Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι (2017)

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!:D:D:D

Ρίτα, υπομονή κορίτσι μου! Τον "έφαγες" τον γάϊδαρο κι έμεινε η ουρά!

Όλα μια χαρά θα πάνε!!

BusyBee, ταλαιπωρήθηκες πολύ τελικά..μετά την καισαρική στο καπάκι & απόξεση! Περαστικά στον μεγάλο σου κι εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα, απλά να το επηρεάζει η ζέστη & να θέλει λίγο τον χρόνο του..

Χριστινάκι25, καλά αποτελέσματα με την καμπύλη & το doppler! Πόσο χαίρομαι που σε λίγο καιρό θα κρατάς αγκαλίτσα & το 2ο σου κοριτσάκι!!

Θάλεια2, τι κάνεις? Ο μικρός σου?

Nene, κι εγώ (37 ετών) πριν ακριβώς ένα χρόνο άρχισα να γράφω στο συγκεκριμένο θέμα διότι προσπαθούσαμε για το 2ο μας παιδάκι & μετά από 1 μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος!! Εύχομαι & σε σένα το ίδιο λοιπόν! Να σου φέρει γούρι!!

Εμείς είμαστε μια χαρά!! Εγώ ξεκίνησα δουλειά στις αρχές του μήνα & το γάλα μου στέρεψε! Οπότε συνεχίζουμε μόνο ξένο σκόνη βιολογικό. Ο μικρός έχει κάνει 3 εμβόλια, 2 ενέσιμα & 1 πόσιμο & την Παρασκευή που κλείσαμε τον 3ο είμασταν 6700γρ. & 61 πόντους! Κοιμόμαστε συνεχόμενα από τις 21:00 με 22:00 μέχρι τις 6 το πρωί κι όταν ξυπνήσουμε λέμε κουβεντούλες στα παιχνίδια μας στην κούνια!! Χαχαχα!! Είναι πολύ ήσυχος & βολικός καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, η ιστορία μου εν συντομία (ίσως όχι ακριβώς)))...

Με τον σύζυγό μου προσπαθούμε για 2ο παιδί, είμαι 36 ετών, και πριν 7 μήνες είχα μια παλινδρομη, και τώρα είμαστε στον 4ο μήνα προσπαθειών, χωρίς φάρμακα ως τώρα. Απλά πήρα τον προηγούμενο μήνα τεστ ωορρηξιας, την εντόπισα και είχαμε επαφές πιο στοχευμενα. Στον τελευταίο γιατρό που πήγα, γιατί ψάχνω ακόμη, δεν ήταν θετικός να μου δώσει φάρμακα, "για να κάνουμε κάτι που η φύση ήδη το κάνει". Όμως βλέπω τον καιρό να περνάει χωρίς αποτέλεσμα. Εχω θυρεοειδή (παιρνω Τ4) και πολύ χαμηλή βιταμίνη d, και παίρνω φυλικο οξύ μόνο. Πρόκειται να κάνει και ο άντρας μου προληπτικά εξετάσεις (36 ετών επίσης), εγώ τι άλλο μπορώ να κάνω πριν ψάξω για φαρμακευτική υποστήριξη? Και μεσα σ ολο αυτο φίλες, γνωστές και συγγενείς μένουν ξαφνικά έγκυες... ευχαριστώ πολύ, χρειάζομαι να κουβεντιασω με κάποιον...

Καλησπέρα, η ιστορία μου εν συντομία (ίσως όχι ακριβώς)))...

Με τον σύζυγό μου προσπαθούμε για 2ο παιδί, είμαι 36 ετών, και πριν 7 μήνες είχα μια παλινδρομη, και τώρα είμαστε στον 4ο μήνα προσπαθειών, χωρίς φάρμακα ως τώρα. Απλά πήρα τον προηγούμενο μήνα τεστ ωορρηξιας, την εντόπισα και είχαμε επαφές πιο στοχευμενα. Στον τελευταίο γιατρό που πήγα, γιατί ψάχνω ακόμη, δεν ήταν θετικός να μου δώσει φάρμακα, "για να κάνουμε κάτι που η φύση ήδη το κάνει". Όμως βλέπω τον καιρό να περνάει χωρίς αποτέλεσμα. Εχω θυρεοειδή (παιρνω Τ4) και πολύ χαμηλή βιταμίνη d, και παίρνω φυλικο οξύ μόνο. Πρόκειται να κάνει και ο άντρας μου προληπτικά εξετάσεις (36 ετών επίσης), εγώ τι άλλο μπορώ να κάνω πριν ψάξω για φαρμακευτική υποστήριξη? Και μεσα σ ολο αυτο φίλες, γνωστές και συγγενείς μένουν ξαφνικά έγκυες... ευχαριστώ πολύ, χρειάζομαι να κουβεντιασω με κάποιον...

