Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικοί σταθμοί στην κηφισιά / νέα ερυθραία


Recommended Posts


Διαφημίσεις


Γεια σου, ειμαι η Barbar Anne.

Ψαχνω και εγω για την κορη μου τωρα 22 μηνων παιδικο σταθμο.

Επισκεφτηκα περιπου 8 σταθμους στην γυρο περιοχη της κηφισιας και πηγα και στην Xαρουμενη Πολιτεια στην Πολιτεια.

Αυτος μεχρι στιγμης ειναι ο καλητερος σταθμος απο αποψη οργανωσεις και περιβαλλων (σεστη ατμοσφαιρα, οχι παρα πολλα παιδια ανα εκπαιδευτικο) που εχω δει.

Επισης γνωριζει η κουνιαδα μου (και αυτη νηπιαγωγος) μια νηπιαγωγος στον σταθμο αυτον η οποια της ειπε τα καλητερα λογια για τον σταθμο.

Ενας συναδελφος του αντρα μου εχει τα δυο του παιδακια στον σταθμο αυτον και ειναι παρα πολυ εχαριστημενος επιδη τα παιδια του πανε με ευχαριστησει στον σταθμο (εκεινος τα πηγαινει στον σταθμο Χαρουμενη Πολιτεια στην Κηφισια Δελιγιαννη και Τατοιου).

 

Εμεις μαλλων απο τον Σεπτεμβριο την μικρη μας εκει θα την παμε εκτος εαν βρουμε αλλον σταθμο ο οποιος να μας αρεσει ακομη περισοτερα απο αυτον.

 

Εαν μαθεις κατι παραπανω για την Χαρουμενη Πολιτεια ενημερωσε και εμενα, γιατι, οπως ολοι σας, και εμεις γονεις ειμαστε και ψαχνουμε οσο περισοτερες πληροφοριες μπορουμε για τον σταθμο που θελουμε να την στειλουμε.

 

Barbara Anne

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. εγω ηδη το παιδ μου το παω εκει και γενικα ειμαι ευχαριστημενη αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια και απο αλλους για αυτο ζητησα τη γνωμη σας! η αληθεια ειναι οτι το παιδι μου φαινεται χαρουμενο και νιωθω καποια σχετικη ασφαλεια. καποια μικρα λαθακια τα εχω δει αλλα τι να κανουμε!!! για το λογο αυτο ρωταω και για αλλους για να δω αν εχω και αλλες επιλογες!!

ευχαριστω πολυ παντως

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα. Επειδή και εμείς σκεφτόμαστε να στείλουμε τα μπεμπάκια μας απο Σεπτέμβρη παιδικό (θα είμαστε 2+8 μηνών), και μάλλον θα καταλήξουμε στη Χαρούμενη Πολιτεία, θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες ως παλιότερες και πιο έμπειρες. Μετά απο 1 χρόνο +, σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ πολύ πολύ

[sIGPIC][/sIGPIC]Χάρης και Αλεξάνδρα 27/01/2008

Link to comment
Share on other sites

  • 9 χρόνια μετά...

Καλησπέρα  σας... έχω ένα αγοράκι 3 χρόνων και είμαι στην αναζήτησή παιδικού σταθμού περιοχή ερυθραια η Κηφισιά ... έχω κάνει κάποια ραντεβού με κάποιους παιδικούς και είμαι ανάμεσα σε Μπενάκειο και χαρούμενη πολιτεία..ξέρεις κάποια Μαμα που στέλνει τα παιδάκια της στους παραπάνω παιδικούς να μου πει εντυπώσεις... ευχαριστώ πολυ

Επεξεργάστηκαν by Alexandra 1987
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...