommended Posts

Χριστινάκι μου πολύ ανώριμος άνθρωπος μου φαίνεται ο άντρας σου και σαν πατέρας και σαν σύζυγος.......... μήπως δεν έχει συνειδητοποείσει ότι έχει παντρευτεί και έχει παιδί; Νομίζω θέλει ένα γερό ταρακούνημα αλλά αυτό το ταρακούνημα πρέπει να πάρεις απόφαση να το κάνεις εσύ η ίδια και όχι να συνεχίζεις να υπομένεις και να κάνεις υπομονή! Πρέπει και εσύ η ίδια να ΄΄ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ΄΄ μόνο έτσι θα καταλάβει και αυτός ότι έχει κάτι δίπλα του που μιλάει, περπατάει, έχει αισθήματα και λέγεται άνθρωπος!

ΥΓ: ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ (όχι για αυτόν αλλά για σενα!)

Διαφημίσεις

Χριστινάκι καταρχάς να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Είμαι και γω με τον άνδρα μου 3,5 χρόνια και έχουμε 1 μπουμπού 2 χρονών οπότε κάτσε σκέψου ότι έμεινα έγκυος στους 8 μήνες σχέσης.

Αυτό σίγουρα φέρνει αναστάτωση μέσα στο ζευγάρι και στην ουσία δεν προλαβαίνεις να ζήσεις τίποτα με το μωρό σου γιατί έρχονται άλλες ευθύνες...

Ο άνδρας σου σίγουρα δεν το'χει συνειδητοποιήσει ότι έχει κάνει οικογένεια και ότι οι υποχρεώσεις του έχουν αλλάξει και ότι είναι πιο πολλές.

Όμως πρέπει να απαιτήσεις απο αυτόν να σε βοηθαει με το μωρό γιατί έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο να μένετε τα 2 σας. Πρέπει να του Ξεκαθαρίσεις ότι δεν είσαι η βιονική γυναίκα που τα προλαβαίνει όλα, κάτσε να δεις όταν θα αρχίσει να περπατάει κιόλας το μωρο!!!

ξεκαθάρισέ του ότι τον χρειάζεσε, βάλτον να αλλάξει καμιά πάνα, ας το κάνει μπάνιο, δε θα πάθει τίποτα ούτε το μωρό ούτε ο συζυγός σου.(κοριτσάκι είπαμε ότι έχεις?δεν θυμάμαι) :oops:

Μίλα του, πες του να έχει πιο πολύ συμμετοχή με το παιδί αλλιώς πως θα δεθεί μαζί του??

Δεν είναι πια ελεύθερος, ας τα ξεχάσει αυτά που εκανε παλιά,πάνε αυτά!!!

Μικρός είναι ηλικιακά?

433965qzur0la2nd.gif

Mαρακι μου,γλυκο,καλημερα,συγγνωμη που επεμβαινω,αλλα ειναι θεμα ανθρωπου,η ηλικια δεν εχει (παντα) σημασια.Ο αντρας μου δεν ειχε κλεισει τα 25 οταν γεννησα την πρωτη κορη μας και τωρα ειναι 27 και εχουμε δυο μωρα,η μοκρη 9 μηνων.Εκτος του οτι κανει,οταν ειναι εδω,τα παντα με τα μωρα μας,με κυνηγαει να κανουμε κι'αλλο............

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

ΚΑΛΗΜΕΡΑ , συμφωνω κατα το 50% . Πιστευω πως ο χαρακτηρας του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικος .Αλλοσ βιωνει ευκολοτερα την αλλαγη αλλος οχι .Και στο φιναλε βρε κοριτσια και για μας τις γυναικες δεν ισχυει οτι δεν εχουμε ολες το μητρικο φιλτρο ??? Ποσο δε περισσοτερο σ'εναν ανδρα που γνωρισε μια γυναικα αλλιως και ξαφνικα τη βλεπει καιμανα!!!

