Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογραφικό άλμπουμ βάφτισης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ31

Recommended Posts

Λέω ότι δεν με νοιάζει η ποιότητα γιατί δεν θα βγουν ποτέ από το άλμπουμ, οπότε δεν μπορούν να φθαρούν.

Η ποιότητα του χαρτιού παίζει ρόλο με το πώς θα εκτυπωθούν; Και δηλ. μπορεί να χαλάσει το χρώμα με τον καιρό λόγω χαρτιού;:?

Φυσικά.Άλλη αντοχή έχει η εκτύπωση σε θερμικό εκτυπωτή ,άλλη σε ινκτζετ,άλλη(μεγαλύτερη) με χημικά σε επαγγελματικό μηχάνημα(όπου αλλάζει και ανάλογα τα χημικά και το χαρτί που χρησιμοποιεί το εργαστήριο).Θυμάσαι τις πρώτες έγχρωμες φωτογραφίες πως ξεθώριαζαν;Μία τιμή δεν ορίζεται από την αισχροκέρδεια του επαγγελματία αλλά από το κόστος παραγωγής του προϊόντος.Σου ξαναλέω,με αυτά τα χρήματα οι φωτογραφίες σου θα έχουν κόκκινα μάτια,αδιόρθωτα χρώματα και λάθη στο κεντράρισμα του καρέ.Αν δεν σε νοιάζει κάτι από όλα αυτά προχώρα.

NVVvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα φωτογραφικά εργαστήρια ,ακόμη,χρησιμοποιούν χημική μέθοδο.Ούτε ινκτζετ,ούτε θερμικό.Με μια ματιά που έριξα στο συγκεκριμένο είδα πως τυπώνει σε μίνιλαμπ φροντίερ με χαρτί φούτζι.Αυτή την στιγμή τα φωτογραφικά χαρτια ra εκτύπωσης είναι δύο,κόντακ και φούτζι.Το φούτζι στην ελληνική αγορά είναι κατά τι φτηνότερο από το κόντακ αλλά επουδενί οποιουδήποτε μεγέθους εργαστήριο δεν μπορεί να εκτυπώση με 0,07 χωρίς ή με έξοδα αποστολής.

Το συγκεκριμένο σάιτ λέει πως το κάνει (με μια χαριτωμενιά βέβαια ,και καλά ότι θα παίξεις με τις φωτογραφίες σου,σου πετάει το μπαλάκι της διόρθωσης και της επεξεργασίας).Δλδ σου ζητάει να κάνεις την δουλειά του.Αλλά ακόμη και έτσι η τιμή είναι απίστευτα χαμηλή.Το Βέλγιο είναι χώρα παραγωγής χαρτιού και χημικού φούτζι παρόλαυτά η τιμή δεν δικαιολογείται.Αν η MARILYN έχει τον χρόνο να φτιάξει και να στείλει τις φωτογραφίες της την συμφέρει.

Γιατί όμως να τις φτιάξω; Αφού όπως τις έχω ψηφιακά είναι μια χαρά, λογικά το ίδιο δεν θα είναι και όταν τις ανεβάσω;

Φυσικά δεν βιάζομαι, γιατί άλλωστε 2 χρόνια δεν έχω εκτυπωσει ούτε μία να φανταστείς...θα το κάνω σιγά σιγά...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα ότι δεν είναι κλέφτες!

Το πρόβλημα είναι ότι αγοράζουν ακριβά τα εμπορεύματά τους και πληρώνουν πολλά έξοδα όπως ΤΕΒΕ, ενοίκια, κτλ. οπότε λογικό είναι να πουλάνε ακριβά! Όταν η διαφορά είναι μικρή εννοείται ότι θα προτιμήσω να αγοράσω από εδώ, αλλά τη στιγμή που είναι τόση τεράστια η διαφορά τότε αναγκαστικά θα στείλω τα χρήματά μου "έξω":(...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα ότι δεν είναι κλέφτες!

Το πρόβλημα είναι ότι αγοράζουν ακριβά τα εμπορεύματά τους και πληρώνουν πολλά έξοδα όπως ΤΕΒΕ, ενοίκια, κτλ. οπότε λογικό είναι να πουλάνε ακριβά! Όταν η διαφορά είναι μικρή εννοείται ότι θα προτιμήσω να αγοράσω από εδώ, αλλά τη στιγμή που είναι τόση τεράστια η διαφορά τότε αναγκαστικά θα στείλω τα χρήματά μου "έξω":(...

Βρε συ,έχεις τα δίκια σου.Εφόσον οι φωτογραφίες σου είναι χωρίς κόκκινα μάτια ,σωστά φωτισμένες και έχουν περιθώριο γύρω-γύρω ώστε το αυτόματο να μην κόψει κεφάλια είσαι οκ.Αλλά αν ενδιαφέρεσαι για να τυπώσεις Ελλάδα θα σου έλεγα να προτείνεις σε κάποιο φωτογραφείο να στις τυπώσει στο αυτόματο και να σου δώσει τιμή για τέτοια εκτύπωση.Αν πάλι παίζει τρελή διαφορά τι να πω...ας προσέχαμε.:D

NVVvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...