Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποδήλατο και παιδικό κάθισμα

Recommended Posts

ELE αν κοιτάξεις από την αρχή του θέματος θα βρεις πληροφορίες.

Εμείς τελικά δεν το επιχειρήσαμε ακόμη, ζούμε σε νησί και δεν υπάρχουν ούτε οι χώροι ούτε οι δρόμοι αλλα ούτε και η οδηγική συμπεριφορά για ποδήλατο...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

• 4 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά προσαρμόζεται και σε Mountain Bike. Ο μόνος περιορισμός που μου είχαν πει εμένα, ήταν να είναι το ποδήλατο από 26 ιντσών και πάνω.

Πιθανόν όμως αυτό να ίσχυε μόνο για το κάθισμα που αγόρασα και να μην είναι γενικό!

Καλές Βόλτες!

aECcp2.png

3vQ5p2.png

• 5 months later...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 4 months later...
Δεν γνωρίζω αν εκει που μένετε έχει ποδηλάτοδρομους αλλά μια πολύ καλή λύση ειναι http://www.taga.nl/default.asp. Πολύ εξυπηρετικό μου φαίνεται.

E! Καλα αυτοι οι Ολλανδοι τελικα ειναι τρομεροι...

ΘΕΟΙ

Δεν γνωρίζω αν εκει που μένετε έχει ποδηλάτοδρομους αλλά μια πολύ καλή λύση ειναι http://www.taga.nl/default.asp. Πολύ εξυπηρετικό μου φαίνεται.

Και η τιμη του!!!

1789 ? στην Γερμανικη αγορα.

το θέμα ειναι αν μπορείς να κυκλοφορήσεις μ' αυτο, γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ super. Αν σκεφθείς οτι δίνουμε 800 και 900? για ενα καρότσι ....τουλάχιστον αυτο το κάνεις και καμμιά πενταετία χρήση.

Διαφημίσεις

• 4 months later...
  • 1 month later...

Αγοράσαμε χτες κάθισμα για το ποδήλατο και φυσικά το εγκαινιάσαμε με βόλτες!!!Η μικρή ξεφώνιζε από τη χαρά της!!!Πήγαμε και για ψώνια στο SM, πολύ μας άρεσε και τις δυο...Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αγοράσαμε χτες κάθισμα για το ποδήλατο και φυσικά το εγκαινιάσαμε με βόλτες!!!Η μικρή ξεφώνιζε από τη χαρά της!!!Πήγαμε και για ψώνια στο SM, πολύ μας άρεσε και τις δυο...Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μπράβο σας!!! Τέλεια!!!

Και εγώ εχτές αυτό κοιτούσα στο ιντερνετ. Ψάχνω καρεκλάκι για το ποδήλατο και φυσικά όλα τα σχετικά (κράνος κ.λπ.). Έχεις κάνει καμία έρευνα μέσω ιντερνετ να μου πεις καμία διεύθυνση να ψάξω??? Βρήκα μόνο στο Amazon κάποια καθισματάκια, αλλά επειδή έχω ακόμα χρόνο μέχρι να πάρω το δώρο του Πάσχα για να τα αγοράσω, λέω να ψαχτώ ακόμα λίγο…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Προσωπικά είχα δει τις σελίδες που προτείνονται σε αυτό το θέμα και κάποιες επιπλέον που βρήκα εγώ, αλλά τελικά κατέληξα και πήγα σε μαγαζί με ποδήλατα και το πήρα από εκεί. Οι λόγοι 2:Πρώτον, η τιμή μέσω ίντερνετ έβγαινε πιο ψηλή (με τα μεταφορικά κιόλας, εκτοξευόταν!) και δεύτερον, στο μαγαζί ο άνθρωπος μου το πέρασε στη σχάρα και είμαι σίγουρη ότι δε θα...πέσει! Όχι ότι είναι τίποτα να το περάσεις, αλλά, να, αν το κάναμε εμείς, μια ανησυχία θα την είχα. Τουλάχιστον τώρα μου έδειξε ακριβώς πώς πιπάνει και δε θα ψάχνομαι μόνη μου...Της πήρα και κρανάκι από εκεί και όλα καλά!

Και της άρεσε της μικρής ε??? Εσένα πως σου φάνηκε??? Ήταν δύσκολο στην οδήγηση το ποδήλατο με το βάρος της μικρής πίσω??? Η μικρή σου τι έκανε όσο οδηγούσες???