Για σκεφτειτε το !!

Ισως να εχει και τοσο αγχος που απο την αναταραχη του δεν ξερει πως να αντιδρασει !!!

Πιστευω παντως οτι με προσπαθεια και υπομονη θα εχεις το αποτελεσμα που θα σας κανει και τουσ δυο ευτυχισμενουσ με την κουκλα σας :)

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Κορίτσια σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο χαρακτήρας του ανθρώπου, τα βιώματα του και όχι η ηλικία του! Αλλά συνήθως οι παρισσότεροι άνδρες κάτω των 30 είναι λίγο ανώριμοι για οικογένεια, έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους...

'Οσο για σένα Χριστιάννα μου, μπράβο σου που έχεις έναν άνδρα τόσο ώριμο για την ηλικία του, πραγματικά είσαι πολύ τυχερή!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Όμως σκέψου από συνομίληκους φίλους σου, πόσοι έχουν το σθένος και το κουράγιο να δημιουργήσουν οικογένεια στα 25 (εκτός μιας ξαφνικής εγκυμοσύνης της κοπέλας τους)? Πιστεύω πολύ λίγοι είναι αυτοί που τολμάνε το μεγάλο βήμα....

Το παίρνω παράδειγμα από εμένα,όταν έμεινα έγκυος είμουν 25 και ο άνδρας μου 33.

Μόλις που είχα τελειώσει την πρακτική μου και είχα άλλα σχέδια για μένα.. Όταν προέκυψε το Κατερινάκι μας μου "κακοφάνηκε" πολύ στην αρχή που έμεινα μέσα κλεισμένη,που έπρεπε κάθε μέρα να μαγειρεύω,να σιδερώνω,να κάνω δουλειες κ.ο.κ.

Ναι το παραδέχομαι, τότε είμουν και ένιωθα ανώριμη για ένα παιδί. Δεν είχα πιάσει καν δουλειά!!..........

Με την υπομονή,την ωριμότητα του συζύγου μου και φυσικά την αγάπη του σιγα-σιγα άρχισα να νιώθω μητέρα,σύζυγος,νοικοκυρά, γιατί πριν την Κατερίνα μας είμασταν πολύ χαλαρά και ξένοιαστα τα 2 μας.

Άλλαξαν τα πράγματα από την 1 στιγμή στην άλλη και για να συνηθίσεις ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά σου,ειδικά όταν είναι το πρώτο σου παιδάκι,είναι πολύ δύσκολή η αρχή. Έπαθα και επιλόχια κατάθληψη,πήρα ένα σωρό κιλά με την εγκυμοσύνη, μιλάμε ΧΑΛΙΑ είμουν.

Όμως με την αγάπη και την βοήθεια του άνδρα μου όλα ξεπεράστηκαν και τώρα όχι είμαστε απλώς καλά, είμαστε Τρίκαλα όλη η οικογένεια (φτου φτου φτου μας!)

Αυτό που θέλω να πω είναι να του μιλήσει, να του δείξει πως τον έχει ανάγκη να δεθεί με το μωράκι τους, μπορεί όντως ο άνδρας της να μην ήταν έτοιμος για ένα παιδάκι...

Όμως ήρθε το μωράκι τους και τώρα τι πρέπει να γίνει δηλαδή:...

Άσε και το σπαστικό με τους ελεύθερους κολλητους,άλλοι κι από κει..

Όλα νομίζουν πως τα ξέρουν κι αυτοί και τον επηρρεάζουν τον άνθρωπο. Τι θα πει: Όλο με την κυρά και το παιδί σε βλέπουμε?

Ναι ρε, έχω μωρό παιδί και γυναίκα πλέον, αυτή είναι η οικογένεια μου και μ'αυτήν θα με βλέπετε.

