Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι (2017)

Recommended Posts

Μπράβο Rubia, να σας ζήσει το αγόρι σας! Και ο θηλασμός θα στρώσει πολύ πιο εύκολα απʼ ότι την πρώτη φορά.

Ρίτα, εσείς πως τα πάτε με τα διδυμάκια; Έχετε μπει σε μια σειρά;

Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με τον μικρούλη. Έπαθε ουρολοίμωξη και νοσηλευτήκαμε για μία εβδομάδα (κι εγώ μέσα μαζί του, αφού τον θηλάζω αποκλειστικά). Ήταν πολύ προχωρημένη (μικροβιαιμία) και δυστυχώς κάποιες περαιτέρω εξετάσεις που κάναμε (η βάρβαρη εξέταση της κυστεογραφίας) έδειξαν ότι υπάρχει παλινδρόμηση ούρων και ήμαστε ακόμη με αντιβίωση. Θα τον δει νεφρολόγος σε δύο μήνες και θα κάνει και σπινθηρογράφημα να δούμε αν δημιουργήθηκαν ουλές στα νεφρά. Όμως το χειρότερο είναι ότι η αντιβίωση θα χρειαστεί να συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμη, ίσως και χρόνο ή παραπάνω.

Κατά την νοσηλεία του εμένα άρχισε να μου κόβεται το γάλα. Με αντλήσεις και πολύ επιμονή το έχω επαναφέρει, όμως και πάλι δεν είναι τόσο όσο ήταν, να μπορώ να αφήνω με το θήλαστρο και να πηγαίνω στην δουλειά. Για να αφήσω 120ml για τις τρεις ώρες που λείπω τα απογεύματα, χρειάζομαι τρεις αντλήσεις. Κάποτε σε κάθε άντληση έβγαζα 180-240ml!

Σε μία εβδομάδα ξεκινάω και την πρωινή μου δουλειά και με απασχολεί το αν θα μπορώ να βγάζω αρκετό γάλα να του αφήνω το πρωί που θα φεύγω.

Πήγαμε και στον αλλεργιολόγο χτες, όμως οι αλλεργία του (στο γάλα) είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή την στιγμή.

κορίτσι μου τι ταλαιπωρία!!πω πω..περαστικά να είναι του μικρούλη σου...όσο για την αλλεργία σε καταλαβαίνω...αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει ότι ξεπερνιέται.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Ρουμπια να σας ζησει!πες μας πως ειναι στο σπιτι με τα δυο..

Κριμα μελισσουλα για τον μικρουλι που ταλαιπωρηθηκε.περαστικα να ειναι.θα κανεις οτι ειναι δυνατον για το θηλασμο κ ευχομαι να τα καταφερεις

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια! Από ξενύχτια πάμε καλά δηλ με ξενυχτάει παράπονο δεν έχω. Χτες το βράδυ χτυπήσαμε ένα γερμανικό νούμερο 3-5 γιατί μπορεί όλη μέρα να κοιμάται αλλά το βράδυ το μάτι γαρίδα!

Με τον μεγάλο έχουμε πρόβλημα μόνο στον ύπνο το βράδυ. Θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι μας είναι και το μωρό στην κούνια από δίπλα και σου λέει εγώ μόνος μου?

Κατά τα άλλα ο χρόνος θα δείξει. Πάντως εξαντλητικά και τα 2 μαζί στο σπίτι. Τρέμω την περίοδο που θα αρρωσταίνει στο σταθμό και θα πρέπει να τον γιατροπορεύω χωρίς να κολλάει και ο μικρός.

Busy bee τι είναι αυτά που σας έτυχαν βρε παιδί μου. Έχεις μήπως δοκιμάσει αυτό το τσάι της weleda που λένε ότι κάνει καλό για το θηλασμό ή τις κάψουλες της μαγιάς μπύρας που αυξάνουν το γάλα?

Θαλεια2 και ο αδερφός του τις είχε αυτές τις αλλεργίες και πράγματι ξεπεράστηκαν. Χρειάζεται να κάνει η μητέρα αποχή από τα γαλακτοκομικά (και άλλες τροφές) όμως. Σήμερα θα διαβάσουμε τα patch (κάτι εξετάσεις για τις αλλεργίες και απʼ ότι βλέπω ως τώρα βγάζει αλλεργία και στα σιτηρά και στο αυγό). Στον αδερφό του έκανα αποχή 18 μήνες!