Εμείς επειδή δεν έχουμε δρόμους για ποδήλατο κοντά στο σπίτι μου, θα βάλω σχάρα στη πόρτα του Φορτ μπαγάζ, θα φορτώνω το ποδήλατο και θα κατεβαίνουμε παραλία. Επίσης θα το έχουμε και για το καλοκαίρι στο camping.

Super θα είναι και θα χαρεί πολύ η μικρή μου!!! Άσε που στη παραλία έχει και καλύτερα πάρκα απʼ ότι εδώ στη γειτονιά!!! Δε βλέπω την ώρα να το αγοράσω το καθισματάκι!!!:-D:-D:-D

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω...Πήγαμε με τη μικρή στο μαγαζί, έβαλε ο άνθρωπος μπροστά μας το κάθισμα, όσο εμείς διαλέγαμε κράνος, ("πωπω!δες τι κούκλα είσαι, θα πηγαίνουμε βόλτες, ουάουου!!!"-μήπως και το συνηθίσει, γιατί δε δέχεται τίποτα στο κεφάλι της!!!) και μόλις το ποδήλατο ήταν έτοιμο, βάζω τη μικρή στο κάθισμα και.....κλάμα!!!Τσιρίδες!!!Δεν κλαίει ούτε στο αμάξι που τη δένω, ούτε πουθενά και γενικά δεν γκρινιάζει!Φυσικά δεν τη κατέβασα, αλλά ανέβηκα στο ποδήλατο και ξεκινήσαμε τη βόλτα!Αυτό ήταν!Άρχισε να τσιρίζει από χαρά και να φωνάζει "ούνια έλα!!!"(κούνια μπέλα σημαίνει αυτό!)Καναμε βόλτα και μετά πήγαμε σπίτι. Αυτό έγινε το πρωί. Το απόγευμα της λέω "πάμε βόλτα με το ποδήλατο?", βγήκαμε στην αυλή και μόλις είδε το ποδήλατο, με τραβούσε να την ανεβάσω!Απίστευτο?!

Όσο εγώ κάνω ποδήλατο, κοιτάει γύρω γύρω και χαϊδεύει την πλάτη μου!!!Σήμερα θα πάμε πάλι. Κάνω και γυμνασ΄τική έτσι...

Να σου πω, στην αρχή είχα άγχος, αν θα έχω βάρος, αν θα μπορώ να κάνω ποδήλατο καλά, αν, αν, αν...Τελικά είναι πολύ εύκολο, το ποδήλατο δεν άλλαξε καθόλου συμπεριφορά, το βάρος εμένα δε μου φαίνεται, απλά προσέχω και πάω αργά και δεν κάνω χαζομάρες-δεν τρέχω, δεν κάνω μανούβρες, γενικά σκέφτομαι ότι από πίσω είναι το μωρό μου!

Πρόσφατα ήμουν Θες και είδα ότι όλη η Τσιμισκή, η Αγ. Δημητρίου, η Εγνατία(?) και άλλες οδοί έχουν ποδηλατόδρομο!Τι ωραία!Αλλά φυσικά η παραλία είναι ΟΛΑ τα ευρώ!Όποτε έρχομαι δεν χάνω ευκαιρεία να την περπατήσω!Τέλεια θα περνάτε με τη μικρή!Θα τρελλαθείτε!!!

Προσωπικά είχα δει τις σελίδες που προτείνονται σε αυτό το θέμα και κάποιες επιπλέον που βρήκα εγώ, αλλά τελικά κατέληξα και πήγα σε μαγαζί με ποδήλατα και το πήρα από εκεί. Οι λόγοι 2:Πρώτον, η τιμή μέσω ίντερνετ έβγαινε πιο ψηλή (με τα μεταφορικά κιόλας, εκτοξευόταν!) και δεύτερον, στο μαγαζί ο άνθρωπος μου το πέρασε στη σχάρα και είμαι σίγουρη ότι δε θα...πέσει! Όχι ότι είναι τίποτα να το περάσεις, αλλά, να, αν το κάναμε εμείς, μια ανησυχία θα την είχα. Τουλάχιστον τώρα μου έδειξε ακριβώς πώς πιπάνει και δε θα ψάχνομαι μόνη μου...Της πήρα και κρανάκι από εκεί και όλα καλά!

ψαχνω και εγω καθισματακι. Τι προδιαγραφες εχει το δικό σου? για πόσα κιλα ειναι? και το κρανος? υπαρχουν νουμερα???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

Το δικό μου είναι ακριβώς αυτό

http://www.worldofbike.gr/gr/Details.asp?ProductID=817

Εκεί λέει και τις προδιαγραφές. (Χμ, το πήρα πιο φτηνά...)