Καλησπέρα Nene, καταλαβαίνω απόλυτα τη λαχτάρα σου να μείνεις έγκυος. Κι εγώ στους 4 μήνες προσπαθειών ένοιωθα λες και είχε περάσει μία αιωνιότητα! Προσπαθούσα και εγώ στην σκιά μίας παλίνδρομης και ξέρω πόσο επηρεάζει την σκέψη προς το αρνητικό.

Πραγματικά όμως νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάς για φαρμακευτική υποστήριξη. Στην πραγματικότητα 4 μήνες είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό διάστημα, και ας γινόμαστε εμείς ανυπόμονοι. Επίσης όλοι οι γιατροί με τους οποίους έχω μιλήσει λένε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει μία παλίνδρομη.

Και να ξέρεις ότι αυτή η λαχτάρα για μωράκι και η ανυπομονησία δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ηλικία. Οι περισσότερες κοπέλες που προσπαθούν έχουν μία αγωνία γι αυτό.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Καλησπέρα ή μαλλον πλέον καλημερα, θα το ξημερωσω όπως πάει, διαβάζω πάλι...

Η λογική μου λέει να ξε-αγχωθω, αλλά η λαχτάρα για μωρό δεν μ αφήνει να ησυχάσω...

Να σήμερα πάλι στην απογευματινή μας βόλτα χάζευα τα μωρά...

Σκέφτομαι ότι σήμερα πλέον υπάρχουν τρόποι να βοηθήσει ο γιατρός να συλλάβεις, θα τα καταφέρουμε. Ίσως όντως αφήσω και τον Αύγουστο έτσι και μετά το ψάξω περισσότερο. Απλά δεν θέλω να χάσω χρόνο άδικα, είμαι και 36 ετών, φοβάμαι την αμνιοπαρακεντηση, και όσο καθυστερεί χειρότερα...

Θα τα ξαναπούμε λοιπόν...

Καλησπέρα ή μαλλον πλέον καλημερα, θα το ξημερωσω όπως πάει, διαβάζω πάλι...

Η λογική μου λέει να ξε-αγχωθω, αλλά η λαχτάρα για μωρό δεν μ αφήνει να ησυχάσω...

Να σήμερα πάλι στην απογευματινή μας βόλτα χάζευα τα μωρά...

Σκέφτομαι ότι σήμερα πλέον υπάρχουν τρόποι να βοηθήσει ο γιατρός να συλλάβεις, θα τα καταφέρουμε. Ίσως όντως αφήσω και τον Αύγουστο έτσι και μετά το ψάξω περισσότερο. Απλά δεν θέλω να χάσω χρόνο άδικα, είμαι και 36 ετών, φοβάμαι την αμνιοπαρακεντηση, και όσο καθυστερεί χειρότερα...

Θα τα ξαναπούμε λοιπόν...

Nene, το 1ο σου παιδάκι πόσο χρονών είναι & σε πόσο χρονικό διάστημα προσπαθειών έγινε η σύλληψη? Εγώ στα 32 μου μετά από 6 μήνες έμεινα έγκυος στην κόρη μου & τώρα στα 36,5 φοβόμουν ότι το διάστημα θα ήταν μεγαλύτερο... Ξεκινάμε προσπάθειες & στους 2 μήνες κάνουμε παύση διότι βρήκα δουλειά με σύμβαση ορισμένου χρόνου! Έλα μου ντέ όμως που το ήθελα πάρα πολύ, δεν κρατιόμουν & αποφασίζουμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε ξανά διότι η σύλληψη θέλει τον χρόνο της μέχρι που να τελειώσει η σύμβαση.. Όμως εκεί που χαλάρωσα & μου έφυγε από το μυαλό..τσουπ το πιάσαμε το αγοράκι μας!!

