Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι (2017)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δηλαδή τι εννοείς κορίτσι μου?

χαχαχαχαχαχα.....εννοώ..ότι είμαι έγκυος!!!!!άργησε λίγο αλλά ήρθε!!!!ευτυχώς...έχω κλείσει πια 10 εβδομάδων μόνο που έχω από την αρχή..εμετούς πολλούς,ζαλάδες κλπ...κ με τον μικρό Ε..δεν μπορώ να παίξω μαζί του κ λπ....

hiEW.pngpFRip3.png

χαχαχαχαχαχα.....εννοώ..ότι είμαι έγκυος!!!!!άργησε λίγο αλλά ήρθε!!!!ευτυχώς...έχω κλείσει πια 10 εβδομάδων μόνο που έχω από την αρχή..εμετούς πολλούς,ζαλάδες κλπ...κ με τον μικρό Ε..δεν μπορώ να παίξω μαζί του κ λπ....

Αχ τι ευχάριστα νέα ειναι αυτά!!!Συγχαρητήρια κορίτσι μου μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Πολύ χαρηκα :D

2SJAp1.png

8iqvp2.png

Αχ τι ευχάριστα νέα ειναι αυτά!!!Συγχαρητήρια κορίτσι μου μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Πολύ χαρηκα :D

σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια θαλεια!πολυ χαρηκα!μια τελειομηνη κυηση με υγιες μωρακι ευχομαι κ να σταματησουν τα συμπτωματα!με το καλο η αυχενικη!

Χριστινακι ολα καλα τωρα!ειναι σοβαρο θεμα ο διαβητης κυησης αλλαμε παρακολουθηση ολα θα πανε καλα.ειχα στην πρωτη,τρυπιομουν πολλες φορες,εκανα κ 2μοναδες ινσουλινη,η μικρη ευτυχως ηταν παντα μια χαρα.βεβαια ειχα κ καποιες δυσκολιες αλλα αφου πηγαν ολα καλα δ με νοιαζει πια.

Εκανα τωρα παλι καμπυλη ζαχαρου η οποια ειναι τελεια κ χαρηκα παρα πολυ..μπορω να απολαυσω ακομη περισσοτερο αυτην την εγκυμοσυνη!η μετακομιση παει καλα.ειμαστε στην τακτοποιηση των κουτων.βεβαια εχουμε πολλες αλλα ελπιζω μεχρι την τριτη να ειμαστε αξιοπρεπως γτ πεμπτη εχει γενεθλια το κοριτσακι μου..

Συγχαρητηρια θαλεια!πολυ χαρηκα!μια τελειομηνη κυηση με υγιες μωρακι ευχομαι κ να σταματησουν τα συμπτωματα!με το καλο η αυχενικη!

Χριστινακι ολα καλα τωρα!ειναι σοβαρο θεμα ο διαβητης κυησης αλλαμε παρακολουθηση ολα θα πανε καλα.ειχα στην πρωτη,τρυπιομουν πολλες φορες,εκανα κ 2μοναδες ινσουλινη,η μικρη ευτυχως ηταν παντα μια χαρα.βεβαια ειχα κ καποιες δυσκολιες αλλα αφου πηγαν ολα καλα δ με νοιαζει πια.

Εκανα τωρα παλι καμπυλη ζαχαρου η οποια ειναι τελεια κ χαρηκα παρα πολυ..μπορω να απολαυσω ακομη περισσοτερο αυτην την εγκυμοσυνη!η μετακομιση παει καλα.ειμαστε στην τακτοποιηση των κουτων.βεβαια εχουμε πολλες αλλα ελπιζω μεχρι την τριτη να ειμαστε αξιοπρεπως γτ πεμπτη εχει γενεθλια το κοριτσακι μου..