Για το κρανάκι, ναι έχει νούμερα..Το δικό μας είναι το πιο μικρό, εννοείται, αλλά και πάλι της είναι λίγο μεγάλο!

Για ό,τι άλλο θέλεις, πες μου...

αυτα τα εχετε δει??

http://www.bimbomarket.it/gb/en/cata...ristica_id=190

το συγκεκριμενο site ειναι πολυ αξιοπιστο παντως

Πολύ καλά, αλλά θα έλεγα, κάντε έναν κόπο να πάτε και σε ένα κατάστημα-μπορεί να τα βρείτε πιο φτηνά. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβει. Πήγα για πλάκα για να δω τις τιμές σε κατάστημα (πίστευα θα είναι πιο ακριβά) και τελικά ήταν πολύ πιο φτηνά (τα ίδια μοντέλα που είχα βρει στο ίντερνετ)...

• 5 months later...

babystar,

εχει περασει καιρος βεβαια, αλλα επειδη σκεφτομαι να παρω καθισματακι για να πηγαινω βολτες με τον μικρο μου, ηθελα να σε ρωτησω σε τι καταστημα πηγες και γενικα αν εμεινες ευχαριστημενη.

επισης, τα καθισματακια αυτα προσαρμοζονται σε οποιοδηποτε ποδηλατο η χρειαζεται και καποιο εξαρτημα? (ειμαι ασχετη)

Πήγαινε σε κάποιο καλό ποδηλατάδικο...

Εγώ χτες που ρώτησα για ΜΤΒ που έχω εγώ υπάρχουν δύο λύσεις:

Ή παίρνεις ένα μοντέλο που δένει κατευθείαν στο παλουκόσελο και κοστίζει 45 ευρώ

Ή παίρνεις σχάρα (10-15 ευρώ) και καρεκλάκι που πατάει στην σχάρα (~35 ευρώ) οπότε σου έρχεται στα ίδια.

Εγώ προτιμάω την πρώτη λύση για να είναι πιο εύκολο το βάλε - βγάλε (είπαμε είναι ΜΤΒ πάμε και σε βουνό ενίοτε...) ;)

Καλό Κουράγιο!!!

Το δικο μου ποδηλατο ειναι αυτο:

13082009153.jpg

Στο καθισματακι εβαζα περσυ την κορη μου (περσυ 3 ετων) αλλα μολις εφτασε τα 20 κιλα σταματησα να τη βαζω.Ο μικρος ανεβηκε 11 μηνων και το χαρηκε απιστευτα.Καθεται ησυχος και κανω ολες μου τις εξωτερικες δουλειες με το μωρο πανω στο ποδηλατο.Βεβαια εδω που μενω τα ποδηλατα ειναι ειδος πρωτης αναγκης,υπαρχουν επαρκεις ποδηλατοδρομοι και σεβασμος απο τους οδηγους στα ποδηλατα (Κως).Δεν ξερω ομως τι να κανω του χρονου που θα μετακομισω στη Θεσσαλονικη-η αληθεια ειναι οτι εκει οχι τον μικρο φοβαμαι να ανεβασω στο ποδηλατο αλλα και τον ευατο μου τον ιδιο!!!

• 2 months later...
babystar,

εχει περασει καιρος βεβαια, αλλα επειδη σκεφτομαι να παρω καθισματακι για να πηγαινω βολτες με τον μικρο μου, ηθελα να σε ρωτησω σε τι καταστημα πηγες και γενικα αν εμεινες ευχαριστημενη.

επισης, τα καθισματακια αυτα προσαρμοζονται σε οποιοδηποτε ποδηλατο η χρειαζεται και καποιο εξαρτημα? (ειμαι ασχετη)

Καλά, τώρα το είδα!Εγώ έχω ποδήλατο σαν της Σοφίας Τ. παραπάνω. Έχω και καλάθι, που με βολεύει απίστευτα!!!!Εδώ που μένω έχει κατάστημα με ποδήλατα και από το πήρα και το έχω καταευχαριστηθεί-και η μικρή το ίδιο!Ακόμα κάνουμε βόλτες αν και κρύωσε ο καιρός και εγώ φουσκώνω επικίνδυνα!Αν θέλεις αυτής της μορφής καρεκλάκι, θα πρέπει να έχεις σχάρα, αλλιώς θα αγοράσεις μια, που κοστίζει 15 ευρώ περίπου.

Αν και μετά από τόσο καιρό, μπορεί και να έχεις ήδη πάρει!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...