Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

20 μέρες καθυστέρηση...

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!Έχω καιρό να σας γράψω...με τον σύντροφό μου έχουμε αρχίσει προσπάθειες για μωράκι από τέλη Αυγούστου,από τότε η περίοδος μου μου ερχόταν πάντα κανονικά στις 28 η 31 μέρες.Σημερα έχω φτάσει τις 20 μέρες καθυστέρηση με πόνους στην μέση αλλά και χαμηλά που κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και τάσεις για εμετούς,έχει πριστει και το στήθος μου.Νομιζω ότι όλα είναι μες το μυαλό μου και τα δημιουργώ μόνη μου...

Αααα ξεχασα να σας πω ότι πέρσυ τέτοιο καιρό και για 3 μήνες περίπου μου ερχόταν περίοδος κάθε 40-45 μέρες...(θέλω την συμβουλή και την συμπαράσταση σας).Ευχαριστώ 

Edited by maria125

Διαφημίσεις

Γιατί δεν πας να κάνεις μια εξέταση β χοριακη να σου φύγει το άγχος;προσωπικά είχα καταλάβει από τις 4 μέρες καθυστερησης ότι είμαι έγκυος και η εξέταση το επιβεβαιωσε

Edited by ninika84
  • Like 2

Γειά σας!!!Οχι δεν έκανα τεστ φοβαμαι πολύ μην είναι αρνητικό!Κάθε μέρα λέω αύριο και αύριο και δεν πάω ποτέ...Φοβαμαι την απογοήτευση και την δική μου και του άντρα μου...

Εσείς οι μανούλες τι συμπτώματα είχατε? 

Διαφημίσεις

Ποσο σε καταλαβαινω!!!!Εγω δεν μπορω να σε βοηθησω,ειμαι ακομα στην προσπαθεια.Τον επομενο μηνα παω για σπερματεγχυση!

Καλο θα ηταν ομως να κανεις ενα τεστ ,για να ηρεμησεις!

Κ αν εισαι εγκυος να πας στο γιατρο σου.

Μεσα απ την καρδια μου το ευχομαι..

• Like 1

Σε καταλαβαίνω αλλά και 20 μέρες είναι πολλές..σκέψου αν είσαι έγκυος θα έπρεπε ήδη να λαμβάνεις φολικό οξύ ή ασβέστιο κλπ αναλογα με τις εξετάσεις σου. Το να καθυστερείς το τεστ κάποιες μέρες το κατανοώ και εγώ δεν πήγα να κάνω την πρώτη μέρα καθυστέρησης αλλά 20 μέρες είναι πολλές. Ακόμα και αν δεν είσαι και πάλι θα ήταν λογικό να σε δει γιατρός μήπως υπάρχει κάποια κύστη κλπ..

• Like 3

πρίν από 14 λεπτά , grigoramanoula είπε:

Ποσο σε καταλαβαινω!!!!Εγω δεν μπορω να σε βοηθησω,ειμαι ακομα στην προσπαθεια.Τον επομενο μηνα παω για σπερματεγχυση!

Καλο θα ηταν ομως να κανεις ενα τεστ ,για να ηρεμησεις!

Κ αν εισαι εγκυος να πας στο γιατρο σου.

Μεσα απ την καρδια μου το ευχομαι..

Πρέπει να πάω γιατί και να μην είμαι κάτι θα τρέχει για να αργεί τόσο.. 

Καλή επιτυχία και σε σένα!!

Σύντομα με ένα υγιής μωράκι!!!

πρίν από 8 λεπτά , Sofika123 είπε:

Σε καταλαβαίνω αλλά και 20 μέρες είναι πολλές..σκέψου αν είσαι έγκυος θα έπρεπε ήδη να λαμβάνεις φολικό οξύ ή ασβέστιο κλπ αναλογα με τις εξετάσεις σου. Το να καθυστερείς το τεστ κάποιες μέρες το κατανοώ και εγώ δεν πήγα να κάνω την πρώτη μέρα καθυστέρησης αλλά 20 μέρες είναι πολλές. Ακόμα και αν δεν είσαι και πάλι θα ήταν λογικό να σε δει γιατρός μήπως υπάρχει κάποια κύστη κλπ..

Μπορώ να πω ότι με έπεισες θα πάρω αυριο την γυναικολόγο να κλείσω ραντεβού και θα κανω ότι μου πει...

Ευχαριστώ πολυυυ...

• Like 2

Συμφωνω με την @Sofika123. Κι εγώ είχα έντονους πόνους στην μέση κ χαμηλά σαν περίοδο. Τίποτα άλλο. Εκανα τεστ ακριβώς την μέρα που περίμενα περίοδο κ βγήκε θετικό. 

Μην το καθυστερείς επισκεψου το γιατρό σου!

• Like 2

Διαφημίσεις

Κάντο το τεστ να σου φύγει το άγχος και κλείσε ραντεβού στο γιατρό σου.γιατι αν εισαι εγκυος θελεις τις βιταμινουλες σου.προσωπικα είχα πόνους σαν περίοδο και παρά πολύ ευαίσθητο στήθος.

• Like 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , grigoramanoula είπε:

Απο αγχος,ολες μας πιστευω,αλλο τπτ!!:-D:-D

Κανε το τεστακι ή χοριακη οτι σε βολευει εσενα και ολα καλα!

Στην ίδια μοίρα και εσυ?τελεια!την χοριακη την φοβαμαι αλλά είναι Πιο σίγουρη...

Με τοσες μερες καθυστέρησης θα δειξει και το τεστ. Εγω με 5 μέρες καθυστέρησης είχα θετικό. Μετά έκανα και 3 χοριακές να παρακολουθώ αν αναπτύσεται. Σου εύχομαι όλη αυτή η αγωνία να τελιώσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

• Like 1

Ναι κ πεις προσπαθεια 2 χρονια τωρα κ τπτ.Προβληματακι στο σπερμα.

Καθε μηνα το περιμενω αλλα τπτ...

Τι να γινει..Θα το παλεψουμε οσο μπορουμε ολες μας!!

Ο θεος να μας δινει δυναμη!

2 ώρες πρίν, Sofika123 είπε:

Με τοσες μερες καθυστέρησης θα δειξει και το τεστ. Εγω με 5 μέρες καθυστέρησης είχα θετικό. Μετά έκανα και 3 χοριακές να παρακολουθώ αν αναπτύσεται. Σου εύχομαι όλη αυτή η αγωνία να τελιώσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου και εγώ σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!

1 ώρα πρίν, grigoramanoula είπε:

Ναι κ πεις προσπαθεια 2 χρονια τωρα κ τπτ.Προβληματακι στο σπερμα.

Καθε μηνα το περιμενω αλλα τπτ...

Τι να γινει..Θα το παλεψουμε οσο μπορουμε ολες μας!!

Ο θεος να μας δινει δυναμη!

Δύναμη και υπομονή....το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!

εγώ πάντως λέω να κάνεις β χοριακη.. Γιατί αν είσαι έγκυος (που στο εύχομαι) κ κάνεις το τεστ κ σου βγει θετικό αν πάρεις το γιατρό τηλ μπορεί να σ πει να σ πει να κανεις πριν πας μία β χοριακη για να δει πόσο ανεβασμένη είναι, οπότε μην πληρωσεις κ για το τεστ κ για τη χοριακη! Μακάρι να είσαι.. Θα περιμένουμε νέα σ! :)