Οπότε χαλάρωσε κι απόλαυσε τις διακοπούλες σου & όλα θα γίνουν!!:-D

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Ο γιος μου είναι 6,5 και ήμουν στα 29 περίπου όταν τον "πιάσαμε" τον δεύτερο μήνα, αφού έκοψα τα αντισυλληπτικά. Τώρα όμως μεγάλωσα και βιάζομαι κιόλας (τρομάρα μου)!

Έτσι κι εμείς όταν ήταν 5 ο μικρός είπα να αφεθουμε να μην προσέξουμε, και ακριβώς τότε βρήκα μια δουλειά για 1 χρόνο. Στους 6 μήνες αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες ενώ δούλευα, έμεινα έγκυος στον 4 κύκλο αλλά παλινδρομησε. Μετά 3 μήνες κενό να επανέλθω και έτσι φτάσαμε με 4 κύκλους προσπάθειες στο σήμερα... Και αρχίζω να πιστεύω ότι η διαφορά από τον πρώτο θα είναι μεγάλη...

Nene, η δική μου γνώμη είναι ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι χρειάζεσαι κάτι τέτοιο (ότι δεν έχεις κάποια έλλειψη δηλαδή ή κάποια δυσκολία γονιμότητας) καλύτερα να το αποφύγεις γιατί δεν υπάρχει τίποτα χωρίς παρενέργειες.

Εγώ προσωπικά ούτε φολικό οξύ δεν πήρα όταν προσπαθούσαμε, γιατί στις εξετάσεις αίματος που έκανα δεν φάνηκε καμία έλλειψη σε φολικό.

Να προσέχεις το θυροειδή, με μέτρο το τσιγάρο (αν καπνίζεις) το αλκοόλ, ξεκούραση και καλή διάθεση χρειάζεται!

;)

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Να σας πω για να μου μεταδώσετε καλή αύρα? Γενικά κάνω μια νορμάλ υγιευνή ζωή - όχι τραβηγμένα πράγματα, δεν γίνεται εξ επιτούτου, απλά δεν καπνίζω, δεν πίνω γενικά αλκοόλ γιατί δεν μου αρέσει, έχουμε κόψει τα ανθυγιεινά φαγητά (τηγανητά, πολλά λάδια, delivery κλπ) στο σπίτι λόγω ΓΟΠ του αγαπητού συζύγου (ούτε μπέμπης να ήτανε), και τώρα τελευταία ξεκίνησα περπάτημα.

Το μόνο κακό είναι ότι είμαι αγχώδης. Τρομερά όμως. Για τα πάντα, για το σπίτι, για το παιδί, για το δάνειο, για την υγεία μας, και δε συμμαζεύεται.

Και μου αρέσει τόσο η τάξη και το πρόγραμμα, που φρικάρω μόλις κάτι παρεκκλίνει της θέσης του. Και στη δουλειά μου το λέγανε αυτό.

Η μόνη ιδέα που μου ήρθε τελευταίως είναι να ξεκινήσω ένα χόμπι, που να με απορροφάει τόσο πολύ που να μην έχω μυαλό για τίποτα άλλο. Και είμαι στην αναζήτηση, μέχρι και blog μου πέρασε η ιδέα να φτιάξω :P.

Διαφημίσεις

Kαλημερα κορίτσια! Τι κάνεις καραμελάκι; νομίζω ότι κάποτε ειχαμε μιλήσει και χαιρομαι που βλεπω ότι τωρα κυοφορεις και μάλιστα τρίδυμα! και εγω σ αυτή την εβδομάδα που είσαι άκουσα δύο καρδούλες, ήταν 22-01-2016, η μία χτυπούσε με 115 και η άλλη μς 120 παλμούς. για τις εβδομάδες που ήμουν ήταν φυσιολογικές, μετά αυξήθηκαν και μετά ξαναέπεσαν λιγάκι. πώς είσαι; όλα καλά;; καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις. διαβασα πως μενεις και στο όμωρο νησί! υπαρχει νομίζω και σαιτ που γραφει για τις τιμές της καρδιακλης λειτουργιας του εμβρύου.