Εγώ να φανταστείς κάνω 20 μονάδες κ ακόμη δεν έχω βρει την δόση που θα μου κατεβάσει την τιμή της νηστείας.Αλλά ο γιατρός είπε να μην ανησυχω γιατί ειναι πολύ λίγο πιο πάνω κ απο οτι φάνηκε απο τις μετρήσεις τα πάω τέλεια κ δεν επηρεάζεται το μωρακι μου.Αλλά πρεπει να ανεβάζω μονάδες.Χαίρομαι που σε αυτή την εγκυμοσύνη σου δεν το εχεις!Είναι ψυχοφθορο.Να χαίρεσαι την κορούλα σου!Παντα γερή κ καλοτυχη να ειναι!

2SJAp1.png

8iqvp2.png

θαλεια τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!! εχω χαρει παρα παρα πολυυυυυυ!!!!

aOhpp3.png

θαλεια τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!! εχω χαρει παρα παρα πολυυυυυυ!!!!

κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!κ σε σένα γρήγορα εύχομαι να έρθει!!!!

Βίκυ μου σε ευχαριστώ κ σένα παρά πολύ!!!μην ανησυχείς αφού είναι καλή η καμπύλη τώρα κ προσέχεις όλα καλά θα πάνε!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια μου πολλά συγχαρητήρια! Μπραβο! μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! εισαι κιολας στην 10η εβδομάδα;;!!! μα καλά αυτό δεν είναι πια σποράκι! πότε με το καλό θα κάνεις αυχενική;;

Roulamaki μου φαίνεται ερχεται η σειρά σου! κριμα που εχασες την ευκαιρια με τη διπλή ωορρηξία. μα καλά πως το κατάλαβες;; εγω ιδέα δεν είχα. σου εχει ξανασυμβει; αχ μακαρι αυτο το μηνα να έχουμε άλλη μια εγκυμοσύνη, τη δική σου!

Χριστινάκι μου, ευτυχώς πέρασε η αγωνία. και εγω ειχα διαβητη κύησης και άλλα κορίτσια από εδω, αλλά εσύ ταλαιπωρήθηκες περισσότερο. ευτυχώς όμως μπηκαν όλα σε μία τάξη.

Αναστασια 2005 το ξερω πως έκανες μια προσπαθεια, αλλά δεν προχώρησε. σε ποιο κέντρο είπες πως πήγες;; γιατι δεν προχώρησε; τι σου ειπαν ότι έφταιξε; μηπως, λέω μήπως, φταιει το κέντρο; πήγαινε σε ενα δημόσιο. ειχα γνωρίσει μια κοπέλα από το φορουμ που ειχε μεινει πολύ ικανοποιημένη από το αλεξάνδρα και ειχε μεινει έγκυος με την πρωτη προσπαθεια. τωρα τι σκέφτεσαι;

Βικακι τί κάνει ο μπεμπης σου;

σε εμας δυσκολα περνανε οι μέρες και κυρίως οι νύχτες! τωρα στην αρχη θα ζοριστούμε πολύ. το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει χρονικά αυτή η αρχή. πολύ αγχος και κούραση

Διαφημίσεις

Θάλεια μου πολλά συγχαρητήρια! Μπραβο! μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! εισαι κιολας στην 10η εβδομάδα;;!!! μα καλά αυτό δεν είναι πια σποράκι! πότε με το καλό θα κάνεις αυχενική;;

Roulamaki μου φαίνεται ερχεται η σειρά σου! κριμα που εχασες την ευκαιρια με τη διπλή ωορρηξία. μα καλά πως το κατάλαβες;; εγω ιδέα δεν είχα. σου εχει ξανασυμβει; αχ μακαρι αυτο το μηνα να έχουμε άλλη μια εγκυμοσύνη, τη δική σου!

Χριστινάκι μου, ευτυχώς πέρασε η αγωνία. και εγω ειχα διαβητη κύησης και άλλα κορίτσια από εδω, αλλά εσύ ταλαιπωρήθηκες περισσότερο. ευτυχώς όμως μπηκαν όλα σε μία τάξη.