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

Αχ,Μαρακι,σε κερναω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι θελεις.Δεν ειμαι 27 οπως ο αντρας μου,ειμαι 31 (μεταξυ μας,μην το μαθει κανενας αλλος :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ).Σιγουρα ειναι θεμα ωριμοτητας και ανθρωπου,αλλα στην προκειμμενη δεν ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ωριμασουμε οταν προκειται να γινουμε γονεις :?: .Δεν ηταν μονο η βοηθεια του συζυγου σου,Μαρακι μου,το ηξερες και το ηθελες να ωριμασεις για να μπορεσεις να εισαι η καλη μανουλα που ειχε αναγκη το μωρακι σου...

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

christiana08

ετσι λοιπον ε!!!!!!!!!!!!!! το τρελανες το πιπινι και τον εφερες στα νερα σου.

Μπραβο αξια και παλι αξια , μ'αρεσουν αυτα τα τρελα.και ποσο χρονων τον γνωρισες

Ναι,το πιπινακι μου.Τον γνωρισα λιγο πριν μπω στα 28 και πριν εκεινος πατησει τα 24 (Ιουλιο και οι δυο,Καρκινακια καλε :wink: ).Ο αγγελος μου.....Θα τον ματιασω οπως παω και θα δω τον Rudolf φαντη μπαστουνι στην πορτα μου :?:?:?:?:?:?:?:?:?:? .

Αλβερτος Αινσταιν

Αχ,Μαρακι,σε κερναω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι θελεις.Δεν ειμαι 27 οπως ο αντρας μου,ειμαι 31 (μεταξυ μας,μην το μαθει κανενας αλλος :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ).

Και πιστεψε με δεν εισαι η μονη, κι εμεις ακριβως την ιδια διαφορα ηλικιας εχουμε (εκεινος 25, εγω 29 οταν γνωριστηκαμε) :wink::wink:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Αχ,Μαρακι,σε κερναω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι θελεις.Δεν ειμαι 27 οπως ο αντρας μου,ειμαι 31 (μεταξυ μας,μην το μαθει κανενας αλλος :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ).

Και πιστεψε με δεν εισαι η μονη, κι εμεις ακριβως την ιδια διαφορα ηλικιας εχουμε (εκεινος 25, εγω 29 οταν γνωριστηκαμε) :wink::wink:

Εγω δεν μασαω (ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΜΑΣΑΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΣΑΩ), ο Φουστανος να ειναι καλα.....Σε 10 χρονια θα ειμαι η καλυτερη πελατης του....γι'αυτο σας λεω,κατω τα χερια απο το τζοκερ,ειναι δικο μου. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Μπράβο Χριστιάννα, καλά τον τύλιξες!!!

Χάνω μερικές φορές επεισόδια, είμαι νέα στο φόρουμ και δεν σας γνωρίζω καλά. Φταίει και λίγο η βαφή...(πλάκα κάνω)

Και όντως Ναι ωρίμασα,

ωρίμασα για το κατερινάκι μου, ωρίμασα για το μωράκι μου (τον σύζυγό μου εννοώ εδώ) και ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ έστω και από τα 25(τι έχουν τα 25? μια χαρά ηλικία είναι).

Η χριστίννα απάντησε καθόλου?

433965qzur0la2nd.gif

Οχι,γλυκεια μου,δεν απαντησε....Μια χαρα ειναι τα 25,σουπερ ηλικια,(αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ).

Αλβερτος Αινσταιν

Και τα 27 καλά είναι που είμαι τώρα!!!

Δόξα το Θεό 1 χαρά είμαστε, αφού είμαστε υγιείς, όλα τ'αλλα δεν πειράζουν..

Διάβασα πριν 1 θ.ενότητα που γράφει "1 φίλη έφυγε" και πολύ στεναχωρέθηκα για την κοπέλα....'Ασε αυτά είναι τα άσχημα..