Nene μην αγχώνεσαι καθόλου και εγω πέρυσι προσπαθούσα από Μάιο 2015 και έμεινα εγκυος τον Δεκέμβρη του 2015. όλο αυτο το διάστημα και τί δεν μου βρήκαν οι γιατροί. τον Οκτωβρη έκανα λαπαρασκόπηση να αφαιρέσω μία κύστη και ο γιατρός κατα τη διάρκεια της επέμβασης είδε ότι οι σαλπιγγες μου ήταν κλειστές. τη μια την ψιλοάνοιξε και την άλλη την άφησε κλειστή. μου συνέστησε να προσφύγω στην εξωσωματική αν θέλω να μείνω έγκυος. τελικα έμεινα έγκυος φυσιολογικά σε δύο μήνες. το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι έκανα ωορρηξία και από τις δύο ωοθήκες και η μία σάλπιγγα τράβηξε το ωάριο που βρισκόταν στην κλειστή σάλπιγγα. ούτε εγω το εχω καταλάβει για την ακρίβεια.

Εσύ ειδικα που δεν εχεις κανενα πρόβλημα δεν πρεπει να φοβάσαι. θα μεινεις έγκυος πολύ συντομα. εγω σε 1 1/2 μηνα θα γίνω 35. μην ανησυχεις για την ηλικία σου. και εγω όσο διάστημα προσπαθούσα, έβλεπα στο ιντερνετ ότι κυκλοφορουν χαπια γονιμότητας όπως τα σερπαφαρ, αλλά στις παρενεργειες έγραφε ότι απορρυθμίζουν τον κύκλο και έτσι φοβόμουν να τα πάρω..

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.

Και εγώ μια χαρά είμαι, πλέον έχει φουσκώσει η κοιλιά και με δυσκολεύει αρκετά. Ο μικρός είναι πολύ ζωηρός αλλά πολύ όμως. Καμιά φορά νομίζω ότι θα πεταχτεί κανά χέρι μέσα από την κοιλιά μου σαν alien! Έκανα και μια δεύτερη καμπύλη ζαχάρου και βγήκε προς τα πάνω όρια του φυσιολογικού και ο γιατρός με έβαλε να προσέξω λίγο τη διατροφή μου. Όντως πήγα σε μια διατροφολόγο και μου έδωσε πολύ καλά tips για την περίπτωσή μου. Από γλυκά μου είπε αν δεν μπορώ να τα στερηθώ (το αδύνατό μου σημείο) να παίρνω με στέβια.

Ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι μια πίεση στα οστά της λεκάνης. Είμαι στην 30η εβδομάδα, σαν να έχει κατέβει αρκετά χαμηλά το μωράκι. Δεν είναι λίγο νωρίς? Την Τρίτη έχω dopler και θα τα δούμε αναλυτικά όλα ελπίζω.

Ριτάκι μου έφαγες το γάιδαρο και έμεινε η ουρά. Ο τράχηλός σου ειναι οκ για την εβδομάδα που βρίσκεσαι μη στεναχωριέσαι.

Nene δεν είσαι η μόνο προς Θεού! Εγώ έμεινα έγκυος στα 37 φέτος μετά από μια παλίνδρομη μέσα σε 6 μήνες. Είμαστε πολλές σε αυτή τη φάση. Πέρα από βιταμίνες που δεν κάνει κακό να τις πάρεις ο σύζυγος έχει κοιτάξει την ποιότητα του σπέρματος? Από ότι ξέρω οι βιταμίνες ωφελούν πολύ και στην περίπτωση των συζύγων μας.

Κορίτσια χάρηκα πολύ που διάβασα τα νέα όλων σας. Ελπίζω να έχουμε όλες καλές διακοπές και καλή συνέχεια...

Καλησπέρα κορίτσια!!!

κι εμείς 2 μηνώ τη δευτέρα η μικρή, ο μεγάλος ενθουσιασμένος, δεν περίμενα ούτε κ εγώ τέτοια φανταστική συμπεριφορά!!! περάσαμε ιώσεις του μεγάλου κ είχαμε σε καραντίνα το μωρό αλλά έτσι είναι τα δεύτερα, γνωρίζεις τα πρακτικά αλλά ο συνδιασμός των 2 παιδιών είναι κάπου κάπου δύσκολος...

busybee ελπίζω να βγάλεις άκρη με το μωρό, είδα κ το θέμα σου όμως δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι τα μωρά ειδικά το 1ο τρίμηνο έχουν δυσανεξία στη λακτόζη κ αυτό μπορεί να προκαλεί μειωμένη προσληψη βάρους, αναγογές κ πόνο... παίρνεις από το φαρμακείο συμπλήρωμα λακτάσης κ το διαλύεις στο γάλα (πρέπει να το αντλείς). υπάρχουν κ σταγόνες που μπορείς να τις δόσεις στο μωρό αλλά απ'ότι είχα δει εγώ κυκλοφορούν μόνο στην κύπρο κ μπορούν να στις στείλουν. Εμείς τελικά δεν ο χρειαστήκαμε... ψάξε λίγο στο internet να δεις τι λένε...