Αναστασια 2005 το ξερω πως έκανες μια προσπαθεια, αλλά δεν προχώρησε. σε ποιο κέντρο είπες πως πήγες;; γιατι δεν προχώρησε; τι σου ειπαν ότι έφταιξε; μηπως, λέω μήπως, φταιει το κέντρο; πήγαινε σε ενα δημόσιο. ειχα γνωρίσει μια κοπέλα από το φορουμ που ειχε μεινει πολύ ικανοποιημένη από το αλεξάνδρα και ειχε μεινει έγκυος με την πρωτη προσπαθεια. τωρα τι σκέφτεσαι;

Βικακι τί κάνει ο μπεμπης σου;

σε εμας δυσκολα περνανε οι μέρες και κυρίως οι νύχτες! τωρα στην αρχη θα ζοριστούμε πολύ. το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει χρονικά αυτή η αρχή. πολύ αγχος και κούραση

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου !!! τώρα θα κλείσω κ την 11 αυτή την βδομάδα,Τρίτη μάλλον.Αυχενική έχω 13/9 νωρίς το πρωί.8.30..οπότε μια χαρά..

τώρα εσύ ριτακι μου δεν το συζητώ ότι σίγουρα θα είναι δύσκολη η αρχή αλλά υπομονή ...αρκεί να αντέξεις κ να έχεις γάλα αυτό μετράει..αν όχι..δεν πειράζει τουλάχιστον προσπάθησες αυτό έχει σημασία.

hiEW.pngpFRip3.png

Εγώ να φανταστείς κάνω 20 μονάδες κ ακόμη δεν έχω βρει την δόση που θα μου κατεβάσει την τιμή της νηστείας.Αλλά ο γιατρός είπε να μην ανησυχω γιατί ειναι πολύ λίγο πιο πάνω κ απο οτι φάνηκε απο τις μετρήσεις τα πάω τέλεια κ δεν επηρεάζεται το μωρακι μου.Αλλά πρεπει να ανεβάζω μονάδες.Χαίρομαι που σε αυτή την εγκυμοσύνη σου δεν το εχεις!Είναι ψυχοφθορο.Να χαίρεσαι την κορούλα σου!Παντα γερή κ καλοτυχη να ειναι!

Ριτακι καλα ειναι κ ο μικρουλης μας.λιγο παραμελημενο τον εχω..τπτ δ εχω ετοιμασει..υπομονη να γινεται 2-3μηνων κ θα χετε μπει σε προγραμμα

Χριστινα εγω με την εμπειρια που εχω πλεον ξερω οτι δ χρειαζοταν να κανω αυτες τις μοναδες.απλα ηταν υπερβολικος ο ενδοκρινολογος κ τον αλλαξα.δ μπορω να πω οτι απο μονος του ο διαβ.κυησης με εριξε ψυχολογικα.αλλα αν εκανα πανω απο 10μον επρεπε να γεννησω σε πανεπιστημιακο αλλης πολης για να ελεγχουν καλυτερα το μωρο.κ με βαλανε με προκληση 38-39εβδ η οποια οδηγησε σε καισαρικη μετα απο 15ωρες.ολα αυτα δ με νιαζουν πια.τοχειροτερο;πρωτη μερα που εκανα ινσουλινη μαλλον παραεπεσε το ζαχαρο,λιποθυμησα κ εσπασα το ποδι μου!6μηνων εγκυος!το γυψο τον εβγαλα οταν μπηκα στο μηνα μου.κ φυσικα δεν ημουν απολυτα καλα.2-3εβδ μετα τη γεννα περπατουσα κανονικα.δ ετοιμασα τα πραγματα της κορης μου εγω..ολο το τριτο τριμηνο εκλαιγα..

Ασε..ευτυχως η μικρη μου ειναι μια χαρα!κ αυτη η εγκυμοσυνη τελεια!σε ευχαριστω για τις ευχες

Ριτακι καλα ειναι κ ο μικρουλης μας.λιγο παραμελημενο τον εχω..τπτ δ εχω ετοιμασει..υπομονη να γινεται 2-3μηνων κ θα χετε μπει σε προγραμμα

