Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κανόνες του φόρουμ 2017


Recommended Posts

Σε αυτό το θέμα θα τοποθετούμε νέους κανόνες που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση ή το νέο λειτουργικό. 

Τι είναι οι πόντοι που εμφανίζονται αριστερά στο προφίλ των μελών ;

Πόντοι συνεισφοράς 

Οι πόντοι συνεισφοράς δημιουργούνται με φυσικό τρόπο και αυξάνονται κάθε φορά όταν σε ένα μέλος "αρέσει" η δημοσίευση ενός άλλου μέλους. 

Οι πόντοι συνεισφοράς δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται (να αποδίδονται) κατά συρροή από το ένα στο άλλο άτομο μιας παρέας με σκοπό την αύξηση αυτού του αριθμού. 

Στο μέλλον θα υπάρχουν και συναισθήματα αντί του σκέτου μου αρέσει/ like.

(υπο κατασκευή)

Γιατί δεν επιτρέπονται πια συζητήσεις για συγκεκριμένους γιατρούς/επωνυμίες; 

Δεν επιτρέπονται πια συζητήσεις για συγκεκριμένους γιατρούς (δηλαδή συζητήσεις που έχουν ως αποκλειστικό θέμα έναν ή δύο γιατρούς ή συγκεκριμένη κλινική) εξαιτίας του ότι δεν υπάρχει τρόπος διασφάλισης ότι η πληροφορία που διαδίδεται σε αυτές τις συζητήσεις είναι πραγματική ή εσκεμμένα διαφημιστική/δυσφημιστική.  Η τεχνολογία αλλά και το υπάρχον νομικό πλαίσιο, δεν δίνουν την δυνατότητα στην διαχείριση της εταιρείας, να ελέγξει την ταυτότητα των ανώνυμων μελών, τα οποία εξιστορούν περιστατικά ή περιγραφές που έζησαν.

Η ενότητα εξαπάτησης ( http://parents.org.gr/forum/forum/202-prospatheies-exapatisis-ton-anagnoston-apo-epicheiriseisepaggelmaties/  )  δείχνει την συνεχή προσπάθεια από εταιρείες/γιατρούς/κλινικές να επηρεάζουν την κοινή γνώμη με ψεύτικους/βαλτούς λογαριασμούς.  Όσο επιτρέπονται συζητήσεις τέτοιας θεματολογίας, τόσο θα υπάρχουν και αυτές οι προσπάθειες, που συνολικά κάνουν την ενημέρωση για τέτοια θέματα πολύ δύσκολη και αμφισβητήσιμη. 

Υπάρχει στόχος δημιουργίας νέας ιστοσελίδας/εταιρείας με άλλο καταστατικό, άμεσα, η οποία θα χειρίζεται συγκεκριμένα το θέμα της αξιολόγησης επαγγελματιών όπως αυτή γίνεται/υπάρχει στο εξωτερικό, με έγκριση του επαγγελματία και φυσικά προέγκριση δημοσιεύσεων.  

Δυστυχώς η ανώνυμη αξιολόγηση επαγγελματιών δεν θα μπορεί πια να αναρτηθεί. 

Παρακαλούμε τα μέλη να επικεντρώνουν στα κριτήρια τα οποία έκαναν την όποια επίσκεψη σε επαγγελματία/επιχείρησης καλή ή κακή παρά στην επωνυμία, έτσι ώστε μελλοντικοί αναγνώστες να γνωρίζουν τι πρέπει να ρωτήσουν πριν την επίσκεψη. 

Μελλοντικά θα ισχύσει το ίδιο και για τους παιδικούς σταθμούς ή άλλες επιχειρήσεις. 

Δεν επιτρέπεται ανταλλαγή/πώληση φαρμάκων

Το Ελληνικό νομικό πλαίσιο απαγορεύει την διακίνηση (άρα και την συνέργεια στην διακίνηση) φαρμακευτικών σκευασμάτων μέσω του διαδικτύου.  Υπάρχουν ιστοσελίδες ξένες οι οποίες δεν υπόκεινται στο Ελληνικό νομικό πλαίσιο (facebook).  Δυστυχώς δεν θα επιτρέπεται να αναρτούνται δημοσιεύσεις που αφορούν ανταλλαγή/χάρισμα φαρμάκων. 

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε πμ!

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...