Rubia, το τσάι αυτό το πίνω, όπως έκανα και στον αδερφό του.. Την περασμένη εβδομάδα πήρα τριγωνέλλα που πιστεύω ότι βοήθησε, όμως όλα αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που μπορείς να τα παίρνεις με ασφάλεια. Η τριγωνέλλα εμένα μου έφερε ναυτίες. Παράλληλα ο μικρός έκανε εξανθήματα και μου είπαν οι παιδίατροι που τον εξέτασαν στο Παίδων (τον πήγα μήπως και ήταν η αντιβίωση για να την αλλάξουμε) να κόψω την τριγωνέλλα. Έχω περίπου μία εβδομάδα καιρό να αυξήσω την παραγωγή. Με αρκετή προσπάθεια και λίγη τύχη πιστεύω θα τα καταφέρω!

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Θαλεια2 και ο αδερφός του τις είχε αυτές τις αλλεργίες και πράγματι ξεπεράστηκαν. Χρειάζεται να κάνει η μητέρα αποχή από τα γαλακτοκομικά (και άλλες τροφές) όμως. Σήμερα θα διαβάσουμε τα patch (κάτι εξετάσεις για τις αλλεργίες και απʼ ότι βλέπω ως τώρα βγάζει αλλεργία και στα σιτηρά και στο αυγό). Στον αδερφό του έκανα αποχή 18 μήνες!

Rubia, το τσάι αυτό το πίνω, όπως έκανα και στον αδερφό του.. Την περασμένη εβδομάδα πήρα τριγωνέλλα που πιστεύω ότι βοήθησε, όμως όλα αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που μπορείς να τα παίρνεις με ασφάλεια. Η τριγωνέλλα εμένα μου έφερε ναυτίες. Παράλληλα ο μικρός έκανε εξανθήματα και μου είπαν οι παιδίατροι που τον εξέτασαν στο Παίδων (τον πήγα μήπως και ήταν η αντιβίωση για να την αλλάξουμε) να κόψω την τριγωνέλλα. Έχω περίπου μία εβδομάδα καιρό να αυξήσω την παραγωγή. Με αρκετή προσπάθεια και λίγη τύχη πιστεύω θα τα καταφέρω!

Εμείς τα είχαμε κάνει αυτά...γιατί κ εμένα είχε αλλεργία σε γάλα,αυγό,ψάρι,μοσχάρι...κ παρόλο την αποχή που έκανα για μήνα..δεν είχε αποτέλεσμα ήταν κ 2.5 με 3 μηνών κ μέχρι 4.5 μηνών θηλασα μέχρι να συνηθίσει κ το άλλο γάλα το ειδικό...οπότε δυστυχώς λες να έχει κ το δεύτερο Ε??πω πω κ εγώ ήλπιζα να την γλιτώσει.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Εμείς τα είχαμε κάνει αυτά...γιατί κ εμένα είχε αλλεργία σε γάλα,αυγό,ψάρι,μοσχάρι...κ παρόλο την αποχή που έκανα για μήνα..δεν είχε αποτέλεσμα ήταν κ 2.5 με 3 μηνών κ μέχρι 4.5 μηνών θηλασα μέχρι να συνηθίσει κ το άλλο γάλα το ειδικό...οπότε δυστυχώς λες να έχει κ το δεύτερο Ε??πω πω κ εγώ ήλπιζα να την γλιτώσει.

Μακάρι να την γλιτώσει! Σου το εύχομαι ολόψυχα! Οι πιθανότητες είναι 50%.

Πάντως κι εμένα είχαν αίμα (και τα δύο) παρά την αποχή. Ο πρώτος μάλιστα για κανένα 5μηνο αποχής είχε αίμα. Τώρα το έχει ξεπεράσει όμως και τρώει τα πάντα! Ο δεύτερος κάνει πολύ λιγότερο αίμα, έχει όμως και κάτι δερματικά.. Θα δούμε..

xhHtp2.pngkSQIp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!! διαβάζω τα νέα σας συνήιως το βράδυ αλλά δεν έχω κουράγιο να σας γράψω...

