Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΛΑΓΜΑ..

Recommended Posts

Τελικα ποτε ειναι σωστο ν αλλαζουμε τα μωρα μας..?πριν το γευμα η μετα?Εγω τον αλλαζα τις πρωτες μερες,πριν,ομως ο πονηρος μου τακανε αμεσως μετα το γευμα του..Η παιδιατρος μου ειπε να τον αλλαζω μετα το γευμα και εδω και μερικες μερες το κανω ετσι,ομως ο μκρος συνηθως μου κανει εμμετο και νομιζω πως του κοβω τον υπνο μιας και μετα το γευμα του κοιμαται..Το αποτελεσμα ειναι να τον ξαναβαζω να τρωει μετα το αλλαγμα..Τι να κανω???? :(

Διαφημίσεις

Εγώ τον αλλάζω κάθε φορά πριν τον ταϊσω.. Μετά πότε; Θα πρέπει να ρευτεί και όπως λες, τον ανησυχείς κιόλας γιατί θα θέλει να κοιμηθεί... Τώρα, την παιδίατρο δεν την έχω ρωτήσει γιατί μου φαινόταν εύλογο...να τον αλλάζω πριν φάει... Καμιά φορά κάνει κακάκια στα μισά που τρώει..οπότε και σταματάω το τάισμα, τον αλλάζω και συνεχίζω να τον ταίζω..(αφού πρώτα έχω βάλει το γάλα σε ένα ποτήρι με καυτό νερό για να μην κρυώσει)...

Και μένα, οι μαίες, στην αρχή μου είχαν πει να τον αλλάζω πριν το άλλαγμα α) για να μην κάνει εμετό και β) γιατί μετά το γάλα/ρέψιμο είναι χαλαρός και έτοιμος για ύπνο. Υπήρχαν, όμως, πολλές φορές που έπρεπε να τον αλλάξω (πάλι) μετά το φαγητό - μεγαλώνοντας άρχισαν να αλλάζουν οι συνήθειες αλλά τους 4 πρώτους μήνες απ'όσο θυμάμαι ακολουθούσα αυτή την τακτική.

Εγώ και τα τρία παιδιά τα άλλαζα πάντα μετά το φαγητό.

Δεν ξέρω τι ηλικίες έχουν τα παιδιά σας, αλλά κοιμούνται αμέσως μετά το γάλα;

Εφόσον μόλις ξύπνησαν για να φάνε.

Θέλω να πω ότι η δικιά μου τρώει, την αλλάζω, κάθεται για λίγο ξύπνια και κοιμάται.

Ξυπνάει όταν είναι η ώρα να ξαναφάει και ξανά το ίδιο.

Τον πρώτο καιρό λίγο πολύ πήγαινε έτσι, ύπνος-γάλα-ύπνος. Μετά τους 3-4 μήνες άλλαξε και άρχισε να μένει ξύπνιος περισσότερη ώρα μετά το φαγητό, εξού και αλλάξαμε τις συνήθειες με το άλλαγμα. Να σου ζήσουν!

Διαφημίσεις

Και εγώ είχα ακριβώς την ίδια απορία....μια φίλη μου, μου έλεγε να τον αλλάζω μετά το φαί, ο παιδίατρος που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει πριν για να είναι καθαρός και να απολαμβάνει το φαί του.

Τελικά εγώ έκανα σε κάθε γεύμα τα δικά μου μια πριν μια μετά ανάλογα το πως με βόλευε.

Μετά από καιρό κατέληξα στο εξής...αν έχει κάνει κακά του πριν το γεύμα τον πλένω και τον αλλάζω από πριν, αν έχει κάνει μόνο τσίσα τον αλλάζω μετά το γεύμα, γιατί πολλές φορές κάνει κακά του την ώρα που τρώει....!!!!!!!

ego pali koritsia ta allaza apla opote xriazotan! ti prin ke meta?opote gemisi to pampers.a! ke ektos apo ta kakakiao vradi de sikonomoyn to vradi gia alagma.ote ke gia fagito.lene oti ta neogenita kala einai na mi ksepernane tis 3 ores alla ego etixe to vradi ke 6 ores na kimithi ke fisika deto enoxlisa.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...