κορίτσια που περιμένετε με το καλό να είναι εύχομαι σε όλες σας, περνάει ο καιρός κ ξεχνιούνται όλα τα δύσκολα... βασικά εγώ ξεχνάω κ τα βασικά με τόσο ξενύχτι!!!!

nene οι βιταμίνες που αναφέρεις είναι τις γνωστής σειράς pregnacare φαντάζομαι... εγώ έπαιρνα της εγκυμοσύνης, ο γιατρός μου τις προτείνει κ παίρνω τώρα κ για το θηλασμό, είναι πολύ ολοκληρωμένες δεν χρειάζεται να παίρνεις τίποτε άλλο... εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη!

μόνο τα κιλά να φύγουν κορίτσια γιατί η δεύτερη εγκυμοσύνη έχει αλλάξει πολύ το σώμα μου....

Καλησπέρα μανούλες,

Σήμερα πέρασα το απόγευμα και το βραδάκι μόνη μου, το μικρό μου αγόρι πήγε στη μια γιαγιά για απόψε και το μεγάλο πήγε εκτάκτως στη δουλειά, και σε λίγο θα γυρίσει.

Ως γνωστόν οι πιο απαισιόδοξες σκέψεις γίνονται βράδυ, και δεν υπήρχε περίπτωση να γλυτώσω από την κατρακύλα...

Χτες ο άντρας μου πήγε στο γιατρό, του έγραψε σπερμοδιάγραμμα, και διέγνωσε μια ελάφρια φλεγμονή - προστατίτιδα - που πιθανόν προκλήθηκε από το ποδήλατο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του όχι κάτι το ανησυχητικό. Αντε να βγουν τα αποτελέσματα να δούμε... Πάντως σκέφτομαι για αυτό το μήνα να δοκιμάσουμε τα συμπληρώματα διατροφής.

Και για να επανέλθω στις ...ζοφερές μου σκέψεις, αν πχ τα καταφέρουμε σύντομα να μείνω έγκυος, θα έχω διαφορά 37 χρόνια με το παιδί μου. Δηλαδή περίπου 20 χρόνια περισσότερο από ότι έχει η μαμά μου με εμένα. Η μαμά μου έγινε μια νέα πεθερά και γιαγιά, στα 47-48. Εγώ σ αυτή την ηλικία θα έχω 10 χρονών παιδί, τι σόι μαμά και αργότερα (πρώτα ο Θεός) πεθερά θα γίνω?. ...Και συνεχίζω... όταν γεννήθηκα η γιαγιά μου ήταν 36 χρονών. Όσο είμαι εγώ τώρα, που θέλω να γίνω μαμά ... Μη με βρίσετε, από τη μια δεν μετανιώνω. Για εμένα αυτή η χρονική στιγμή είναι τέλεια για να αποκτήσω παιδί. Το θέλω με όλο μου το είναι. Αλλά μια φωνούλα πίσω πίσω στο μυαλό μου μου λέει "άργησες..." Πείτε μου μια ενθαρρυντική κουβέντα... θα μου κάνει καλό...με πηρε λίγο απο κάτω...