Να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που γέννησαν καλή ανατροφή κ υπομονή...

σε όσες περιμένουν να πάνε όλα καλά!!!!

busybee τι να σου πω με αυτά που περνάς κοπέλα μου, ούετ να παραπονεθώ για τη δική μου κούραση δεν μπορώ. Δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία για την παλλινδρόμηση ούρων, από φίλη μου ξέρω ότι είναι πολύ κουραστικό κ για τη μαμά κ για το μωρό κ θέλει προσοχή όμως όσο μεγαλώνουν τα παιδιά φτιάχνει η κατάσταση. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να μην ταλαιπωρηθείται άλλο...

εμείς είμαστε καλά, δεν θηλάζουμε από 3 μηνών... δεν είναι το καλύτερό μου αλλά δεν μπορούσα άλλο... είχα φοβερό εκνευρισμό κ καθόλου χρόνο για τον μεγάλο... έπεσε κ το καλοκαίρι που δεν είχε σχολείο κ ήθελε κ αυτός πολλές ώρες ασχολία. Έτσι επέλεξα να σταματήσω το θηλασμό... κούραση αρκετή γιατί είμαι πολλές μέρες μόνη μου κ κάνω αγώνα για να τα καταφέρω. Δεν παραπονιέμαι, τα παιδιά να είναι καλά... κ δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι το θέμα με τις αρρυθμίες της μπέμπας τελείωσε... είναι μια χαρα μας είπε η γιατρός, ένα φυσιολογικό μωρο!!! σάλια, γκρίνια, τα χεράκια στο στόμα κ πολλά πολλά γέλια...

αααα, για το γάλα, έπινα κ εγώ τριγωνέλα, γλυκάνησο (για τους κολικούς), μάραθο κ γαιδουράγκαθο για την αύξηση της παραγωγής... όμως καμία σχέση το γάλα μου με την πρώτη φορά, μάλλον από την κούραση, δεν ξέρω, πολύ λιγότερο κ το μωρό δεν χόρτενε... ίσως κ η σύστασή του... 2 μηνών έπινε 180ml δικό μου γάλα κ 45 λεπτά μετά πείναγε πάλι...

Πάντως Ελίζ μου έχεις δίκιο. Και εγώ βλέπω πως εχω λιγότερο γάλα απο τον πρώτο μου. Τότε να φανταστείς το στήθος μου ηταν τόσο γεμάτο που ψεκάζε το μωρό στο πρόσωπο ενώ τωρα καμία σχέση. Είμαστε έξω μια εβδομάδα και αισθάνομαι το στήθος μου σχεδόν άδειο. Θα δούμε ίσως ειναι και το στρες και το τρέξιμο που δημιουργεί και ο μεγάλος...

Μακάρι να την γλιτώσει! Σου το εύχομαι ολόψυχα! Οι πιθανότητες είναι 50%.

Πάντως κι εμένα είχαν αίμα (και τα δύο) παρά την αποχή. Ο πρώτος μάλιστα για κανένα 5μηνο αποχής είχε αίμα. Τώρα το έχει ξεπεράσει όμως και τρώει τα πάντα! Ο δεύτερος κάνει πολύ λιγότερο αίμα, έχει όμως και κάτι δερματικά.. Θα δούμε..

δλδ βάρος σ έπαιρνε παρόλο το αίμα που είχε??γιατί έμενα έχανε αντί να έπαιρνε βάρος Κ γι'αυτό σταμάτησα κ τον θηλασμό δλδ...αφού τα είχα κόψει όλα...λόγο αλλεργιών σε αυτά που σ είπα..τεσπα...έχει ο Θεός βλέπουμε!!!

hiEW.pngpFRip3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?

rubia να σας ζησει ο μπεμπης!!! παντα γερο και ευτυχισμενο!

buzybee κοριτσακι μου περαστικα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

ριτακι και εσυ πως εισαι? κουραση εε?