Χριστινα εγω με την εμπειρια που εχω πλεον ξερω οτι δ χρειαζοταν να κανω αυτες τις μοναδες.απλα ηταν υπερβολικος ο ενδοκρινολογος κ τον αλλαξα.δ μπορω να πω οτι απο μονος του ο διαβ.κυησης με εριξε ψυχολογικα.αλλα αν εκανα πανω απο 10μον επρεπε να γεννησω σε πανεπιστημιακο αλλης πολης για να ελεγχουν καλυτερα το μωρο.κ με βαλανε με προκληση 38-39εβδ η οποια οδηγησε σε καισαρικη μετα απο 15ωρες.ολα αυτα δ με νιαζουν πια.τοχειροτερο;πρωτη μερα που εκανα ινσουλινη μαλλον παραεπεσε το ζαχαρο,λιποθυμησα κ εσπασα το ποδι μου!6μηνων εγκυος!το γυψο τον εβγαλα οταν μπηκα στο μηνα μου.κ φυσικα δεν ημουν απολυτα καλα.2-3εβδ μετα τη γεννα περπατουσα κανονικα.δ ετοιμασα τα πραγματα της κορης μου εγω..ολο το τριτο τριμηνο εκλαιγα..

Ασε..ευτυχως η μικρη μου ειναι μια χαρα!κ αυτη η εγκυμοσυνη τελεια!σε ευχαριστω για τις ευχες

άντε καλέ τι λες τώρα??αυτά ήταν στην πρώτη κόρη??πω πω...

hiEW.pngpFRip3.png

άντε καλέ τι λες τώρα??αυτά ήταν στην πρώτη κόρη??πω πω...

Ναι θαλεια μου.πρωτο τριμηνο ξαπλα γτ πιαστηκε χαμηλα,προγεστερονη,πονοι περιοδου,2φορες αιματακι κ ολο ξαπλα..απο την προγεστερονη ολο κοιμομουν.κ κανανε οι δικοι μουετακομιση γτ το σπιτι ειχε υγρασια(αυτο που εμενα εγω κ ο αντρας μου).ασε το αγχος που επειδη ειχα μεγαλο κυκλο κ αργα ωορρηξια αργησαμε να ακουσουμε καρδια,φοβομασταν για παλινδρομη.4χοριακες.3υπερηχους..

Δευτερο τριμηνο καπως καλυτερα αλλα πολυ πρηξιμο,πονακια αν κουραζομουν,η πιεση στο οριο..

Τριτο τριμηνο διαβ.κυησης,πιεση 14αρια,σπασμενο ποδι..κ καλοκαιρι με 38-39βαθμους..

Μια εγκυμοσυνη χαλια..6-8τρυπηματα για μετρηση ζαχαρου,1ινσουλινη,1αντιπηκτικη,καμια δεκαρια χαπια,2-3μετρησεις πιεσης τη μερα,διατροφη κ αγχος..

Ευτυχως με το καλυτερο αποτελεσμα!την μικρη μου!ποσο φοβομουν μην ειμαι ετσι παλι..γ αυτο δ παραπονιεμαι ουτε για ζεστη,κανω δουλειες κ το χαιρομαι κ κυνηγαω κ την κορη μου μου που ειναι κ πολυ ζωηρη

Ναι θαλεια μου.πρωτο τριμηνο ξαπλα γτ πιαστηκε χαμηλα,προγεστερονη,πονοι περιοδου,2φορες αιματακι κ ολο ξαπλα..απο την προγεστερονη ολο κοιμομουν.κ κανανε οι δικοι μουετακομιση γτ το σπιτι ειχε υγρασια(αυτο που εμενα εγω κ ο αντρας μου).ασε το αγχος που επειδη ειχα μεγαλο κυκλο κ αργα ωορρηξια αργησαμε να ακουσουμε καρδια,φοβομασταν για παλινδρομη.4χοριακες.3υπερηχους..

Δευτερο τριμηνο καπως καλυτερα αλλα πολυ πρηξιμο,πονακια αν κουραζομουν,η πιεση στο οριο..

Τριτο τριμηνο διαβ.κυησης,πιεση 14αρια,σπασμενο ποδι..κ καλοκαιρι με 38-39βαθμους..