Νene όντως σε πήρε από κάτω, όχι ότι τέτοιες σκέψεις δεν περνάνε από το μυαλό όλων μας, αλλά θα σου τα εξής, που απέκτησα τον γιο μου στα 22 μου ούσα φοιτήτρια. πάντα ένιωθα ότι θυσιασα πολλά για χάρη του, τον ενιωθα μαλλον σαν βαρος, πολύς ρατσισμός απέναντι μου γιατι δεν με εμπιστευονταν ως σοβαρη επαγγελματια και γενικά αισθανόμουν ότι κάνω πράγματα που κανονικα ένα κορίτσι της ηλικίας μου δεν θα επρεπε να κάνει. τωρα ο γιος μου θα πάει δευτερα γυμνασιου, είναι πολύ απαιτητικός, εχει μπει στην εφηβεια, δεν ακούει κανεναν και ειναι δυσκολο να τον διαχειριστείς. καμαρώνω, βεβαια, που μεγάλωσε και ομόρφυνε, αλλά οι δυσκολίες είναι πάμπολλες, το βραδυ και εγω δεν μπορω να ηρεμησω αλλά για άλλους λόγους. μην τα βλεπεις όλα εξιδανικευμένα και ιδεατά, γιατι δεν είναι. εγω πιστευω πως όσο πιο μεγάλη είναι η γυναικα τόσο πιο δοτική είναι στα παιδιά της γιατι είναι πιο κατασταλαγμένη. σκέψου ότι έζησες την νεανικότητά σου, πέρασες όμορφα χωρίς έγνοιες, βιώσες ομαλά κάθε κύκλο της ζωής σου. εμένα μια συμμαθήτρια μου είναι τωρα πεθερά και γιαγια!! είναι φυσιολογικό αυτό; διώξε τις κακες σκέψεις. είμαστε νεότατες, να ξέρεις! μην γερνάς τον εαυτό σου εσύ η ίδια!

Διαφημίσεις

Ελίζα και Rubia καλωσήρθατε και πάλι! ελιζ η μπουμπου σου ειναι κιολας 2 μηνών;; νομιζω πως αρχίζετε και προσαρμόζεστε στη νεα τάξη πραγματων! η ψυχολογια σου πώς πάει;; εγω φοβαμαι πολύ όταν θα γυρισω σπιτι χωρις την κοιλια και ευχομαι με τα μωρά μαζί. πωπω πανικός! φανταζομαι και για εσάς οι πρωτες ημερες ήταν δυσκολες, αλλά τωρα μόνο χαρές θα εχει να σας προσφέρει η ζουζουνιτσα. εχει τακτοποιηθει με το βραδινο υπνο;; μάλλον ειναι ακόμη νωρίς. την θηλάζεις;;

Rubia και εγω νιωθω τέτοιους πόνους, αλλά εγω μάλλον δεν ειμαι μετρο συγκρισης. ο τραχηλός σου πώς είναι;;; λογικο πάντως μού ακούγεται να πονάς, αφού το μωρό βαραίνει και πιέζει την πύελο. όντως θα σου πει ο γιατρος στο ντοπλερ, αλλά δεν νομίζω ότι πρεπει να ανησυχείς. εμενα το ένα μωρό είναι παρα πολύ χαμηλά και ο γιατρός ειπε πως δεν είναι από μόνο του ανησυχητικό αυτό. θα δειξει βεβαια, πάντα κραταω μικρό καλάθι και παρακαλάω να βγάλω την κάθε ημερα χωρις ναγεννησω.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!:D:D:D

Ρίτα, υπομονή κορίτσι μου! Τον "έφαγες" τον γάϊδαρο κι έμεινε η ουρά!

Όλα μια χαρά θα πάνε!!

BusyBee, ταλαιπωρήθηκες πολύ τελικά..μετά την καισαρική στο καπάκι & απόξεση! Περαστικά στον μεγάλο σου κι εύχομαι το μωρό να μην έχει τίποτα, απλά να το επηρεάζει η ζέστη & να θέλει λίγο τον χρόνο του..

Χριστινάκι25, καλά αποτελέσματα με την καμπύλη & το doppler! Πόσο χαίρομαι που σε λίγο καιρό θα κρατάς αγκαλίτσα & το 2ο σου κοριτσάκι!!

Θάλεια2, τι κάνεις? Ο μικρός σου?

Nene, κι εγώ (37 ετών) πριν ακριβώς ένα χρόνο άρχισα να γράφω στο συγκεκριμένο θέμα διότι προσπαθούσαμε για το 2ο μας παιδάκι & μετά από 1 μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος!! Εύχομαι & σε σένα το ίδιο λοιπόν! Να σου φέρει γούρι!!