εγω βρηκα μια δουλεια, αλλα δυστηχως ειναι για δεκα μηνες μονο! δεν πειραζει ειναι και αυτο μια αρχη! εχει ομως δυσκολο ωραριο και δεν βλεπω την μικρη μου. την παω το πρωι στον παιδικο και φευγω 12.30 και γυριζω στις 11 παρα που κοιμαται...... αυτο γινεται 3 φορες την εβδομαδα τις αλλες 2 σχολαω στις 7 και την βλεπω ευτυχως!!! αυτα ειναι τα νεα μου! κατα τα αλλα ολα καλα!

aOhpp3.png

Διαφημίσεις

Θάλεια, ο πρώτος έπαιρνε πολύ καλό βάρος παρά το συνεχές αίμα. Ο δεύτερος τώρα είναι έτσι κι έτσι στο βάρος, όμως δεν είναι απαραίτητα από την αλλεργία. Ο παιδο-αλλεργιολόγος που μας παρακολουθεί πιστεύει ότι δεν φταίει αυτό. Ο παιδίατρος πιστεύει ότι είναι οι ουρολοιμώξεις που επηρεάζουν το βάρος του. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης με εκείνον. Μας είπε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά και τις στερεές, ώστε αν μην υπάρχει πρόβλημα με το γάλα μου όταν ξεκινήσω να εργάζομαι, όμως μου φαίνεται λίγο νωρίς. Είναι 4μισυ μηνών ακόμη...

Κορίτσια, κι εμένα αυτή τη φορά το γάλα μου είναι λιγότερο! Πως εξηγείται αυτό;;

Roulamaki, συγχαρητήρια με την δουλειά. Είναι σκληρό το ωράριό σου πάντως. Κουράγιο.

Eliz πολύ χάρηκα που μας έγραψες τα νέα σας!

Rubia, κι εμένα το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι αυτό. Κάθε που αρρωσταίνει ο μεγάλος πρέπει να κρατάμε «καραντίνα» και νοιώθει ότι τον αποφεύγω. Τότε ήταν που ξεκίνησε και τις ζήλιες με τον αδερφό του. Μετά τις διακοπές διορθώθηκε το πράγμα όμως, πιστεύω γιατί μας είχε όλη την ημέρα κοντά και μας χόρτασε!

Τώρα με την νοσηλεία, άρχισε κάτι βραδινά κλάματα ότι του λείπει η μαμά του και όταν επέστρεψα δεν ήθελε να πηγαίνει στον παιδικό. Πιστεύω όλα έχουν σχέση.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! busybee τι ταλαιπωρία ήταν αυτή που περάσατε και ακόμη περνάτε; αχ λυπαμαι παρα πολύ. ευχομαι να ειναι τα τελευταια και να μην σας ξανασυμβει τπτ. η επιστροφη στη δουλεια όντως είναι ενα προβλημα και για τα παιδια και για σενα, όμως δε γινεται διαφορετικά.

και εγω ειχα υποβαλει αίτηση για μια προκηρυξη στην υπηρεσια ασύλου για θεση χειρίστριας στα κεντρα φιλοξενιας. τελικα επιλέχθηκα αλλά χρειαζοταν εκπαιδευση στην αθηνα και αναστολή επαγγελματος και μια δυο γυναικες να μου προσεχουν τα μωρα, οπότε αναγκαστηκα να αποποιηθω τη δουλεια. στενοχωρεθηκα μα τί να γινει;;

Roulamaki οπότε συγχαρητηρια που εσυ θα εργαστεις έστω και για λίγο διάστημα. η εμπειρία είναι πολυτιμη και θα σε ξαναπροτιμήσουν θα δεις. όπως και ναχει κανει καλό στο βιογραφικό σου..

Βικακι εσύ πώς τα πας με την εγκυμοσύνη;

Marygiannis τελικά τί έγινε;; έχουμε ευχάριστα νέα;;

Ελιζ πολύ χαιρομαι που εσεις τα πατε καλά. σε καταλαβαινω με την κουραση εμείς εχουμε λαλήσει. ουτε και εγω εχω βοήθεια εκτός από τον άντρα μου που κι αυτος προσπαθει να εργαστει. εγω νομιζω ότι ζω εναν εφιάλτη, παει και η κορη πρώτη δημοτικού και επειδη είναι μικρούλα (γεννηθηκε Νοεμβρη) δεν καταλαβαινει τπτ. ο μεγαλος μου γιος παει δευτερα γυμνασιου και ο άλλος πέμπτη. γινεται χαμός!