Μια εγκυμοσυνη χαλια..6-8τρυπηματα για μετρηση ζαχαρου,1ινσουλινη,1αντιπηκτικη,καμια δεκαρια χαπια,2-3μετρησεις πιεσης τη μερα,διατροφη κ αγχος..

Ευτυχως με το καλυτερο αποτελεσμα!την μικρη μου!ποσο φοβομουν μην ειμαι ετσι παλι..γ αυτο δ παραπονιεμαι ουτε για ζεστη,κανω δουλειες κ το χαιρομαι κ κυνηγαω κ την κορη μου μου που ειναι κ πολυ ζωηρη

Πολύ δύσκολη η πρώτη#!!!ευτυχώς ήσουν καλύτερα λίγο τώρα...εγώ το μόνο που έχω είναι αφυδάτωση από τους εμετούς κ παίρνω ηλετρολυτες...κ τα ουτροτζεσταν επειδή έκανα μια σύσπαση κ τα παίρνω προληπτικά ..ευτυχώς όμως νιώθω καλύτερα..απλά είμαι πιο ευαίσθητη σε αυτή..η μέση με πονάει πιο πολύ..κ πονακια χαμηλά έχω μόνο κ από τα είμαι όρθια ή καθιστή για λίγη ώρα...επίσης επειδή γενικά έχω υπόταση 1 λεπτό αν είμαι όρθια σταθερή αρχίζω κ ζαλίζομαι...

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Με συγχωρειτε που χάθηκα έτσι αλλά εναν μήνα ήμουν μέσα στην αγωνία κ σε ψυχολογία όχι κ τόσο καλη γιατί τελικά έχω διαβήτη κύησης.Οταν το έμαθα στεναχωρηθηκα πολύ κ φοβηθηκα γιατί η μπεμπα μου είχε μεγαλύτερη περίμετρο κοιλιας κ τα αμνιακα υγρά ηταν αυξημένα.Πήγα αμέσως σε διαβητολογο ξεκίνησα διατροφή κ καθημερινές μετρήσεις κ τελικά χρειάστηκε να ξεκινησω ένεση ινσουλίνης κάθε βράδυ.Είχα αγχος μέχρι τον επόμενο υπέρηχο που έπρεπε να περάσει ένας μήνας για να δούμε πως πάει με τις μετρήσεις το μωρο απο την ωρα που το ελέγχω. Αλλά ηταν πολύ δύσκολο κ ψυχοφθορο με το παραμικρό ανέβαιναν οι τιμες.Τέλος πάντων τελικά πήγα χθες κ γυναικολόγο κ διαβητολογο,καναμε υπέρηχο κ τελικά όλα καλά!!!Οι κόποι μου αποδίδουν καρπούς! Η κοιλιτσα της μεγαλώνει πλέον σιγά σιγά όπως πρέπει κ τα αμνιακα επανέρχονται.Ολά καλά απλα ειναι μεγαλουτσικο μωρο αλλά δεν πειράζει ειναι 2,330 γραμ η γιατρός τη βρίσκει μεγάλη αλλά μια χαρά!Οπότε χαμογελαω ξανά κ απολαμβανω κ παλι την εγκυμοσύνη μου κ φυσικά συνεχιζω μετρήσεις κ ένεση μέχρι τη γέννα.

Αυτά τα δικά μου νέα,έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω πράγμα πολύ ευχάριστο κ απλα περιμένω να περάσει ο καιρός!

Διάβασα ήρθανε πολλά κορίτσια στο γκρουπακι μας που προσπαθούνε για δεύτερο κ για τρίτο!!Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας κ με το καλό να μείνετε κ πάλι εγκυουλες!!!

Ρίτα μου να σου ζήσουν τα μωρακια σου!!!Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά κ είστε σπίτι σας όλοι μαζί!! Γερά κ καλοτυχα να ειναι σε όλη τους τη ζωή!!!

Φιλάκια σε όλες σας δίνω ξεχωριστά!