Σφίχτηκε η ψυχή μου. Διάβασε το αν μπορέσεις, και όλα τ'άλλα κορίτσια αν μπορείτε (παρένθεση κάνω, σόρυ Χριστίννα απλά συγκινήθηκα γιάυτό και έθιξα το θέμα)

433965qzur0la2nd.gif

Και τα 27 καλά είναι που είμαι τώρα!!!

Δόξα το Θεό 1 χαρά είμαστε, αφού είμαστε υγιείς, όλα τ'αλλα δεν πειράζουν..

Διάβασα πριν 1 θ.ενότητα που γράφει "1 φίλη έφυγε" και πολύ στεναχωρέθηκα για την κοπέλα....'Ασε αυτά είναι τα άσχημα..

Σφίχτηκε η ψυχή μου. Διάβασε το αν μπορέσεις, και όλα τ'άλλα κορίτσια αν μπορείτε (παρένθεση κάνω, σόρυ Χριστίννα απλά συγκινήθηκα γιάυτό και έθιξα το θέμα)

Το εχω διαβασει απο το πρωι....

Αλβερτος Αινσταιν

κοριτσακια μου ισα που προλαβαινω να απαντησω..φευγουμε σε λιγο παμε αθηνα στους γονεις μου και θα γυρισουμε κυριακη.εγω ειμαι 28(29 γινομαι τον ιανουαριο)ο αντρας μου ειναι 34 και στο μυαλο...τεσπα..οντως ειναι στον ανθρωπο κοριτσια..μερικοι νομιζω δεν μεγαλωνουν ποτε!τα πραγματα δεν εχουν αλλαξει πολυ...το καλο ειναι οτι εχει καταλαβει οτι υπαρχει προβλημα.κανει προσπαθεια αλλα για το και καλα και αυτο με εκνευριζει αφανταστα :evil: τι να τον κανω δεν ξερω...εχουμε ερθει λιγο πιο κοντα αλλα για κρεβατι τζιφος!το εχουμε ξεχασει το αθλημα μαλλον!περιμενει να κανω την πρωτη κινηση κι εγω αυτος ....ειναι λιγο αστειο αν το καλοσκεφτεις :? οταν νιωσω καλυτερα θα την κανω εγω την κινηση γιατι αλλιως...και βλεπουμε..θα ναι σαν την πρωτη φορα.νιωθω πως πρεπει να γνωριστουμε απο την αρχη...εγω αλλαξα τωρα μενει αυτος ν'αλλαξει..για να δω θ'αρεσουμε ο ενας στον αλλον σαν προσωπικοτητες ειμαι πολυ περιεργη!συγνωμη που ειμαι συντομη αρχισα στερεες τροφες και ψαχνομουν στο φορουμ η μικρη κοιμαται και λιγοτερο...θα επανελθω δρυμητερη και αποφασισμενη ελπιζω και ανανεωμενη..σας ευχαριστω παρα παρα πολυ και σας φιλω γλυκα

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημερα και χρονια πολλα!

ευχομαι υγεια πανω απ'ολα, χρονια καλα κυριως με πολυ πολυ αγαπη..

εμεις ειμαστε στην προσπαθεια ακομη..βλεπω φως στον οριζοντα ομως..βεβαια του ετριξα λιγο τα δοντια του τα ειπα χυμα ..στεναχωρηθηκε στεναχωρηθηκα κι εγω..του ειπα πως νιωθω πως αποτυχαμε σαν οικογενεια,δεν το περιμενε..του ειπα πως για να παλεψουμε τα προβληματα μας θα πρεπει πανω απ'ολα να ειμαστε ενωμενοι ,αλλιως θα μας καταβαλουν..αρχισαμε λοιπον να προσπαθουμε και οι 2..ελπιζω να πανε ολα καλα..ειχα τοσο κοσμο στο σπιτι 3 μερες τωρα...κουραστηκα παρα πολυ..ωραια ηταν και ευχαριστω πολυ ολους αυτους που ηρθαν αλλα αναζητησα λιγο την καθημερινοτητα μου..το ιδιο κι εκεινος...του χρονου επισκεπτες θα παμε!!!