Κοριτσια να σας ρωτησω και κατι άλλο; ξερετε καποια κοπέλα που να εχει υιοθετησει παιδακι και να θελει να μου δωσει μια συνεντευξη για το διδακτορικό μου. ψαχνω ζευγαρια που να εχουν υιοθετησει ή να έχουν μπει σ αυτη τη διαδικασια, όμως δεν ειναι ευκολο να δεχτουν να μιλήσουν γι αυτο. μακαρι καποια θετη μανουλα να δεχτει να μου μιλήσει εννοειται ανωνυμα...

Καλησπερα ριτα!φανταζομαι το χαμο που επικρατει σπιτι με πρωτακι,γυμνασιοπαιδο κ δυδιμα!δ πειραζει για τη δουλεια.θα βρεις κτ αργοτερα.μακαρι να βρεις κ για την εργασια σου.τα ζευγαρια που υιοθετουν ειναι πιστευω αξια θαυμασμου.δ γνωριζω προσωπικα καποιο.μονο παιδια

Η εγκυμοσυνη αυτη κυλησε πολυ γρηγορα κ πολυ ηρεμα ευτυχως.σε 5εβδ λογικα θα κανουμε κ την καισαρικη.αγχωθηκα λιγο γτ χθες ψωνισα καποια λιγα πραγματα που μου λειπανε.λιγα ακομη μεινανε κ να τα ετοιμασω-πλυνω κλπ.περασαμε κ μια περιπετεια οπου ειχα εμετους πριν κανα 2εβδ κ μεχρι να καταληξουμε στην γαστρεντεριτιδα περασαν διαφορα απο το μυαλο μου κ πανικοβληθηκα.χθες καναμε κ ντοπλερ ολα καλα,ο μπεμπουλης 1800γρ.αλλα δ ξερω αν θα φτασει τα 3κιλακια μεχρι τις 38 κ με αγχωνει να ναι πιο μικρουλης

Καλησπερα κοριτσια μου..λοιπον ειμαι πολυ ατυχη.....καποιος με εχει καταραστει...οπως σας ειχα πει περιμενα ν δω αν τα καταφερα οντως τα ειχα καταφερει εκανα τις χωριακες μου ανεβεναν...να σημειωσω πως οταν εκανα τη πρωτη χωριακη εκαναν λαθος την εξεταση μου με μιας αλλης κοπελας κ μου ειπαν πως δεν ειμαι..να μην τα πολυλογω ενιωθα κατι πονους παω ξανακανω χωριακη ανεβασμενη 330 ξανακανω κ ηταν 647 πολυ καλη την ιδια μερα λοιπον ξεκινησε αιμα λιγο κ πονος χαμηλα...την επομενη μερα με πιανουν φρικτοι πονοι και αιμα μεταφερθηκα στο νοσοκομειο κ εκει διαπιστοθηκε η αποβολη μου με κρατησαν 4 μερες για να δουν πως δεν ειναι εξωωμητριο....τωρα εγω πλεον φοβαμαι να ξαναπροσπαθησω μηπως παθω τα ιδια....δεν εκανα αποξυση το απεβαλε ο οργανισμος μονος του.....αυτα λοιπον απο μενα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου..λοιπον ειμαι πολυ ατυχη.....καποιος με εχει καταραστει...οπως σας ειχα πει περιμενα ν δω αν τα καταφερα οντως τα ειχα καταφερει εκανα τις χωριακες μου ανεβεναν...να σημειωσω πως οταν εκανα τη πρωτη χωριακη εκαναν λαθος την εξεταση μου με μιας αλλης κοπελας κ μου ειπαν πως δεν ειμαι..να μην τα πολυλογω ενιωθα κατι πονους παω ξανακανω χωριακη ανεβασμενη 330 ξανακανω κ ηταν 647 πολυ καλη την ιδια μερα λοιπον ξεκινησε αιμα λιγο κ πονος χαμηλα...την επομενη μερα με πιανουν φρικτοι πονοι και αιμα μεταφερθηκα στο νοσοκομειο κ εκει διαπιστοθηκε η αποβολη μου με κρατησαν 4 μερες για να δουν πως δεν ειναι εξωωμητριο....τωρα εγω πλεον φοβαμαι να ξαναπροσπαθησω μηπως παθω τα ιδια....δεν εκανα αποξυση το απεβαλε ο οργανισμος μονος του.....αυτα λοιπον απο μενα