Εμείς είμαστε μια χαρά!! Εγώ ξεκίνησα δουλειά στις αρχές του μήνα & το γάλα μου στέρεψε! Οπότε συνεχίζουμε μόνο ξένο σκόνη βιολογικό. Ο μικρός έχει κάνει 3 εμβόλια, 2 ενέσιμα & 1 πόσιμο & την Παρασκευή που κλείσαμε τον 3ο είμασταν 6700γρ. & 61 πόντους! Κοιμόμαστε συνεχόμενα από τις 21:00 με 22:00 μέχρι τις 6 το πρωί κι όταν ξυπνήσουμε λέμε κουβεντούλες στα παιχνίδια μας στην κούνια!! Χαχαχα!! Είναι πολύ ήσυχος & βολικός καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας!!

καλησπέρα κορίτσια μου!!!Αναστασία μου μια χαρά είμαστε όλοι ο μικρός θα πάει τον Σεπτέμβριο προνηπιο και εγώ θα είμαι λίγο πιο χαλαρή! !!εσύ πως είσαι τα υπόλοιπα κορίτσια? ?

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπερα!τι κανετε;εμεις καλα συνεχιζουμε.σημερα εκανα β επ κ μου ειπαν τελικα αγορι:shock:ζεσταινομαι..ευτυχως καναμε πολλα μπανακια στο εξοχικο κ πηγαμε κ διακοπουλες..ενοχλησεις δ εχω.κ ειμαι ανετα ακομη.αλλαεχουμε μετακομιση μεσα στον αυγουστο.στη διπλα πολη.πιο ακριβα.παλια.μικρα.χαλια..

Ριτα εισαι πολυ κοντα!με το καλο!

Χριστινακι ολα καλα με ντοπλερ-καμπυλη;

Θαλεια πως πανε οι προσπαθειες;

Ελιζ κ αναστασια τι ωραια που βρισκετε τους ρυθμους σας!

Ρουμπια ολα οκ με το ντοπλερ;

Ρουλαμακι ευχομαι συντομανα βρεις δουλεια κ οταν ξαναπροσπαθησετε να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

Busy bee ολα καλα με τις εξετασεις του μικρου;

Νενε καλως ηρθες κ συντομα με ευχαριστα!σε πηρε πολυ απο κατω..επειδη η γιαγια σου εγινε γιαγια στα 36δ σημαινει οτι εισαι μεγαλη.ουτε ιδανικη διαφορα στα αδερφια υπαρχει.απο φθινοπωρο ψαξτο αν θες λιγο παραπανω

Καλησπερα!τι κανετε;εμεις καλα συνεχιζουμε.σημερα εκανα β επ κ μου ειπαν τελικα αγορι:shock:ζεσταινομαι..ευτυχως καναμε πολλα μπανακια στο εξοχικο κ πηγαμε κ διακοπουλες..ενοχλησεις δ εχω.κ ειμαι ανετα ακομη.αλλαεχουμε μετακομιση μεσα στον αυγουστο.στη διπλα πολη.πιο ακριβα.παλια.μικρα.χαλια..

Ρουλαμακι ευχομαι συντομανα βρεις δουλεια κ οταν ξαναπροσπαθησετε να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

Νενε καλως ηρθες κ συντομα με ευχαριστα!σε πηρε πολυ απο κατω..επειδη η γιαγια σου εγινε γιαγια στα 36δ σημαινει οτι εισαι μεγαλη.ουτε ιδανικη διαφορα στα αδερφια υπαρχει.απο φθινοπωρο ψαξτο αν θες λιγο παραπανω

Αχ Βίκυ μου σε ζηλεύω για τα μπάνια και εγώ τα περιμένω πως και πως.

Το ντόπλερ το έχω αύριο και έχω ψιλοαγχωθεί γιατί θέλαμε να πάμε σε νησί διακοπές (έχουμε σπίτι) αλλά εξαρτάται από το τι θα μας πει ο γιατρός.

Επίσης το νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά πλέον. Η λεκάνη μου πιέζεται πολύ και είμαι νωρίς ακόμα (30+3 εβδομάδων)!

έλα Βίκυ μου..αχ τι ωραία! !!!μπάνια τέλεια! !!εμείς καλά είμαστε όλοι και όλα καλά! !!!😊😊😊

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις γύρισα από το ντόπλερ και ο μικρούλης είναι ήδη 2 κιλά!

