Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Inofert

kleri22

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ το πήρα για ένα μήνα κ έμεινα έγκυος. Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό πάντως δεν είχα σταθερό κύκλο κ το ξεκίνησα μήπως βελτιωθεί αλλά δε χρειαστηκε τελικά.

5 ώρες πρίν, Lenia16 είπε:

Εγώ το πήρα για ένα μήνα κ έμεινα έγκυος. Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό πάντως δεν είχα σταθερό κύκλο κ το ξεκίνησα μήπως βελτιωθεί αλλά δε χρειαστηκε τελικά.

Και εγώ έχω άστατο κυκλο παρά πολύ και μου έδωσε να πίνω ένα φακελάκι την ημέρα εσύ ένα έπινες;

Αα και κάτι άλλο ποσο καιρό προσπαθούσες πριν το ινοφερτ;και ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες

6 ώρες πρίν, kleri22 είπε:

Και εγώ έχω άστατο κυκλο παρά πολύ και μου έδωσε να πίνω ένα φακελάκι την ημέρα εσύ ένα έπινες;

Αα και κάτι άλλο ποσο καιρό προσπαθούσες πριν το ινοφερτ;και ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες

Κορίτσι;;;

Ένα επαιρνα καθημερινα, το πήρα ένα μήνα κ μου ήρθε στην ώρα της, πρωτοφανές για μενα και τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος. Στους 2 μήνες προσπαθειών είχα μια βιοχημική, μετά από ένα μήνα ξαναρχισαμε κ μετά από 4 μήνες εμεινα. Δλδ ένα μήνα πήρα το ινοφερτ ολόκληρο ουσιαστικά.

Ξαναδιαβάζοντας το μνμ ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοώ! Λοιπόν, 2 μήνες προσπάθειας, βιοχημική, ένας μήνας αποχη, 3 μήνες προσπαθειας χωρίς περίοδο της προκοπής, παίρνω το ινοφερτ κ σε ένα μήνα έμεινα έγκυος κανονικά!

Επεξεργάστηκαν by Lenia16

Διαφημίσεις

1 hour ago, Lenia16 είπε:

Ένα επαιρνα καθημερινα, το πήρα ένα μήνα κ μου ήρθε στην ώρα της, πρωτοφανές για μενα και τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος. Στους 2 μήνες προσπαθειών είχα μια βιοχημική, μετά από ένα μήνα ξαναρχισαμε κ μετά από 4 μήνες εμεινα. Δλδ ένα μήνα πήρα το ινοφερτ ολόκληρο ουσιαστικά.

Ξαναδιαβάζοντας το μνμ ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοώ! Λοιπόν, 2 μήνες προσπάθειας, βιοχημική, ένας μήνας αποχη, 3 μήνες προσπαθειας χωρίς περίοδο της προκοπής, παίρνω το ινοφερτ κ σε ένα μήνα έμεινα έγκυος κανονικά!

Αχ μπράβο κορίτσι μακάρι να γίνει και σε μένα έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με τον άστατο κύκλο..έχω ελπίδες δηλαδη

Ο γυναικολόγος  μου το είχε δώσει, όταν σταμάτησα τα αντισυλληπτικά, για να έχω σταθερό κύκλο διότι λόγω πολυκυστικών ήμουν πάρα πολύ άστατη στο πότε θα αδιαθετήσω. Τα έπαιρνα για αρκετό διάστημα (3 μήνες τα έπαιρνα, 2 μήνες σταματούσα και μετά ξανα άρχιζα). Τότε δεν προσπαθούσαμε για μωρό αλλά με είχαν βοηθήσει απίστευτα στο να σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου και επίσης παρατήρησα ότι δυνάμωναν & μάκραιναν πολύ και τα μαλλιά μου :)

6 ώρες πρίν, Maya14 είπε:

Ο γυναικολόγος  μου το είχε δώσει, όταν σταμάτησα τα αντισυλληπτικά, για να έχω σταθερό κύκλο διότι λόγω πολυκυστικών ήμουν πάρα πολύ άστατη στο πότε θα αδιαθετήσω. Τα έπαιρνα για αρκετό διάστημα (3 μήνες τα έπαιρνα, 2 μήνες σταματούσα και μετά ξανα άρχιζα). Τότε δεν προσπαθούσαμε για μωρό αλλά με είχαν βοηθήσει απίστευτα στο να σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου και επίσης παρατήρησα ότι δυνάμωναν & μάκραιναν πολύ και τα μαλλιά μου :)

Δηλαδή ο κύκλος έγινε πιο μικρός ;

Και κάτι ακόμα διαφορά στον κύκλο ποτέ είδες;

18 ώρες πρίν, kleri22 είπε:

Δηλαδή ο κύκλος έγινε πιο μικρός ;

Και κάτι ακόμα διαφορά στον κύκλο ποτέ είδες;

Εγώ σκέψου ότι χωρίς τα αντισυλληπτικά είχα απο μόνη μου περίοδο 2-3 φορές τον χρόνο. Με τα αντισυλληπτικά ο κύκλος μου ήταν συνεπέστατος στις 28 ημέρες. Με τα ινοφερτ καταφερα και είχα έναν κύκλο 30-35 ημερών.

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Maya14 είπε:

Εγώ σκέψου ότι χωρίς τα αντισυλληπτικά είχα απο μόνη μου περίοδο 2-3 φορές τον χρόνο. Με τα αντισυλληπτικά ο κύκλος μου ήταν συνεπέστατος στις 28 ημέρες. Με τα ινοφερτ καταφερα και είχα έναν κύκλο 30-35 ημερών.

Αχ ωραία χαίρομαι άρα και σε μένα θα σταθεροποιηθεί επιτέλους

• 11 months later...

Γειά σας κορίτσια είμαι κι εγώ μια αγχωμένη κοπέλα που κάνει προσπάθειες για το πρώτο της παιδάκι... Το θέμα είναι οτι η περίοδος έρχεται όποτε το θυμηθεί, κάθε τρεις μήνες κάθε τέσσερις μήνες... Παίρνω κλουκοφαζ, ινοφερτ και βιταμίνη d3 fix. Είμαι στον δεύτερο μήνα της θεραπείας όσων αφορά το ινοφερτ. Τα υπόλοιπα τα έπινα από πιο παλιά.. Τίποτα όμως κορίτσια... Απογοήτευση. Είχε κάποια ανάλογο πρόβλημα κι αν το έλυσε πως;; 

@MarakiMariw92

Εδώ και 4 μήνες προσπαθώ να μείνω εγκυος. Έκανα όλες τις προγεννητικες εξετάσεις, όπου βρέθηκε μόνο στη μία ωοθήκη κάποιες λίγες κύστες αλλά δεν έχω πολυκυστικές όπως μου είπε η γυναικολόγος. Λόγω απουσίας περιόδου έκανα όλες τις ορμονικές εξετάσεις και όλα  βρέθηκαν σε καλές τιμές. Για να μου έρχεται κάθε μήνα περίοδος, επειδή δεν μου ερχόταν για μήνες, πήρα φολικο οξύ κάθε πρωι και inofert το βράδυ καθώς και κολπικά χάπια για 10 μέρες από την 16η ημέρα του κυκλου. Όλη η διαδικασία αυτή γίνεται από τον Νοέμβριο και μέχρι στιγμής δεν έχω μείνει έγκυος..  

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...