αχ βρε κορίτσι μου κ όντως είχα προαίσθημα ότι ήσουν...κρίμα γιατί??έχει ξανά τύχει,το έχεις ψάξει??πω πω πολύ στεναχωρήθηκα!!!

hiEW.pngpFRip3.png

αχ βρε κορίτσι μου κ όντως είχα προαίσθημα ότι ήσουν...κρίμα γιατί??έχει ξανά τύχει,το έχεις ψάξει??πω πω πολύ στεναχωρήθηκα!!!

Ειχα μια παλινδρομη τον αυγουστο βασικα βιοχημικη.....τωρα θα το ψαξω κ θα δω τι φταιει......

Ειχα μια παλινδρομη τον αυγουστο βασικα βιοχημικη.....τωρα θα το ψαξω κ θα δω τι φταιει......

άρα αυτή ήταν η 2η αποβολή???κοίτα κ εχω είχα μια πριν μείνω έγκυος βιοχημική κ έμεινα έγκυος μετά από 1.5 χρόνο...αλλά σε μένα ήταν ο θυρεοειδής που προσπαθούσα λόγο υποτροπιασμου να τον ρυθμισω κ τελικά μετά τον χρόνο ήταν οκ...κ μετά από 6 μήνες έμεινα...

hiEW.pngpFRip3.png

Marygiannis στενοχωρηθηκα πολύ... είναι πολύ κρίμα, όμως μην το βαζεις κάτω, ίσως να μην ήρθε η κατάλληλη στιγμή. ο γιατρός σου τί σου είπε;; θα ξανακάνεις την pregril; πραγματικα μην αποθαρρύνεσαι, κάθε προσπαθεια είναι διαφορετική και κάθε κύηση επίσης. να σκέφτεσαι μοναχα θετικά και αισιοδοξα. εδω άλλες κοπέλες που δεν είχαν καμία τύχη έμειναν έγκυος (εγω δηλαδή), δεν θα μείνεις εσύ!!! χθες ο γιος μου ο μεγαλος σχολίασε για τα μωρά ότι σε μας κουράστηκε να φερνει ο πελαργός μωρά, τώρα να πάει και αλλού!!! να δεις πως σύντομα θα περάσει και από εσένα μ ενα υγιες μωράκι!!

το Χριστινακι μας δε γενναει αυτό το μήνα;;; αντε καλή λευτερια και καλους θηλασμούς!

Βικακι εφτασες κιολας την 33η εβδομάδα;; μπραβο! τωρα θα εχεις μια περήφανη κοιλια!! καλό υπόλοιπο και μην κουραζεσαι πολύ! από μωρουδιακα φανταζομαι θα χρειαστει να παρεις τωρα αγοριστικα. την κορη σου τη γεννησες χειμώνα;;

Marygiannis στενοχωρηθηκα πολύ... είναι πολύ κρίμα, όμως μην το βαζεις κάτω, ίσως να μην ήρθε η κατάλληλη στιγμή. ο γιατρός σου τί σου είπε;; θα ξανακάνεις την pregril; πραγματικα μην αποθαρρύνεσαι, κάθε προσπαθεια είναι διαφορετική και κάθε κύηση επίσης. να σκέφτεσαι μοναχα θετικά και αισιοδοξα. εδω άλλες κοπέλες που δεν είχαν καμία τύχη έμειναν έγκυος (εγω δηλαδή), δεν θα μείνεις εσύ!!! χθες ο γιος μου ο μεγαλος σχολίασε για τα μωρά ότι σε μας κουράστηκε να φερνει ο πελαργός μωρά, τώρα να πάει και αλλού!!! να δεις πως σύντομα θα περάσει και από εσένα μ ενα υγιες μωράκι!!

