Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Το πλυντήριο μου μάλλον χάλασε και έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αγορα καινουργιου.Ενδιαφερομαι για 8κιλο οικονομικό εσείς κοριτσια ποιο έχετε να προτεινετε;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Θα σου πω τι μου είπε τεχνικός πλυντηρίων, που δεν είχε συμφέρον ο άνθρωπος. Αν έχεις λεφτά πάρε Miele, αν δεν έχεις πάρε LG.

Είχα ένα 15 ετών zanussi που μια χαρά δούλευε, τώρα τελευταία έβγαζε κάτι νερά και αποφάσισα να το αλλάξω. Αγόρασα LG (ούτε 6 μήνες)  7κιλο όμως με όχι πολλές στροφές (1000max) και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένη. Η μητέρα μου έχει επίσης LG 6 χρόνια, κανένα πρόβλημα. Η LG και άλλη μία (νομίζω η Candy) έχουν διαφορετικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του κάδου, χωρίς ιμάντα, στο οποίο δίνουν 10 χρόνια εγγύηση. 

• Like 1

Πριν λίγο μπήκα και τσέκαρα λίγο τιμες στο Σκρουτζ γιατί δεν είχα δει καθολου (δεν είχα στο πρόγραμμα να πάρω πλυντήριο....).Τα Miele απλησιαστα όπως και ολα τα προϊόντα της...Ειναι γενικά καλή εταιρία ξέρω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τόσα χρήματα διαθέσιμα.Να σε ρωτήσω αυτό που λες για τον ιμάντα.Δλδ έχει λιγότερες πιθανότητες να χαλασει;

Στο 7κιλο πες μου χωράει υπερδιπλο παπλωμα;Θα θελα μιας και θα παρω καινούργιο να το χωράει κι αυτό.Δεν το πλενω συχνα βεβαια αλλά θα ήταν ευκολία.Αυτο που έχω είναι 5κιλο και δεν χωράει πολλά αλλά αφού ήταν λειτουργικό δεν ήθελα να το αλλάξω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Υποτίθεται ότι αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της LG, ότι αυτό το σύστημα μετάδοσης κίνησης (motion drive) είναι πιο ανθεκτικό, γι'αυτό και δίνουν 10 χρόνια εγγύηση, ενώ τα υπόλοιπα έχουν μόνο 2. Υπέρδιπλο πάπλωμα να σου πω την αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει να πλύνω. Έχω πλύνει όμως απλή κουβέρτα διπλή και πάπλωμα διπλό 2-3 φορές, δεν είχα πρόβλημα.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Cacao είπε:

Πριν λίγο μπήκα και τσέκαρα λίγο τιμες στο Σκρουτζ γιατί δεν είχα δει καθολου (δεν είχα στο πρόγραμμα να πάρω πλυντήριο....).Τα Miele απλησιαστα όπως και ολα τα προϊόντα της...Ειναι γενικά καλή εταιρία ξέρω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τόσα χρήματα διαθέσιμα.Να σε ρωτήσω αυτό που λες για τον ιμάντα.Δλδ έχει λιγότερες πιθανότητες να χαλασει;

Στο 7κιλο πες μου χωράει υπερδιπλο παπλωμα;Θα θελα μιας και θα παρω καινούργιο να το χωράει κι αυτό.Δεν το πλενω συχνα βεβαια αλλά θα ήταν ευκολία.Αυτο που έχω είναι 5κιλο και δεν χωράει πολλά αλλά αφού ήταν λειτουργικό δεν ήθελα να το αλλάξω.

cacao υπέρδιπλο σε Lg 9κιλο μου το έπλυνε άνετα αλλά αφού το έβρεξε την πρώτη φορά μου έβγαλε προειδοποίηση να κατεβάσω τις στροφές γιατί μάλλον βάρυνε πολύ. τις κατέβασα και το έβγαλε κούκλα! πάντως το χωράει και το πλένει κανονικά. και να μη μιλήσω για το πόσα ρούχα χωράνε στα 9 κιλά! αν δεν σε στριμώχνει ο χώρος πάρε 9κιλο. είμαι πολύ ευχαριστημένη προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα Lg!

Κράτα το

Κράτα το

Κοριτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Θα το δω για 9κιλο μάλλον και θα κοιτάξω καλά τα μοντέλα της Lg.Η αληθεια ειναι οτι δεν τη σκεφτομουν καθολου σαν μαρκα.Πιο πολυ σκεφτομουν τα samsung και τα ariston.Τωρα έχω whirlpool και παρόλο που δεν είχα κάποιο θέμα αυτά τα 11 χρόνια που το χρησιμοποιούσα θα θελα να δω κάποια άλλη μάρκα.

3231580x15ta1yz3w.gif

εχω 11κιλο της  LG 6 χρονια. Δυο φορες επαθε βλαβη αλλα το ειχαμε παραφορτωσει. Ειναι φοβερο πλυντηριο. Εχει ειδικο προγραμμα για παπλωματα, εχει μικρο προγραμμα 30 λεπτων, για ευαισθητα κ.λ.π. Ειναι πολυ καλο αλλα αρκετα ακριβο, αν θυμαμαι καλα το ειχαμε παρει 1200 ευρω.

Εγώ έχω 8κιλο της brandt, ήταν το μόνο που με εξυπηρετούσε όταν έψαχνα γιατί ήθελα μεγάλη χωρητικότητα μεν, αλλά να ανοίγει από πάνω. Το έχω 6 χρόνια, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, έχει και αυτό αρκετά διαφορετικά προγράμματα. Στην τιμή νομίζω ότι κυμαίνεται στο ενδιάμεσο μεταξύ Miele και LG.

Διαφημίσεις