:lol: εχασα και 2 επεισοδια greys anatomy :lol:

πολλα πολλα φιλακια σε ολες

Χριστίνα πιστεύω πως έγινε η αρχή... Τώρα όλα θα κυλίσουν πιο ομαλά! :lol:

καλή αρχή!! και μην μασάς, να λες ότι σ'ενοχλεί, εγώ μόνο κερδίζω, δεν χάνω.. κάν'το και συ και θα δεις αποτελέσματα!!

433965qzur0la2nd.gif

Χριστινα αν εισαι μονο 1,5 ωρα μακρυα παο την Αθηνα ουσιαστικα δεν εφυγες... Εγω κανω τοση ωρα καθε μερα να παω στη δουλεια μου...

Αρχισε λοιπον ξανα τις βολτες στην ΑΘηνα.. :D

οσον αφορα εκεινο το "καλα δεν εβαλες το μωρο να ρευτει?" θα σου πω τι απανταω εγωσ τον αντρα μου οταν κανει καποιο αναλογο σχολιο...

"Γιατι το εβαλες εσυ? Δικαιωμα να σχολιαζει κατι εχει μονο οταν το κανει.. και αφου εσυ δεν το κανεις εχεις χασει το δικαιωμα να κανεις οποιαδηποτε παρατηρηση σε μενα.."

O5Lop2.png

kIP3p2.png

δεν ξερω αν ειναι ολοι ετσι ρε κοριτσια παντως το 85% των αντρων που εχω γνωρισει(ειμαι λιγο επιεικης :lol: ) ειναι ανωριμοι.χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω αντρες σωστους και υπευθυνους. dora μου δεν μπορω αλλη κοντρα φτανει..δεν δουλευει ετσι η κατασταση.αντρες σαν τον δικο μου θελουν καλοπιασμα για να πετυχεις αυτο που θες.θα μου πεις τωρα...με πια υπομονη...και θα εχεις και δικιο.το προτιμω απο την κοντρα συνεχεια.ξεσπασα βεβαια σε μια δοση και τον ειδα οτι ταρακουνηθηκε και τωρα προσπαθει πραγματικα..ειμαστε καλυτερα..αν ειναι να πει καμια βλακεια, τον αφηνω και χαριτολογοντας τον κραζψ :lol: και γελαμε :lol: ουφ..τι να κανω :roll: θελω να πετυχουμε σαν οικογενεια..το θελω πολυ.θελω το μωρο μου να μεγαλωσει σε υγιες περιβαλλον με χαρουμενους γονεις. α!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Χριστίνα είστε σε πολύ καλό δρόμο!!!Το ότι του τα είπες και έδειξε ότι στενοχωρήθηκε, είναι για μένα μια πολύ βασική ενδειξη.

Στενοχωρήθηκε γιατί μάλλον κατάλαβε, ότι αυτά που λές, είναι αλήθεια. Και όταν κατανοούμε μια κατάσταση ή ένα πρόβλημα, είμαστε στο μισό δρόμο για την λύση του!!!

Από τη στιγμή που δείχνει αυτές τις ενδείξεις, μάλλον θέλει λίγο σκούντημα στο πώς πρέπει να φερθεί και τί να κάνει. ΄Πιστεύω πως η στάση σου είναι καλή, ως προς τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.

Αν δείς ότι δεν καταφέρνονται και πολλά στην πορεία, πρότεινε του να πάτε σε κάποιον σύμβουλο γάμου. Ίσως να μην ξέρει τον τρόπο για να διορθώσει την κατάσταση και να ωφελήσει κάποια περαιτέρω βοηθεια.

Εσύ πάντως είναι σημαντικό να τον επαινείς, στα πράγματα που κάνει με το μωρό, για να νοιώθει ότι τα καταφέρνει, και να αποκτά σιγουριά!

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει τα πράγματα ευνοικά!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...