το Χριστινακι μας δε γενναει αυτό το μήνα;;; αντε καλή λευτερια και καλους θηλασμούς!

Βικακι εφτασες κιολας την 33η εβδομάδα;; μπραβο! τωρα θα εχεις μια περήφανη κοιλια!! καλό υπόλοιπο και μην κουραζεσαι πολύ! από μωρουδιακα φανταζομαι θα χρειαστει να παρεις τωρα αγοριστικα. την κορη σου τη γεννησες χειμώνα;;

Καλησπερα

Μαιρη πολυ στεναχωρηθηκα.εφοσον το απεβαλε μονος του ο οργανισμος σου ειναι πολυ καλυτερα.μη φοβασαι.ηρεμησε κ ξαναπροσπαθησε.αν θες κανε κ προληπτικα μερικες εξετασεις

Ριτα εχω μια τεραστια κοιλια!η κορη μου γεννηθηκε σεπτεμβρη.το καλο ειναι οτι εχω ουδετερα λευκα ειδη κ λιγα φορμακια κ φανελακια.αγορασα μονο μακρυμανικα φανελακια λογω οτι τωρα ισως τα βαλουμε πιο πολυ(η κορη ζεσταινοταν πολυ)2φορμακια για να πω οτι θα βαλει κτ καινουριο,κτ σαλιαριτσες σαν μαντηλια στο λαιμο κ ενα χνουδωτο ολοσωμο για το σπιτι αν βγει κρυουλιαρης γτ στους 20βαθμους η κορη αναψοκοκκινιζει.τα υπολοιπα απο τον ανηψιο.απλα πρεπει να πλυνω κ να στησω καροτσι-παρκο-μπανιερο

Κοριτσια καλησπερα,ειμαι στην 6η εβδομαδα κυησης και ο γιατρος μου εχθες διαπιστωσε μια μικρη αποκολληση:(...μου εδωσε utrogestan να παρω μεχρι το σαββατο λεγοντας μου οτι δεν ειναι κατι σημαντικο γιατι ειναι πολυ μικρη κ να παω τ σαββατο τ πρωι να με ξαναδει ..ειχε καμια παρομοια εμπειρια?

Κοριτσια καλησπερα,ειμαι στην 6η εβδομαδα κυησης και ο γιατρος μου εχθες διαπιστωσε μια μικρη αποκολληση:(...μου εδωσε utrogestan να παρω μεχρι το σαββατο λεγοντας μου οτι δεν ειναι κατι σημαντικο γιατι ειναι πολυ μικρη κ να παω τ σαββατο τ πρωι να με ξαναδει ..ειχε καμια παρομοια εμπειρια?

κοριτσι μου καλημερα!ολα καλα?πως σε ειδε ο γιατρος σου το Σαββατο?

κοριτσι μου καλημερα!ολα καλα?πως σε ειδε ο γιατρος σου το Σαββατο?

Moutzouraa κσλημεραα,ευτυχως ολα καλα!!!:D:D:Dπηγα στ γιατρο κ το σαββατο τ πρωι κ μου ειπε οτι ειναι ολα καλα.ηταν πολυ μικρη η αποκολληση κ τωρα ουτε καν φενεται.τα χαπακια μ ειπε οτι δεν χρειαζεται ν τα συνεχισω αλλο.ευτυχωε ολα πηγαν κσλα:D

Moutzouraa κσλημεραα,ευτυχως ολα καλα!!!:D:D:Dπηγα στ γιατρο κ το σαββατο τ πρωι κ μου ειπε οτι ειναι ολα καλα.ηταν πολυ μικρη η αποκολληση κ τωρα ουτε καν φενεται.τα χαπακια μ ειπε οτι δεν χρειαζεται ν τα συνεχισω αλλο.ευτυχωε ολα πηγαν κσλα:D

;););) ολα τελεια κοριτσακι μου!!!!μπραβο!μην κουραζεσαι πολυ και απολαυση την εγκυμοσυνη σου!

μπράβο κορίτσι μου..ευτυχώς μην κουράζεσαι κ όλα θα πάνε καλά!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...