Χριστίνα αν επιτρέπεται για πόσο νηστείας μιλάμε που χρειάστηκες ινσουλίνη; Εγώ είμαι με διαβήτη κύησης στην δεύτερη εγκυμοσύνη...γενικά λόγω ιστορικού πρόσεχα σε αυτή την κύηση από την αρχή με αποτέλεσμα να είμαι στα +5 κιλά σήμερα που είμαι 37+4...δεν έκανα την διατροφή αυστηρά αλλά γενικά πρόσεχα να τηρώ την φιλοσοφία της και να κάνω γεύματα. Νηστείας δεν είχα ποτέ θέμα...κυρίως μεταγευματικό και κυρίως αν κάνω λάθη....δηλαδή στο τι τρώω στο πόσο και αν παραλείψω γεύμα.. η γλυκοζυλιωμένη μου ειναι 4.8 και τα νηστείας μου τα εργαστηριακά γύρω στο 77 με 80...τα μηχανάκια βέβαια στάνταρ δείχνουν παραπάνω..τα έχω τσεκάρει πολλάκις και σε προηγούμενη κύηση...βέβαια οι μετρήσεις του παιδιού πάντα άριστες...στον τελευταίο υπέρηχο στην 37 αμνιακά φυσιολογικά βάρος 2.950 στην 41 θέση...είναι μεγάλο βάσανο ο διαβήτης σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός...η καμπύλη μου στην 13 βγήκε καλή αλλά στην 28 χτύπησα 200άρια και στην ώρα και στο δύωρο..εσύ με καμπύλη το βρήκες; Γιατί στο εξωτερικό δεν πολύκάνουν...

bA9gp3.png

Ασε θαλεια..σε αυτην τελεια ειμαι!κανονικα υποτασικη ειμαι κ γω..

Φανταζομαι εξαντληση που θα νιωθεις..ο μικρος σου πως το εχει παρει;

Χριστινα εγω εχω καταλαβει κ η γλυκοζιλιομενη παιζει ρολο για τις μοναδες.κ η νηστειας για την ενδοκρινολογο που εχω ειναι πιο σημαντικη απο τα μεταγευματικα.επισης για το νηστειας βοηθαει να μη μενεις πολλες ωρες νηστικη.πχ εγω μετα το βραδυνο στις 8 επινα ενα ποτηρι γαλα κατα τις 10 κ 11κοιμομουν.7-8ξυπνουσα

Ζαντιγκε κανεις διατροφη κανονικα πλεον;πολυ νερο.βοηθαει

Καλα ο διαβητης κυησης ειναι αρκετα απροβλεπτος.εγω ειχα διαφορετικες μετρησειςε ιδιο γευμα.η με προσεχτικο χαλια κ με μετριο τελειες.λενε επηρεαζει κ το αγχος

Γεια σας κορίτσια! Ναι εκανα την πρώτη φορά τη μικρή καμπύλη σακχάρου κ είχε βγει οριακά καλη κ όταν εκανα υπέρηχο είδαμε οτι τα αμνιακα ηταν αυξημένα κ η περίμετρος κοιλιάς της μπουμπους πολύ μεγαλύτερη για τη βδομάδα κύησης. Ετσι εκανα αμέσως την επόμενη μέρα τη μεγάλη καμπύλη κ αποδείχτηκε οτι έχω διαβήτη κύησης. Η τιμή μια ωρα μετα τη γλυκόζη ηταν πολύ υψηλή. Κάνω ένεση ινσουλίνης γιατί η τιμή νηστείας μου ειναι ανεβασμένη. Εμένα μου εβαλαν όριο 85.Δλδ να έχω νηστική το πρωί κάτω απο 85.Μια ωρα μετα το φαγητο να έχω κάτω απο 120.Με τη διατροφή έχω μια χαρά τις τιμες αλλα η πρωινή πριν φάω να φανταστείτε κάνω ένεση κ ακόμη ειναι οτι να ναι.Μια κατεβαίνει μια ανεβαίνει. Στο τέλος θα γεννησω κ θα ανεβαζω δόσεις ακομη.Δεν έχω πολύ πάνω απο 85 έχω απο 86-92.Η διαβητολογος είπε οτι απο τις νέες μετρήσεις του υπερήχου φαίνεται οτι δεν επηρεάζει το μωρο το τόσο λίγο πάνω αλλά μου είπε να συνεχίσω να ανεβαζω όσο δεν πέφτει... Τι να πω.. Καλά βρς Βίκυ μου τι Γολγοθάς αυτός που πέρασες πωπω..Πάντως στην Ελλάδα εύκολα λένε για πρόκληση καισαρική κτλ. Εδώ που ρωτησα μου ειπανε οτι δεν υπάρχει κανένας λογος για πρόκληση η καισαρική.Το ελέγχουμε κ όλα πάνε καλά κ θα πάμε φυσιολογικά.