(όχι και τόσο μικρός δηλαδή στις 30+3). Με άφησε να πάω διακοπές γιατί ο τράχηλος είναι μακρύς και κλειστός αλλά όντως η κεφάλα του έχει μπει μέσα στη λεκάνη μου για αυτό με πιέζει έτσι κάτω χαμηλά. Γενικά μου είπε ότι έχει την κατάλληλη θέση για γέννα αυτή τη στιγμή (όπως το αισθανόμουνα) με κεφαλική προβολή αλλά πολύ πιθανόν να αλλάξει στάση μέχρι το τέλος.

Καλημέρα σε ολες!

Ο τιτλος του θέματος μιλάει για προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι, πειράζει που εμείς κανουμε για τρίτο?:rolleyes:

Με τον συζηγο ξεκινήσαμε προσπάθειες αυτο τον μηνα και ηδη εχω αρχίσει να αγχώνομαι. Φυσικα εχω ολα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης παρολο που δεν ξερω αν πετυχαμε τις γόνιμες μέρες κ αδιαθετώ αρχες του αυγουστου...καταλαβαίνετε δλδ την περιπτωση μου :mrgreen:

Παράγγειλα κ εγω τεστάκια ωορρηξίας οποτε τον αλλο μηνα θα το παμε λιγο πιο επιστημονικά αν κ ελπιζω να μην τα χρειαστούμε.

Ειμαι 37 ετων με δυο παιδάκια 9(κοριτσακι) και 6(αγορακι).

Θα τα λεμε λοιπον! :mrgreen:

Καλημέρα σε ολες!

Ο τιτλος του θέματος μιλάει για προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι, πειράζει που εμείς κανουμε για τρίτο?:rolleyes:

Με τον συζηγο ξεκινήσαμε προσπάθειες αυτο τον μηνα και ηδη εχω αρχίσει να αγχώνομαι. Φυσικα εχω ολα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης παρολο που δεν ξερω αν πετυχαμε τις γόνιμες μέρες κ αδιαθετώ αρχες του αυγουστου...καταλαβαίνετε δλδ την περιπτωση μου :mrgreen:

Παράγγειλα κ εγω τεστάκια ωορρηξίας οποτε τον αλλο μηνα θα το παμε λιγο πιο επιστημονικά αν κ ελπιζω να μην τα χρειαστούμε.

Blessedx3, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου & με το καλό να έρθει & το 3ο! Πραγματικά με κάνει πολύ χαρούμενη να ακούω για ζευγάρια τώρα που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερα από 2 παιδιά! Εδώ εγώ με τον άντρα μου που θέλαμε 2ο κι όταν έμεινα έγκυος ο περίγυρος χαιρότανε, αλλά υπήρχαν & κάποιοι που πετάγανε & την σπόντα "Δύσκολες εποχές για 2ο παιδί. Κι ότι είναι καλύτερα να έχεις ένα & να του προσφέρεις πολλά!" Είναι βέβαια καθαρά υποκειμενικό. Εγώ προσωπικά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα αφήσω την κόρη μου μόνη της χωρίς αδέρφια! Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε & 3ο παιδάκι! Είναι ευλογία!!:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα σε ολες!

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Ελπίζω σύντομα να μείνεις έγκυος και στο 3ο!

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις γύρισα από το ντόπλερ και ο μικρούλης είναι ήδη 2 κιλά!

(όχι και τόσο μικρός δηλαδή στις 30+3). Με άφησε να πάω διακοπές γιατί ο τράχηλος είναι μακρύς και κλειστός αλλά όντως η κεφάλα του έχει μπει μέσα στη λεκάνη μου για αυτό με πιέζει έτσι κάτω χαμηλά. Γενικά μου είπε ότι έχει την κατάλληλη θέση για γέννα αυτή τη στιγμή (όπως το αισθανόμουνα) με κεφαλική προβολή αλλά πολύ πιθανόν να αλλάξει στάση μέχρι το τέλος.

Rubia, είναι όντως πολύ μεγάλο το μπεμπάκι στην κοιλίτσα σου σε σχέση με την βδομάδα που είσαι γι'αυτό & σε πιέζει! Ο δικός μου ήταν 2045γρ όταν ήμουν 32 εβδομάδων ακριβώς! Κουράγιο, λίγο έμεινε..σε λιγάκι θα τον κρατάς στην αγκαλίτσα σου!

l1ITp3.png HDApp3.png