Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός αντί για νανούρισμα: ως πότε;

m_xanthi

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Έχω δοκιμάσει τα πάντα πραγματικά...

Για να μην καταλαβαίνει τη διαφορά θερμοκρασίας,την έχω σκεπάσει με μια ελαφριά πάνα και έτσι την έχω πάει στο λίκνο αλλά ξύπνησε...

Επίσης,για να μη νιώσει ότι με χάνει,είχα βάλει την μπλούζα της πυτζάμας μου στο προσκεφάλι και έμεινα σκυμμένη από πάνω της μέχρι να κοιμηθεί αλλά τίποτα...

Θα δοκιμάσω αυτό που είπες v.polina,να μην την έχω πολύ σκεπασμένη στο κρεβάτι μου,ώστε στο λίκνο να νιώσει πιο ζεστά.Όχι,δεν τη σήκωνα αμέσως...Πρώτα την έπαιρνε καλά ο ύπνος αλλά και πάλι ξυπνούσε.

Και αν δε δω αποτέλεσμα,θα φέρω το λίκνο στη μεριά μου,μπας και δούμε και μεις κανένα αποτέλεσμα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μπεμπακι μου ειναι 18 ημερων μικρουλης...τις τελευταιες 2 μερες μετα απο καθε θηλασμο καθεται ξυπνιος καμια ωρα και οταν τον βαζω για υπνο δυσκολευεται πολυ <ενω πρωτα κοιμοταν πιο γρηγορα> παρατηρησα οτι μετα απο ωρα αν δω οτι δυσκολευεται πολυ και τον πιανει γκρινια αν τον βαλω παλι στο στηθος για κανενα 10λεπτο αποκοιμιεται και τον βαζω στο λικνο του και συνεχιζει τον υπνο του μια χαρα..καλα κανω ή θα τον κακομαθω ετσι???

D1Uip3.png

οταν τελειωνετε με τον θηλασμο σηκωνεσαι αμεσως?

εγω περιμενω να αφησει απο μονος του το στηθος,να ειναι δηλαδη εντελως κοιμισμενος,τον σηκωνω οσο πιο απαλα μπορω κρατωντας τον με το ενα χερι στο κεφαλι του και το αλλο στον ποπο του,εχω ηδη απο πριν σηκωμενα τα σκεπασματα του,τον αφηνω,τον σκεπαζω και αυτο ηταν.

και αυτο το κανω τουλαχιστον 4 φορες καθε βραδυ...:-):smile::-)

Επιτέλους! Κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που κάνω αυτήν την διαδικασία για να κοιμηθεί! Αν κοιμηθεί δηλαδή, γιατί τις μισές φορές μόλις τον αφήσω στο κρεβάτι του ή μόλις πάω να τον σκεπάσω (!) ξυπνάει και μετά φτου κι απ' την αρχή, στήθος ή κούνημα (το στήθος είναι πιο ξεκούραστο)!

Και φυσικά ξυπνάει κάθε 1, 2 ή 3 ώρες! Όταν ήταν 1 μηνών κοιμόταν σερί 5-6 ώρες, ενίοτε και 7, τώρα 3 είναι το ανώτερο. Σε λίγες μέρες πρέπει να τον μεταφέρω και στο δωμάτιό του και αυτό είναι που τρέμω! Εδώ ξυπνάει στα 3 βήματα, που να αλλάξω δωμάτιο (μεσολαβούν και σκαλιά)! Ε ρε τι έχω να τραβήξω!!!

Κορίτσια, διαβάζω το The no cry sleep solution είναι τέλειο!!! Κι ο δικός μου ο πιτσιρής ενώ πέτυχε κάτι 6ωρα σερί στον 4ο μήνα μετά ανα μία ώρα ήμασταν όρθιοι. Δοκιμάζω με όση περισσότερη σταθερότητα μπορώ μερικές από τις προτάσεις του βιβλίου και ήδη αρχίσαμε να πετυχαίνουμε τρίωρο μετά από τρεις εβδομάδες. (σας φαίνεται λίγο το τρίωρο το ξέρω αλλά ξεκίνησε από 40 λεπτά, εγώ έχω πάρει τρελό κουράγιο). Αν διαβάζετε αγγλικά στείλτε μου π.μ.

Η βασική συμβουλη είναι να μην είναι τελείως κοιμισμένο το μωρό όταν το βάζεις στην κούνια και να μην κοιμάται με τη θηλή στο στόμα (δε μιλάμε για νεογέννητο εννοείται). Είναι πολύ ήπια η προσέγγιση της συγγραφέως και το κυριότερο δεν περιλαμβάνει κλάματα και σκληρές στάσεις από τους γονείς. Ελπίζω η ωραία αρχή που κάναμε να συνεχιστεί. Αν έχω νεότερα (και καλύτερα) θα σας ενημερώσω να πάρετε κι εσείς κουράγιο....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...