Ρίτα μου σίγουρα είναι δύσκολα με τα διδυμακια!Υπομονή κ θα βρείτε καλύτερα τους ρυθμούς σας όσο θα ξεπετάγονται.

2SJAp1.png

8iqvp2.png

Ασε θαλεια..σε αυτην τελεια ειμαι!κανονικα υποτασικη ειμαι κ γω..

Φανταζομαι εξαντληση που θα νιωθεις..ο μικρος σου πως το εχει παρει;

Χριστινα εγω εχω καταλαβει κ η γλυκοζιλιομενη παιζει ρολο για τις μοναδες.κ η νηστειας για την ενδοκρινολογο που εχω ειναι πιο σημαντικη απο τα μεταγευματικα.επισης για το νηστειας βοηθαει να μη μενεις πολλες ωρες νηστικη.πχ εγω μετα το βραδυνο στις 8 επινα ενα ποτηρι γαλα κατα τις 10 κ 11κοιμομουν.7-8ξυπνουσα

Ζαντιγκε κανεις διατροφη κανονικα πλεον;πολυ νερο.βοηθαει

Καλα ο διαβητης κυησης ειναι αρκετα απροβλεπτος.εγω ειχα διαφορετικες μετρησειςε ιδιο γευμα.η με προσεχτικο χαλια κ με μετριο τελειες.λενε επηρεαζει κ το αγχος

Βίκυ μου ακόμα δεν του έχω πει τπτ ,περιμένω να κάνω την αυχενική κ μετά που θα έχω κλείσει 3 μηνών θα του το πω...

hiEW.pngpFRip3.png

Γεια σας κορίτσια! Ναι εκανα την πρώτη φορά τη μικρή καμπύλη σακχάρου κ είχε βγει οριακά καλη κ όταν εκανα υπέρηχο είδαμε οτι τα αμνιακα ηταν αυξημένα κ η περίμετρος κοιλιάς της μπουμπους πολύ μεγαλύτερη για τη βδομάδα κύησης. Ετσι εκανα αμέσως την επόμενη μέρα τη μεγάλη καμπύλη κ αποδείχτηκε οτι έχω διαβήτη κύησης. Η τιμή μια ωρα μετα τη γλυκόζη ηταν πολύ υψηλή. Κάνω ένεση ινσουλίνης γιατί η τιμή νηστείας μου ειναι ανεβασμένη. Εμένα μου εβαλαν όριο 85.Δλδ να έχω νηστική το πρωί κάτω απο 85.Μια ωρα μετα το φαγητο να έχω κάτω απο 120.Με τη διατροφή έχω μια χαρά τις τιμες αλλα η πρωινή πριν φάω να φανταστείτε κάνω ένεση κ ακόμη ειναι οτι να ναι.Μια κατεβαίνει μια ανεβαίνει. Στο τέλος θα γεννησω κ θα ανεβαζω δόσεις ακομη.Δεν έχω πολύ πάνω απο 85 έχω απο 86-92.Η διαβητολογος είπε οτι απο τις νέες μετρήσεις του υπερήχου φαίνεται οτι δεν επηρεάζει το μωρο το τόσο λίγο πάνω αλλά μου είπε να συνεχίσω να ανεβαζω όσο δεν πέφτει... Τι να πω.. Καλά βρς Βίκυ μου τι Γολγοθάς αυτός που πέρασες πωπω..Πάντως στην Ελλάδα εύκολα λένε για πρόκληση καισαρική κτλ. Εδώ που ρωτησα μου ειπανε οτι δεν υπάρχει κανένας λογος για πρόκληση η καισαρική.Το ελέγχουμε κ όλα πάνε καλά κ θα πάμε φυσιολογικά.

Ρίτα μου σίγουρα είναι δύσκολα με τα διδυμακια!Υπομονή κ θα βρείτε καλύτερα τους ρυθμούς σας όσο θα ξεπετάγονται.

Δεν ξέρω αν είναι λόγω αυξημένων αμνιακών ή είναι αυστηροί τόσο εκεί...το 85 με μηχανάκι ή εργαστηριακό; Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό....Εδώ δίνουν όριο το 95 με μηχανάκι και το 120 μετά το φαγητό με ανοχή το 130...για να πω την αλήθεια η δική μου είπε οτι εφόσον τα νηστείας είναι ΟΚ δηλαδή κάτω από 90 τότε και έως το 30% των μετρήσεων να είναι τύπου γύρω στο 150 δεν πειράζει...τώρα να είμαι ειλικρινής με το παιδί τώρα ούτε νε περπατάω μπορώ αλλά ούτε και την διατροφή να κάνω...προσπαθώ να μαζεύομαι γενικά αλλά έχω χτυπήσει και μετρήσεις υψηλές...οι μετρήσεις του παιδιού βέβαια ήταν μέχρι τώρα πάντα καλές... ελπίζω να μην έχω κάνει κακό στο μωράκι μου που δεν προσέχω με τον διαβήτη τόσο αυστηρά...βέβαια δεν ξέρω πόσο περισσότερο θα μπορούσα...έχω πάρει 5 κιλά μόνο και τα νηστείας μου στο εργαστήριο δεν είναι ποτέ πάνω από 80....

bA9gp3.png

Χριστινα πραγματι πολυ αυστηρα τα ορια.ζαντιγκε κ τα δικα σου δ ειναι τοσο χαλια.δ εκανες κακο στο μωρακι σου

Θαλεια απο δικο σου φοβο δ του ειπες;τα πρωινα παει σχολειο;βοηθεια εχεις;δ απορει που εισαι με εμετους;

Χριστινα πραγματι πολυ αυστηρα τα ορια.ζαντιγκε κ τα δικα σου δ ειναι τοσο χαλια.δ εκανες κακο στο μωρακι σου

Θαλεια απο δικο σου φοβο δ του ειπες;τα πρωινα παει σχολειο;βοηθεια εχεις;δ απορει που εισαι με εμετους;

όχι από φόβο. ..αλλά ξέρεις επειδή το πρώτο τρίμηνο είναι κάπως ρευστό θέλω όταν του το πω να είναι 100% οκ...μην γίνει τπτ ..λέμε τώρα. ..κ μετά του πω αλλά. ..όσο για τους εμετους συνήθως δεν με έβλεπε αλλά κάποιες φορές του έλεγα ότι είμαι άρρωστη. ..άσε που έκανες και αυτός το ίδιο. .χαχαχα ότι κάνει εμετό. .σχολείο θα πάει τώρα προνηπιο τον Σεπτέμβριο. ..

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια μου, συγχαρητήρια!! Πόσο χάρηκα..να έχεις μια υγιή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη & με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το 2ο μωράκι σου!!:D:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια μου ναι κ εμένα μου φαίνεται πολύ αυστηρό το 85 αλλά αφού έτσι μου είπαν θα έχουν τους λόγους τους τι να πω.Zadige εσύ προσπαθεισε να προσέχεις όσο πιο πολύ μπορείς τη διατροφή κ κάνε υπομονή τι άλλο μπορουμε να κάνουμε..Θα πάρουμε τα μωρά μας αγκαλιά κνθα τελειώσει όλο αυτό. Οι μετρήσεις στον υπέρηχο είναι οκ που προσέχεις?

2SJAp1.png

8iqvp2.png

Θάλεια μου, συγχαρητήρια!! Πόσο χάρηκα..να έχεις μια υγιή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη & με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το 2ο μωράκι σου!!:D:D

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου κ εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...